2400 Oldal V  « < 1991 1992 1993 1994 1995 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.06. 18. - 15:19:15
Létrehozva: #39841

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 18. - 15:15:21) *

Köszi az infót.Most már akkor tudom,hogy őt így hívják. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 18. - 15:33:53
Létrehozva: #39842

devotee

nincs mit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na már megjelent a SOFAD is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 18. - 16:26:24
Létrehozva: #39843

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 18. - 07:51:04) *
Á csak Zoli megint lecseszett, még bőgtem is, még most is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nincs jogom beledumálni,de emiatt tényleg nem kellett volna veszekednie,pláne,h nem is tehetsz róla! Pláne,h ő is felidegesíti magát,meg téged is...

Kül sziasztok!

még szerdán néztem hugimnál a Vámpírnaplókat,mert neki megvan az első évad,ami majd lesz az rtl-en is! Jó kis sorozat,kicsit hajaz mondjuk az alkonyatra,de csini benne a két vámpírsrác.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 18. - 16:45:35
Létrehozva: #39844

devotee

Macsus: a The Vampire Diaries tényleg nem rossz sorozat. én már végignéztem a 2. évadot is. most szünetelnek. majd asszem szeptemberben folytatják. egyébként ennek a könyvsorozata sokkal régebbi mint a Twilight, külföldön már régóta híres, és nagy valószínűség szerint egyes elemeket ebből a könyvsorozatból vett Stephanie Meyer a Twilight-hoz. Pl. hogy középsulisak a szereplők, h a vámpír srác ott látja meg a főszereplő csajt, hogy nem iszik embervért és hogy nappal is aktívkodhatnak a vámpírok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 18. - 17:19:35
Létrehozva: #39845

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 18. - 16:33:53) *
nincs mit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na már megjelent a SOFAD is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

haladunk az időben az oldalak száma alapján. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 18. - 17:32:56
Létrehozva: #39846

devotee

Szeged van a tv-ben.. rettenet!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 18. - 17:45:32
Létrehozva: #39847

devotee

mesélj Edó! mi volt Szegedről?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 18. - 17:59:00
Létrehozva: #39848

devotee

Mutatták, h micsoda rettenetes vihar volt nálatok. és mutattak video felvételeket, amiket nézők küldtek be. Csak ennyi volt.. itt megy mellettem melóban a híradó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 18. - 18:11:47
Létrehozva: #39849

devotee

Gyerekek.. itt rettenetes vihar van... de komolyan.. megnyílt az ég, dörög, villámlik, és áll vastagon az utakon a víz
ebből megint árvíz lesz... szörnyű!
Elegem van ebből a fos időjárásból.... és még csütörtökig ezt mondja!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 18. - 18:46:45
Létrehozva: #39850

devotee

Edó: jó ég!! Itt még Pesten néma csönd,de aztán lehet,h itt is lesz vmi.

Usi: Ja,azt nem is tudtam,h ezek a könyvek voltak előbb! Hát igen,van pár egyező dolog benne!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 18. - 19:13:12
Létrehozva: #39851

devotee

Pááá mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 18. - 19:39:47
Létrehozva: #39852

devotee

értem Edó. hát amit láttam az ablakból az nem volt semmi...

Macsus: ja, nekem is úgy mondták.

ORchidett:

(IMG:http://www.orchidett.com/images/phocagallery/hatterek/thumbs/phoca_thumb_l_kieui3.jpg)

(IMG:http://www.orchidett.com/images/phocagallery/hatterek/thumbs/phoca_thumb_l_dg02.jpg)

(IMG:http://www.orchidett.com/images/phocagallery/hatterek/thumbs/phoca_thumb_l_11.jpg)

(IMG:http://www.orchidett.com/images/phocagallery/hatterek/thumbs/phoca_thumb_l_dgnew.jpg)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 18. - 19:40:54
Létrehozva: #39853

devotee

na,ideért a buzi vihar,lépnem kell

sziasztok!!

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 18. - 20:39:47) *

húúúú nagyon jók!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 18. - 20:49:59
Létrehozva: #39854

devotee

szerintem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért osztottam meg véletek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 18. - 20:59:52
Létrehozva: #39855

devotee

na kukucs
békéscsabáról jelentkezik a radio lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jön a vihar ide is, piros viharjelzés, amit akartok, vízszintes villámok vannak meg ilyenek, olyan alattomosan közelít a vihar. amúgy meg Angie-ék egy kisebb gresham palace-ben laknak, szépséges, mint egy hotelben kéremszépen, külön szoba, duplaágy, ágyikón törcsi kikészítve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mint az urak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, külön fürdőszobi is van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azér... koli után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bezabáltunk, híradóztuk, nyáladzottam a dvd-gyűjteményre, most, így este 10 körül csokit eszünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mindenkinek csóközönlés, lassan alszunk, pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 18. - 21:12:46
Létrehozva: #39856

devotee

jó szórakozást csajszik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 19. - 06:23:47
Létrehozva: #39857

devotee

Jó reggelt,

fejszétakaresnimertúgyfáj (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.................... hogy egy bogyó?

Ahh, Lola, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mosolyogtam így ezen most reggel, azért messze vagyon ez még a Grashamtől... egyszerűen csak nagy, meg emeletes meg ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért kolesz után biztos tutkóra más, hogy van szoba, ahol csak te vagy (ez olyan Ákosos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) és magadra tudod csukni az ajtót.

szerencsére ebből a viharból itt nem nagyon érzékeltünk végül semmit, csak szépségesen villámlott, bezzeg Mezőhegyes kapott. Kb. 30 km-re van innen, de ott olyan jégverés volt egy lovas rendezvényen, hogy több ló belepusztult meg vagy 70 embert vittek kórházba különféle zúzódásokkal, amiket a jég okozott! A lovasboxokból meg az egész rendezvényből nem maradt semmi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ja és a szervezők tudtak a piros riasztásról.

A szegény gépem pedig elhalt, vigyis a primary device-t nem találja szegényke, és nagyon kattog, szóval még Lola durmol, addig Angie szétkapja a gépet és belekukkant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, köszike, ma biztos jó kis koncert lesz, csak ne legyen vihar!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 19. - 08:55:30
Létrehozva: #39858

devotee

Jó mulatást kislányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sünivel találkoztok? Én is megyek mindjárt édesapával, és édesanyával ebédelni egy kis paraszt étterembe.... apuka kedvenc helye (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jujjjj.. nálam meg a kis csitri énekel.. Running up that hill (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na.. ezzel sem lehet betelni, ahogy tépi a gitárt!!!!! és néz... és néz... és néz...!
Én úgy keltem, h éhes vagyok... ilyen már nagyon régen volt! kinyitottam a szemem, és már a kaján járt az agyam.. pedig nincs itthon semmi, csak paradicsom, meg párizsi... de 2 óra múlva majd az étteremben!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 19. - 09:04:01
Létrehozva: #39859

devotee

reggelt!

jézus, szegény lovak!!!!!!!!!!! kövezzetek meg, de őket jobban sajnálom, mint a megsérült embereket, mert ők ki voltak szolgáltatva! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hogy lehetnek ilyen felelőtlenek a szervezők?!?!?!?!?!
szegény pacik!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

na remélem jó lesz a koncert és meglesz az az 1. sor. Mikor kezdődik a banzáj?

Edó: jó kajálást! hú de benyomnék már én is vmi finomat, nem csak vajkrémes kenyeret!!!!

tegnap rendesen kicsináltuk magunkat Briannel, mi? XD ma belenézek a másik két dvd-be is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Angie, szerintem ezek a koncertek neked is kelleni fognak! szétolvadtam rajtuk!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 19. - 09:10:37
Létrehozva: #39860

devotee

hhehehhehee... hát nem kicsit! még mindig ott vagyok! Most Infra-red (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) someone call the ambulance.. there's gonna be an accident! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fel kéne öltöznöm.. még mindig pizsiben nyomom... aztán egy óra múlva már indulandusz van!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1991 1992 1993 1994 1995 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
59 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (59 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: