2400 Oldal V  « < 2006 2007 2008 2009 2010 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.06. 23. - 08:31:27
Létrehozva: #40141

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 23. - 09:24:20) *
Néha bánom, hogy nem lettem ügyvéd, komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hát ez a pacák, akit talált ez nagyon lelkes ügyvéd, mások simán lepattintották őt, míg ez a muki egyből mondta, hogy segít.

Gyantával azért majd végigszaladok magamon, mert enyhén kinőtt már Mr. Szőr, de nem riaszthat el a strandtól. Ezen az IPL-en gondolkodom, hogy megcsináltassam-e a kényes részeket.

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Nagyon szurkolok én is, majd pár nap múlva kiderül, hogy akkor mi a helyzet. Húúúú, de várom azt a napot!! Sokmindennel biztatta az ügyvéd, és teljesen belelkesedett, nagyon jó kedve volt, végre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj igen, a pénzügyi tanácsadás is jön majd utoljára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán növekedési pályára állítom ezt a kis Angyalt és újra szárnyalhat.

Igen, ügyvéd és ügyvéd között is óriási különbség van. A hozzáállás rengetet számít.

Jaj drágám nagyon sokat segítesz az Angyalkádnak, tényleg szárnyalhat majd!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 09:03:14
Létrehozva: #40142

devotee

CSAJOK!!!!!!!!! 6 HÓNAP, HURRÁ!!!!!!!!!!!! AUGUSZTUS 21-TŐL ÚJRA VEZETHET AZ ANGYALOM!!!!!!! DE JÓ!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 23. - 09:12:24
Létrehozva: #40143

devotee

Ange (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A következő mondat lehet,hogy hülyén fog hangozni tőlem,de végre......!!!!
Ki tudtam teregetni,a Napraaaaa!!!!hehe

Húúúú ez tényleg hülyén hangzik!!
Akkor ráteszek még egy lapáttal!
Most már úgyis mindegy!!
A mosogatógépet is megraktam!!!!hihihiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És közben üvölt a Devotional dvd!!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Condemnation..... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 23. - 09:58:33
Létrehozva: #40144

devotee

sziasztok!

na tegnap este elkezdtem visszaolvasni, de közben feltartottak, úgyhogy csak most értem rá.
szóóóóval...

először is: GRATULA ANGYALODNAK, ANGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sok puszi neki!!!!

másodszor: köszi mindenkinek a bíztatásokat, drukkokat az elmúlt másfél hónapban! tudom hogy néha már idegesítő voltam a hisztijeimmel, de hát az idegi feszültség ezt hozza ki belőlem XD

harmadszor: utólag is boldog PTA-t és Hourglass-t!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és igggggen, végre itthon! Macsus, valóban jó volt a saját szobámban + ágyamban aludni!!! majdnem 10-ig nyomtam a szunyát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jól saccoltam tegnap, 7 után értünk haza, mert hazafelé Kecskeméten megálltunk egy használt autókereskedésnél (meg Csepelen is - fú de hülye közlekedése van, alig találtunk oda térképpel is!!!). De a nyerő metálos méregzöld Toyota Avensis a kecskeméti lesz!!!! apuval ma intézkedünk és holnap lemegy autószerelő kollégájával átnézni tüzetesebben a kocsit. ha minden oké, akkor elkezdik a papírmunkákat és jövő héten már itthon is lesz a csudiszép és csúcs állapotban lévő kocsi!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tökre örülök, hogy a csepeli ezüst színű nem adta be. ott valahogy hiányzott az a szerelem első látásra érzés, ami a kecskemétinél megvolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

no, megyek készülődni, mindjárt rohangászunk apuval ide-oda.

süni: egy kis napsütés és mindjárt perverzkedsz a lakásban?! XD amúgy itt is süt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(látjátok? csak haza kellett érnem és mindjárt jó idő lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 23. - 10:05:04
Létrehozva: #40145

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 23. - 10:58:33) *
sziasztok!

na tegnap este elkezdtem visszaolvasni, de közben feltartottak, úgyhogy csak most értem rá.
szóóóóval...

először is: GRATULA ANGYALODNAK, ANGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sok puszi neki!!!!

másodszor: köszi mindenkinek a bíztatásokat, drukkokat az elmúlt másfél hónapban! tudom hogy néha már idegesítő voltam a hisztijeimmel, de hát az idegi feszültség ezt hozza ki belőlem XD

harmadszor: utólag is boldog PTA-t és Hourglass-t!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és igggggen, végre itthon! Macsus, valóban jó volt a saját szobámban + ágyamban aludni!!! majdnem 10-ig nyomtam a szunyát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jól saccoltam tegnap, 7 után értünk haza, mert hazafelé Kecskeméten megálltunk egy használt autókereskedésnél (meg Csepelen is - fú de hülye közlekedése van, alig találtunk oda térképpel is!!!). De a nyerő metálos méregzöld Toyota Avensis a kecskeméti lesz!!!! apuval ma intézkedünk és holnap lemegy autószerelő kollégájával átnézni tüzetesebben a kocsit. ha minden oké, akkor elkezdik a papírmunkákat és jövő héten már itthon is lesz a csudiszép és csúcs állapotban lévő kocsi!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tökre örülök, hogy a csepeli ezüst színű nem adta be. ott valahogy hiányzott az a szerelem első látásra érzés, ami a kecskemétinél megvolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

süni: egy kis napsütés és mindjárt perverzkedsz a lakásban?! XD amúgy itt is süt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(látjátok? csak haza kellett érnem és mindjárt jó idő lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Hehe,jaja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor most már maradj otthon jóóóó sokáig!!!
A jó idő érdekében (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 23. - 10:11:26
Létrehozva: #40146

devotee

sziasztok!

szóóóóval...

Sziasztok.

Usi dagadozik a mellkasom a büszkeségtől,hogy drága szép városomban találtatok autót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula hozzá.
Szóval akkor egy darabig itt tartózkodtál viszonylag közel hozzám.....

Idézet (Angelus @ 2010.06. 23. - 10:03:14) *
CSAJOK!!!!!!!!! 6 HÓNAP, HURRÁ!!!!!!!!!!!! AUGUSZTUS 21-TŐL ÚJRA VEZETHET AZ ANGYALOM!!!!!!! DE JÓ!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szuper.....gratula neki is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 10:20:24
Létrehozva: #40147

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 23. - 10:12:24) *
Ange (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A következő mondat lehet,hogy hülyén fog hangozni tőlem,de végre......!!!!
Ki tudtam teregetni,a Napraaaaa!!!!hehe

Húúúú ez tényleg hülyén hangzik!!
Akkor ráteszek még egy lapáttal!
Most már úgyis mindegy!!
A mosogatógépet is megraktam!!!!hihihiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És közben üvölt a Devotional dvd!!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Condemnation..... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

ez valóban elég kétértelmű volt, itt röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 10:25:46
Létrehozva: #40148

devotee

sziasztok!

szóóóóval...

Szia Hugi!!!

De jó, akkor jöhet a lazulás és majd én is megyek hozzád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt meg majd még össze kell egyeztetni, de mindenképpen elfogadom a meghívást. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Háááá, itt smsezünk Angyalkával, nagyon boldog a kis Drágám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Madarat lehet vele fogatni, irtó jó kedve lett!!!!!!!! És hát én is örülök, annak, hogy ő így örül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És most már neked is örülök, hogy lesz szép autótok, majd képet-képet!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 10:31:36
Létrehozva: #40149

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 23. - 11:11:26) *
Sziasztok.

Usi dagadozik a mellkasom a büszkeségtől,hogy drága szép városomban találtatok autót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula hozzá.
Szóval akkor egy darabig itt tartózkodtál viszonylag közel hozzám.....

Szuper.....gratula neki is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kecskemét az egy jó hely!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És milyen aranyos vagy, hogy így dagadozol a büszkeségtől! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húúú, köcce a nevében is, majd ha beszélek vele, akkor átadom a gratulációkat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 23. - 12:02:53
Létrehozva: #40150

devotee

na visszaértünk a rohangálásból.

na most az egész fórum segítségét kérem girl és boypowert ezerrel, hogy a kocsira a másik érdeklődő elálljon a vételtől!!!!!!!! ma délután derül ki, hogy kell-e neki a zöld csodamacsek járgányunk!!! DE NEM FOG KELLENI NEKI, MERT AZ A MIÉNK LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szóval plíííz drukkoljatok!!!!

vica: igen, én is gondoltam rád, hogy egy városban vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 12:06:24
Létrehozva: #40151

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 23. - 13:02:53) *

na most az egész fórum segítségét kérem girl és boypowert ezerrel, hogy a kocsira a másik érdeklődő elálljon a vételtől!!!!!!!! ma délután derül ki, hogy kell-e neki a zöld csodamacsek járgányunk!!! DE NEM FOG KELLENI NEKI, MERT AZ A MIÉNK LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vica: igen, én is gondoltam rád, hogy egy városban vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ahogy már telóban elrebegtem neked, én nagyon szurkolok, mert ma csak jó dolgok történtek!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 23. - 12:20:48
Létrehozva: #40152

devotee

köszi Angie!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

ezért kapsz egy ilyet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(most találtam DeviantArton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

(IMG:http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/124/8/e/Depeche_Mode_by_shvau4.png)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 23. - 12:21:53
Létrehozva: #40153

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 23. - 13:02:53) *

SZURK NEKTEK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bizony így volt egy városban tartózkodtunk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 23. - 11:31:36) *
Kecskemét az egy jó hely!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És milyen aranyos vagy, hogy így dagadozol a büszkeségtől! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húúú, köcce a nevében is, majd ha beszélek vele, akkor átadom a gratulációkat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi,hogy aranyosnak találsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 13:10:16
Létrehozva: #40154

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 23. - 13:20:48) *

Köszönöm!!!!!!!! De jól néz ki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 23. - 13:22:21
Létrehozva: #40155

devotee

szerintem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 14:02:33
Létrehozva: #40156

devotee

´ Most valósággá válik minden édes remény,
Mely ott ég a szívünk rejtekén.
Az élet tárt karokkal vár,
Hogy szép lesz-e, csupán rajtunk áll.

Antoine de Saint-Exupéry
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 23. - 14:05:11
Létrehozva: #40157

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 23. - 15:02:33) *
´ Most valósággá válik minden édes remény,
Mely ott ég a szívünk rejtekén.
Az élet tárt karokkal vár,
Hogy szép lesz-e, csupán rajtunk áll.

Antoine de Saint-Exupéry

Nagyon szép mondatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 14:09:38
Létrehozva: #40158

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 23. - 15:05:11) *
Nagyon szép mondatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, Facebookon láttam ezt az idézetet és annyira megtetszett, gondoltam megosztom itt is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 23. - 14:22:21) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 23. - 14:17:57
Létrehozva: #40159

devotee

nekem ez a kedvenc idézetem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"Mert akit szeretünk,
Míg ajka mosolyog,
Búbánatában is legyünk osztályosok!
Vegyük el a csapást,
Mikép a jó napot.
S egymást ne hagyjuk el,
Ha a sors elhagyott.

Én pedig ezt osztom meg veletek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 23. - 14:20:56
Létrehozva: #40160

devotee

hejhó!
csupa jó hír, na, ezt már szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nekem is klassz napom volt, én voltam ma a kis ügyes az 5 eladásommal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jíhá
plusz van egy kis dolóm, és napi ezer sms-t küld, csak hogy jó kedvem legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) édesek néha a férfiak, na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, a te urad tényleg egy mézescsupor, de hát ezt tudod hogy én odavagyok a ti szerelmetes házasságotokért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie-m, de jó!!! örülök a bojtinak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden oké, látod. örökké nem eshet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a Bonós vidin meg békaksizol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kecskemét meg szuper hely. ott a Judy, ott a Vica, ott a legszebb emlékeim egyike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
EDóóó, szerelmetes seregkuttyot csókoltatom, Téged meg pláne, na meg az összes tatabányai macsekot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na, most mennem kell haza, mindenkinek puszipá, majd jövök hétfőn. láw mindenkinek.
"láw láw láw ájváncsulláw" XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2006 2007 2008 2009 2010 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
174 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (174 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: