2400 Oldal V  « < 1984 1985 1986 1987 1988 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.06. 16. - 19:58:37
Létrehozva: #39701

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 16. - 20:55:23) *
jajj ez nagyon tetszik, hogy Jantar is jön!
gondoljátok el, ha még Trixx is tudna jönni!!! egyre teljesebb lenne a sereglétszám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én is várom már, h. veletek összefussak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó, valics..ti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx is jó lenne ha jönne majd addig hátha rá tudjuk dumálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 16. - 19:58:55
Létrehozva: #39702

devotee

Trixi is kell, h jöjjön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jan.. hozzál mindent.. csak piát meg kaját ne, mert azt majd veszünk a tescoban.. felesleges cipelnetek.. mindenki bevásárol majd a party előtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 16. - 20:04:43
Létrehozva: #39703

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 16. - 20:58:55) *
Trixi is kell, h jöjjön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jan.. hozzál mindent.. csak piát meg kaját ne, mert azt majd veszünk a tescoban.. felesleges cipelnetek.. mindenki bevásárol majd a party előtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 16. - 20:07:07
Létrehozva: #39704

devotee

na ájm bekk, azaz visszatértem amolyan parasztosan XD
és az utánpótlás is itt figyel már mellettem 3 Arany ászok képében! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csak egy pasi hiányzik hozzá, hogy végig... az estét XD

now playing: Placebo - 20 century boy - igazi parti zene!!!!

oké, Edó, akkor dvdre megy majd mp3-ban csomó zene (nem csak Dm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 16. - 20:07:13
Létrehozva: #39705

devotee

edó niki is jön?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 16. - 20:35:53
Létrehozva: #39706

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 16. - 19:54:08) *
Angie: most már az I feel you (Paradox remix) üvölt - de TÉNYLEG üvölt!!!! nesze nektek buzi szomszédok és járókelők! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jajaja, nem dől össze a világ! bekattanás széle - néha már átkacsintok a bekattanás részre, de ahogy mondottad vala, a szar is le van szarva vala! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

huh, váltott a LILILANre!!!!!!!!!!!!! ISTENEM DE IMÁDOM!!!!!!!!!
DM PARTIT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (most közben ugrálok a lakásban! XD)

olyan lejátszási listát állítottam össze, hogy minden DJ sírva szaladna haza az anyukája szoknyája mögé!!!! XDDDD igazi party számok! jessz!!!

Azt is de szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) LÁWWWWWWWWWWWWWWW Paradox mix (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát ordítson csak az a Mode, népnevelés kérem szépen még nem ártott senkinek sem!!! Hehe.

Hát jah, a szar is le van szarva, így vagyok vele magam is.

Nem is kell lenünk DJ, mi magunk vagyunk a legjobb DJ-k, mi lenne ha egyszer csinálnaánk mi egy Mode klubbot? Jut eszembe! Idén aktuális lesz majd a pesti lakás avató buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát vegyétek úgy, hogy meg vagytok hívva, tudjátok Milan DVD-vel való nyálcsorgatós csajbuli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon alakul a lakás, még pénteken mennek majd anyuék alkudozni... De örülök!!!!

Idézet (lolacska @ 2010.06. 16. - 19:54:37) *
jajjjjjmár
csak másfél nap!!!
holnap a jóisten, tudom, levesz a szopóágról, és nyomom a sat tv-t mint az állat. pénteken csak 4 óra, azt fél lábon is kibírnám, aztán sprintben megyek hozzád a nagyváradra. és route 66 Békéscsaba felé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) yay!!!
úúú mennyit fogunk dumálni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán meg a koncert... ááá, állatkert mód fogok viselkedni. gőzkieresztés.
aztán királyság van. hétfőn műsort vezetek barátnőmmel a civil rádióban, aztán meg szerdán hazatiplizek az anyukámhoz. alig várom én is hogy otthon legyek kicsit.

Óóóóóóóóóóó, igen, holnap már csütörtök lesz, de jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát pénteken meg egész hétvégén tök jó lesz és remélem nem fog végig ömleni az a szar eső, mert úgy nem nagyon lehet várost nézni ha szarrá ázol, max moziba tudunk menni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Péntek, 13:00, Nagyvárad tér! Kül. én is a dumcsit is nagyon várom, hudejólesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 16. - 20:42:03
Létrehozva: #39707

devotee

Szia Edó!!

Hú, ez nagyon jó hír, cuppantom a kutymorgót, remélem talákozhatom vele minél hamarabb, ha kell egy hétvégén leugrom hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hozzád! Hm? Annyira bánt, hogy most nem tudtam menni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Fazon, hehe, na azt nekem is kell gyantáznom a 7végén, mert szörnyedelmes... muhaha, csak hát nekem mindig véraláfutásos lesz, ami nem annyira esztétikus. Nagyon érzékeny a bőröm, és gyulladásos és csúnya (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Utálom!

Spórolsz? Én is, majd most még szülinapra is szerintem a nagyanyámtól kapok pénzt, meg Angyalom is majd törleszt megint egy kis pénzmagot és az megint megy az autó alapomba, tök király! Merre mennétek nyaralni, van már terv? A DM tábort azt tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Placi, LOVE Bri (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg is simizem a jegyemet mindjárt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Közben Ákos szól, Tudom, hogy merre jársz...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 16. - 20:47:09
Létrehozva: #39708

devotee

Angie: az tuti, hogy simán kenterbe vernénk bármilyen DM-es DJ-t. amúgy már én is gondolkodtam DM-es buli rendezésén, de hát nekem az anyagi háttér hiányzik hozzá. nem olyan könnyű megszervezni egy ilyen bulit, mint ahogy kívülről tűnhet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

basszus de nehéz már eltalálni a billenytűket! XD

now playing: Nine Inch Nails - Closer - "I WANNA FUCK YOU LIKE AN ANIMAL!!!!" - OH YEAH! XD

kövi hónapban ha törlesztettem neked, én is veszem a Placi jegyet, bár még megvárom a kapcsolatom, hátha tud nekem szerezni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

a lakásvatóra meg tuti megyek! ki nem hagynám!!!!!!!!

közben váltott erre: Placebo - English summer rain!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 16. - 21:03:57
Létrehozva: #39709

devotee

Usi, tudom hogy nem egyszerű szervezni, jómagam szerveztem már néhány gólya bálat és szalagavatót, hát nem volt semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a végén mindig örültem, hogy milyen f@sza csaj vagyok, hogy megcsináltam!

De szeretem ezt a NIN számot!!!! Húúú és milyen régen nem hallgattam Nint, szégyenlem magam... viszont most az utóbbi időben akkora zenei orgazmus ért, hogy ahhhh... szóval inkább kalandozom a számomra újak között, és majd a régiek is sorra kerülnek idővel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj igen, ma este beszéltem Attilával, úgyhogy elutalom neki a jövő héten a pénzt, aztán mi majd 22-e után ütközünk egyik nap és akkor ideadod, ok?

Lakásavató, jajj, az is mekkora szervezés lesz nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kész logisztikai hadművelet, bár szemben lesz az Eurocenter, így csak majd max. 4-5 kört futok a boltba meg vissza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 16. - 21:20:47
Létrehozva: #39710

devotee

Na hová lett mindenki? Mi van itt, babazsúr? Mindenki durmizik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor én nézek Ház doktort! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 16. - 21:26:15
Létrehozva: #39711

devotee

jóéjt Angiem, meg mindenki. én is elfekszem. kiszívtam a saját agyam ezzel a kísérőlevéllel. na pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 16. - 21:33:12
Létrehozva: #39712

devotee

Jóccakát mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... hát ha gondolod, leugorhatsz hozzám, simán.. pest aztán nincs messze! 1 óra alatt lent vagy, 1 óra alatt pedig otthon is... csak meg kell dumálni, h ráérjek, itthon legyek, mert az én időbeosztásom igen szoros, és mindig van valami programom, sajnos hétvégén is dolgozom mindig.... meg anyuéknak is kell segítenem. De megdumáljuk, és leugrassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaaa.. a fazongyantára visszatérve... te patronossal szeded a fazonod? mert ha igen, akkor attól leszel mindig véraláfutásos.. ugyanis a papírnak nincs rugalmassága, és az tépi meg a bőröd.. nem a gyanta. Próbáld meg egyszer hagyományossal... az nagyon finom, és nem leszel se gyulladt, se véraláfutásos... komolyan
Én... tizen évvel ezelőtt is úgy tanultam, h patronossal se hónaljat, se fazont NEM szedünk, mert véraláfutást okozhat!

Na majd ezt is megbeszéljük!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 16. - 21:53:46
Létrehozva: #39713

devotee

én még mindig partizok!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most volt az I feel you (RAH live) XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 16. - 21:58:53
Létrehozva: #39714

devotee

It's party tiiiiiiiiiiimeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én meg mindjárt elalszom.. most akartam rádírni yahoo-n, h mondj már valamit, mert bealszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 16. - 22:00:48
Létrehozva: #39715

devotee

Óóóó Edó, oké, majd egyeztessünk akkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó éjt csajszik, én is megyek, mert holnap meló!!!

pááááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 16. - 22:09:29
Létrehozva: #39716

devotee

jóccak Angie!

Edó: na mindjárt rád írok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hú de beb.... XD
kééész!

NIN - Twist
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 16. - 22:47:00
Létrehozva: #39717

devotee

Humiliate me (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyahhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nesze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tartsd a fejem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 16. - 23:32:39
Létrehozva: #39718

devotee

oh yeah, az enyémet is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

"Every time I rise I see you falling...."
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 17. - 05:14:42
Létrehozva: #39719

devotee

Jó reggelt!

Usikám, elgurult a gyógyszer? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 17. - 06:37:50
Létrehozva: #39720

devotee

jó reggelt macskák

fúú gyerekek.... ollllyan telefonszámlám jött... atyavilág. kemény. hatezer, kicsit több. woow.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1984 1985 1986 1987 1988 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
110 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (110 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: