2400 Oldal V  « < 2000 2001 2002 2003 2004 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.06. 21. - 15:49:17
Létrehozva: #40021

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 21. - 16:24:32) *
sziasztok!

először is: éljen az Exciter!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

másodszor: NINCS TÖBB VIZSGÁM ÉS HOLNAP MEGYEK HAZA ÉS BESÖRÖZTEM EGYIK CSOPORTTÁRSAMMAL!!!!!!! XD
kicsit bővebben: a reggel 8-as amcsi töris vizsga szerintem bukta, megint olyanokba kérdezett bele... A médiajog az szerintem jó lett, de megint a tanárnőtől függ. ha ez is bukta, akkor feldobja a dogákat és ahová esik úgy osztályoz. hülye p*csa! A syntax (angol mondattanos nyelvtani óra) eredetileg abból állt volna, hogy bemegyek, felírom a lapra a nevem és kijövök, de feleletválasztós volt az első része én meg betippelgettem a mellettem levő cuki sráccal, aki szintén csoporttársam - hátha összejön a bélás XD azóta meg söröztem egy jót egyik csopttársnőmmel XD

ÉS NINCS TÖBB VIZSGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!!!!!!!!!!!!!!! FREELOVE!!!!!!! NYÁR!!!!!!!! BULIHEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Wub: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

ÉS ORDÍT A DEPECHE MODE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

épp: A pain that I'm used to (Jacques Lu Cont Dub mix)

Szia.

Hurrá akkor mehetsz haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 21. - 16:31:18
Létrehozva: #40022

devotee

jejejejejejeeeeeeee!
köszi minenkinek a drukkot!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 21. - 17:08:52
Létrehozva: #40023

devotee

kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
búvalbafott egy idő van, nem? nagyon utálatos már. de melóban ma elvoltam, véresszájjal dumáltam a népet rá a jóra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megy ez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van egy kis lemaradásom még, de azt hipphopp, behozom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, ma izgalom van. megyek műsort vezetni, kissé be vagyok xarva XD ha valakit érdekel, a Civil rádióban lesz, http://www.civilradio.hu/index.php linken, baloldalt, alul lehet klikk után hallgatni onlájn. fogyasztás, reklámok, vásárlási mánia lesz a téma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

amúgy meg... mittudomén. mindenféle érzés meg gondolat van idebenn. egy kis türelem, meg jóindulat. az kellene közgyógyra az embereknek. minden szinten. elvileg a türelem különböztet meg az emberszabásúaktól. namindegy, ez csak eszembe jutott.
meg hogy... kísértenek régi csókok. írok erről ma valamit, azt hiszem. na, ilyen filozofikus napom van.
Mode, gyere, azt kész. írjál, azt kész. egy vállvonás legyen nálad mindig. legtutibb fegyver.

jah, és a Mode tábor előtti hétvégén mostmár fix a Balcsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó, örülök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, hajrá, klassz hogy végre végeztél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mehetsz haza. pihi. mit főz anyu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 21. - 17:14:15
Létrehozva: #40024

devotee

Lola: hát holnap tejszínes husit hoz le tésztával (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nyammm itt megebédelünk, felpakolunk és irány hazaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 21. - 17:16:42
Létrehozva: #40025

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 21. - 18:14:15) *
Lola: hát holnap tejszínes husit hoz le tésztával (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nyammm itt megebédelünk, felpakolunk és irány hazaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nájsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én majd egy bolognait tervezek kisírni szerdára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jó is az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 17:19:37
Létrehozva: #40026

devotee

Lola,Usi bár nem tudom pontosan mikor mentek haza de jó utat és kellemes időtöltést otthon nektek és jó pihit majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 21. - 17:23:25
Létrehozva: #40027

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 21. - 18:19:37) *
Lola,Usi bár nem tudom pontosan mikor mentek haza de jó utat és kellemes időtöltést otthon nektek és jó pihit majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én szerdán megyek haza, 4 vagy 5 napra, még nem tudni, attól függ, mennyire leszek penge a héten a munkában. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de legkésőbb hétfőn ugye én jövök vissza budapestiába, mert hát én dolgozom nyáron is most, sajna nem pihizek. és hétfőn ha visszajöttem, költözök át az albérletbe a koliból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó, alig várom. buli lesz barátnőmmel lakni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ((hajj, hányszor fogok másnaposan munkába menni XD))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 17:30:28
Létrehozva: #40028

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 21. - 18:23:25) *
én szerdán megyek haza, 4 vagy 5 napra, még nem tudni, attól függ, mennyire leszek penge a héten a munkában. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de legkésőbb hétfőn ugye én jövök vissza budapestiába, mert hát én dolgozom nyáron is most, sajna nem pihizek. és hétfőn ha visszajöttem, költözök át az albérletbe a koliból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó, alig várom. buli lesz barátnőmmel lakni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ((hajj, hányszor fogok másnaposan munkába menni XD))

Azért csak pihizz jól otthon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Költözés?Na az is jó dolog.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 21. - 18:06:57
Létrehozva: #40029

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 21. - 17:08:52) *
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
búvalbafott egy idő van, nem? nagyon utálatos már. de melóban ma elvoltam, véresszájjal dumáltam a népet rá a jóra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megy ez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van egy kis lemaradásom még, de azt hipphopp, behozom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, ma izgalom van. megyek műsort vezetni, kissé be vagyok xarva XD ha valakit érdekel, a Civil rádióban lesz, http://www.civilradio.hu/index.php linken, baloldalt, alul lehet klikk után hallgatni onlájn. fogyasztás, reklámok, vásárlási mánia lesz a téma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

amúgy meg... mittudomén. mindenféle érzés meg gondolat van idebenn. egy kis türelem, meg jóindulat. az kellene közgyógyra az embereknek. minden szinten. elvileg a türelem különböztet meg az emberszabásúaktól. namindegy, ez csak eszembe jutott.
meg hogy... kísértenek régi csókok. írok erről ma valamit, azt hiszem. na, ilyen filozofikus napom van.
Mode, gyere, azt kész. írjál, azt kész. egy vállvonás legyen nálad mindig. legtutibb fegyver.

Na hát sok szerencsét a rádiózáshoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Türelem..na az hozzám kell az biztos XD
Csak hát ha megbántanak, akkor nem tudom egy vállvonással elintézni az a baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként szinte mindig mindenre vállat vonok, mert hát kit érdekel.. xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 21. - 18:24:44
Létrehozva: #40030

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 21. - 14:34:26) *
hehe ha jól rémlik a 10000.Usié volt a 20000. pedig az enyém. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd meglátjuk kié lesz az 50000. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na nekem ez már annyira a múlt, hogy komolyan lövésem se sincsen, hogy ki és milyen számokat birtokol már itt a hsz-ek között, de még mindig te vezetsz, te írtad a legtöbbet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 21. - 16:24:32) *
sziasztok!

először is: éljen az Exciter!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

másodszor: NINCS TÖBB VIZSGÁM ÉS HOLNAP MEGYEK HAZA ÉS BESÖRÖZTEM EGYIK CSOPORTTÁRSAMMAL!!!!!!! XD
kicsit bővebben: a reggel 8-as amcsi töris vizsga szerintem bukta, megint olyanokba kérdezett bele... A médiajog az szerintem jó lett, de megint a tanárnőtől függ. ha ez is bukta, akkor feldobja a dogákat és ahová esik úgy osztályoz. hülye p*csa! A syntax (angol mondattanos nyelvtani óra) eredetileg abból állt volna, hogy bemegyek, felírom a lapra a nevem és kijövök, de feleletválasztós volt az első része én meg betippelgettem a mellettem levő cuki sráccal, aki szintén csoporttársam - hátha összejön a bélás XD azóta meg söröztem egy jót egyik csopttársnőmmel XD

Jeeee, na azért az már totál pozitívum, hogy nem üresen adtad be azt a papírt, hanem azért valamit próbálkoztál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erről jut eszembe egy sztori, amit apum mesélet. Egyszer őt hívták ki felelni, de nem tudott semmit, mondta is, hogy hát nem tudja és elindult a helye felé, ekkor megszólalt a tanár és azt mondta, hogy az 1-es is egy egész jegy, azért is meg kell harcolni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Anyud házi tejszínes kajája nagyon jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 21. - 18:30:22
Létrehozva: #40031

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 21. - 18:08:52) *
kukucs
búvalbafott egy idő van, nem? nagyon utálatos már. de melóban ma elvoltam, véresszájjal dumáltam a népet rá a jóra megy ez. van egy kis lemaradásom még, de azt hipphopp, behozom.

jah, és a Mode tábor előtti hétvégén mostmár fix a Balcsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó, örülök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, hajrá, klassz hogy végre végeztél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mehetsz haza. pihi. mit főz anyu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Drága, láttam hogy feltetted fészbúkra a képeket magadról, amik az Áki koncerten készültek, hát tényleg jók lettek! Nekem nincs fotogén fejem, csak Judy szokott fotózni, de koncerteken soha, mindig mellettem, meg felettem meg mögöttem, de engem soha. Tudja ám a fotós ember, hogy csak elrémisztem a népeket ha a sok szép arc között feltűnik egy ilyen szemüveges béka, mint én (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szurk. hogy minél több napot tudjál otthon lenni! Ma hogy ment az értékesítés?

Képzeld, a telefonom hivatalosan is szar. Délelőtt írt az én Angyalom, hogy pénteken vagy ötször próbált felhívni, de mindig csak a rögzítőm jelentkezett neki, holott a telóm végig be volt kapcsolva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap viszem be a Nokiába.... vagy vegyek egy újat? Annyira szeretem ezt az E51-et, meg egy vagyont fizettem érte, nehogy már kifingjon 3 évesen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ahhh, Balcsi, de jó lesz neked, nekem max. a csabai strand figyel majd be a hétvégén, mert hogy 30 fokot ígérnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 21. - 18:37:49
Létrehozva: #40032

devotee

vica: holnap megyek haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: hát nekem 4 melóm is lesz a nyáron (ha nem számoljuk bele a fürdőfelújítást, ha igen, akkor 5 XD) + Edóék, a MYM-es tali meg barátozás, meg DM partik úgyhogy én sem fogok unatkozni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 18:38:28
Létrehozva: #40033

devotee

Sziasztok! Lola: Izgi lesz a költözés. Nyolcadikos koromban október 23-án költöztünk oda ahol most lakunk, és anya pl. elbőgte magát úgy kongott a lakás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nappalink rohadtul visszhangzott, amikor mindent kipakoltak. Am bazinagy nappalink van 30 négyzetméteres. Van egy bazinagy ablak, ha a sötétítőt télen nem húztuk el, az ablakunknál a hóban lábnyomokat láttam, valaki kukkolt bennünket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 21. - 18:38:56
Létrehozva: #40034

devotee

Angie: hát igen, igaza volt apud tanárjának XDDDD jajjjj már nagyon várom, h vmi normálisat is egyek, mert már 4 napja csak májkrémes pirítóson élek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
sajnálom a telód! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 18:40:28
Létrehozva: #40035

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 21. - 19:37:49) *

Lola: hát nekem 4 melóm is lesz a nyáron (ha nem számoljuk bele a fürdőfelújítást, ha igen, akkor 5 XD) + Edóék, a MYM-es tali meg barátozás, meg DM partik úgyhogy én sem fogok unatkozni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oké akkor jó utat haza holnap Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 21. - 19:24:44) *
Na nekem ez már annyira a múlt, hogy komolyan lövésem se sincsen, hogy ki és milyen számokat birtokol már itt a hsz-ek között, de még mindig te vezetsz, te írtad a legtöbbet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jeeee, na azért az már totál pozitívum, hogy nem üresen adtad be azt a papírt, hanem azért valamit próbálkoztál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erről jut eszembe egy sztori, amit apum mesélet. Egyszer őt hívták ki felelni, de nem tudott semmit, mondta is, hogy hát nem tudja és elindult a helye felé, ekkor megszólalt a tanár és azt mondta, hogy az 1-es is egy egész jegy, azért is meg kell harcolni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Anyud házi tejszínes kajája nagyon jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hihi na igen én dumálok a legtöbbet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 18:41:07
Létrehozva: #40036

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 21. - 19:37:49) *

Jó neked. Én 3 hét múlva Horvátországban fogom süttetni a hasam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként kéne a nyárra szervezni egy sereg talit, olyan szívesen taliznék veletek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 18:46:06
Létrehozva: #40037

devotee

Fru te mázlista Horvátország..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 19:00:32
Létrehozva: #40038

devotee

Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 21. - 19:02:31
Létrehozva: #40039

devotee

http://www.youtube.com/watch#!v=KAhoe56b9JU

Ezt TRIXX-nek!!!!!!!!
Meg annak aki még nem látta!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 21. - 19:17:19
Létrehozva: #40040

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 21. - 19:38:56) *
Angie: hát igen, igaza volt apud tanárjának XDDDD jajjjj már nagyon várom, h vmi normálisat is egyek, mert már 4 napja csak májkrémes pirítóson élek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
sajnálom a telód! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó fej volt a tanára, vagy 10 percig kínozta és utána engedte a helyére ülni, persze egyest kapott, de megharcolt érte, legalábbis megizzadt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát még én hogy sajnálom, személyes emlékek is fűznek ehhez a telefonhoz, így nagyon nehezen válnék meg tőle ha meg kellene, de nem akarok. Éppen most lesz majd hozzá új akkum pénteken és már a zenehallgatós headsett is be van ütemezve, meg eleve nem terveztem telefon cserét, nem akarok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Brühühü.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.06. 21. - 19:40:28) *
Hihi na igen én dumálok a legtöbbet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Te kis cserfes szűzanya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2000 2001 2002 2003 2004 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
98 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (98 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: