![]() ![]() |
2010.06. 18. - 06:45:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oléoléolllé!!!
ma pénteeeeek!!! szeressük a hétvégét! és ma csak 4 óra meló, és utána Angie!!!!!!! juhujjjj!!!!!!!!!!!!!!!!! és akkor ha te is, akkor én is jóóóó sokat aludhatok, ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hétvégi pótlás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juhujjjj de be vagyok indulva. ma reggel elsőként mosogatással kezdtem, majd bepakoltam a cuccaim a hétvégére, és közben ordít a zene, kurvaanyját a vihogós szomszédoknak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ákosákosákosákosákosákosákosákosákosákosákosákos!!!!!!!!!!!!!!! na, mek dógozni mindenkinek millió puszi, csabáról gondolom majd bejelentkezünk a Tündérlánnyal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 18. - 06:47:09
Létrehozva:
|
|
|
Te félelmetes vagy!!!!! Nem is!!!Inkább Bosziiiiiiíí!!!! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ezt megint eltaláltaaad!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Telepátia Jó Reggelt! Már megint leesett az a rohadt lánc.... Kapja be aki ilyen gagyi váltót gyárt. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szerencsére az uram jött és visszarakta, így nem kellett tolnom. |
|
|
|
2010.06. 18. - 06:48:56
Létrehozva:
|
|
|
Lola jó munkát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx ne mérgelődj árt a szépségednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 18. - 06:51:04
Létrehozva:
|
|
|
Lola jó munkát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx ne mérgelődj árt a szépségednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Á csak Zoli megint lecseszett, még bőgtem is, még most is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 18. - 06:55:58
Létrehozva:
|
|
|
Á csak Zoli megint lecseszett, még bőgtem is, még most is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Miért cseszett le? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) a terem buráját.... Hát te nem tehetsz arról,hogy leesett a lánc..... ha most ott lennék melletted megölelgetnélek.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 18. - 07:01:40
Létrehozva:
|
|
|
Edó: de szupi hogy ilyen jól sikerült apud meglepi partija. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Boldog szülinapot neki!
Usi: a táborba nem megyek, de apukámnak van egy sátorja. Küldjem fénypost? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola: ügyi vagy hogy végre lementél kondizni, ma bizti izomlázad lesz. Ange, telefonszámla ügyben asszem én nyertem. 800-2000Ft küröl szokott lenni a számlám. A mi percdíjaink: 15Ft bárimit hívok, + 800 Ft lebeszélhető. Mivel céges, nem fizetek előfizetési díjat, és az ÁFA-nak is csak a felét fizetem. Meg tényleg nem beszélek sokat, és inkább rövideket. Miért cseszett le? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) a terem buráját.... Hát te nem tehetsz arról,hogy leesett a lánc..... ha most ott lennék melletted megölelgetnélek.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A lánc miatt.... Sajnos ha valami konfliktus helyzet van, nem igazán tudja kezelni..... Ezt hozta otthonról.... Köszi, most jól jönne az ölelés. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 18. - 07:02:41 |
|
|
|
2010.06. 18. - 07:13:30
Létrehozva:
|
|
|
Hú ez tényleg durva! Jobbulást a fejednek,Martin puszit rá!:) Én eddig jól bírom a piát,szeretem is sajnos! Sör,Guinness a kedvencem,pálinka is jöhet,Tequila,vodka,uborkával fincsi:D,borok...na jó,nem sorolom:D Aztán ki tudja,lehet,h később már velem is ez lesz! Akkor jó,örülök neki!:) Köszi Macsus. Huh, te aztán jó sokféle piát szeretsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mivel egyedül maradtam, megiszom a kévém, aztán belevetem magam a munkába. |
|
|
|
2010.06. 18. - 07:13:58
Létrehozva:
|
|
|
Edó: de szupi hogy ilyen jól sikerült apud meglepi partija. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Boldog szülinapot neki! Usi: a táborba nem megyek, de apukámnak van egy sátorja. Küldjem fénypost? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola: ügyi vagy hogy végre lementél kondizni, ma bizti izomlázad lesz. Ange, telefonszámla ügyben asszem én nyertem. 800-2000Ft küröl szokott lenni a számlám. A mi percdíjaink: 15Ft bárimit hívok, + 800 Ft lebeszélhető. Mivel céges, nem fizetek előfizetési díjat, és az ÁFA-nak is csak a felét fizetem. Meg tényleg nem beszélek sokat, és inkább rövideket. A lánc miatt.... Sajnos ha valami konfliktus helyzet van, nem igazán tudja kezelni..... Ezt hozta otthonról.... Köszi, most jól jönne az ölelés. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De akkor sem kellett volna leszidnia. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Akkor küldök neked egy ölelést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 18. - 07:27:43
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na sikerült nagyjából felébrednem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem soká hajmos + bolt. Trixx: hát a sátras dolgot inkább Edóékkal kéne megbeszélni, ha komolyan gondolod. vagy nem tudom. még ezt a táboros dolgot ha hazaértem, rendesen meg kell szervezni, mert nem szeretem annyira, ha nem tudom mi hogy van. hú bakker nekem csomót kell nyáron rajzolni is! mondjuk most lesz kedvem is hozzá, mert rég nem csináltam. jó zsúfoltan fog telni! |
|
|
|
2010.06. 18. - 07:30:34
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Trixi! Adjál Zolinak egy tockost.. mert megérdemli... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát nem kiabálunk, meg veszekszünk azért, mert állandóan leesik az a lánc... vaaaagy.. mond meg neki, h ha még egyszer kiabál, nem szólsz neki, inkább tolod.... hazáig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én tuti ezt csinálnám....!!!rögtön elgondolkodna rajta, h ha nem tehetsz róla, nem kell veled kiabálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Baszki... megint esik... nem hiszem el.. ilyen szar nyár már nem is tudom mikor volt utoljára... komolyan... nem nagyon fekszünk a napra.. mert nincs. Strandra sem kell járni... sőőőt.. azon sme kell aggódni, h fehér még a lábunk, mert nagyon alig kell nyári ruha! Lola Angie.. nektek nagyon jó szórakozást... ma lesz az Ákos? huhhh... koncert.. mindig jó... mikor egyszerre vesz mindenki levegőt.. egyszerre dobban minden,,,,,, de jó is az! Bármi legyen is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Testem kv-ért kiállt! |
|
|
|
2010.06. 18. - 07:38:43
Létrehozva:
|
|
|
Edóka akkor dobj be egy kis koffeint a szervezetedbe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 18. - 07:41:08
Létrehozva:
|
|
|
Edó: sajnálom, hogy nem haladtok a medencével meg nem tudsz barnulni, de nekem pont az ilyen idő a jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha emlékszel, tavaly is ilyen idő volt sokáig nyáron (lásd az aggódás, hogy megázunk a DM koncin). jesszusmaris, az is már több mint egy éve volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISTENEM DE AKAROK MÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! beleszakad a szívem, annyira szeretem őket! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 18. - 08:15:11
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, h neked ez kedvez.... de jó lenne már kicsit levetkőzni, süttetni magunkat.. nem? no mindegy.. csak júliusban legyen jó idő! Figyeljétek meg, h majd megint októberig lesz nyár.. Várom a radiátor szerelőket.... azt hallom, h itt csörögnek, zörögnek a lépiben...
|
|
|
|
2010.06. 18. - 08:40:47
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, h neked ez kedvez.... de jó lenne már kicsit levetkőzni, süttetni magunkat.. nem? no mindegy.. csak júliusban legyen jó idő! Figyeljétek meg, h majd megint októberig lesz nyár.. Várom a radiátor szerelőket.... azt hallom, h itt csörögnek, zörögnek a lépiben... egyetértek, ez nekem nem nyár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) olyan, mint a múlt héten volt, na az nyár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 18. - 08:55:20
Létrehozva:
|
|
|
Jujjjjj... a taste in men-nek milyen komoly a klipje... teljesen felpiszkált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe
|
|
|
|
2010.06. 18. - 09:03:13
Létrehozva:
|
|
|
na megvolt a bevásárlás is. itt már csodásan morgott az előbb az ég. remélem lesz zuhi XD
|
|
|
|
2010.06. 18. - 09:05:01
Létrehozva:
|
|
|
Bruise pristine klipje is NAGYON érdekes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 18. - 09:06:46
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nekem a Taste in men klipje a kedvenc Placi videóm!!!! most már érted miért XD
nem csak gyönyörű, de egy hármas kapcsolatról is szól (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jaj tök édes volt Brian mikor a klipes DVD-jüknél audio kommentárral néztem ezeket és ennél a klipnél határozottan kijelentette, hogy csupán professzionális munkakapcsolat volt közte és a két másik szereplő közt XDDDDD JEEEEEEEEE SUNYI ESŐ!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bruise pristine klipje is NAGYON érdekes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az biza! vannak érdekes képek benne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brianék csodálkoztak is rajta, hogy átcsúszott a cenzúrán! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 18. - 09:10:02
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen.. ezen én is csodálkozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó ez a lazaság... rég lógtam ennyit a tubuson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Professzionális munkakapcsolat... na ezen most nagyon jót röhögtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 18. - 09:13:48
Létrehozva:
|
|
|
Jujjjjj... a taste in men-nek milyen komoly a klipje... teljesen felpiszkált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe Az egyik kedvencem, de a no 1. az a Pure morning! Tényleg megvettem a Once more with feeling-et, majd átírom a videoklipes dvdt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó: nekem a Taste in men klipje a kedvenc Placi videóm!!!! most már érted miért XD nem csak gyönyörű, de egy hármas kapcsolatról is szól (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jaj tök édes volt Brian mikor a klipes DVD-jüknél audio kommentárral néztem ezeket és ennél a klipnél határozottan kijelentette, hogy csupán professzionális munkakapcsolat volt közte és a két másik szereplő közt XDDDDD az biza! vannak érdekes képek benne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brianék csodálkoztak is rajta, hogy átcsúszott a cenzúrán! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, csakis munkakapcsolat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |