2400 Oldal V  « < 1994 1995 1996 1997 1998 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.06. 20. - 09:03:47
Létrehozva: #39901

devotee

Jó reggelt,

de nagyon aludtam.... és fáj mindenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kezem, lábam.... huh, még-még kell egy Ákos nekem, vagy maga Ákos, mert olyan isteni pasi lett, ahhhhhhhhhhhhhhhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edó, egyszer Ákos mesélte, hogy neki mindegy hányan vannak egy koncerten, mert ha csak 100-an, akkor is olyan elánnal nyomja a bulit, mintha 10.000 ember lenne, hiszen az a 100 ember is ugyan azt a showt szeretné látni, mint 10.000. És asszem ez igaz, ha valaki valóban a közönségért él, akkor nem kell, hogy érdekelje egy-egy koncerten hányan vannak. Mondjuk tök ász érzés lehet ha azt látod, hogy egy csarnok full tele van.

A Placin rengetegen lesznek, mert most a facebookon írták, hogy a szeptemberi prágai vagy pozsonyi koncertet törölték, szóval ezek a rajongók nagy valószínűséggel majd ide fognak jönni tombolni. Ámen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, semmi baj, majd felköszönthetsz a jövő héten is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A novidat ma elolvasom, Lola még durmol én meg asszem összevakarom magam. De jó, hogy az őseid mennek érted és hazacuccolnak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aranyosak na!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 09:22:31
Létrehozva: #39902

devotee

Angie: aranyosak hát! szeretem is őket, meg már hiányoznak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
huh basszus, akkor össze kell kapnom magam a Placi jegyemet illetően! :S és még neked is tartozok. a fakiba!
egyébként Ákosnak igaza van a közönséget illetően! ha DM-es vonatkozásra gondolunk, akkor bnőm elmondasai alapján 2003-ban Dave-en sem volt telt ház, "csak" olyan 7000 ember körül, de tök jó hangulatú koncert volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 20. - 09:56:24
Létrehozva: #39903

devotee

na, fórum megveszett, nem jelenítette meg az Angie-s kommentemet, afene...
annyit írtam amúgy hogy: jól mondtad, soul sister!

juhujj, gyeeeeeeeeeeerekek, ez a koncert... ez állat volt... majd... még írok róla. de egyszerűen tökély volt!!! miazhogy de miazhogy első sor!!! mondtam én hogy első sor!!! ajjjj, annyira jó volt! sehol a nyomi szélsőjobbos rohadék béközép, csak pár részeg pöcs zavarta a bulit, de Ákos beszólt nekik, mint a szél! mi meg őrjöngtünk elöl, mint az állatkák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nu, hosszabbat majd később, a Dénes-rezidencián kész az ebéd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ezt ki nem hagynánk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mindenkinek puszi, köszi hogy gondoltatok ránk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekünk jó volt nagyon. mennék többire is, ajjj de nagyon mennék, de voltra nincs pénzem, hegyalján meg Edónál leszünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ki nem hagynám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alig várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, megyünk ebédelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 20. - 10:19:43
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 20. - 10:06:49
Létrehozva: #39904

devotee

Én csináltam képeket,ha valakit érdekel akkor kirakom,de,ha nem akkor is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  024.jpg ( 296.37K ) Letöltések száma: 9

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 20. - 10:16:46
Létrehozva: #39905

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 20. - 11:06:49) *
Én csináltam képeket,ha valakit érdekel akkor kirakom,de,ha nem akkor is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van ám még!!

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 20. - 11:11:56) *
Van ám még!!

Ja usi rád is gondoltam ám!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  026.jpg ( 50.16K ) Letöltések száma: 10
Mellékelt állomány:  030.jpg ( 91.93K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  032.jpg ( 79.67K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  033.jpg ( 42.37K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  034.jpg ( 64.11K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  037.jpg ( 368K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  038.jpg ( 316.64K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 20. - 10:25:55
Létrehozva: #39906

devotee

Ja,egyébként csúcs,szuper,állat,fantastic koncert volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ilyen jól utoljára a januári dM koncerten éreztem magam!Igaz azóta nem is voltam koncin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi is nagyon jó helyen álltunk!Nem az első sor,de így is nagyon jól láttunk mindent és mindenkit!HálIstennek!!!Meg jól is hallotunk,Nagggggyyon jól szólt!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 10:26:18
Létrehozva: #39907

devotee

Sziasztok nyulak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is akkorát aludtam, h csak na.. nemrég keltem fel. és mindjárt meg fogom inni a kis köcsögömből az újból ... a kv-m (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ákos jó pasi... össze szedte magát rendesen.. már múltkor is néztem, mikor szegeden csináltak vele egy riportot.... nahhhh... meg kell mondjam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök kislányok, h ilyen nagyon jól sikerült az este... és látom Süni, te sem voltál annyira nagyon messze.... Ildi is volt veled? puszilom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 20. - 10:33:26
Létrehozva: #39908

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 20. - 11:26:18) *
Sziasztok nyulak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is akkorát aludtam, h csak na.. nemrég keltem fel. és mindjárt meg fogom inni a kis köcsögömből az újból ... a kv-m (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ákos jó pasi... össze szedte magát rendesen.. már múltkor is néztem, mikor szegeden csináltak vele egy riportot.... nahhhh... meg kell mondjam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök kislányok, h ilyen nagyon jól sikerült az este... és látom Süni, te sem voltál annyira nagyon messze.... Ildi is volt veled? puszilom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Persze,hogy volt!!Ott tombolt előttem!Én még ilyennek nem is láttam!
Mezítláb nyomta hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ő is puszil,biztos!Csak most nincs itthon,mert elment próbára!Ő is énekelni fog egy helyi rendezvényen,jővőhétvégén!hihihiii
Kíváncsi leszek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De én puszillak az tutiiiiii!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 10:48:05
Létrehozva: #39909

devotee

süni: jajjj hát de édes vagy a felhős képek miatt (is)!!! köszi!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
hehehehe, az első szemből Ákos képen olyan, mintha Sereg póló lenne rajta - mármint úgy néz ki a minta mint egy holló -> Mátyás király -> Fekete Sereg -> mi! XDDDDDDDDD nagyon felröhögtem! XD

örülök, hogy jól sikerült a koncert és jól éreztétek magatokat! hát biza én is szívesen ott lettem volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: huh én fél 9 körül ébredtem, meg még előtte egyszer. és basszus, fél 9-kor mikor kinyitottam csipáimat, kajakra össze voltam zavarodva! azt hittem, hogy egyszer már felkeltem és körbenéztem neten a dolgaim közt és hogy csak visszaaludtam, de arra nem emlékeztem, hogy visszafeküdtem. tök valóságos volt az álom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 11:18:18
Létrehozva: #39910

devotee

Süni.. az igazi bele való csajok mezítláb nyomják.. mi tudjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenkit puszilok, most kimegyek a ranch-re kitakarítani a nyaralóm, mert jövő héten hétvégén buli lesz nálam ott! Marcsika azt mondta, gyün velem... ne egyedül robotoljak, meg legyen társaságom vödör fejű mellett..

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 20. - 11:27:09
Létrehozva: #39911

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 19. - 17:05:35) *
Huhhh... született gyilkosokat imádom.. ez a woody-s film.. ugye? jujj.. de rég láttam, nekem is megvan, lehet meg is nézem, eszemben sem volt. Mi lehet Lolával, meg Angie-vel? tuti már régóta várnak, h meglegyen az első sor.. nameg Süni is!

Erre,azért reagálnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na a Süni aaaaazzzz nem!!!Mi éppen csak beestünk a kezdésre!Vagyis nem is,mert a félkilences kezdés helyett kilenckor kezdtek!HálIstennek!
Tudod,hogy,ha már egy nő van a csapatban akkor nem olyan egyszerű odaérni az eltervezett időpontban!(itt volt három is)Én úgy terveztem,hogy időben odaérünk,felhívom a Loláékak elmegyünk inni egyet-kettőt,aztán bemegyünk!
Ehelyett:Nagy kapkodás meg telefonálgatás,hogy"Hol vagytok már???Stb.stb.
Én meg mehettem 150-160-nal néha 170!A haverom mögöttem alig tudta tartani a tempót a Bmw-jével hehe
Pedig mi csak a Fiestával voltunk!
Meg egy kicsit messze is van 180km.
De,azért megérte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A Niki Zolijának erről csitttttttt!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (rendőr)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 20. - 11:32:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 12:01:45
Létrehozva: #39912

devotee

hát a lényeg, hogy egyben odaértetek! XD

nu mit találtam:

(IMG:http://i618.photobucket.com/albums/tt268/Sue-79/depechemode20a.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 15:29:19
Létrehozva: #39913

devotee

hú de pangás van!

na közben már tanulgattam meg összepakoltam a cuccaim nagyját, hogy anyuéknak már csak fel kelljen kapnia őket kedden és roboghassunk is HAZAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) már csak két nap választ el a szabadságtóóóóóól!!!!!!! és aztán énekelhetem, hogy "I'm like a bird, I'll only fly away..."
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 20. - 18:21:15
Létrehozva: #39914

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 20. - 09:35:32) *
vica: írtam neked vissza Sinen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sziasztok.

Usi olvastam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd fogok is válaszolni csak össze kell kapnom az agyamat.
Főzőcskézés,vendéglátás,elpakolás.....kész vagyok és normálisan szeretnék válaszolni de lehet,hogy most nem fog menni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 18:30:19
Létrehozva: #39915

devotee

Huhhhh.. lányok, és Süni!

Hát nem sok minden történt itt, mióta Pitykével kitakarítottuk a nyaralót.. már megint olyan eső esett... egybefüggő vízfüggöny... mintha kiöntöttek volna odafent egy nagy lavorral.. de nagyon naggyal...

Hát Sünike... ejj. ejjj... ilyen gyorsan menni.. még jó, h nem esett bajotok. Mondjuk én is szoktam.. de én nem azért, mert sietek, hanem mert elfeledkezem a lábamról. És az én kocsimban egyáltalán nem érezni a sebességet, mikor mentünk szegedre, akkor is az volt, h baszki.. már megint 150-160... nagyon kell figyelni!

Én mindig azt mondom, nem a zsekák miatt, hanem, h nehogy baj legyen.. nehogy nehogy!!!

Usi!! tanuljál már.. rendesen, ahogy szoktál, mert kitekerem a nyakadat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Van otthon vezetékesetek szüleidnél? mert azon lehet még ingyen is beszélnénk.. nemde? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd... ez még a jövő.. csak vizsgázz már le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Áhháháááá... most látom, h Mode csinált egy másik topicot.... hát én erről nem is tudtam.. fru-val, és Vicával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy csak lemaradtam róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert nem mindig olvasok vissza.... meg hát.. görgetek.. szégyen ide-vagy oda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de én nem fogom őket zavarni.. ezt garantálhatom, ha esetleg még ide olvastok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mondjuk.. hallottam ezt-azt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhehehhee

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 20. - 18:49:34
Létrehozva: #39916

devotee

Edóka nyugodtan jöhetsz Mode topicjába dumcsizni ha akarsz nem zavarsz senkit max sokat fogsz Alanről olvasni ott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 20. - 18:52:23
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 20. - 18:56:00
Létrehozva: #39917

devotee

Vica XD XD XD XD XD
Edó..ha akarsz, nézz be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 18:56:15
Létrehozva: #39918

devotee

Köszi Vica az invitálást.. maradok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hopp.. rossz helyre írtad, h Mode nézz át a seregbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 20. - 18:59:57
Létrehozva: #39919

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 20. - 19:56:15) *
Köszi Vica az invitálást.. maradok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hopp.. rossz helyre írtad, h Mode nézz át a seregbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen ebből is látszik,hogy bekeveredem időnként. Veletek itt beszélgetek vele meg ott ha már nem szeretne annyira ide járni.Gondoltam szólok neki hátha ő bővebben kifejti az okait.

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 20. - 19:56:00) *
Vica XD XD XD XD XD
Edó..ha akarsz, nézz be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode esetleg mondasz mást is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 20. - 19:02:32
Létrehozva: #39920

devotee

Sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1994 1995 1996 1997 1998 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
80 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (80 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: