2400 Oldal V  « < 2001 2002 2003 2004 2005 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.06. 21. - 19:31:22
Létrehozva: #40041

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 21. - 20:02:31) *

THX (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 21. - 19:44:22
Létrehozva: #40042

devotee

BOLDOG PAPER MONSTERST! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 19:46:20
Létrehozva: #40043

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 21. - 20:44:22) *
BOLDOG PAPER MONSTERST! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neked is Usi! Nálam most épp a Bottle living megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 21. - 21:17:45
Létrehozva: #40044

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 21. - 19:30:22) *
Szia Drága, láttam hogy feltetted fészbúkra a képeket magadról, amik az Áki koncerten készültek, hát tényleg jók lettek! Nekem nincs fotogén fejem, csak Judy szokott fotózni, de koncerteken soha, mindig mellettem, meg felettem meg mögöttem, de engem soha. Tudja ám a fotós ember, hogy csak elrémisztem a népeket ha a sok szép arc között feltűnik egy ilyen szemüveges béka, mint én (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szurk. hogy minél több napot tudjál otthon lenni! Ma hogy ment az értékesítés?

Képzeld, a telefonom hivatalosan is szar. Délelőtt írt az én Angyalom, hogy pénteken vagy ötször próbált felhívni, de mindig csak a rögzítőm jelentkezett neki, holott a telóm végig be volt kapcsolva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap viszem be a Nokiába.... vagy vegyek egy újat? Annyira szeretem ezt az E51-et, meg egy vagyont fizettem érte, nehogy már kifingjon 3 évesen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ahhh, Balcsi, de jó lesz neked, nekem max. a csabai strand figyel majd be a hétvégén, mert hogy 30 fokot ígérnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eriggy má magaddal, dilis zizzent tündérbogyesz! hát ha ebből indulunk ki, én voltam vagy 20 Ákos-koncerten, abból legalább 15-ön első sorban, és egy nyeszlett kép nem sok, annyi se készült rólam eddig. mikor bezzegt 2-3. sorban, a tömegben, na olyan akad. de ilyen ez az első. és nekem pl tetszettél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) manófejű.
mai értékesítés: véresszájú voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak 2-t adtam el, de olyan dumám volt hogy besszarábia.
na, akkor ezért volt eltűnve a bojti. meg ezért nem hallottuk a Sünit se, mikor hívott. sztem ha meg tudják javítani, akkor ne vegyél újat. tök jó az a teló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csináltasd meg a pélóba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nu, amúgy megjöttem a műsorvezetésből, klassz volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem is izgultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd visszahallgatom, remélem, nem lett nagyon rossz.

közben meg itten egy kis aranyos fiú udvarol a versfórumról XDDD de édi, feldob a kis tündérlala sms-eivel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 21:31:02
Létrehozva: #40045

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 21. - 22:17:45) *
eriggy má magaddal, dilis zizzent tündérbogyesz! hát ha ebből indulunk ki, én voltam vagy 20 Ákos-koncerten, abból legalább 15-ön első sorban, és egy nyeszlett kép nem sok, annyi se készült rólam eddig. mikor bezzegt 2-3. sorban, a tömegben, na olyan akad. de ilyen ez az első. és nekem pl tetszettél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) manófejű.
mai értékesítés: véresszájú voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak 2-t adtam el, de olyan dumám volt hogy besszarábia.
na, akkor ezért volt eltűnve a bojti. meg ezért nem hallottuk a Sünit se, mikor hívott. sztem ha meg tudják javítani, akkor ne vegyél újat. tök jó az a teló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csináltasd meg a pélóba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nu, amúgy megjöttem a műsorvezetésből, klassz volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem is izgultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd visszahallgatom, remélem, nem lett nagyon rossz.

közben meg itten egy kis aranyos fiú udvarol a versfórumról XDDD de édi, feldob a kis tündérlala sms-eivel.

Szalcsin amikor jött a fickó felvenni a tesi meg az ofőórát, egy csomószor rám közelítette a kamerát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom miért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát Lola te már csak ilyen nagydumás vagy, ezúttal se hazudtoltad meg magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 22:05:49
Létrehozva: #40046

devotee

Jó éjt sereg!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 21. - 22:37:16
Létrehozva: #40047

devotee

Jóéjt Fru!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 22. - 06:57:47
Létrehozva: #40048

devotee

Jó Regglet!
Fááááááááj a fejem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Az eső is csepereg, de szerencsére betekertem a zuhi előtt.
Áááááááááááááá mikor lesz már március 19???????????????????????? Menni akarok. Most!
Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 22. - 07:31:46
Létrehozva: #40049

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 21. - 22:17:45) *
eriggy má magaddal, dilis zizzent tündérbogyesz! hát ha ebből indulunk ki, én voltam vagy 20 Ákos-koncerten, abból legalább 15-ön első sorban, és egy nyeszlett kép nem sok, annyi se készült rólam eddig. mikor bezzegt 2-3. sorban, a tömegben, na olyan akad. de ilyen ez az első. és nekem pl tetszettél, manófejű.
mai értékesítés: véresszájú voltam csak 2-t adtam el, de olyan dumám volt hogy besszarábia.
na, akkor ezért volt eltűnve a bojti. meg ezért nem hallottuk a Sünit se, mikor hívott. sztem ha meg tudják javítani, akkor ne vegyél újat. tök jó az a teló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csináltasd meg a pélóba

Jó reggelt!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drága vagy! Emlékszem, hogy mesélted a fotós élményeket az Ákos koncertekről, meg hogy soha nem került be egy galériába sem egy kép se rólad, erre most meg rögtön kettőn is premier plánban ott feszítesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Semmi extra nem volt rajtam, még smink sem, gondolom ezért kerültek.

Te mint véresszájú értékesítő, betojok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudlak így elképzelni.

Ma csinálok egy biztonsági mentést a mobilomról, mindent lementek a telószámoktól kezdve a képeken át mindent, leformázom a memkártyát, kiveszem és szépen beadom a Westendben a Nokiába. Reménykedem benne, hogy hamar megcsinálják, és a hétvégén vihetem haza. Szegény Bojti meg nem értette miért nem vagyok elérhető... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fene. Bezzeg a Baranyi Péter fel tudott hívni, de nagyon ő sem hallott engem :S És igen, Süni is ezért nem tudott velem kommunikálni.

hol tudlak meghallgatni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 22. - 07:33:23
Létrehozva: #40050

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 21. - 20:17:19) *
Te kis cserfes szűzanya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na igen.....

Sziasztok.

Éééés megint esik...elegem van már ebből a szutyok időjárásból. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.06. 22. - 07:57:47) *
Jó Regglet!
Áááááááááááááá mikor lesz már március 19???????????????????????? Menni akarok. Most!

Jobbulást a fejednek asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 07:32:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 22. - 07:43:25
Létrehozva: #40051

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 22. - 07:57:47) *
Jó Regglet!

Jobbulást neked Trixx.... hát itt ma mindenki nagyon nyomi, és rossz kedvű... nekem semmi kedvem nem volt felkelni, főleg nem bejönni.

Idézet (vicuska @ 2010.06. 22. - 08:33:23) *
Éééés megint esik...elegem van már ebből a szutyok időjárásból. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Itt is esik, nagyon unom már ezt a rohadás, nyomi időt!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.06. 22. - 08:33:23) *

Hehe, ez még nekem mindig nagyon tetszik!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 22. - 07:45:03
Létrehozva: #40052

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 22. - 08:43:25) *
Jobbulást neked Trixx.... hát itt ma mindenki nagyon nyomi, és rossz kedvű... nekem semmi kedvem nem volt felkelni, főleg nem bejönni.

Itt is esik, nagyon unom már ezt a rohadás, nyomi időt!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Hehe, ez még nekem mindig nagyon tetszik!!!!!!!!!

Mi tetszik?A cserfes szűzanya? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 22. - 07:55:57
Létrehozva: #40053

devotee

Köszi csajok!
Reggelizek és beveszek még egy Algoflex-et.

Nekem sem volt kedvem ma bejönni dolgozni, nem aludtam jól, tök álmos vagyok.

Ange, sanjálom a telódat, bosszantó lehet. Granciás még?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 22. - 08:23:43
Létrehozva: #40054

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 22. - 08:45:03) *
Mi tetszik?A cserfes szűzanya? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.06. 22. - 08:55:57) *
Köszi csajok!
Reggelizek és beveszek még egy Algoflex-et.

Nekem sem volt kedvem ma bejönni dolgozni, nem aludtam jól, tök álmos vagyok.

Ange, sanjálom a telódat, bosszantó lehet. Granciás még?

Remélem hamar elmúlik a fejfájásod.

Na, akkor ma ilyen feszült lesz az ország... itt bomba fog robbanni, már reggel veszekedés volt, csupa rossz hír, mindenki ki van készülve, és az én idegrendszerem sem tolerálja ezt valami jól...

Nem garis már, elmúlt 3 éves. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 22. - 08:39:44
Létrehozva: #40055

devotee

reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na akkor én hozom a jókedvet a Seregbe, mert én BOLDOG VAGYOK ÉS MA MEGYEK HAZAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ANNYIRA JÓ!!!!!!!!!!!

itt is borult és éjjel is esett, de én sz*rom le! XD nekünk pont jó utazós idő - legalább nem fövünk meg a kocsiban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 22. - 08:45:58
Létrehozva: #40056

devotee

Jó reggelt!

Itt zuhog.. és hideg van. Hihetetlen ez az időjárás... mit tettünk mi emberek.. nesze nekünk!

MEgint kiáradt a patak, nem szárad a szántás-vetés.. minden tönkre megy... kutyámnak már hámlik a bőre.. rendesen korpás, pedig ő egy benti kutya... mi lehet a kertben tartott állandóan ázott bundával lévő ebekkel. Tegnap voltunk moziban. az új J. Lo filmet néztük meg, ami nagyon jól sikerült kis limonádé volt.. nagyon sokat nevettem rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és Jennifer nagyon nagyon jól néz ki!és milyen cuccait voltak.. őszintén szólva, nekem ez a film jobban tetszett, mint a SITC második részer... az túlságosan elrugaszkodott volt a valóságtól. Az első nagyon jól sikeredett, de a második túl erőltetett szerintem.

Ma nagyon laza napom van.. a kutya nem dugja ki ilyenkor szívesen az orrát.. látszik is a vendég listámon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... hát ha már 3 éves, lehet jobban jársz, ha újat veszel... akciósan elég jók vannak mindig... már, ha előfizetéses vagy... szerintem drágább lesz a javíttatás, mintha vennél egy újat

Trixi, jobbulást a fejednek... nekem is kicsit zsibong. de még nem fáj! Igyál sok folyadékot, meg egyél rendesen... hátha elmúlik tőle. Sok embernek azért fáj a feje, mert nem iszik eleget.... pedig ha elkezdene inni, már múlnának is a tünetek.. csak inni is meg kell tanulni. De gondolom Te azért fogyasztasz elég folyadékot!

Usi.. mindjárt jön a tejszínes husi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te hívtál engem éjjel? volt két nemfogadott hívásom tőled.. éjjel kettőkor.. de nem mertelek visszahívni, mondom lehet csak ráfeküdtél a mobilodra.. mindkétszer csak megcsörgettél!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 22. - 08:53:34
Létrehozva: #40057

devotee

Edó,

ez az időjárás nagyon emlékeztet engem Írországra. Ott volt ilyen, amikor voltam, de az mennyivel északabbra van már. Itt nem szokás, hogy ennyi eső van, inkább aszály, mit meg nem adnék már a forró nyárért... vagy a 30 fokos, de konstans melegért... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) teljesen bezzizzennek az emberek ettől a fronthatástól, mert azért nagyon megterhelő és az ember kedvét is elveszi majdnem mindentől.

Jó ha laza lesz a nap, itt sincs mit csinálni, unatkozom.... mindezek mellett vibrál a levegőben a feszkó.

A telóm kártyafüggetlen, ezért volt drága, nem akarom lecserélni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ragaszkodom hozzá, csak tudják megcsinálni. 45 ezerért vettem, remélem a javíttatás olcsóbb lesz.

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 22. - 09:39:44) *

na akkor én hozom a jókedvet a Seregbe, mert én BOLDOG VAGYOK ÉS MA MEGYEK HAZAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ANNYIRA JÓ!!!!!!!!!!!

itt is borult és éjjel is esett, de én sz*rom le! XD nekünk pont jó utazós idő - legalább nem fövünk meg a kocsiban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó utat haza!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 22. - 08:59:18
Létrehozva: #40058

devotee

Edó: mi?!?!?! hívtalak?!?!?! kétszer is?!?!?! ne már, hogy az én telóm is bemondja az unalmast!!!!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! de, tényleg hívtalak kétszer de az akkor volt mikor lemerültél!!! tudod, mikor megszakadt duma közben a vonal. nem tudom miért éjjel 2-t mutatott neked a teló, mikor nem akkor történt az eset.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 22. - 09:00:38
Létrehozva: #40059

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 22. - 09:45:58) *
Jó reggelt!

Itt zuhog.. és hideg van. Hihetetlen ez az időjárás... mit tettünk mi emberek.. nesze nekünk!

MEgint kiáradt a patak, nem szárad a szántás-vetés.. minden tönkre megy... kutyámnak már hámlik a bőre.. rendesen korpás, pedig ő egy benti kutya... mi lehet a kertben tartott állandóan ázott bundával lévő ebekkel. Tegnap voltunk moziban. az új J. Lo filmet néztük meg, ami nagyon jól sikerült kis limonádé volt.. nagyon sokat nevettem rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és Jennifer nagyon nagyon jól néz ki!és milyen cuccait voltak.. őszintén szólva, nekem ez a film jobban tetszett, mint a SITC második részer... az túlságosan elrugaszkodott volt a valóságtól. Az első nagyon jól sikeredett, de a második túl erőltetett szerintem.

Ma nagyon laza napom van.. a kutya nem dugja ki ilyenkor szívesen az orrát.. látszik is a vendég listámon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... hát ha már 3 éves, lehet jobban jársz, ha újat veszel... akciósan elég jók vannak mindig... már, ha előfizetéses vagy... szerintem drágább lesz a javíttatás, mintha vennél egy újat

Trixi, jobbulást a fejednek... nekem is kicsit zsibong. de még nem fáj! Igyál sok folyadékot, meg egyél rendesen... hátha elmúlik tőle. Sok embernek azért fáj a feje, mert nem iszik eleget.... pedig ha elkezdene inni, már múlnának is a tünetek.. csak inni is meg kell tanulni. De gondolom Te azért fogyasztasz elég folyadékot!

Usi.. mindjárt jön a tejszínes husi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te hívtál engem éjjel? volt két nemfogadott hívásom tőled.. éjjel kettőkor.. de nem mertelek visszahívni, mondom lehet csak ráfeküdtél a mobilodra.. mindkétszer csak megcsörgettél!

Hát ez az eső tényleg nem hiányzik sekinek. Bakker a mezőgazdaságnak annyi. Nem csak a víz miatt, hanem nincs kellő napsütés sem...meg a jég....

Oké, értettem, megyek és iszok egy pohár vizet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajna keveset iszom, pedig tudom hogy többet kellene.

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 22. - 09:39:44) *

ANNYIRA JÓ!!!!!!!!!!!

De jó mész haza!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó utat neked! Mikor indulsz?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 22. - 09:02:20
Létrehozva: #40060

devotee

3-AS LETT A TEGNAPI SZOPATÓS MÉDIAJOGOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
DEEEEEEEEEEEEE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2001 2002 2003 2004 2005 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
73 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (73 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: