2400 Oldal V  « < 1995 1996 1997 1998 1999 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.06. 20. - 19:03:01
Létrehozva: #39921

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 20. - 18:59:57) *
Igen ebből is látszik,hogy bekeveredem időnként. Veletek itt beszélgetek vele meg ott ha már nem szeretne annyira ide járni.Gondoltam szólok neki hátha ő bővebben kifejti az okait.

Mode esetleg mondasz mást is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi mást mondjak még? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Teljesen nem tűnök el, csak hát..ritka leszek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 19:04:48
Létrehozva: #39922

devotee

Ja..... nem kell magyarázkodni.. mindenki oda jár, ahova akar... nem gond! Valszeg azért nem szólt, mert szeretne a saját köreiben maradni, szíve joga..... ez is egy döntés... !
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 20. - 19:06:05
Létrehozva: #39923

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 20. - 20:03:01) *
Mi mást mondjak még? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Teljesen nem tűnök el, csak hát..ritka leszek...

na látod még is csak én mondtam el helyetted a tény állást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 20. - 19:08:42
Létrehozva: #39924

devotee

Akkor itt is mondom, amit Vicának már mondtam, csak egy, vagy két szóval kibővítve..

Ha én valahol nem tudom önmagam adni, mert van, vagy vannak, akinek/akiknek nem tetszik akkor nem vagyok teljesen oda való.

Ettől függetlenül minden nap benézek, és elolvasom, kivel mi a helyzet.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 20. - 19:09:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 20. - 19:10:48
Létrehozva: #39925

devotee

Mode és ezt miért kell harapófogóval kiszedni belőled? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 20. - 19:11:33
Létrehozva: #39926

devotee

Hát nem kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 19:13:18
Létrehozva: #39927

devotee

érdekes...
no mindegy, akkor érezzétek jól magatokat a másik helyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 19:14:26
Létrehozva: #39928

devotee

Na.. megyek, nézem a pierce-es filmet.. gyémántos.. salma hayekkal... vagy h írják.. imádom azt a nőt, a studio-ban szerettem meg
studio 54
látta valaki? isteni.. nagyon jó zenékkel, szexel droggal... és az élet nehéz pillanataival .
Na oda elmennék, ha egyszer eljutnék NY-ba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ott még a hold is koko-t szívott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 20. - 19:15:25
Létrehozva: #39929

devotee

Nos, aki érti, az érti, aki nem az nem.
Aki nem érti, járjon utána.
Mondjuk kérdezzen meg.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 20. - 19:18:32
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 20. - 19:17:49
Létrehozva: #39930

devotee

Edóka jó filmnézést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi köszi én jártam jól mert így két helyen is jól érzem magam.Itt is és ott is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 19:22:04
Létrehozva: #39931

devotee

Ja.. és Woody Harelson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép hármas? kedves hármas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 19:27:04
Létrehozva: #39932

devotee

azért nem lesznek álmatlan éjszakáim XD

Edó: én egyszer félig-meddig láttam asszem azt a filmet de már nem emlékszem rá. na majd azt is megnézem otthon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csak két naaaaaaap!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 20. - 19:28:09
Létrehozva: #39933

devotee

Én meg félszemmel az Ovizsarut nézem na nem mintha nem láttam volna már egy csomószor.Állandóan ismételnek a tv-ben.

Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 20. - 19:52:10
Létrehozva: #39934

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 20. - 20:00:55
Létrehozva: #39935

devotee

Na háj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húúú, de kiri volt ez a hétvége csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolával olyan jól elvoltunk, shoppingolotunk, koncerteztünk, csak Süniékről lemaradtunk. Van új esernyőm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 690-ért tök jó! Ááá, ma vettük, meg még apróságokat. Sajnos vonatozni kellett vissza felé, mert apum csak holnap jön, a kis kényelmes nyugdíjas... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, remélem te is jól érezted magad, és majd a lakás berendezése miatt ütközünk, rajzolgatunk, mérünk meg ilyenek, ok?

Merthogy megvan a lakás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wáááá, szóval szeptemberben vesszük birtokba, festés meg ilyenek, bútorvétel, berendezés, októberben meg átköltözés, a házavatót novemberre tervezem, addig még majd venni kell egy komplett étkező garnitúrát is, meg szekrényeket, étkészletet, polcokat, kanapét... jajj... mindent... már néztünk hűtőket meg mosógépeket! Nagyon várom! És addig majd befigyel egy nagy tv is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, nálunk akkor kezdett ömleni az eső, mikor elindultunk a vasútállomásra, szakadt... és ahogy elértük már Kőbánya Felsőt akkor olyan szimpatikus sötét felhőket láttunk a vonatból, hogy ihaj. Ahogy robogott át a vili az Árpád hídon, láttam hogy csurom víz minden, egész Óbuda úszott... jómagam meg megúsztam az elázást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.06. 20. - 20:52:10) *

Hali Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 20. - 20:01:26
Létrehozva: #39936

devotee

Tegnap este gondoltam rátok, remélem jól sikerült a koncert és kibattátok a rezsót hogy Edó szavaival éljek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Á úgy fáj a hátam, ma egész nap görnyedtem: laminált padlót raktunk Zolival, és fugáztunk.
De hurrá, a nyagyja kész a háznak. Márt csak egy-két ecsetvonás, szilózás és takarítás. De jó, utána lesz egy kis pihenő....

Ja amúgy azt álmodtam, hogy Coop boltban vásároltam, vettem egy hajcsatot, és a pénztárnál Martin belépőt adtak ajándékba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérdeztem hogy-hogy? Azt válaszolták, aki vesz ilyen terméket, az kap egy jegyet ajándékba.
Húúúú örültem mint majom a farkának, tapsikoltam a pénztárnél, aztán hívtam Ange-t hogy menjen ő is a boltba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 20:03:03
Létrehozva: #39937

devotee

juhhhhúúú grat a lakáshoz!!!!!!!!!!!!!!! na majd megsasoljuk az avatón jól! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ide most ért le a vihar! durván szakad megint és pár villám marha közel csapott be - az ablakok is beleremegtek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 20. - 20:03:20
Létrehozva: #39938

devotee

Ange!!!!! Gratula a lakáshoz!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 20:04:37
Létrehozva: #39939

devotee

Trixx: grat hogy szépen haladtok!
hehe és édes ez az álom. ááááááááá nem várod már nagyon Martint, ááááááá neeem! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 20. - 20:10:40
Létrehozva: #39940

devotee

Edó, képzeld, az IPL után is piros hólyagok jelentek meg a lábamon. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Csak az egyiken, egy sávban.
Gondolom azért, mert maxi fokozatra állította a gépet, és az már sok volt a bőrömnek.
Kezeljem valamivel mert aért elég ronda? De gondolom nem komoly és el fog múlni. Remélem.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 20. - 21:04:37) *
Trixx: grat hogy szépen haladtok!
hehe és édes ez az álom. ááááááááá nem várod már nagyon Martint, ááááááá neeem! XD

Dehogy várom!!!! Ááááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fú Ange, de szuper lesz berendezni az új lakást. Áááááá és ez csak a tiéd???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De jó lesz. Én annyira imádtam. Bújtam a lakberendezési magazinokat, műsorokat. Rajzoltam, méregettem.

Ja igen, lakásavató: ONIP 5.1-ben. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csúcs!!!!!!

Köszi Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1995 1996 1997 1998 1999 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
78 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (78 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: