![]() ![]() |
2010.06. 20. - 22:19:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hááát.. azért ezzel nem kell egyetértenem.. ugye? h aki a dm-ot szereti, rossz ember nem lehet... láttam én már karón varjút.... egyesek igencsak félre értelmezik a dm jelentését!..... hmmmm Nem csak az van ám a világon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bezony gondoljunk csak a srácokra a dm-es magyar közösségből. a fogatlan, szélsőjobbos gyökér kategória. még a Pistike is, aki ugyan szép mint az álom, de hát őt is hamarabb szeretem azért amilyen szép a feje, mint azért, ami benne van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plusz igen, Edó, ahogy mondod, sokan csak a csürheszellem miatt vannak itt, egy betűt se értve a dalokból. |
|
|
|
2010.06. 20. - 22:25:07
Létrehozva:
|
|
|
bezony gondoljunk csak a srácokra a dm-es magyar közösségből. a fogatlan, szélsőjobbos gyökér kategória. még a Pistike is, aki ugyan szép mint az álom, de hát őt is hamarabb szeretem azért amilyen szép a feje, mint azért, ami benne van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plusz igen, Edó, ahogy mondod, sokan csak a csürheszellem miatt vannak itt, egy betűt se értve a dalokból. Jó de én nem az ilyen marhákra mondtam hanem a mode-ra gondoltam konkrétan de sztem ti is tudjátok. Bottal se piszkálnám meg az idióta marhákat. Jó8 sereg! |
|
|
|
2010.06. 20. - 22:33:59
Létrehozva:
|
|
|
Jóccak Fru!
Jahh .... Lola... teljesen egyet értek... néha nem tudom, mit keresnek ilyen ski-s beütésű emberek.... komolyan! |
|
|
|
2010.06. 20. - 22:34:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó de én nem az ilyen marhákra mondtam hanem a mode-ra gondoltam konkrétan de sztem ti is tudjátok. Bottal se piszkálnám meg az idióta marhákat. Jó8 sereg! jaja... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) idióták. jó éjt neked is, meg mindenkinek, le kell feküdnöm nekem is. pá mindenki |
|
|
|
2010.06. 20. - 22:38:01
Létrehozva:
|
|
|
Lola... te olyan bolond vagy! olyan szép vagy a képeken.. látszik a szemeden, mennyire élvezed.. nem véletlenül fotóztak ám téged muca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 20. - 22:57:47
Létrehozva:
|
|
|
egyetértek csajok.
na jó, lefáradtam én is. holnap túl leszek a maradék vizsgán és utána FREELOVE!!!!!!!! XD |
|
|
|
2010.06. 21. - 05:24:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 21. - 06:18:52
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fhöjj, ezt de utálom, hogy vasárnap éjjelente rendszeresen nem alszok. biztos nem szereti az agyam hogy vége a hétvégének. mondjuk meleg is volt, de olyan zuhé volt, hogy inkább zárva tartottam az ablakot. ááá most meg szalad a szívem. na jó, mindenkinek szép napot. |
|
|
|
2010.06. 21. - 06:32:05
Létrehozva:
|
|
|
ohhh én tudtam volna még aludni bőven, csak nem lehetett. este itt is nagy zuhé volt, kellemesen lehűlt az idő. na megyek, majd délután leszek. pusz!
|
|
|
|
2010.06. 21. - 06:52:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Angie örülök,hogy sikerült lakást venni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi szurk a vizsgák miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg megint kifogtam ellenőrt a buszon.Van hogy szó szerint évekig utazok napi szinten és egyszer sem találkozok ellenőrrel most meg a múlt héten is kifogtam őket meg ma is.Még jó,hogy mindig van nálam jegy. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.06. 21. - 07:44:32
Létrehozva:
|
|
|
Angie: aranyosak hát! szeretem is őket, meg már hiányoznak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huh basszus, akkor össze kell kapnom magam a Placi jegyemet illetően! :S és még neked is tartozok. a fakiba! egyébként Ákosnak igaza van a közönséget illetően! ha DM-es vonatkozásra gondolunk, akkor bnőm elmondasai alapján 2003-ban Dave-en sem volt telt ház, "csak" olyan 7000 ember körül, de tök jó hangulatú koncert volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt, szokásos fejfájás (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) de unom! Én is bírom a szüleimet, de van, amikor már sok belőlük egy napra... főleg mikor itt vannak Pesten. Hát anyám állandóan pakol a szobámban, amit utálok! És képtelen vagyok leszoktatni róla. Megnéztem Ákos weblapján, csak 1500 -an voltunk szombat este a csabai koncerten. |
|
|
|
2010.06. 21. - 08:01:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie jobbulást a fejednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 21. - 08:23:39
Létrehozva:
|
|
|
Angie jobbulást a fejednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi vica! Neked hogy van a gyomrod? |
|
|
|
2010.06. 21. - 08:40:11
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt!
Én 3-ig voltam fent.. egyszerűen nem tudtam elaludni.... no mindegy, majd ma max hamarabb elfáradok... valamit kéne csinálnom, h elfáradjak! Ange, jobbulást a fejednek! Usinak drukkoljatok!!! fél 4-ig x-be tett lábbal, kézzel, ha másnem, ujjakkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 21. - 09:48:37
Létrehozva:
|
|
|
Áááááhhh.. Brian könyv... megesz engem.. le sem tudom tenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 21. - 09:56:29
Létrehozva:
|
|
|
Köszi vica! Neked hogy van a gyomrod? Köszönöm kérdésedet most jól van a pocakom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóreggelt! Én 3-ig voltam fent.. egyszerűen nem tudtam elaludni.... no mindegy, majd ma max hamarabb elfáradok... valamit kéne csinálnom, h elfáradjak! Ange, jobbulást a fejednek! Usinak drukkoljatok!!! fél 4-ig x-be tett lábbal, kézzel, ha másnem, ujjakkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sem aludtam valami jól. |
|
|
|
2010.06. 21. - 10:50:18
Létrehozva:
|
|
|
The Power of the Badge - A jelvény hatalma
A DEA rendőr egy Texas-i ranch-ra érkezik. Közli az öreg gazdával, hogy ellenőrizni kívánja, termeszte-e kábítószert a földjén. - Rendben, de azon a területen ne menjen túl! - és mutatja a helyet. A DEA rendőr dühösen mondja: - Uram, a Szövetségi Kormány felhatalmazását bírom. Kiveszi a zsebéből a jelvényét, és büszkén mutatja a gazdának. - Látja ezt a jelvényt? Ez a jelvény azt jelenti, hogy én oda megyek, ahova akarok... bármely birtokon. Nincs vita. Világos voltam? Megértett? A gazda udvariasan biccent, kimenti magát, és megy a dolgára. Rövid idő múlva hangos sivalkodásra lesz figyelmes, és látja, hogy a DEA rendőr lélekszakadva rohan, nyomában a gazda hatalmas Santa Gertrudis bikájával. A bika egyre közelebb került a rendőrhöz, úgy tünt, utoléri, mielőtt biztonságos helyre érne. Látszott a rendőrön a halálos félelem. A gazda ledobta a szerszámokat, rohant a sövényhez, és ordított ahogy a torkán kifért... - A jelvényt, mutassa neki, a JELVÉNYT!!! |
|
|
|
2010.06. 21. - 11:09:39
Létrehozva:
|
|
|
Áááááhhh.. Brian könyv... megesz engem.. le sem tudom tenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jóreggelt! Én 3-ig voltam fent.. egyszerűen nem tudtam elaludni.... no mindegy, majd ma max hamarabb elfáradok... valamit kéne csinálnom, h elfáradjak! Ange, jobbulást a fejednek! Usinak drukkoljatok!!! fél 4-ig x-be tett lábbal, kézzel, ha másnem, ujjakkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy szúnyog felkeltett háromnegyed 1-kor... meg fájt a fejem és esett az eső, csöpögött az ablakpárkányra. |
|
|
|
2010.06. 21. - 11:09:59
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sziasztok! Most olvastam, hogy készül a Depeche Mode musical. Csak én vagyok lemaradva vagy ez új hír? |
|
|
|
2010.06. 21. - 11:32:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Most olvastam, hogy készül a Depeche Mode musical. Csak én vagyok lemaradva vagy ez új hír? Szia, múlt heti hír, de már éppen kitárgyaltuk itt a 7végén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |