![]() ![]() |
2010.06. 16. - 17:22:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola miért utálod az állásod? Szuuurk..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aháááá szóval előkaptad a szekrényből..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mért mért? mert fos. ilyen egyszerű. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem akarok bántani senkit, de azért a telefonos marketing az nem éppen az a hatalmas intelligenciát igénylő munka. pofátlannak kell lenni hozzá mint a fene, ennyi. nekem olyan ez tudod, hogy benne van a képességeimnek kb 5%-a, de többet nincs is hova beletenni, egyszerűen nincs rá szükség, a többi 95% így jól kárbamegy. pazarlom magam. azért fizetnek. szar. és mivel pofátlan meg nem vagyok, még csak nem is vagyok különösebben jó benne. és egy cseppet sem élvezem. és nekem nem elég csak a jó fizetés. nagyon nem. ezért jelentkezem máshová is, ami szakmai. sokan belekényelmesednek az efféle diákmunkába, és őket is megértem, mert a pénz jó, és akinek ez elég, annak a legjobb, mit stresszeljen. nekem viszont nem elég. na nem is leszek itt szerintem túl soká. nem bírom. |
|
|
|
2010.06. 16. - 17:33:36
Létrehozva:
|
|
|
mért mért? mert fos. ilyen egyszerű. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem akarok bántani senkit, de azért a telefonos marketing az nem éppen az a hatalmas intelligenciát igénylő munka. pofátlannak kell lenni hozzá mint a fene, ennyi. nekem olyan ez tudod, hogy benne van a képességeimnek kb 5%-a, de többet nincs is hova beletenni, egyszerűen nincs rá szükség, a többi 95% így jól kárbamegy. pazarlom magam. azért fizetnek. szar. és mivel pofátlan meg nem vagyok, még csak nem is vagyok különösebben jó benne. és egy cseppet sem élvezem. és nekem nem elég csak a jó fizetés. nagyon nem. ezért jelentkezem máshová is, ami szakmai. sokan belekényelmesednek az efféle diákmunkába, és őket is megértem, mert a pénz jó, és akinek ez elég, annak a legjobb, mit stresszeljen. nekem viszont nem elég. na nem is leszek itt szerintem túl soká. nem bírom. Aha értem.Ha találsz jobbat akkor hagyd ott. |
|
|
|
2010.06. 16. - 17:49:59
Létrehozva:
|
|
|
Aha értem.Ha találsz jobbat akkor hagyd ott. az lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) találtam én jobbat, csak vegyenek fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 18:20:41
Létrehozva:
|
|
|
az lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) találtam én jobbat, csak vegyenek fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy legyen Lola,hogy felvesznek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 18:24:32
Létrehozva:
|
|
|
halihó ez a nap... is... áááááááááááááááááááááááááááááá kezdve a tűzjelzős incidenssel. na, nem folytatódott sokkal jobban. emberek, ezennel bejelentem: szívből utálom a munkámat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy itthagyom, amint tehetem, mint a szélvész. Angie-m életem. sajnos Edit nem tud jönni, mostmár biztos. nem azért mert nem akar, hanem mert végül beosztották dolgozni szombatra, és ő olyan helyen van, hogy hosszú a munkaidő. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) úgyhogy meg kellene próbálni elpasszolni a jegyet, ha tudsz valakit, akinek kell. ha nem sikerül, Edit mindenképpen kifizeti, csak hát ugye az lenne a legjobb ha nem kellene, ha már így alakult. nem örülök neki, hogy nem jön (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) úgy szerette volna. én is. így be kell érned velem - össze leszünk zárva 3 napig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bírni fogod, tuti? XD na, megírom a jelentkezésemet a hiperszuper állásajánlatra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drukkdrukkdrukk. Lelokám ne légy már ennyire elkenődve drága kenyér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd beindul az a biznisz, de úgy olyan szar melóba járni, hogy utálod... jajj! Nekem a legelső munkahelyem volt egy börtön, ott lehúztam 3 évet, de a jó az volt benne, hogy fogytam is, 25 kilót Sajnálom, majd megpróbálom elpasszentani a jegyet, bár elég nehéz lesz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szólok ha sikerült, meg akkor is ha nem sikerült... az a baj, hogy az ismeretségi körömben, aki akart jönni már mindenki megvette. De azért majd még megkérdezem Timi barátnőm, hogy jönne-e. Sajnálom a barátnődet! Kül. én nagyon várom a hétvégét, szerintem csuda klasszul elleszünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szombaton majd még megmutathatom a város, meg átgurulhatunk Gyulára is, ha van kedved. Ott van Közép-Kelet Európa egyetlen tégla vára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurk az állásra! De miről is van szó? Milyen munka? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 18:24:36
Létrehozva:
|
|
|
hellóka mimdenki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jó volt talizni, de kevés volt ez az idő, amit velük tölthettem! hiányzik már egy egész éjszakás iszogatós-táncolós esemény!!!!!!!!!!!! nagyon tombolhatnékom van!!!!! na majd lehet ha hazamentem megyek Maukával Filterbe, utána meg ugye Edó-party hétvége!!!!!!!! JAJJJJJJJJ DE JÓ LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!! még 6 nyomorúságos nap itt Szegeden és végre otthon leszek! addig is: "AKKOR GYILKOS ZENÉT ÍROK ÉS KIÖLLEK MAGAMBÓL, HOGY NE FÁJJON TÖBBÉ AMI VAGY!!!!!!!!!!!!" |
|
|
|
2010.06. 16. - 18:36:20
Létrehozva:
|
|
|
Usi, elhiszem hogy tököd kivan. utálatos dolog a vizsgaidősuck vége. már mindennel faxxa kivan az embernek. igyál valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angiem, jó lesz együtt, oda viszel, ahová csak szeretnél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is írtam pár helyre a jegy ügyében. hátha. már csak Edit miatt, hogy ne feleslegesen fizesse ki. de mindenképp kifizeti ám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az a no way kategória hogy én itt 3 évet lehúzzak. nem lesz az, ha rajtam múlik, fél év se. sőt. ha most felvennének... muhahaha, 2 hónap után otthagynám a T-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy legyen. nem akarom elkiabálni a melót Angie, jó? most írom az elvadul jelentkezésem, ha van valami, szólok úgyis. isteniszuper, nagyon nekem való állás, legyen elég ennyi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hétvégén megbeszéljük. úristen de várom!!! szétcsapom a kordont |
|
|
|
2010.06. 16. - 18:39:40
Létrehozva:
|
|
|
Lola: az ivással nincs gond - 3/4-ig berúgtam már XD de előrelátóan vettem egy sört még, mindjárt elszopogatom XD
ja tökre örültem, hogy míg a kocsmában voltunk, a rádióban lement a WRONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagyon kész lettem tőle! rettenetesen régen hallottam nyilvános helyen (főleg, h nem hallgatok rádiót!!!) most pedig üvölt az IN YOUR ROOM (KERNFUSION REMIX)!!!!!!!!!!!! IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) NAGYON KÉSZ VAGYOK!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.06. 16. - 18:47:19
Létrehozva:
|
|
|
Usikám bekattanás határán állsz? Pusszantalak és kitartás! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szar is le van szarva, ha most nem sikerült sem dől össze a világ... sőt, megsúgom, hogy atomháború sem tör ki, de világbéke sem lesz, úgyhogy majd legközelebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
És jajj, de jó szám az a Ne fájjon többé!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ákos jegyet meghírdetem fészbúkon meg iwiwen, de nem fűzök sok reményt hozzá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Huh, na akkor majd autókázunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk nincs sok látnivaló, de ami van, azt megmutizom! Jajj, de várom már én is akoncertet és hogy elmeséld ezt a szupcsi munkát, valami nagyon kreatív lehet, ha ennyire oda vagy meg vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És most eldöntöttem, hogy jövő hónapban 5-9 szabin leszek, már rám fér a pihi, úgy érzem kifingok ha nem állítom takarékra magam. Mondjuk akkor lesz fizetés éppen 6-án, de majd bemászom érte, Angyalomét meg fényposzt kiviszem a Móriczra, közben kiveszem a törlesztését, és valami esti vonattal meg megyek haza Bcsabára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pihi, strand... remélem jó idő lesz! In your room kernfusion mix, jajj, de nagy kedvenc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.06. 16. - 18:54:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: most már az I feel you (Paradox remix) üvölt - de TÉNYLEG üvölt!!!! nesze nektek buzi szomszédok és járókelők! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajaja, nem dől össze a világ! bekattanás széle - néha már átkacsintok a bekattanás részre, de ahogy mondottad vala, a szar is le van szarva vala! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) huh, váltott a LILILANre!!!!!!!!!!!!! ISTENEM DE IMÁDOM!!!!!!!!! DM PARTIT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (most közben ugrálok a lakásban! XD) olyan lejátszási listát állítottam össze, hogy minden DJ sírva szaladna haza az anyukája szoknyája mögé!!!! XDDDD igazi party számok! jessz!!! |
|
|
|
2010.06. 16. - 18:54:37
Létrehozva:
|
|
|
jajjjjjmár
csak másfél nap!!! holnap a jóisten, tudom, levesz a szopóágról, és nyomom a sat tv-t mint az állat. pénteken csak 4 óra, azt fél lábon is kibírnám, aztán sprintben megyek hozzád a nagyváradra. és route 66 Békéscsaba felé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) yay!!! úúú mennyit fogunk dumálni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán meg a koncert... ááá, állatkert mód fogok viselkedni. gőzkieresztés. aztán királyság van. hétfőn műsort vezetek barátnőmmel a civil rádióban, aztán meg szerdán hazatiplizek az anyukámhoz. alig várom én is hogy otthon legyek kicsit. |
|
|
|
2010.06. 16. - 19:06:30
Létrehozva:
|
|
|
LET ME SEE YOU STIRPPED DOWN TO THE BONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
LET ME HEAR YOU MAKE DECISIONS WITHOUT YOUR TELEVISION!!!!!!!! istenem, de imádom őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 19:12:38
Létrehozva:
|
|
|
Éccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 16. - 19:14:43
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok!
Shad eredménye ismét kiválóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez tuti miattatok van.. láttam én, h csökken a csomó.. és az eredménye ismét rendben van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi.... nyomjad anyám... adjad nekik.. csináld a list-et... picsába elbújhatnak a dj-k.. nem is értem mit kell ebből olyan nagy ügyet csinálni... az én 1 db cd-m, amit mp3-ban kiírtam.. 86 számmal.. na az is valami.. imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rajta van minden, aminek rajta kell lennie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhh.. gyerekek.. mennyien voltak ma nálam.. rettenet... annyi fazon-t szedtem, h a pasik egész életükben ne fogtak annyi, mint én ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) komolyan, Diával ketten voltunk ma csak, de már alig bírtuk... és a hetem már fullon van, csak jövő hétre tudok vállalni vendéget, de az is nagyon úgy fest, h már szerintem pénteken tele is lesz.. Viszont tudok félre tenni rendesen... ami ismételten megnyugtat... most már van is annyim, h hugimmal simán tudok bárhova menni nyaralni.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és már ő is tudott félre tenni, úgyhogy lesz habzsi dőzsi! Jaaa... és a héten megveszem a placi konci jegyem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reszkess Bri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na én ott lennék a szopóágon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 19:26:03
Létrehozva:
|
|
|
Edó: annyira szeretlek, mindjárt fel is hívlak!!!! XD
szopóágon, mi?!?!?!?! én is én is én is, majd megosztjuk, ugye?! XD összedolgozunk! XD asszem el fogok menni hamarosan éjjel-nappaliba még sörért! hú de kész vagyok és naggggyon jól esik! bocsika mindenkitől!!!! nagyon örülök Shadnek!!!! gondoltunk rá!!!!!! cukorbogyó kutya!!!!!!!!!! hallod, olyan partit fogunk nálad csinálni!!!!! telepakolom majd én is a pendrive-omat, ha az jó neked és nyomjuk arról is a mjúzikot!!!! XD now playing: Better days (Photographic mix)!!!!!!! IMÁDOM!!!! |
|
|
|
2010.06. 16. - 19:35:59
Létrehozva:
|
|
|
ejjjjjj Edó!!!!!!!!!!!!!! tudtamén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ennyire édesdrága kutyusnak nem lehet baja!!!!!!!!!! annyira imádni való, jajjjjjjjj, teljesen beleszerettem. kész. majd megkérdezem Marcsit, hogy megengedi-e, hogy nekem is szerelmem legyen Shad, ne csak neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) láw csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) menjetek szopóágra Briannel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de engedjétek meg hogy nézzem!!!!!!!!!!!!!! plíííííííííííz!!!! na, le kell szaladnom bolt. ááá, nem hagynak nyugodtan jelentkezést írni. hülye msn. sosem az ír, akinek kellene. |
|
|
|
2010.06. 16. - 19:39:11
Létrehozva:
|
|
|
Lola: ha jól viselkedsz, akkor ESETLEG nézheted! XD
huh, nekem is hamarosan le kell futnom boltba még söröcskéért, mert most szürcsöltem ki az utcsó cseppeket! now playing: A pain that I'm used to (Final mix) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 16. - 19:42:23
Létrehozva:
|
|
|
Gyere Loli.. gyere nézzed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mit teszünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Shad megbír több csajt is ... akarja.. mindig.. tömörül a lányok közé, majd meglátjátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaajj.... de jó lesz majd nálunk... és jön Jantar is... el sem hiszem, megölelgethetjük őt is.. simán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usinak mondtam, h dvd-re írjátok mp3-ba a zenéket, mert a lejátszóm olyan.. a kis mini hifim.. de szól, mint a disznó! csak legyen már jó idő, mert sosem fog állni a swimming pool (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolikám.. tuti engem vársz, h oda írjak neked valami perverzet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na összepakolok, meg lezuhanyzom, mert rettenet volt a mai nap... és már itt i vagyok! |
|
|
|
2010.06. 16. - 19:45:52
Létrehozva:
|
|
|
csövike itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na én is szedek össze pár albumra való cuccot ha megyek és viszek van itthon egy csomó ajándékba kapott cucc dmből, amit évek óta kaptam barátoktól és ism(IMG:http://www.clubdevotion.com/extra/imagenes/img_60/DEPECHE_MODE/gorerailscorbijn.jpg) erősöktől ünnepekre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 19:55:58 |
|
|
|
2010.06. 16. - 19:55:23
Létrehozva:
|
|
|
jajj ez nagyon tetszik, hogy Jantar is jön!
gondoljátok el, ha még Trixx is tudna jönni!!! egyre teljesebb lenne a sereglétszám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |