2400 Oldal V  « < 1997 1998 1999 2000 2001 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.06. 20. - 20:40:06
Létrehozva: #39961

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 20. - 21:33:47) *
Anyáméknak az ikea-ból van natúr fa szekrényeik, és polcaik,... meg asztal.. tv állvány.... meg íróasztalok.. minden
Leskvik termékcsalád

De neked minek kinyithatós kanapé? hát 3 szobád van.. nem lesz hálód? hát nekem csak egy szobám van lakni.. de még itt is kieszközöltem egy alvós részt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) leválasztott háló... francia ággyal.. és így nem vettem kinyithatós ágyat.. meg az persze sokkal drágább is.. és nem is olyna kényelmes... így asszem csak egy 100-as volt a Martin-os kanapém! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert már íagy hívom, mióta láttam, h Martinnál St. Barbarán is ilyen van, csak fehérben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát igen.. ott is nyomul az ikea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egy szoba anyáméké lesz, ha jönnek fel meglátogatni, nekem marad a nagy szoba, a harmadik meg vendég lesz, de majd lehet, hogy sunyin oda fogom magam bekommandózni és háló lesz belőle, a nagyból meg nappali. Azért szeretnék kinyithatós, hogy ha többen jönnek hozzám vendégségbe, hát tudjam őket hová rakni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rafkós vagyok, mi?

Lola mesélte, hogy milyen frankón megoldottad a háló leválasztását. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 20:46:50
Létrehozva: #39962

devotee

Hát.. igyekszik az ember... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De neked olyan gyakran jönnek majd a szüleid látogatóba? rendezkedj csak be nyugodtan.. és ők is alhatnak majd a te francia ágyadban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezért kár egy külön szobát fenntartanod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ez csak az én véleményem.. majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj.. mennyi helyed lesz !!!! Háló kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a barátok meg majd alszanak a földön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy alszol te.. én is ott aludtam a hétvégén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kicsit felpörögtem...már kapitányoskodom ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mintha az én lakásom, és territóriumom lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 20. - 20:56:01
Létrehozva: #39963

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 20. - 21:46:50) *
Hát.. igyekszik az ember... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De neked olyan gyakran jönnek majd a szüleid látogatóba? rendezkedj csak be nyugodtan.. és ők is alhatnak majd a te francia ágyadban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezért kár egy külön szobát fenntartanod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ez csak az én véleményem.. majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj.. mennyi helyed lesz !!!! Háló kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a barátok meg majd alszanak a földön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy alszol te.. én is ott aludtam a hétvégén
Kicsit felpörögtem...már kapitányoskodom ... mintha az én lakásom, és territóriumom lenne

Hát apu kategorikusan kijelentette, hogy egy szoba az övéké.... ezzel nem tudok mit kezdeni, de ő most még majd sokat lesz fenn, mert kapott másik munkahelyekről ajánlatot. Na, de majd úgyis próbálom puhítani, hogy a vendégszoba pont jó lesz, hogy ott aludjon, mert vendég lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy ne legyen ennyire gonosz? devilsmile

Semmi baj, aranyos vagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 21:01:50
Létrehozva: #39964

devotee

Hát szerintem teljes mértékben igazad van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a vendég szoba való a vendégnek.. és apud az lesz.. hiszen ez a te lakásod... hiszen te fogod fizetni évtizedeken keresztül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajna.. de akkor is jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy nehogy már megint csak egy szobád legyen.. mert vendég szoba, meg apuék szobája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi erővel bérelhetnél egy szobát valahol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni... te meg mit kukkolsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látunk áááááám!!!

Lökjél te is valamit .. te is nagy lakás átalakító vagy.. tudjuk, már mesélted! Ugye, h Angie-nek jár a háló.. ha már ennyit dolgozik.. meg fizet egy saját lakásért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni bólogat.. ide látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 20. - 21:08:57
Létrehozva: #39965

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 20. - 22:01:50) *
Hát szerintem teljes mértékben igazad van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a vendég szoba való a vendégnek.. és apud az lesz.. hiszen ez a te lakásod... hiszen te fogod fizetni évtizedeken keresztül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajna.. de akkor is jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy nehogy már megint csak egy szobád legyen.. mert vendég szoba, meg apuék szobája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi erővel bérelhetnél egy szobát valahol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni... te meg mit kukkolsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látunk áááááám!!!

Lökjél te is valamit .. te is nagy lakás átalakító vagy.. tudjuk, már mesélted! Ugye, h Angie-nek jár a háló.. ha már ennyit dolgozik.. meg fizet egy saját lakásért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni bólogat.. ide látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na, akkor mondom, ez egyben ki lesz fizetve, anyumék veszik csak az én meg a nővérem nevére lesz majd írva a tulajdoni lap. Így azért asszem egy szobát megérdemelnek, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tényleg, Süni csak kémked, de nem ír!!!!!!!

Jó éjt Edó, én elpályázok, mert holnap dolgozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 20. - 21:16:10
Létrehozva: #39966

devotee

Meg most én is kémkedek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A bőség zavarában nem tudok kinek írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 21:32:14
Létrehozva: #39967

devotee

Jaaaa... akkor simán megérdemlik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhhh.. nincs lakáshitel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kocsi meg majd lesz... csak legyél túl a vásárláson! de jó neked... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhh.. én meg nyögöm... még 5 évig a hitelem!
Milyen édesek a szüleid, h vesznek neked lakást.. persze, enyémek is megtennék, ha megtehetnék!
Szobát apáéknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóéjt Angie!

Hát írj Fru! ne fogd vissza magad!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 21:36:28
Létrehozva: #39968

devotee

na Angie, akkor lesz melód az új lakással, de gondolom szívesen fogod csinálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh, hát én nem tudom, hogy nekem mikor lesznek ilyen "gondjaim" - az még a távoli jövő zenéje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyelőre azzal is megelégszem, ha végre hazajutok a nyárra a csodás "kis" szobámba!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 20. - 21:42:37
Létrehozva: #39969

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 20. - 22:36:28) *
na Angie, akkor lesz melód az új lakással, de gondolom szívesen fogod csinálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh, hát én nem tudom, hogy nekem mikor lesznek ilyen "gondjaim" - az még a távoli jövő zenéje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyelőre azzal is megelégszem, ha végre hazajutok a nyárra a csodás "kis" szobámba!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, nálam is még a jövő zenéje, remélem találok egy hozzám való, hozzám hasonlóan lökött pasit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert előbb még az kéne, de hát az nem olyan egyszerű... Jövőhéten lesz 1 éve h dobott a pasim:S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 20. - 21:54:54
Létrehozva: #39970

devotee

Köszi, drágák vagytok Edó, Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor jól gondolom ugye, hogy apunak jár egy szoba? Ráadásul a legkisebbet kérte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na, nézzétek, itt a Lola, meg az én fél szemüveges fejem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://img25.imageshack.us/img25/4118/b092j.jpg)

(IMG:http://img189.imageshack.us/img189/5265/b109x.jpg)

Többi kép meg itt:

http://www.akos.hu/index.php?page=galeria&...rt_bekescsaban1
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 21:59:27
Létrehozva: #39971

devotee

hááááát.. ezen ne sokat gondolkodj Fru.. h mikor dobott a pasid.. azon gondolkodj, mikor szeded fel a következőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zárd le a régit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 22:02:43
Létrehozva: #39972

devotee

Angie: wow! meg vagytok örökítve! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fru: egyet kell értenem Edó tanácsával (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) most hogy már megvan az államvizsgád is és felszabadultál, vesd bele magad a nyárba és a pasizásba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 20. - 22:03:24
Létrehozva: #39973

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 20. - 22:59:27) *
hááááát.. ezen ne sokat gondolkodj Fru.. h mikor dobott a pasid.. azon gondolkodj, mikor szeded fel a következőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zárd le a régit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lezártam, és ezt a DM-nek konkrétan a Somebodynak és a Preciusnek köszönhetem, ekkor rongyosra hallgattam ezt a 2 dalt:) Nem rágódok annyit rajta, csak óhatatlanul eszembe jutott most h közeleg a napja..Az a szar, h msnen dobott ráadásul. De igyekszek minél hamarabb felcsípni a következőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 22:06:51
Létrehozva: #39974

devotee

jjjuuujjjjj.. de szép itt a Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 20. - 22:09:30
Létrehozva: #39975

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 20. - 23:02:43) *
Angie: wow! meg vagytok örökítve! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fru: egyet kell értenem Edó tanácsával (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) most hogy már megvan az államvizsgád is és felszabadultál, vesd bele magad a nyárba és a pasizásba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet igazad van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd kinyomozom h van-e debiben dm klub, elnézek egy itteni dm buliba ott hátha találok vmi értelmes csávót, aki a dm-et szereti az már rossz ember nem lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A buszon is figyelem a potenciális jelölteket ha a városban mászkálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 20. - 22:14:02
Létrehozva: #39976

devotee

na heló
de szépek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mindenféle volt itt látom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, sajnálom, hogy így kellett döntened. szakadozik a társaság. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angie, hát igen, jó volt ez a hétvége nagyon nagyon, tizedszerre is kösziköszi, mindent, és újabb élményünk van közös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a lakberendezés meg a legnagyobb buli lesz a világon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ajjj ez a koncert... egyszerűen tökéletes volt. olyan közel volt a színpad, Ákos az arcomba nevetve énekelt, és a Sakos Krisszel folyton összenevettünk. és képzeljétek, a koncert előtt találkoztunk egy volt pasimmal. pontosabban a legeslegjobb pasimmal, aki volt eddig. Laki. a srác, akit meséltem, aki katona afganisztánban. a marhája. megölelgettem, hogy érezzem hogy még mindig nem lőtték le hálistennek. isteni a teste - izmos, kemény, férfias. és találkozás miatt kajak vele álmodtam, és tele van vele a fejem. isteni pasi volt. hjajjjj nagyon. és mindig eszemben van, féltem nagyon. iszonyú veszélyes dolog az amit csinál. de megígérte nekem hogy hazajön.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 20. - 22:14:08
Létrehozva: #39977

devotee

na helyes, Fru, járj csak nyitott szemmel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 20. - 22:14:58
Létrehozva: #39978

devotee

Hááát.. azért ezzel nem kell egyetértenem.. ugye?
h aki a dm-ot szereti, rossz ember nem lehet... láttam én már karón varjút.... egyesek igencsak félre értelmezik a dm jelentését!..... hmmmm
Nem csak az van ám a világon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 20. - 22:17:17
Létrehozva: #39979

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 20. - 23:06:51) *
jjjuuujjjjj.. de szép itt a Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

rágjalak meg (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de édes vagy. tokagép Lola boldog és meghatott.
azért örülök, ilyen direkt kép még sosem készült rólam koncerten. kár hogy Angiem nincs rajta, úgy lenne az igazi, ha közös kép lenne. NEKEM A SZEMÜVEGED NEM ELÉG, PICI TÜNDÉR!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 20. - 22:19:08
Létrehozva: #39980

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 20. - 23:14:58) *
Hááát.. azért ezzel nem kell egyetértenem.. ugye?
h aki a dm-ot szereti, rossz ember nem lehet... láttam én már karón varjút.... egyesek igencsak félre értelmezik a dm jelentését!..... hmmmm
Nem csak az van ám a világon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudom én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megyek aludni. Jó8!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1997 1998 1999 2000 2001 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
88 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (88 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: