![]() ![]() |
2010.06. 17. - 06:39:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jóreggelt!
Huhhh... de nehezen keltem... majd kiég a szemem! Jahh... ANgie.... elfelejtette bevenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 07:01:30
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Edóka nem vagy egyedül a nehezen keléssel....éjszaka megint begörcsöltek a beleim.....nagyon rossz volt.....reggel meg mikor felkeltem szédelegtem,meg támolyogtam...most sem érzem valami jól magam.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem tudom mi a fene van velem. Ja Edóka örülök,hogy jók a kutyus eredményei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 07:44:57
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Vica!
Na.. hát vlaamit megint össze ettél... nem figyelted mit ettél vacsorára? |
|
|
|
2010.06. 17. - 07:50:01
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk radiátort szerelnek.. minden reggel másik lakásban.. fűtéskorszerűsítés.... verik a csöveket, mint a marha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem baj, mert jövő ősztől már kevesebbet fizetek... pont amennyit fogyasztok.. yepeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rettenet milyen drága nálunk a központi fűtés... 40 alatt nem is fizettem idén... na ennek vége!!!
|
|
|
|
2010.06. 17. - 07:52:34
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Vica! Na.. hát vlaamit megint össze ettél... nem figyelted mit ettél vacsorára? Szia. Épp ez az,hogy nem ettem össze-vissza.Ezért nem értem mitől görcsöltek be a beleim.Túrós tészta volt az ebéd tegnap de abból még dél körül ettem.Később meg szendvicset.... Amúgy a közérzetem olyan fura...mintha fejem húzna vagy nem is tudom....akkor van ilyen mikor szórakozik a szívem vagyis nagyon dobog és sok a pulzusom de most nem érzek ilyet.Meg is mértem a vérnyomásom de szerintem rendben van....nem értem.... Nálunk radiátort szerelnek.. minden reggel másik lakásban.. fűtéskorszerűsítés.... verik a csöveket, mint a marha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem baj, mert jövő ősztől már kevesebbet fizetek... pont amennyit fogyasztok.. yepeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rettenet milyen drága nálunk a központi fűtés... 40 alatt nem is fizettem idén... na ennek vége!!! Az a jó ha kevesebb lesz a számlád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 07:55:25
Létrehozva:
|
|
|
Nem volt a szendvicsedben paprika? vagy uborka? mert nekem attól rettenetesen fáj az epém
|
|
|
|
2010.06. 17. - 07:58:08
Létrehozva:
|
|
|
De volt uborka......lehet az volt a bűnös....? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) paprikát is szoktam enni de attól még nem vettem észre,hogy bajom lett volna.
|
|
|
|
2010.06. 17. - 08:07:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Edó nagyon örülök hogy jók lettek Shad eredményei! Sokan szorítottunk nektek!!!!! Jaj csajok olyan jó lenne menni 17-én, már az urammal is lebeszéltem, csak nagyon osztani-szorozni kell hogy beleférjen. Ez az IPL minden pénzemet elviszi... Meg kölcsönadtam anyáéknak.... szóval nem egyszerű. |
|
|
|
2010.06. 17. - 08:07:30
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt macskák fúú gyerekek.... ollllyan telefonszámlám jött... atyavilág. kemény. hatezer, kicsit több. woow. No, akkor nem csak ez én 9716 Ft-os mobilszámlám lett kemény (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 08:11:24
Létrehozva:
|
|
|
De volt uborka......lehet az volt a bűnös....? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) paprikát is szoktam enni de attól még nem vettem észre,hogy bajom lett volna. Vicus, én is úgy tudom, hogy az uborka nem szerencsés az epéseknek. Sünikém, válaszolni akartam de esztet írja ki: "A következő hibák történtek A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni. A privát üzenetet nem továbbítottuk" (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 08:14:30
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt! Huhhh... de nehezen keltem... majd kiég a szemem! Jahh... ANgie.... elfelejtette bevenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt Edó! Na nekem sem volt egyszerű kimászni abból az ágyból, olyan jót lustiztam, főleg, hogy tegnap este mindenki velem akart beszélni, én meg már fáradt voltam, de hősiesen végigbeszéltem mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angyalka 50 perc, Attila haverom Tatabányáról 45 perc... ah... szárazra beszéltem a számat... és ezek a pasik nem hagytak aludni, pedig mint a citrom úgy ki voltam facsarodva, utána meg jól felébredtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Észrevettem, hogy elfelejtette bevenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Edóka nem vagy egyedül a nehezen keléssel....éjszaka megint begörcsöltek a beleim.....nagyon rossz volt.....reggel meg mikor felkeltem szédelegtem,meg támolyogtam...most sem érzem valami jól magam.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem tudom mi a fene van velem. Ja Edóka örülök,hogy jók a kutyus eredményei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicusom, ez nem hangzik túl jól!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jobbulást! Sziasztok! Edó nagyon örülök hogy jók lettek Shad eredményei! Sokan szorítottunk nektek!!!!! Jaj csajok olyan jó lenne menni 17-én, már az urammal is lebeszéltem, csak nagyon osztani-szorozni kell hogy beleférjen. Ez az IPL minden pénzemet elviszi... Meg kölcsönadtam anyáéknak.... szóval nem egyszerű. Szia Trixx, gyere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó buli lesz!!!!!! |
|
|
|
2010.06. 17. - 08:18:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 17. - 08:21:04
Létrehozva:
|
|
|
Tök jó Ange hogy mész szabira, én pedig az azt követő héten mennék. Remélem összejön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó reggelt Edó! Na nekem sem volt egyszerű kimászni abból az ágyból, olyan jót lustiztam, főleg, hogy tegnap este mindenki velem akart beszélni, én meg már fáradt voltam, de hősiesen végigbeszéltem mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angyalka 50 perc, Attila haverom Tatabányáról 45 perc... ah... szárazra beszéltem a számat... és ezek a pasik nem hagytak aludni, pedig mint a citrom úgy ki voltam facsarodva, utána meg jól felébredtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Észrevettem, hogy elfelejtette bevenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicusom, ez nem hangzik túl jól!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jobbulást! Szia Trixx, gyere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó buli lesz!!!!!! Hú Ange jó "kis" beszélgetések. Nem fájt már a füled????? Ari vagy, mennék mennék.... Szia! Kóma? Sok lett a sör tegnap? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó hogy mondod nekem is. Főzök is egyet. |
|
|
|
2010.06. 17. - 08:55:43
Létrehozva:
|
|
|
De volt uborka......lehet az volt a bűnös....? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) paprikát is szoktam enni de attól még nem vettem észre,hogy bajom lett volna. Nyanyus! paprika, uborka... ha nincs forrázva.... nem lehet megenni.. káposzta.. ide bele kell venned a kápi salit is... aztán hagyma nyersen.... ezeket nem ehetik, akik epések... huhhhh... nekem két évembe telt, mire kiokosodtam a magam kárán.. úgyhogy neked könnyebb.... mert én megsúgom neked mit lehet, és mit nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hüvelyeseket felejtsd el.. bab, lencse, borsó! más szerintem mehet meg a körtével kell kcisit vigyázni! |
|
|
|
2010.06. 17. - 09:22:19
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. lányok.. Trixi, Vica, Angie, ektek is nagyon szépen köszönöm a sok drukkot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint Shad-nek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 17. - 09:32:19
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: sörből sose elég XD
|
|
|
|
2010.06. 17. - 09:34:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Zsófika drága.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem fáj a fej? vihogtál este rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 17. - 09:55:36
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. lányok.. Trixi, Vica, Angie, ektek is nagyon szépen köszönöm a sok drukkot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint Shad-nek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nincs mit, mindig az eszemben vagytok!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyanyus! paprika, uborka... ha nincs forrázva.... nem lehet megenni.. káposzta.. ide bele kell venned a kápi salit is... aztán hagyma nyersen.... ezeket nem ehetik, akik epések... huhhhh... nekem két évembe telt, mire kiokosodtam a magam kárán.. úgyhogy neked könnyebb.... mert én megsúgom neked mit lehet, és mit nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hüvelyeseket felejtsd el.. bab, lencse, borsó! más szerintem mehet meg a körtével kell kcisit vigyázni! Meg az alkohollal is nem? Mert ha én sokat iszok, akkor másnap epét hányok kb úgy 15-ször, és nagyon kikészülök! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 10:00:49
Létrehozva:
|
|
|
Hehehee. Trixi... hát látod nálam nincs ilyen hatása... mondjuk én nem keverem, csak Bacardi... de ttól semmi bajom, még ha egy vödörrel iszom meg ... de komolyan... úgyhogy erről nyilatkozni nem tudok... mást nem iszom meg! az biztos, h a kommersz piát nem bírom, és attól én is tudok epét hányni.. úgy is, h meg sem ártott... de ez szerintem arra is vonatkozhat, akinek nincs semmi baja.. komolyan ilyen rosszul vagy az alkoholtól? akkor mi lesz veled.. velünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 17.-én.. ha gyüssz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 17. - 10:10:18
Létrehozva:
|
|
|
Tök jó Ange hogy mész szabira, én pedig az azt követő héten mennék. Remélem összejön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hú Ange jó "kis" beszélgetések. Nem fájt már a füled????? Ari vagy, mennék mennék... Már be is jelentettem a szabimat Trixx, úgyhogy remélem össze fog jönni, sajnos 5-én temetésre megyek, 6-án fizetés, és ezért 6-án délután be kell jönnöm, aztán Móricz és utána haza... remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És bízom abban is, hogy jó idő lesz, most úgy nézem, hogy azon a héten éppen kellemes 30 fok lesz sok nappal! Jupiii!! Hát én ezekre a telefon maratonokra fel vagyok készülve: headsett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És zsebes rövid naci, hogy legyen hová tenni a telót! Szóval így nem fárasztó, egyáltalán! Még inni is tudok közben, ami azért kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |