![]() ![]() |
2010.06. 23. - 08:31:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Néha bánom, hogy nem lettem ügyvéd, komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hát ez a pacák, akit talált ez nagyon lelkes ügyvéd, mások simán lepattintották őt, míg ez a muki egyből mondta, hogy segít. Gyantával azért majd végigszaladok magamon, mert enyhén kinőtt már Mr. Szőr, de nem riaszthat el a strandtól. Ezen az IPL-en gondolkodom, hogy megcsináltassam-e a kényes részeket. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nagyon szurkolok én is, majd pár nap múlva kiderül, hogy akkor mi a helyzet. Húúúú, de várom azt a napot!! Sokmindennel biztatta az ügyvéd, és teljesen belelkesedett, nagyon jó kedve volt, végre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj igen, a pénzügyi tanácsadás is jön majd utoljára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán növekedési pályára állítom ezt a kis Angyalt és újra szárnyalhat. Igen, ügyvéd és ügyvéd között is óriási különbség van. A hozzáállás rengetet számít. Jaj drágám nagyon sokat segítesz az Angyalkádnak, tényleg szárnyalhat majd! |
|
|
|
2010.06. 23. - 09:03:14
Létrehozva:
|
|
|
CSAJOK!!!!!!!!! 6 HÓNAP, HURRÁ!!!!!!!!!!!! AUGUSZTUS 21-TŐL ÚJRA VEZETHET AZ ANGYALOM!!!!!!! DE JÓ!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 23. - 09:12:24
Létrehozva:
|
|
|
Ange (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A következő mondat lehet,hogy hülyén fog hangozni tőlem,de végre......!!!! Ki tudtam teregetni,a Napraaaaa!!!!hehe Húúúú ez tényleg hülyén hangzik!! Akkor ráteszek még egy lapáttal! Most már úgyis mindegy!! A mosogatógépet is megraktam!!!!hihihiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És közben üvölt a Devotional dvd!!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Condemnation..... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 09:58:33
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na tegnap este elkezdtem visszaolvasni, de közben feltartottak, úgyhogy csak most értem rá. szóóóóval... először is: GRATULA ANGYALODNAK, ANGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sok puszi neki!!!! másodszor: köszi mindenkinek a bíztatásokat, drukkokat az elmúlt másfél hónapban! tudom hogy néha már idegesítő voltam a hisztijeimmel, de hát az idegi feszültség ezt hozza ki belőlem XD harmadszor: utólag is boldog PTA-t és Hourglass-t!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és igggggen, végre itthon! Macsus, valóban jó volt a saját szobámban + ágyamban aludni!!! majdnem 10-ig nyomtam a szunyát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól saccoltam tegnap, 7 után értünk haza, mert hazafelé Kecskeméten megálltunk egy használt autókereskedésnél (meg Csepelen is - fú de hülye közlekedése van, alig találtunk oda térképpel is!!!). De a nyerő metálos méregzöld Toyota Avensis a kecskeméti lesz!!!! apuval ma intézkedünk és holnap lemegy autószerelő kollégájával átnézni tüzetesebben a kocsit. ha minden oké, akkor elkezdik a papírmunkákat és jövő héten már itthon is lesz a csudiszép és csúcs állapotban lévő kocsi!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tökre örülök, hogy a csepeli ezüst színű nem adta be. ott valahogy hiányzott az a szerelem első látásra érzés, ami a kecskemétinél megvolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) no, megyek készülődni, mindjárt rohangászunk apuval ide-oda. süni: egy kis napsütés és mindjárt perverzkedsz a lakásban?! XD amúgy itt is süt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (látjátok? csak haza kellett érnem és mindjárt jó idő lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.06. 23. - 10:05:04
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! na tegnap este elkezdtem visszaolvasni, de közben feltartottak, úgyhogy csak most értem rá. szóóóóval... először is: GRATULA ANGYALODNAK, ANGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sok puszi neki!!!! másodszor: köszi mindenkinek a bíztatásokat, drukkokat az elmúlt másfél hónapban! tudom hogy néha már idegesítő voltam a hisztijeimmel, de hát az idegi feszültség ezt hozza ki belőlem XD harmadszor: utólag is boldog PTA-t és Hourglass-t!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és igggggen, végre itthon! Macsus, valóban jó volt a saját szobámban + ágyamban aludni!!! majdnem 10-ig nyomtam a szunyát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól saccoltam tegnap, 7 után értünk haza, mert hazafelé Kecskeméten megálltunk egy használt autókereskedésnél (meg Csepelen is - fú de hülye közlekedése van, alig találtunk oda térképpel is!!!). De a nyerő metálos méregzöld Toyota Avensis a kecskeméti lesz!!!! apuval ma intézkedünk és holnap lemegy autószerelő kollégájával átnézni tüzetesebben a kocsit. ha minden oké, akkor elkezdik a papírmunkákat és jövő héten már itthon is lesz a csudiszép és csúcs állapotban lévő kocsi!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tökre örülök, hogy a csepeli ezüst színű nem adta be. ott valahogy hiányzott az a szerelem első látásra érzés, ami a kecskemétinél megvolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) no, megyek készülődni, mindjárt rohangászunk apuval ide-oda. süni: egy kis napsütés és mindjárt perverzkedsz a lakásban?! XD amúgy itt is süt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (látjátok? csak haza kellett érnem és mindjárt jó idő lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Hehe,jaja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor most már maradj otthon jóóóó sokáig!!! A jó idő érdekében (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 10:11:26
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! na tegnap este elkezdtem visszaolvasni, de közben feltartottak, úgyhogy csak most értem rá. szóóóóval... először is: GRATULA ANGYALODNAK, ANGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sok puszi neki!!!! másodszor: köszi mindenkinek a bíztatásokat, drukkokat az elmúlt másfél hónapban! tudom hogy néha már idegesítő voltam a hisztijeimmel, de hát az idegi feszültség ezt hozza ki belőlem XD harmadszor: utólag is boldog PTA-t és Hourglass-t!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és igggggen, végre itthon! Macsus, valóban jó volt a saját szobámban + ágyamban aludni!!! majdnem 10-ig nyomtam a szunyát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól saccoltam tegnap, 7 után értünk haza, mert hazafelé Kecskeméten megálltunk egy használt autókereskedésnél (meg Csepelen is - fú de hülye közlekedése van, alig találtunk oda térképpel is!!!). De a nyerő metálos méregzöld Toyota Avensis a kecskeméti lesz!!!! apuval ma intézkedünk és holnap lemegy autószerelő kollégájával átnézni tüzetesebben a kocsit. ha minden oké, akkor elkezdik a papírmunkákat és jövő héten már itthon is lesz a csudiszép és csúcs állapotban lévő kocsi!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tökre örülök, hogy a csepeli ezüst színű nem adta be. ott valahogy hiányzott az a szerelem első látásra érzés, ami a kecskemétinél megvolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) no, megyek készülődni, mindjárt rohangászunk apuval ide-oda. süni: egy kis napsütés és mindjárt perverzkedsz a lakásban?! XD amúgy itt is süt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (látjátok? csak haza kellett érnem és mindjárt jó idő lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Sziasztok. Usi dagadozik a mellkasom a büszkeségtől,hogy drága szép városomban találtatok autót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula hozzá. Szóval akkor egy darabig itt tartózkodtál viszonylag közel hozzám..... CSAJOK!!!!!!!!! 6 HÓNAP, HURRÁ!!!!!!!!!!!! AUGUSZTUS 21-TŐL ÚJRA VEZETHET AZ ANGYALOM!!!!!!! DE JÓ!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szuper.....gratula neki is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 10:20:24
Létrehozva:
|
|
|
Ange (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A következő mondat lehet,hogy hülyén fog hangozni tőlem,de végre......!!!! Ki tudtam teregetni,a Napraaaaa!!!!hehe Húúúú ez tényleg hülyén hangzik!! Akkor ráteszek még egy lapáttal! Most már úgyis mindegy!! A mosogatógépet is megraktam!!!!hihihiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És közben üvölt a Devotional dvd!!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Condemnation..... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ez valóban elég kétértelmű volt, itt röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 10:25:46
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! na tegnap este elkezdtem visszaolvasni, de közben feltartottak, úgyhogy csak most értem rá. szóóóóval... először is: GRATULA ANGYALODNAK, ANGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sok puszi neki!!!! másodszor: köszi mindenkinek a bíztatásokat, drukkokat az elmúlt másfél hónapban! tudom hogy néha már idegesítő voltam a hisztijeimmel, de hát az idegi feszültség ezt hozza ki belőlem XD jól saccoltam tegnap, 7 után értünk haza, mert hazafelé Kecskeméten megálltunk egy használt autókereskedésnél (meg Csepelen is - fú de hülye közlekedése van, alig találtunk oda térképpel is!!!). De a nyerő metálos méregzöld Toyota Avensis a kecskeméti lesz!!!! apuval ma intézkedünk és holnap lemegy autószerelő kollégájával átnézni tüzetesebben a kocsit. ha minden oké, akkor elkezdik a papírmunkákat és jövő héten már itthon is lesz a csudiszép és csúcs állapotban lévő kocsi!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tökre örülök, hogy a csepeli ezüst színű nem adta be. ott valahogy hiányzott az a szerelem első látásra érzés, ami a kecskemétinél megvolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Hugi!!! De jó, akkor jöhet a lazulás és majd én is megyek hozzád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt meg majd még össze kell egyeztetni, de mindenképpen elfogadom a meghívást. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Háááá, itt smsezünk Angyalkával, nagyon boldog a kis Drágám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Madarat lehet vele fogatni, irtó jó kedve lett!!!!!!!! És hát én is örülök, annak, hogy ő így örül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És most már neked is örülök, hogy lesz szép autótok, majd képet-képet!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 10:31:36
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Usi dagadozik a mellkasom a büszkeségtől,hogy drága szép városomban találtatok autót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula hozzá. Szóval akkor egy darabig itt tartózkodtál viszonylag közel hozzám..... Szuper.....gratula neki is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kecskemét az egy jó hely!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És milyen aranyos vagy, hogy így dagadozol a büszkeségtől! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú, köcce a nevében is, majd ha beszélek vele, akkor átadom a gratulációkat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 12:02:53
Létrehozva:
|
|
|
na visszaértünk a rohangálásból.
na most az egész fórum segítségét kérem girl és boypowert ezerrel, hogy a kocsira a másik érdeklődő elálljon a vételtől!!!!!!!! ma délután derül ki, hogy kell-e neki a zöld csodamacsek járgányunk!!! DE NEM FOG KELLENI NEKI, MERT AZ A MIÉNK LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szóval plíííz drukkoljatok!!!! vica: igen, én is gondoltam rád, hogy egy városban vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 12:06:24
Létrehozva:
|
|
|
na visszaértünk a rohangálásból. na most az egész fórum segítségét kérem girl és boypowert ezerrel, hogy a kocsira a másik érdeklődő elálljon a vételtől!!!!!!!! ma délután derül ki, hogy kell-e neki a zöld csodamacsek járgányunk!!! DE NEM FOG KELLENI NEKI, MERT AZ A MIÉNK LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szóval plíííz drukkoljatok!!!! vica: igen, én is gondoltam rád, hogy egy városban vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahogy már telóban elrebegtem neked, én nagyon szurkolok, mert ma csak jó dolgok történtek!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 12:20:48
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ezért kapsz egy ilyet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (most találtam DeviantArton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) (IMG:http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/124/8/e/Depeche_Mode_by_shvau4.png) |
|
|
|
2010.06. 23. - 12:21:53
Létrehozva:
|
|
|
na visszaértünk a rohangálásból. na most az egész fórum segítségét kérem girl és boypowert ezerrel, hogy a kocsira a másik érdeklődő elálljon a vételtől!!!!!!!! ma délután derül ki, hogy kell-e neki a zöld csodamacsek járgányunk!!! DE NEM FOG KELLENI NEKI, MERT AZ A MIÉNK LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szóval plíííz drukkoljatok!!!! vica: igen, én is gondoltam rád, hogy egy városban vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) SZURK NEKTEK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bizony így volt egy városban tartózkodtunk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kecskemét az egy jó hely!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És milyen aranyos vagy, hogy így dagadozol a büszkeségtől! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú, köcce a nevében is, majd ha beszélek vele, akkor átadom a gratulációkat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi,hogy aranyosnak találsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 13:10:16
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ezért kapsz egy ilyet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (most találtam DeviantArton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) (IMG:http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/124/8/e/Depeche_Mode_by_shvau4.png) Köszönöm!!!!!!!! De jól néz ki. |
|
|
|
2010.06. 23. - 13:22:21
Létrehozva:
|
|
|
szerintem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 23. - 14:02:33
Létrehozva:
|
|
|
´ Most valósággá válik minden édes remény,
Mely ott ég a szívünk rejtekén. Az élet tárt karokkal vár, Hogy szép lesz-e, csupán rajtunk áll. Antoine de Saint-Exupéry |
|
|
|
2010.06. 23. - 14:05:11
Létrehozva:
|
|
|
´ Most valósággá válik minden édes remény, Mely ott ég a szívünk rejtekén. Az élet tárt karokkal vár, Hogy szép lesz-e, csupán rajtunk áll. Antoine de Saint-Exupéry Nagyon szép mondatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 14:09:38
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szép mondatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, Facebookon láttam ezt az idézetet és annyira megtetszett, gondoltam megosztom itt is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 14:17:57
Létrehozva:
|
|
|
nekem ez a kedvenc idézetem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
"Mert akit szeretünk, Míg ajka mosolyog, Búbánatában is legyünk osztályosok! Vegyük el a csapást, Mikép a jó napot. S egymást ne hagyjuk el, Ha a sors elhagyott. Én pedig ezt osztom meg veletek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 14:20:56
Létrehozva:
|
|
|
hejhó!
csupa jó hír, na, ezt már szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem is klassz napom volt, én voltam ma a kis ügyes az 5 eladásommal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jíhá plusz van egy kis dolóm, és napi ezer sms-t küld, csak hogy jó kedvem legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) édesek néha a férfiak, na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, a te urad tényleg egy mézescsupor, de hát ezt tudod hogy én odavagyok a ti szerelmetes házasságotokért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie-m, de jó!!! örülök a bojtinak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden oké, látod. örökké nem eshet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a Bonós vidin meg békaksizol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kecskemét meg szuper hely. ott a Judy, ott a Vica, ott a legszebb emlékeim egyike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) EDóóó, szerelmetes seregkuttyot csókoltatom, Téged meg pláne, na meg az összes tatabányai macsekot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, most mennem kell haza, mindenkinek puszipá, majd jövök hétfőn. láw mindenkinek. "láw láw láw ájváncsulláw" XDDD |
|
|
|
![]() ![]() |