![]() ![]() |
2010.06. 17. - 16:47:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pia kérdésben nem tudok nyilatkozni,hogy mennyit bírok mert nem szoktam inni alkoholt.Nem szeressem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 17. - 17:00:54
Létrehozva:
|
|
|
Pia kérdésben nem tudok nyilatkozni,hogy mennyit bírok mert nem szoktam inni alkoholt.Nem szeressem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy nagyon picit sem?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ha Dave kínálna pezsgővel,és egy kis eperrel,hmmm?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 17:10:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Macsus,
jó látni téged errefelé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, a plusz pénz jól jött, ma megkaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majdnem 20 ezer forint! Gyererek, királyság van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alkohol, hát tudjátok hogy én sem bírom... bealatat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kicsit.... |
|
|
|
2010.06. 17. - 17:10:22
Létrehozva:
|
|
|
egy nagyon picit sem?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ha Dave kínálna pezsgővel,és egy kis eperrel,hmmm?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Picit sem. A pezsgőt pláne nem szeretem.De ha Dave kínálná az más. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt meginnám.... |
|
|
|
2010.06. 17. - 17:15:30
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jujj, jól ment ez a nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem ti is jól éreztétek magatokat babukáim. Vicám, irgumburgum, tessék odafigyelni, mert nem jó ha rosszul vagy. csihipuhi elverem a segged. juhujjj, az a tatabányai hepaj... dejólesz. máris azon töröm a fejem hogy milyen játszós ruhába kéne menni, mert Shadet magam köré ölelem, aztán csupa szőr leszek megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem baj, az a lényeg hogy összeölelgessem. szia Macsuuus, de jó hogy benéztél megint! hát nem tudom mi lesz a sráccal. Edóra hallgatok, aki szerint nem árt egy kicsit kivárni, hogy ő lép-e, mert ha akar valamit, úgyis lépni fog. de az ajándékötlet megvan. hatalmas. figyi. mesélte hogy azt tervezi a 30. szülinapjára hogy lemegy monacóba egy cabrióval. se pénze rá, se cabriója nincs, de akkor is. és azt gondoltam, kap egy cabrió matchboxot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beküldöm kis ajándékdobozban a melóhelyére. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie... majdnem lefordultam a székről a mobilszámlámtól... na de le se szarom, azért dolgozom hogy ilyenekre legyen. ájjj, de fáj a hasam... kötsög kramcsák közelít, és jelzi a rohadék már napokkal előre. remélem, nem óhajt a koncert előtt megjönni. |
|
|
|
2010.06. 17. - 17:34:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Vicus... biztosan lenne olyan alkohol, amit szretnél.. valami finom koktél...amiben még csak nem is érzed, h alkoholt iszol... sunyi módon a fejedbe száll, és nagyon jól érzed magad tőle.. nem azt mondom én sem, h le kell magad inni... de őszintén szólva én sem szeretem az alkohol ízét.. se sör, se bor... a pezsit megiszom, de úgy, h kikeverem a szénsavat. Minden alkoholt úgy iszok, h löttyel... és úgy már finom. De h én pálinkát igyak...ááááhhh.. dehogy.... szombathelyen is meg lett az eredménye a jager-nek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megvolt édesapám szülinapija... kimentem kettőkor a kertbe hozzá, persze ő elhúzott, h neki ma fel kell adnia a lottót.. mert, h ma 60 éves (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira izgultam, h 3-ra visszaérjen, mert jöttek meglepiben a volt kollégái... juj.. addig mindent kipakoltam, kocsiból kivettem a tortát, a sütiket, meg a pogácsákat, az ajándékokat.... mindent! aztán megjött apa, észre vette, h ki van pakolva a sok süti...kérdezte.. hát ez? mondtam neki, h mindjárt jön anyuka, és megünnepeljük. Az fel sem tűnt neki, h sok pohár, és tányér van kirakva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán beállítottak a kollégák. Álltak meg a nyaraló előtt az autók, ő meg.. kik ezek.. te ezek itt állnak meg.. Kutyám örjöngött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom neki.. menj már, nézd már meg kik azok! annyira édes volt.. csak állt ott a kapuban, nézett befelé a kocsiba, de nem látta rendesen kik jöttek, és álltak meg. Aztán mikor kiszálltak.. azt mondja neki.. sziasztok.. hát ti? mi járatban erre? hát én annyira nevettem... nagyon örült nekik... láttam, h nagyon meg van illetődve. Aztán jött anyuka is, és minden ajándéknak nagyon örült... Na nálunk ma ennyi volt a történés... én úgy elfáradtam.. kifáradtam...a nagy izgalomban.. h minden sikeráljon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 17:41:13
Létrehozva:
|
|
|
Na de hogy lett ekkora a mobilszámlád? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mert ezek szerint nem számoltál arra, hogy ekkora összeg lesz a mostanid, még a múltkor mondtad is, hogy tök jó az előfizetésed és max. 3000 szokott lenni.
Nekem sem volt rossz napom, főleg hogy a pénzt megkaptuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edóm ez nagyon aranyos sztori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 17:48:23
Létrehozva:
|
|
|
jujjjj Edó!!!! de izgi!!! meglepetésbulit szervezni a legjobb!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon aranyos ám az Edó apukája. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) biztos nem felejti el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mit kapott végül?
hehe, szerintem meg az alkohol az igenis élvezeti cikk. én sosem azért iszom hogy beüssön és kedvet csináljon, hanem azért mert szeretem. a bor és én - örök szerelem, de más piák is vannak, amik már-már költőien isteni élményt bírnak nyújtani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, hát gondoltam hogy ez most magas lesz. mert ugye a melóban ha hosszú szünetem van és unatkozom, akkor felhívom anyukámat vagy barátaimat, és akkor ez a sok 10 perc így összeadódik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg volt egy hosszabb hívásom vodásba. ááá, na mindegy. nem fogok ezen kattogni, kifizetem aztán kész. |
|
|
|
2010.06. 17. - 18:12:24
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj, jól ment ez a nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem ti is jól éreztétek magatokat babukáim. Vicám, irgumburgum, tessék odafigyelni, mert nem jó ha rosszul vagy. csihipuhi elverem a segged. juhujjj, az a tatabányai hepaj... dejólesz. máris azon töröm a fejem hogy milyen játszós ruhába kéne menni, mert Shadet magam köré ölelem, aztán csupa szőr leszek megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem baj, az a lényeg hogy összeölelgessem. szia Macsuuus, de jó hogy benéztél megint! hát nem tudom mi lesz a sráccal. Edóra hallgatok, aki szerint nem árt egy kicsit kivárni, hogy ő lép-e, mert ha akar valamit, úgyis lépni fog. de az ajándékötlet megvan. hatalmas. figyi. mesélte hogy azt tervezi a 30. szülinapjára hogy lemegy monacóba egy cabrióval. se pénze rá, se cabriója nincs, de akkor is. és azt gondoltam, kap egy cabrió matchboxot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beküldöm kis ajándékdobozban a melóhelyére. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie... majdnem lefordultam a székről a mobilszámlámtól... na de le se szarom, azért dolgozom hogy ilyenekre legyen. ájjj, de fáj a hasam... kötsög kramcsák közelít, és jelzi a rohadék már napokkal előre. remélem, nem óhajt a koncert előtt megjönni. Lola olyan aranyos vagy....elvered a seggem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké igyekszem oda figyelni. Sziasztok! Vicus... biztosan lenne olyan alkohol, amit szretnél.. valami finom koktél...amiben még csak nem is érzed, h alkoholt iszol... sunyi módon a fejedbe száll, és nagyon jól érzed magad tőle.. nem azt mondom én sem, h le kell magad inni... de őszintén szólva én sem szeretem az alkohol ízét.. se sör, se bor... a pezsit megiszom, de úgy, h kikeverem a szénsavat. Minden alkoholt úgy iszok, h löttyel... és úgy már finom. De h én pálinkát igyak...ááááhhh.. dehogy.... szombathelyen is meg lett az eredménye a jager-nek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megvolt édesapám szülinapija... kimentem kettőkor a kertbe hozzá, persze ő elhúzott, h neki ma fel kell adnia a lottót.. mert, h ma 60 éves (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira izgultam, h 3-ra visszaérjen, mert jöttek meglepiben a volt kollégái... juj.. addig mindent kipakoltam, kocsiból kivettem a tortát, a sütiket, meg a pogácsákat, az ajándékokat.... mindent! aztán megjött apa, észre vette, h ki van pakolva a sok süti...kérdezte.. hát ez? mondtam neki, h mindjárt jön anyuka, és megünnepeljük. Az fel sem tűnt neki, h sok pohár, és tányér van kirakva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán beállítottak a kollégák. Álltak meg a nyaraló előtt az autók, ő meg.. kik ezek.. te ezek itt állnak meg.. Kutyám örjöngött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom neki.. menj már, nézd már meg kik azok! annyira édes volt.. csak állt ott a kapuban, nézett befelé a kocsiba, de nem látta rendesen kik jöttek, és álltak meg. Aztán mikor kiszálltak.. azt mondja neki.. sziasztok.. hát ti? mi járatban erre? hát én annyira nevettem... nagyon örült nekik... láttam, h nagyon meg van illetődve. Aztán jött anyuka is, és minden ajándéknak nagyon örült... Na nálunk ma ennyi volt a történés... én úgy elfáradtam.. kifáradtam...a nagy izgalomban.. h minden sikeráljon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oh hát koktélt még nem ittam.lehet,hogy ízlene. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Boldog szülinapot az apukádnak. |
|
|
|
2010.06. 17. - 18:13:26
Létrehozva:
|
|
|
Jujjj.. lányok.. én akkor örülök, ha 10 alatt van a számlám... nem egyszer verte a 30-at is!
mostanában sikerál 10 alá szorítanom... mondjuk én sokat beszélek rajta meló ügyben... vendégeket kell visszahívnom, egyebek.. de szerintem ez a 6000 egyáltalán nem sok.. szinte reális, ha az ember mobilozik... nemde? |
|
|
|
2010.06. 17. - 18:18:10
Létrehozva:
|
|
|
hehe én meg vigyázok,hogy a 3000 Ft-os feltöltésem a telefonomon minnél tovább tartson... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 17. - 18:24:18
Létrehozva:
|
|
|
hát nem vészes a 6000 csak azért most még ennyit nem keresek hogy beleférjen. vagyis hát... egyszerűen úgy neveltek hogy a telefon az inkább arra való hogy odaszóljunk egymásnak ha valami van, meg életjelet adni meg stb, nem annyira a trécselésre. de mostmár persze én is azért csacsogok is rajta, mert mostmár jobban belefér.
Viva, azt megértem h úgy kell ügyeskedne h 3ezer alatt maradj, mert a feltöltős tarifák buzi drágák. amíg kártyás voltam én is nagyon drágán beszéltem. most alapesetben ilyen 2-3ezreket szoktam fizetni, olyan jó kis tarifám van előfizetésesként. csak ebben a hónapban megszaladt kicsit. nem gond azért, csak meglepődtem. jajj, gyerekek, olyan szép kis filmet nézek épp. a legyetek jók ha tudtok. olyan szép, ismeritek? 1983as. |
|
|
|
2010.06. 17. - 18:29:31
Létrehozva:
|
|
|
Lola Vicából átmentem Vivába? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem olyan vészes a percdíjjam.Hát ja kell kicsit ügyeskedni,hogy ne sokat telefonáljak és ne kelljen sűrűrn menni az automatához tölteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 18:31:06
Létrehozva:
|
|
|
Én is merem.. ismerem.. szeretem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fülöp atya.. kaka matyi púzott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ebben van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és van benne egy nagyon szép nő!! |
|
|
|
2010.06. 17. - 18:44:34
Létrehozva:
|
|
|
na drágáim!
szedjük csak össze kik jönnek a táborba tutira? és már csak az a kérdés, hogy sátor híján kihez tudok majd bekéredzkedni XD |
|
|
|
2010.06. 17. - 18:52:46
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó nagyon jó lehetett a meglepetés parti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:27:16 |
|
|
|
2010.06. 17. - 18:57:22
Létrehozva:
|
|
|
jantar: mindig mondogatod ezt a gyepes dolgot. de ez mit takar? tudom h egyszer már elmesélted, de nekem vhogy teljesen kiesett! sorry! felvilágosítanál?
edó: örülök, h jól éreztétek magatokat apud szülinapján!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na táborba tudom, hogy jön: - Edó - Valics - Marcsi - Süni + párja + a kistündérjük - Lola - Geri Trixx? Angie? |
|
|
|
2010.06. 17. - 18:59:34
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 17. - 19:08:38 |
|
|
|
2010.06. 17. - 19:27:29
Létrehozva:
|
|
|
Hát írtam egy kommnetet Valiccsal.. mert itt volt nálam, h ki jön
erre eltűnt fakiba... de jól írtad Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Judyék is jönnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na meg Kesik, és Helga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 17. - 19:41:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia Süni!!!! Most integetek!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te félelmetes vagy!!!!! Nem is!!!Inkább Bosziiiiiiíí!!!! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ezt megint eltaláltaaad!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |