![]() ![]() |
2009.12. 09. - 19:43:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jézusom Capri...nem birom annyira röhögök."Szexuális állat""Mart haja gyapjúnak is elmenne" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 19:44:15
Létrehozva:
|
|
|
nézzétek meg a videót, amit küldtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dave nem gynege jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj... az ilyen pillanatokért élek!!! de cukrok, jajajajajajajajajajajajaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem nálunk is csinálják majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:44:41
Létrehozva:
|
|
|
Szórítsatok, h. pénteken tudjak puskázni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 19:46:22
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom Capri...nem birom annyira röhögök."Szexuális állat""Mart haja gyapjúnak is elmenne" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most képzeljétek el, ahogy Martin évekig növeszti a haját, és minden rajongónak ajándékoz egy a hajából készült pulcsit XD XD jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj... az ilyen pillanatokért élek!!! de cukrok, jajajajajajajajajajajajaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem nálunk is csinálják majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "remélem nálunk is csinálják majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) " Jézusom ez félreérthető volt XD |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:46:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 19:46:45
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=biCvbfmwNSM és ezt ismeritek ez sem gyenge. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 19:46:54
Létrehozva:
|
|
|
Most képzeljétek el, ahogy Martin évekig növeszti a haját, és minden rajongónak ajándékoz egy a hajából készült pulcsit XD XD "remélem nálunk is csinálják majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) " Jézusom ez félreérthető volt XD Hmmm....:PPPP Csinnnnnáljááááák... XD (még mindig röhögök XD) |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:47:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 19:47:45
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=biCvbfmwNSM és ezt ismeritek ez sem gyenge. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen!XD olyan kis, hááát... XD |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:47:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 19:48:30
Létrehozva:
|
|
|
Azért az én mondatom se volt semmi: direkt csinálják, mert tudják, hogy élvezzük. Hehehe
|
|
|
|
2009.12. 09. - 19:49:28
Létrehozva:
|
|
|
Martin-nak is göndör a haja nem tudom mit csinál vele, de mindig olyan jól áll neki.
Én vastag szálú sima hajat akartam mindig. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:50:20
Létrehozva:
|
|
|
XD XD Én állandóan röhögök XD Csak azt ne mondd, hogy nem vennéd föl!!!!!! XD nem én! nem csípem az emberi részekből készült tárgyakat blöá XD Azért az én mondatom se volt semmi: direkt csinálják, mert tudják, hogy élvezzük. Hehehe élvezed, mi?XD Martin-nak is göndör a haja nem tudom mit csinál vele, de mindig olyan jól áll neki. Én vastag szálú sima hajat akartam mindig. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( én Mart szemét irigylem.... |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:50:24
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mindenkinek!
Most az egyszer azt kívánom, bár én lehettem volna itt Martin XD Én meg lettem volna Dave. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jantar köszi azt a sok Martinos képet. Teljesen elolvadtam. Mindig örültem Neked a Freestate-en egy-egy hsz-ban, a sok Mart-os vidi miatt. Most hogy Capri átpártolt Dave-hez, Mart megmaradt kettőnknek. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Érdekes, az én környezetemben mindenki értékeli a Mode-ot, senki sem szapulja. (Próbálná csak meg) Minen reggel én nyitom az irodát, és a fűtés bekapcsolása után felrakok egy DM lemezt. A többiek erre a zenére érkeznek, és már ők is dúdolják a SOTU számokat. Hál' Istennek egyikük sem Zséda fan. Meg is őrülnék. |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:50:39
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=UgXowkLVnfs Napokig oda-visszahallgattam ezt, de most már unom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D
|
|
|
|
2009.12. 09. - 19:51:45
Létrehozva:
|
|
|
Most hogy Capri átpártolt Dave-hez, Mart megmaradt kettőnknek. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) NEM pártoltam át, tartom igényelési jogomat a szőkére!!!!!! XD |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:52:01
Létrehozva:
|
|
|
nem én! nem csípem az emberi részekből készült tárgyakat blöá XD élvezed, mi?XD én Mart szemét irigylem.... Kék szemű pasikat szeretem. De Martin egyénisége, miatt elmegy a zöld szemével... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:52:46
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=UgXowkLVnfs Napokig oda-visszahallgattam ezt, de most már unom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D ez az Insight nem jön be tőle :S Dave és Mart együtt verhetetlen ebben a számban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 19:52:48
Létrehozva:
|
|
|
Sötétbarna hajú és kék szeműek a kedvenceim.
|
|
|
|
2009.12. 09. - 19:53:14
Létrehozva:
|
|
|
nem én! nem csípem az emberi részekből készült tárgyakat blöá XD élvezed, mi?XD én Mart szemét irigylem.... de könyörgöm, ez Martin Gore-ból készült volna XD XD XD Én se amúgy, de Martin haját..XD Bár mondjuk ha Alan hajából lett volna nahát akkor még szárnyakat is növesztenék, és rózsaszín ködbe repülnék XDDD |
|
|
|
![]() ![]() |