![]() ![]() |
2010.06. 20. - 20:14:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Trixi, Angie!
Az alvóknak jóccakát! De ügyesek vagytok, h már itt tartotok a ház felújítással...! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de igen.. csináljátok magatok.. én is mindent megpróbálok magam csinálni... a barátaim .. barátnőim segítségével! Hajrá-hajrá, míg fiatalok vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. örülök, h megvan a lakás. Hol van? és mekkora? tudhatok róla valamit? imádni fogod.. mint én az enyémet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk.. mindig van mit csinálnom rajta... sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edó, képzeld, az IPL után is piros hólyagok jelentek meg a lábamon. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Csak az egyiken, egy sávban. Gondolom azért, mert maxi fokozatra állította a gépet, és az már sok volt a bőrömnek. Kezeljem valamivel mert aért elég ronda? De gondolom nem komoly és el fog múlni. Remélem.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Dehogy várom!!!! Ááááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fú Ange, de szuper lesz berendezni az új lakást. Áááááá és ez csak a tiéd???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó lesz. Én annyira imádtam. Bújtam a lakberendezési magazinokat, műsorokat. Rajzoltam, méregettem. Ja igen, lakásavató: ONIP 5.1-ben. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csúcs!!!!!! Köszi Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez valószínűleg égés... ez előfordul.... csak olyannal kend, amit égésre is használnál.. hámosító-nyugtató.. biztosan van otthon valamid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont arra most figyel, h míg a pöttyök teljesen el nem múltak, ne nagyon süsse meg a nap, mert újrapigmentálódhat... és akkor barna pöttyök lesznek belőle, és nagyon nagyon nehezen múlnak el. Se szoli, se nap! |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:14:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixi, Angie! Az alvóknak jóccakát! De ügyesek vagytok, h már itt tartotok a ház felújítással...! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de igen.. csináljátok magatok.. én is mindent megpróbálok magam csinálni... a barátaim .. barátnőim segítségével! Hajrá-hajrá, míg fiatalok vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. örülök, h megvan a lakás. Hol van? és mekkora? tudhatok róla valamit? imádni fogod.. mint én az enyémet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk.. mindig van mit csinálnom rajta... sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszi, anyáéknak csináljuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg nagyon jól haladunk. Én is pont így vagyok vele. Mindig van mit csinálni a lakáson. Egy szőnyeg ide, egy új függön oda... De én szeretem csinálni. Csak lehetne rá több mani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:16:35
Létrehozva:
|
|
|
Tegnap este gondoltam rátok, remélem jól sikerült a koncert és kibattátok a rezsót hogy Edó szavaival éljek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Á úgy fáj a hátam, ma egész nap görnyedtem: laminált padlót raktunk Zolival, és fugáztunk. De hurrá, a nyagyja kész a háznak. Márt csak egy-két ecsetvonás, szilózás és takarítás. De jó, utána lesz egy kis pihenő.... Ja amúgy azt álmodtam, hogy Coop boltban vásároltam, vettem egy hajcsatot, és a pénztárnál Martin belépőt adtak ajándékba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérdeztem hogy-hogy? Azt válaszolták, aki vesz ilyen terméket, az kap egy jegyet ajándékba. Húúúú örültem mint majom a farkának, tapsikoltam a pénztárnél, aztán hívtam Ange-t hogy menjen ő is a boltba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon-nagyon jó volt az Ákos koncert, majd lesz róla blogbejegyzés és akkor olvashatjátok milyen állatok voltunk Lolival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, majdnem kitéptük a kordont a helyéről! Muhaha, és Süniék szerint is nagyon klassz volt, bár nem voltak sokan, Ákoshoz mérten talán kevesen is... Pihizz, látom nagyon jól haladtok, még akkor jövő hét hétvége és nagyjából elkészül a felújítás? Édes álom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Főleg, hogy felhívtál benne! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) juhhhhúúú grat a lakáshoz!!!!!!!!!!!!!!! na majd megsasoljuk az avatón jól! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösz-kösz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Addigra minden pöpec lesz, ablakokat kell kicserélni rajta meg lesz rá redőny, ennyi. Még festeni sem kell, mert 4 éve újították fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:17:16
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixi, Angie! Az alvóknak jóccakát! De ügyesek vagytok, h már itt tartotok a ház felújítással...! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de igen.. csináljátok magatok.. én is mindent megpróbálok magam csinálni... a barátaim .. barátnőim segítségével! Hajrá-hajrá, míg fiatalok vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. örülök, h megvan a lakás. Hol van? és mekkora? tudhatok róla valamit? imádni fogod.. mint én az enyémet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk.. mindig van mit csinálnom rajta... sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez valószínűleg égés... ez előfordul.... csak olyannal kend, amit égésre is használnál.. hámosító-nyugtató.. biztosan van otthon valamid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont arra most figyel, h míg a pöttyök teljesen el nem múltak, ne nagyon süsse meg a nap, mert újrapigmentálódhat... és akkor barna pöttyök lesznek belőle, és nagyon nagyon nehezen múlnak el. Se szoli, se nap! Égés áhám. Van napozás utáni testápolóm, körömvirág kenőcs, meg neugranormon is. Mindet rákenem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Okés, vigyázok a napra. He-he így is világít a lábam olyan fehér. Ugye Süni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:17:21
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 20. - 20:17:37
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a tanácsokat!
|
|
|
|
2010.06. 20. - 20:19:08
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj.. ANgie.. mehetsz IKEA-zni... jajj.. de jó neked.. Én mindig mindent onnan veszek.. szerintem egyáltalán nem drága.. sőőőőt.. olcsó, és remek ötleteket lehet szedni a katalógusból. Mind falszín, mind hozzá illő bútorok... meg bent is mindig az aktuális trend szerint van minden megcsinálva.. úgyhogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk az én falam az pont nem olyan.. mert én barna buzi vagyok.. és csoki, meg világos barna.. de ez meg nagyon megy a piroshoz!
Huhh.. hallod.. én felpörögtem, pedig semmi közöm a lakásodhoz.. mert annyira szeretek vásárolni, meg mérni, meg berendezni.... meg uhhh.. mindent! imádtaaaaaaaaaaaaaaaaaammm!!!!! |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:21:28
Létrehozva:
|
|
|
Közös lakás a tesóval szuper. He-he de csak te uralod majd. Szuper!
Tényleg, írhatnál még róla, hol van, mekkora, beosztás, ilyenek. Igen, már csak a jövő hét van anyáéknál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy jól sikerült a koncert. Az viszont meglepett, hogy kevesen voltak. Most lépek drágák, kopogtat a vén szipirtyó, így inkább befekszem a puha ágyba. Jó éjt! |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:22:25
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixi, Angie! Angie.. örülök, h megvan a lakás. Hol van? és mekkora? tudhatok róla valamit? imádni fogod.. mint én az enyémet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk.. mindig van mit csinálnom rajta... sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szia Edó! A Bécsi út - Vörösváry út kereszteződésében van egy panel 1. emeletén, 66 m2 és 3 szobás, klímás, riszatós, seggenfütyülős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teljesen fel van újítva, sütőt nem kell venni, mert az otthagyják, kell hűtő, mikro és mosógép meg kv főző. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És persze egy porszívó... meg ugye a bútorok. |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:22:28
Létrehozva:
|
|
|
Neogranormon pont elég lesz.. mert az hámosít, és nyugtat.. meg ha van otthon bioptron lámpa
az pik-pak rendbe rakja! Nem is kell festeni? és ha valahol polc volt.. vagy kép.. akkor lyuk marad a falon? és sehol nincs folt? hát... én nem tudom.. nálam mindig minden foltos... pont 4 évente kell festenem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:27:08
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj.. ANgie.. mehetsz IKEA-zni... jajj.. de jó neked.. Én mindig mindent onnan veszek.. szerintem egyáltalán nem drága.. sőőőőt.. olcsó, és remek ötleteket lehet szedni a katalógusból. Mind falszín, mind hozzá illő bútorok... meg bent is mindig az aktuális trend szerint van minden megcsinálva.. úgyhogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk az én falam az pont nem olyan.. mert én barna buzi vagyok.. és csoki, meg világos barna.. de ez meg nagyon megy a piroshoz! Huhh.. hallod.. én felpörögtem, pedig semmi közöm a lakásodhoz.. mert annyira szeretek vásárolni, meg mérni, meg berendezni.... meg uhhh.. mindent! imádtaaaaaaaaaaaaaaaaaammm!!!!! He-he ezt akár én is írhattam volna. Itt figyel mellettem az IKEA katalógus, felcímkézve, bejelölve. Szerintem is szuper ez az áruház! Ja és a nappalim színei: csokibarana bútor, fehér kanapé, szőnyeg és lebegőpolc, piros kiegészítőkkel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg világosbarna padló ugye. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Edó! A Bécsi út - Vörösváry út kereszteződésében van egy panel 1. emeletén, 66 m2 és 3 szobás, klímás, riszatós, seggenfütyülős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teljesen fel van újítva, sütőt nem kell venni, mert az otthagyják, kell hűtő, mikro és mosógép meg kv főző. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És persze egy porszívó... meg ugye a bútorok. Hát ez szuper! 3 szoba? Remélem elférsz majd! He-he lehet egy küldön DM szobád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Seggenfütyülős?? Na ilyet sem hallottam még. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, jó sok mindent kell venni az biztos, de milyen szuper, tele lesz új cucokkal. |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:28:40
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj.. ANgie.. mehetsz IKEA-zni... jajj.. de jó neked.. Én mindig mindent onnan veszek.. szerintem egyáltalán nem drága.. sőőőőt.. olcsó, és remek ötleteket lehet szedni a katalógusból. Mind falszín, mind hozzá illő bútorok... meg bent is mindig az aktuális trend szerint van minden megcsinálva.. úgyhogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk az én falam az pont nem olyan.. mert én barna buzi vagyok.. és csoki, meg világos barna.. de ez meg nagyon megy a piroshoz! Huhh.. hallod.. én felpörögtem, pedig semmi közöm a lakásodhoz.. mert annyira szeretek vásárolni, meg mérni, meg berendezni.... meg uhhh.. mindent! imádtaaaaaaaaaaaaaaaaaammm!!!!! Igen, majd neten kinézem a bútorzatot, a könyvespolcok és a szekrények tutira onnan lesznek, és az íróasztal is. Egy bibi van, hogy kocsim az nincsen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az IKEA szerintem is klassz, meg ugye elemes bútor, könnyű nagyon összerakni meg szétszedni. Ülőgarnitúrából mindenképpen olyan kell, amit ki lehet húzni és ágyként is funkcionál. szerintem én is szeretni fogom berendezni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola segít benne, majd kap tőlem alaprajzot és úgy bemérjük a dolgokat és színben összeválogatjuk. Natúr fa, imádom, és csak fa bútort szeretnék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:28:40
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó! A Bécsi út - Vörösváry út kereszteződésében van egy panel 1. emeletén, 66 m2 és 3 szobás, klímás, riszatós, seggenfütyülős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teljesen fel van újítva, sütőt nem kell venni, mert az otthagyják, kell hűtő, mikro és mosógép meg kv főző. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És persze egy porszívó... meg ugye a bútorok. Hohhh.. meg még mennyi minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem mindig úgy volt... h mindig azt hittem, már mindenem van.. pl a konyhában.. mert én ugye imádok főzni! majd meglátod, ha egyszer lejössz hozzám, nálam mindenhol lóg valami! szóval... egyszer az derült ki, h nincs noki szaggatóm, máskor az, h nincs facsaróm... aztán nem voltak deszkáim meg ilyan-olyan apróságaim! nem volt oda való szennyestartóm... huhhh.. el sem tudom mondani, mennyi mindenem nem volt.. tudom, ezek apróságok... de rettenetesen tudnak hiányozni.. pl a köröm vágó olló.. de én nem tudok ám akármivel vágni.. csak olyannal, mint anyuéké... úgyhogy azért is mit mentem, mire kaptam pont olyan fiskars köröm vágó ollót. hát meg.. rengeteg kép hiányzik még nekem.. mert a családomról szeretnék kitenni midnenhova rengeteget kiválogattam már, de még be kell méreteznem, le kell festenem a kereteket... van melóm vele rendesen! Ja... és még egy ajtó kilincset mindig nem raktam fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és azt sem tudom h kell, mert ez egy szűz ajtó, annyi... h most festettem le múlthéten! Az én lakásom is majdnem ekkora... 63 nm2.. de nekem csak két szobás, igaz, az a két szoba hatalmas.. mert mindkettő 21 nm2! De jó lesz neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj.... .... IKEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... igaz Trixi ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:29:17
Létrehozva:
|
|
|
Neogranormon pont elég lesz.. mert az hámosít, és nyugtat.. meg ha van otthon bioptron lámpa az pik-pak rendbe rakja! Nem is kell festeni? és ha valahol polc volt.. vagy kép.. akkor lyuk marad a falon? és sehol nincs folt? hát... én nem tudom.. nálam mindig minden foltos... pont 4 évente kell festenem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is festés párti vagyok. Mert a színek nagyon fontosak szerintem. Meg csak más lakott ott... foltok meg minden.... Mondjuk bazi drága. |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:31:22
Létrehozva:
|
|
|
Nem is kell festeni? és ha valahol polc volt.. vagy kép.. akkor lyuk marad a falon? és sehol nincs folt? hát... én nem tudom.. nálam mindig minden foltos... pont 4 évente kell festenem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fűrészporos tapéta van, max. Teddyven át kell rajta gurulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:31:52
Létrehozva:
|
|
|
Igen Edó IKEAAAAAAAAAAAAAA!
és neugranormon köszi! Most pedig tényleg jó éjt drágák! Hiába nem tudlak itthagyni benneteket elsőre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:32:49
Létrehozva:
|
|
|
Én is festés párti vagyok. Mert a színek nagyon fontosak szerintem. Meg csak más lakott ott... foltok meg minden.... Mondjuk bazi drága. Irodakánt használták. Nem laktak benne. Igen Edó IKEAAAAAAAAAAAAAA! és neugranormon köszi! Most pedig tényleg jó éjt drágák! Hiába nem tudlak itthagyni benneteket elsőre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jelszó IKEA (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt, tessék lekapcsolódni a mátrixról (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:33:47
Létrehozva:
|
|
|
Igen, majd neten kinézem a bútorzatot, a könyvespolcok és a szekrények tutira onnan lesznek, és az íróasztal is. Egy bibi van, hogy kocsim az nincsen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az IKEA szerintem is klassz, meg ugye elemes bútor, könnyű nagyon összerakni meg szétszedni. Ülőgarnitúrából mindenképpen olyan kell, amit ki lehet húzni és ágyként is funkcionál. szerintem én is szeretni fogom berendezni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola segít benne, majd kap tőlem alaprajzot és úgy bemérjük a dolgokat és színben összeválogatjuk. Natúr fa, imádom, és csak fa bútort szeretnék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyáméknak az ikea-ból van natúr fa szekrényeik, és polcaik,... meg asztal.. tv állvány.... meg íróasztalok.. minden Leskvik termékcsalád De neked minek kinyithatós kanapé? hát 3 szobád van.. nem lesz hálód? hát nekem csak egy szobám van lakni.. de még itt is kieszközöltem egy alvós részt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) leválasztott háló... francia ággyal.. és így nem vettem kinyithatós ágyat.. meg az persze sokkal drágább is.. és nem is olyna kényelmes... így asszem csak egy 100-as volt a Martin-os kanapém! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert már íagy hívom, mióta láttam, h Martinnál St. Barbarán is ilyen van, csak fehérben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát igen.. ott is nyomul az ikea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:37:06
Létrehozva:
|
|
|
Hohhh.. meg még mennyi minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem mindig úgy volt... h mindig azt hittem, már mindenem van.. pl a konyhában.. mert én ugye imádok főzni! majd meglátod, ha egyszer lejössz hozzám, nálam mindenhol lóg valami! szóval... egyszer az derült ki, h nincs noki szaggatóm, máskor az, h nincs facsaróm... aztán nem voltak deszkáim meg ilyan-olyan apróságaim! nem volt oda való szennyestartóm... huhhh.. el sem tudom mondani, mennyi mindenem nem volt.. tudom, ezek apróságok... de rettenetesen tudnak hiányozni.. pl a köröm vágó olló.. de én nem tudok ám akármivel vágni.. csak olyannal, mint anyuéké... úgyhogy azért is mit mentem, mire kaptam pont olyan fiskars köröm vágó ollót. hát meg.. rengeteg kép hiányzik még nekem.. mert a családomról szeretnék kitenni midnenhova rengeteget kiválogattam már, de még be kell méreteznem, le kell festenem a kereteket... van melóm vele rendesen! Ja... és még egy ajtó kilincset mindig nem raktam fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és azt sem tudom h kell, mert ez egy szűz ajtó, annyi... h most festettem le múlthéten! Az én lakásom is majdnem ekkora... 63 nm2.. de nekem csak két szobás, igaz, az a két szoba hatalmas.. mert mindkettő 21 nm2! De jó lesz neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj.... .... IKEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... igaz Trixi ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ide is folyamatosan veszek mindenféle apróságokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó! Már van sajt reszelőm, szűrőm, papírtörlő tartóm és mittom még mi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De az tuti, hogy nagyon tudom értékelni azokat a dolgokat, amik pont akkor hiányoznak, amikor kellenének! Hú, jó lenne már lemenni hozzád. |
|
|
|
2010.06. 20. - 20:37:35
Létrehozva:
|
|
|
Fűrészporos tapéta van, max. Teddyven át kell rajta gurulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) OOOOHhhhhh.. hát akkor tessék átfesteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a színek nagyon fontosak, és az olyan jó buli, és nagyon egyszerű is.. főleg egy üres lakást.. maszkolni meg megtanítalak! az is nagyon egyszerű, én is Évustól tanultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |