2400 Oldal V  « < 2002 2003 2004 2005 2006 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.06. 22. - 09:03:00
Létrehozva: #40061

devotee

Ange, ha így szerted a telód, akkor tényleg érdemes megcsináltatnod.

Én is gondolkodom egy kártyafüggetlen telefonon, de még nem találtam olyat ami minden szempontból megfelelne, és nem lenne bazi drága. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 22. - 09:04:07
Létrehozva: #40062

devotee

Trixx: igyál csak, igyál!!! én is sokat iszom, erre mindig odafigyelek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) napi 2-3 liter simán lecsúszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát anyuék olyan 12-13 körül érnek le (még Pesten meg Kecskeméten megállnak megnézni 1-1 használt autót) aztán kaja és utána felcucc és indulunk. szerintem olyan 6-7 körül leszünk otthon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 22. - 09:07:22
Létrehozva: #40063

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 22. - 09:53:34) *
Edó,

ez az időjárás nagyon emlékeztet engem Írországra. Ott volt ilyen, amikor voltam, de az mennyivel északabbra van már. Itt nem szokás, hogy ennyi eső van, inkább aszály, mit meg nem adnék már a forró nyárért... vagy a 30 fokos, de konstans melegért... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) teljesen bezzizzennek az emberek ettől a fronthatástól, mert azért nagyon megterhelő és az ember kedvét is elveszi majdnem mindentől.

I love konstans meleg too!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 22. - 10:04:07) *
Trixx: igyál csak, igyál!!! én is sokat iszom, erre mindig odafigyelek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) napi 2-3 liter simán lecsúszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát anyuék olyan 12-13 körül érnek le (még Pesten meg Kecskeméten megállnak megnézni 1-1 használt autót) aztán kaja és utána felcucc és indulunk. szerintem olyan 6-7 körül leszünk otthon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ittam!!! Lenyomtam egy pohárral!!! Igyekszem én is odafigyelni, kevesebb sikerrel. Viszont abban ügyi vagyok hogy nem iszom cukros és E-betűs löttyöket, csak vizet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szóval kora este érkezel. De jó lesz neked otthon! Olyan jó hazatérni. Bár először biztos furi lesz a nyüzsi után a pihi.

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 09:07:38
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 22. - 09:15:34
Létrehozva: #40064

devotee

én is ritkán iszom cukros lónyálakat, csak ha megkívánom. amúgy csak ásványvíz, csapvíz meg tej (ha a sört nem számítjuk XD).

változott a terv: anyuék egy óra múlva lenn vannak (már Kiskunfélegyházánál jártak előbb). úgyhogy megyek készülődni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANNYIRA JÓ EZ A NAP!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY örülök, hogy 3-as lett az a sz*r médiajogom és ez azt jelenti, hogy KÉSZ VAGYOK A 2. SZAKOMMAL VÉGRE!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 22. - 09:43:07
Létrehozva: #40065

devotee

Juhuuhuhúúúúúú!
Usi.. és a másik két vizsga? ez a média jog volt amire annyit tanultál? és a másik, az a töris? vagy az nem te voltál? ez melyik tanár volt? a kis fiatal? huhh... összezavarodtam a tárgyaidban!
Trixi... sajnos inni meg kell tanulni... nekem sem ment régebben. úgy van, h tessék magad mellé rakni egy palackkal... mondjuk másfél liter.. és folyamatosan húzni, olyan 20 percenként.. nem kell sokat inni belőle. EGyébként inni szerintem megtanulni teával lehet. Otthon lefőzöd, nem kell bele cukor, használhatsz mézet, vagy édesítőszert is. Na... minnél többet iszik az ember, az agya annál jobban fogja kívánni a folyadéket.. de komolyan. Sokan a szomjúságot az éhséggel keverik össze... és ha érzik, valami kell, esznek.. holott lehet, csak szomjasak.. egyszerűen annyira keveset isznak, h nem ismeri fel az agya, h mire van szüksége. Szóval én ajánlom a házi teát, lehűtve.. itatja magát, és aztán mát az ásvány víz is menni fog... és hidd el, nem fog annyit fájni a fejecskéd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie.. miért ragaszkodsz a kártya független telefonhoz? főleg, ha ilyen sokáig használod.. Tarifát, és szolgáltatót úgysem változtat folyton az ember.. akkor meg miért ne éljjen ilyen lehetőségekkel... nem beszélve arról, h minden telefonon csak 1 év a gari... és ha az letelt, már ki is üttetheted... és akkor már kártyafüggetlen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ami nekem tetszik, az az Apple... de kibaszott drága.. meg asszem az csak mac-el kompatibilis, nem windows-os..és nekem olyan kell, ami fut windows-on is, mivel nekem azon van az egész életem.. vendéglistám, kapcsolatok.. és muszáj állandóan töltenem a gépre, mert ha egyszer elszáll, akkor nem tudom ki hányra jön hozzám, és van aki hónapokra be van jelentkezve.. egyszer jártam így az Asus palm-top-ommal... karácsony előtt! ne tudjátok meg.. hozzáértem a lapjához, és elszállt minden
és mivel kibaszott trehány voltam, nem raktam minden nap gépre, nem volt meg minden adat... ssőőőőőőt.. szerintem már egy hónapja nem kapcsoltam össze.. Sírva fakadtam.. ez azt jelentette, h onnan kezdve csak oda írhattam vendéget, ahol nem is dolgoztam volna. Tehát megvan, h H-SZ-P délután ,. K-CS pedig délelőtt dolgozom.. na itt pont fordítva írhattam csak be, h tuti ne ütközzenek egymással az időpontok... és egész nap gyantát csináltam, hátha gyantás vendégem érkezik.. minden nap egy meglepetés volt számomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaa.. Usi... az éjféli hívásaid is megvoltak.. azon kívül volt még kettő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
1:56-kor volt mindkettő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) betyár!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 22. - 09:57:52
Létrehozva: #40066

devotee

Edó: de hát akkor én már aludtam!!!!!!!!!! és a telefonom is mögöttem volt a kisasztalon!!!!!!!!!
úgyhogy lehet hogy csak a telóm is annyira szeret már, hogy megcsörgette a tiedet XD

igen, ez a fiatal fap*nás óra volt a Médiajog, amire sokat tanultam! szerintem már az utcsó időpontra való tekintettel többet engedett át - szerencsére! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
a másik kettő (a töris meg a nyelvtanos) angolos tárgyamnak még nincs fenn az eredménye, de nem is fűzök sok reményt hozzájuk. ez a Média jog volt most a lényeg, hogy végre befejezzem a Művelődéstudományos 2. szakomat. JESSSZZZ!!!!!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 22. - 10:00:54
Létrehozva: #40067

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 22. - 10:15:34) *
én is ritkán iszom cukros lónyálakat, csak ha megkívánom. amúgy csak ásványvíz, csapvíz meg tej (ha a sört nem számítjuk XD).

változott a terv: anyuék egy óra múlva lenn vannak (már Kiskunfélegyházánál jártak előbb). úgyhogy megyek készülődni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANNYIRA JÓ EZ A NAP!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY örülök, hogy 3-as lett az a sz*r médiajogom és ez azt jelenti, hogy KÉSZ VAGYOK A 2. SZAKOMMAL VÉGRE!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gratula!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 22. - 10:04:06
Létrehozva: #40068

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 22. - 10:03:00) *
Ange, ha így szerted a telód, akkor tényleg érdemes megcsináltatnod.

Én is gondolkodom egy kártyafüggetlen telefonon, de még nem találtam olyat ami minden szempontból megfelelne, és nem lenne bazi drága. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Az lesz, mindenképpen megcsináltatom, még évekig szeretném használni ezt a mobilt. Hosszú házasságot terveztem vele és nem hagyom, hogy kipurcanjon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lehet kapni már nagyon jó Nokia telókat 10-15 ezerért is kártyafüggetlenül. Márkahű vagyok telefon téren, csak és kizárólag Nokia telefonjaim voltak és lesznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megbízható és strapabíró készülékek meg persze nagyon szépek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 22. - 10:07:44
Létrehozva: #40069

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 22. - 09:23:43) *

Akkor Angie még mindig azon nevetsz amit te saját magad találtál ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 22. - 10:02:20) *
3-AS LETT A TEGNAPI SZOPATÓS MÉDIAJOGOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
DEEEEEEEEEEEEE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Usi gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 22. - 10:11:00
Létrehozva: #40070

devotee

köszi csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaj már paranoiás vagyok! XD minden kocsira azt hiszem, hogy apuék! XD pedig ismerem a Ladánk hangját XD

Angie: nekem már volt Siemensem 2 is, de a mostani Nokia jön be a legjobban. A kövi is az lesz, csak annak tuti, hogy nem ilyen tüskés fülhallgató csatlakozása lesz, mert az szar, kikpoik és érintkezőhibás lesz. a kövi szerintem ilyen érintőképernyős lesz, olyan kis kerek fülhallgató csatlakozóval. sőt ahhoz már lehet zsinór nélküli fülhallgatót is venni! király lesz, bár ez még a jövő zenéje. amíg bírja ez, addig marad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 22. - 10:13:31
Létrehozva: #40071

devotee

Sziasztok! Mikulás néni beköszöntött hozzám és reggel 7-kor hasfájásra ébredtem. Aztán érdekes hangszínű nyávogást hallottam, nézek, Babszikám drága néz rám akkora szemekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felugrott az ágyamra, elkezdte gyömöszölni a hasam, majd elaludt. Ahogy elaludt és dorombolt a hasamon, elmúlt a hasfájásom képzeljétek! Aztán lefeküdt mellém szunyókálni, olyan édi volt. Elkezdtem simizni, mire nekem dőlt és hangosabban dorombolt erre én meg elkezdtem automatikusan a Stay-t dúdolni a macskámnak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan ari egyébként, amikor alszik Babszika, meg ébren is zabálnivaló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 22. - 10:16:45
Létrehozva: #40072

devotee

Usi be vagy már zsongva,hogy mehetsz haza azért hiszed minden kocsira,hogy a szüleid jöttek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 22. - 11:13:31) *
Sziasztok! Mikulás néni beköszöntött hozzám és reggel 7-kor hasfájásra ébredtem. Aztán érdekes hangszínű nyávogást hallottam, nézek, Babszikám drága néz rám akkora szemekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felugrott az ágyamra, elkezdte gyömöszölni a hasam, majd elaludt. Ahogy elaludt és dorombolt a hasamon, elmúlt a hasfájásom képzeljétek! Aztán lefeküdt mellém szunyókálni, olyan édi volt. Elkezdtem simizni, mire nekem dőlt és hangosabban dorombolt erre én meg elkezdtem automatikusan a Stay-t dúdolni a macskámnak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan ari egyébként, amikor alszik Babszika, meg ébren is zabálnivaló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia.

Te szegény Kramcsák néni a vén szipirtyó meglátogatott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hehe én a lányomat szoktam időnként babszikának hívni..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 22. - 10:39:30
Létrehozva: #40073

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 22. - 10:43:07) *
Juhuuhuhúúúúúú!
Usi.. és a másik két vizsga? ez a média jog volt amire annyit tanultál? és a másik, az a töris? vagy az nem te voltál? ez melyik tanár volt? a kis fiatal? huhh... összezavarodtam a tárgyaidban!
Trixi... sajnos inni meg kell tanulni... nekem sem ment régebben. úgy van, h tessék magad mellé rakni egy palackkal... mondjuk másfél liter.. és folyamatosan húzni, olyan 20 percenként.. nem kell sokat inni belőle. EGyébként inni szerintem megtanulni teával lehet. Otthon lefőzöd, nem kell bele cukor, használhatsz mézet, vagy édesítőszert is. Na... minnél többet iszik az ember, az agya annál jobban fogja kívánni a folyadéket.. de komolyan. Sokan a szomjúságot az éhséggel keverik össze... és ha érzik, valami kell, esznek.. holott lehet, csak szomjasak.. egyszerűen annyira keveset isznak, h nem ismeri fel az agya, h mire van szüksége. Szóval én ajánlom a házi teát, lehűtve.. itatja magát, és aztán mát az ásvány víz is menni fog... és hidd el, nem fog annyit fájni a fejecskéd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie.. miért ragaszkodsz a kártya független telefonhoz? főleg, ha ilyen sokáig használod.. Tarifát, és szolgáltatót úgysem változtat folyton az ember.. akkor meg miért ne éljjen ilyen lehetőségekkel... nem beszélve arról, h minden telefonon csak 1 év a gari... és ha az letelt, már ki is üttetheted... és akkor már kártyafüggetlen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ami nekem tetszik, az az Apple... de kibaszott drága.. meg asszem az csak mac-el kompatibilis, nem windows-os..és nekem olyan kell, ami fut windows-on is, mivel nekem azon van az egész életem.. vendéglistám, kapcsolatok.. és muszáj állandóan töltenem a gépre, mert ha egyszer elszáll, akkor nem tudom ki hányra jön hozzám, és van aki hónapokra be van jelentkezve.. egyszer jártam így az Asus palm-top-ommal... karácsony előtt! ne tudjátok meg.. hozzáértem a lapjához, és elszállt minden
és mivel kibaszott trehány voltam, nem raktam minden nap gépre, nem volt meg minden adat... ssőőőőőőt.. szerintem már egy hónapja nem kapcsoltam össze.. Sírva fakadtam.. ez azt jelentette, h onnan kezdve csak oda írhattam vendéget, ahol nem is dolgoztam volna. Tehát megvan, h H-SZ-P délután ,. K-CS pedig délelőtt dolgozom.. na itt pont fordítva írhattam csak be, h tuti ne ütközzenek egymással az időpontok... és egész nap gyantát csináltam, hátha gyantás vendégem érkezik.. minden nap egy meglepetés volt számomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaa.. Usi... az éjféli hívásaid is megvoltak.. azon kívül volt még kettő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
1:56-kor volt mindkettő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) betyár!

Edó én is szeretem a teát de csak a gyümölcs teákat, a fekete nekem túl erős, és üresen iszom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Apple iPhone (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de szeretném, csak tényleg nagyon drága....
Fú jó kis kavarodás lehetett bakker.... tuti hülyét kaptam volna....

He-he Usi a telefonbetyár. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 22. - 11:04:06) *
Az lesz, mindenképpen megcsináltatom, még évekig szeretném használni ezt a mobilt. Hosszú házasságot terveztem vele és nem hagyom, hogy kipurcanjon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lehet kapni már nagyon jó Nokia telókat 10-15 ezerért is kártyafüggetlenül. Márkahű vagyok telefon téren, csak és kizárólag Nokia telefonjaim voltak és lesznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megbízható és strapabíró készülékek meg persze nagyon szépek...

Igen vannak jó Nokiák, de amelyiknek 5 vagy 8 mp-s a kamerája az nagyon rága..... így még várok....
Na meg androidosat szeretnék wifivel.... Á nincsenek is nagy igényeim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 22. - 11:13:31) *
Sziasztok! Mikulás néni beköszöntött hozzám és reggel 7-kor hasfájásra ébredtem. Aztán érdekes hangszínű nyávogást hallottam, nézek, Babszikám drága néz rám akkora szemekkel Felugrott az ágyamra, elkezdte gyömöszölni a hasam, majd elaludt. Ahogy elaludt és dorombolt a hasamon, elmúlt a hasfájásom képzeljétek! Aztán lefeküdt mellém szunyókálni, olyan édi volt. Elkezdtem simizni, mire nekem dőlt és hangosabban dorombolt erre én meg elkezdtem automatikusan a Stay-t dúdolni a macskámnak! Olyan ari egyébként, amikor alszik Babszika, meg ébren is zabálnivaló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De drága!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az én hasikámra is jöhetne, mert szerintem estére hozzám is beköszönt a mikulás....
Jobbulást a pocidnak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 22. - 10:42:10
Létrehozva: #40074

devotee

na megjöttek anyuék, most elköszönök. kajálunk, felpakolunk és irány a Route 66!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 22. - 10:45:58
Létrehozva: #40075

devotee

A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj, és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó tipikus amerikai férfi, és se szó se beszéd leül az asztalához. A francia ügyet sem vet rá. Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább:
- Ti franciák mindig megeszitek az egész kiflit?
- Persze - morogja mogorván a francia.
Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja:
- Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg - csámcsogja. - A héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba.
A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást:
- Dzsemet esztek a kiflihez?
- Hát persze! - vakkantja oda a francia.
- Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérődzve. - Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra hasznosítjuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak.
- És mit csináltok a használt kotonokkal? - kérdezi a francia.
- Természetesen kidobjuk őket - vágja rá az amerikai.
- Mi nem - válaszol a francia. - Mi összegyűjtjük a gumijainkat, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle, és eladjuk az USA-ba...

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 22. - 11:42:10) *
na megjöttek anyuék, most elköszönök. kajálunk, felpakolunk és irány a Route 66!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jó utat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 22. - 10:57:54
Létrehozva: #40076

devotee

Hurrá! Jó utat!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 22. - 11:04:03
Létrehozva: #40077

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 22. - 10:43:07) *
Juhuuhuhúúúúúú!

Edóm, sosem lehet tudni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ha új telót vettem a pannonnál, akkor mindig kellett hozzá vennem új telefonszámot is, de én úgy akartam új telefont, hogy nem kell mellé szám, nekem jó az a szám, ami már vagy 14 éve a mobilszámom... így megoldottam, az ölembe pottyanat a kártyafüggetlen telefon ötlete és nem gáz, ha eleve az, így kisüttetni sem kell, meg semmi illegális eszköszt alkalmazni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kellemes száguldást! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 22. - 11:07:31
Létrehozva: #40078

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 22. - 12:04:03) *
Edóm, sosem lehet tudni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ha új telót vettem a pannonnál, akkor mindig kellett hozzá vennem új telefonszámot is, de én úgy akartam új telefont, hogy nem kell mellé szám, nekem jó az a szám, ami már vagy 14 éve a mobilszámom... így megoldottam, az ölembe pottyanat a kártyafüggetlen telefon ötlete és nem gáz, ha eleve az, így kisüttetni sem kell, meg semmi illegális eszköszt alkalmazni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kellemes száguldást! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ez nagyon érdekes.. nekem soha nem kellett.. a meglévő előfizetéseddel is tudsz venni, h újra aláírsz asszem másfél évet... ennyi az egész, ez tuti, mert minden szolgáltatónál van ilyen opció.. azért ennek is nézz majd utána (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én eddig minden évben vettem új telefont mind a vodánál, a pannonnál, és a westelnél is! úgyhogy ne dobj ki feleslegesen pénzt.. ha meg a számodra szükséged van, egyértelmű, h még alá tudsz írni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fele, meg negyede így a telefon!
Illegális eszközök.. szeretünk mindent ami illegális.. anarchisták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 22. - 11:13:10
Létrehozva: #40079

devotee

Juhúúú, sziasztok Sereg!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon hiányoztatok ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Már 3 napja itthon vagyok, de eddig csak aludtam, és most vettem erőt magamon, hogy felmásszak a gép elé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az oszt.kirándulás szuper volt, jól éreztem magam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Veletek mi a helyzet mostanság? Meséljetek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 22. - 11:16:16
Létrehozva: #40080

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 22. - 11:45:58) *
A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj, és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó tipikus amerikai férfi, és se szó se beszéd leül az asztalához. A francia ügyet sem vet rá. Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább:
- Ti franciák mindig megeszitek az egész kiflit?
- Persze - morogja mogorván a francia.
Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja:
- Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg - csámcsogja. - A héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba.
A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást:
- Dzsemet esztek a kiflihez?
- Hát persze! - vakkantja oda a francia.
- Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérődzve. - Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra hasznosítjuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak.
- És mit csináltok a használt kotonokkal? - kérdezi a francia.
- Természetesen kidobjuk őket - vágja rá az amerikai.
- Mi nem - válaszol a francia. - Mi összegyűjtjük a gumijainkat, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle, és eladjuk az USA-ba...

Ez oltári (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó utat!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2002 2003 2004 2005 2006 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
74 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (74 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: