2400 Oldal V  « < 2007 2008 2009 2010 2011 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.06. 23. - 14:21:00
Létrehozva: #40161

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 23. - 15:17:57) *
nekem ez a kedvenc idézetem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"Mert akit szeretünk,
Míg ajka mosolyog,
Búbánatában is legyünk osztályosok!
Vegyük el a csapást,
Mikép a jó napot.
S egymást ne hagyjuk el,
Ha a sors elhagyott.

Én pedig ezt osztom meg veletek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez tényleg tök jó, kitől van az idézet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 14:27:43
Létrehozva: #40162

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 23. - 15:20:56) *
hejhó!
csupa jó hír, na, ezt már szeretem
nekem is klassz napom volt, én voltam ma a kis ügyes az 5 eladásommal jíhá
plusz van egy kis dolóm, és napi ezer sms-t küld, csak hogy jó kedvem legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) édesek néha a férfiak, na
Trixx, a te urad tényleg egy mézescsupor, de hát ezt tudod hogy én odavagyok a ti szerelmetes házasságotokért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie-m, de jó!!! örülök a bojtinak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden oké, látod. örökké nem eshet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a Bonós vidin meg békaksizol
Kecskemét meg szuper hely. ott a Judy, ott a Vica, ott a legszebb emlékeim egyike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
EDóóó, szerelmetes seregkuttyot csókoltatom, Téged meg pláne, na meg az összes tatabányai macsekot.
na, most mennem kell haza, mindenkinek puszipá, majd jövök hétfőn. láw mindenkinek.
"láw láw láw ájváncsulláw" XDDD

Igen, ez a jó hírek napja, bár ma megint elkezdett zaklatni FS, de leszereltem, meg szóltam Angyalkámnak is, aki teljesen bepöccent és mondja, hogy ma úgy leordítja a fejét, hogy ezek után kétszer is meggondolja, hogy egyáltalán felhívjon...

Édi ez a fiúka, ahogy pedálozik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na, én is nagyon örültem Bojtinak, végre vissza kapja a szárnyait a kis Angyalka (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Jó utat haza csajszi, érezd magad jól, pihizz, kávézz a fa alatt hálóingben!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 23. - 15:11:37
Létrehozva: #40163

devotee

Angie: és a csússzuper kocsiját is sikerül megtartania??? drukkolok ám, hogy igen!!!!!!!!!!
meg azért is hogy elkezdjen kifelé mászni végre a gödörből. remélem, hogy ez a mai sikerélmény volt az első lépés és innen már csak felfelé lesz!!!!!

Lola: jó pihit!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 15:17:40
Létrehozva: #40164

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 23. - 16:11:37) *
Angie: és a csússzuper kocsiját is sikerül megtartania??? drukkolok ám, hogy igen!!!!!!!!!!
meg azért is hogy elkezdjen kifelé mászni végre a gödörből. remélem, hogy ez a mai sikerélmény volt az első lépés és innen már csak felfelé lesz!!!!!

Igen, a BMW marad, bár kivonatta a forgalomból, hogy ne kelljen addig biztosítást meg súlyadót fizetni, meg már egyszer beadta kereskedésbe, de egy hét után visszatnáncolt, mert neki ez az autó egy örök szerelem, már 14 éve az övé, és imádja, és nem akar megválni tőle. Pont ma mondta, hogy annyira rossz, hogy nem mehet vele sehová, de minden héten megmossa, meg karban tartja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon bízom benne, hogy most már csak felfelé mehet innen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hónapok óta nem volt ilyen boldog!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 23. - 15:50:15
Létrehozva: #40165

devotee

Angie, én igazán drukkolok neki!!!!! és eljön az a nap is amikor újra beülhet és vezetheti a kicsikéjét!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

holnap nekünk is eldől, hogy sikerül-e az autóvásárlás!!!! de nem akarok semmit elkiabálni. holnap lemegy apu meg a barátja megnézni tüzetesebben a kocsit és leelőlegezi, mert a másik fószer még vonakodik és a kereskedős manusz nekünk kedvez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval csak mindennek klappolnia kell és ha igen, akkor jövő héten már a miénk a járgány. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe, apu kért egy audio CD-t hogy levihesse holnap kipróbálni a kocsiban. szerintetek mit adok neki?!?!?!? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) NANÁ HOGY DM BEST OF-OT!!!! XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 23. - 16:13:38
Létrehozva: #40166

devotee

affenne! elfelejtettem a SOTU-t is felköszönteni!!! szóval akkor boldog megkésett SOTU-t is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 23. - 17:35:27
Létrehozva: #40167

devotee

Hello

Trixx hoztam neked egy Martint!
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs263.ash1/19039_106719829344036_100000180580958_174657_1255228_n.jpg)

Meg még egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs326.ash1/28458_391759007071_253023757071_3861948_967865_n.jpg)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 17:36:20
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 23. - 17:48:35
Létrehozva: #40168

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 23. - 15:21:00) *
Ez tényleg tök jó, kitől van az idézet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem tudom Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola páááá.Jó utat haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 18:04:38
Létrehozva: #40169

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 23. - 16:50:15) *
Angie, én igazán drukkolok neki!!!!! és eljön az a nap is amikor újra beülhet és vezetheti a kicsikéjét!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

holnap nekünk is eldől, hogy sikerül-e az autóvásárlás!!!! de nem akarok semmit elkiabálni. holnap lemegy apu meg a barátja megnézni tüzetesebben a kocsit és leelőlegezi, mert a másik fószer még vonakodik és a kereskedős manusz nekünk kedvez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval csak mindennek klappolnia kell és ha igen, akkor jövő héten már a miénk a járgány. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe, apu kért egy audio CD-t hogy levihesse holnap kipróbálni a kocsiban. szerintetek mit adok neki?!?!?!? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) NANÁ HOGY DM BEST OF-OT!!!! XDDDD

Már szerintem nagyon-nagyon várja, elárasztott ma smsekkel, mi meg az Andival úgy mosolyogtunk mint még asszem soha, én sikkantottam is mikor elolvastam a jó hírt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ideje lesz majd augusztusban megjáratni azt a fekete csoda BMW-t, mert február óta nem ment semerre, csak az udvarom indította be néha nehogy az akku bekrepáljon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hát majd most megint gurulhat vele! Juhééééé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De jó lesz nektek, szép autó cd lejátszóval meg mindennel, ugye majd megmutizod mikor megyek hozzátok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkolok ám, hogy klappoljanak a dolgok, ne legyen vele semmi műszaki bibi, és a cd lejátszó is szóljon! Naná, hogy DM-el kell tesztelni!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edó, te ma csak only read üzemmódban vagy? Látom, hogy kukkolsz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Itt voltál egész nap!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 23. - 18:14:50
Létrehozva: #40170

devotee

Angie: nanáááá hogy megmutatom a kocsit ha jössz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak legyen meg először is! XD mikor majd véglegesen kell menni érte, akkor levonatozom apuval Kecskemétre és ketten hozzuk haza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) akkor is DM fog üvölteni benne! XD JAJJJJJ DE VÁROM!!! csak jöjjön össze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angyalkádnak meg türelmet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látod, a Sereg drukkja felé is bejött! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 23. - 18:15:09
Létrehozva: #40171

devotee

NEm voltam, dehogy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dolgoztam.. csak be van kapcsolva melóban az asztali gép, és néha frissítek rajta, meg átfutlak titeket.. de írni nincs időm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont mindenről tudok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 19:03:01
Létrehozva: #40172

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 23. - 18:35:27) *

Klassz képek!!!!!!!!!!!!!!!

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 23. - 19:14:50) *
Angie: nanáááá hogy megmutatom a kocsit ha jössz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak legyen meg először is! XD mikor majd véglegesen kell menni érte, akkor levonatozom apuval Kecskemétre és ketten hozzuk haza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) akkor is DM fog üvölteni benne! XD JAJJJJJ DE VÁROM!!! csak jöjjön össze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angyalkádnak meg türelmet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látod, a Sereg drukkja felé is bejött! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huh, huh, kiri!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most már szerintem biztos meglesz, nagyon örülök neki!!!!! Pedig nem is az enyém, csak hát át tudom érezni milyen klassz átvenni egy új autót, no majd jövőre nekem is.... remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt már tudom, hogy lesz rajta DM tetkó (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát holnap majd ha hosszabbat dumcsizunk, akkor elmondom neki, és átadom mindenki üzenetét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sereg power rulez!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 19:09:00
Létrehozva: #40173

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 23. - 19:15:09) *
NEm voltam, dehogy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dolgoztam.. csak be van kapcsolva melóban az asztali gép, és néha frissítek rajta, meg átfutlak titeket.. de írni nincs időm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont mindenről tudok!

Ahh, akkor azért láttalak néha bejelentkezve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így már vili, de legalább tényleg tudsz mindenről!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 23. - 19:14:03
Létrehozva: #40174

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 23. - 20:03:01) *
Klassz képek!!!!!!!!!!!!!!!

Huh, huh, kiri!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most már szerintem biztos meglesz, nagyon örülök neki!!!!! Pedig nem is az enyém, csak hát át tudom érezni milyen klassz átvenni egy új autót, no majd jövőre nekem is.... remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt már tudom, hogy lesz rajta DM tetkó (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát holnap majd ha hosszabbat dumcsizunk, akkor elmondom neki, és átadom mindenki üzenetét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sereg power rulez!!!!!!!!!!!!!!!

Angie DM tetkós kocsi....jól hangzik.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 23. - 19:20:44
Létrehozva: #40175

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

He-he magamban beszélek, egyedül vagyok.
Na nem baj, legalább visszaolvasok.

Mode köszi ezt a két szép Martint. Ez elsőn a karja áááááááá űber szexuális, a másodikon a mosolya... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 19:28:21
Létrehozva: #40176

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 23. - 20:14:03) *
Angie DM tetkós kocsi....jól hangzik.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jól is fog kinézni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.06. 23. - 20:20:44) *

Mode köszi ezt a két szép Martint. Ez elsőn a karja áááááááá űber szexuális, a másodikon a mosolya... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szia Trixx!

Olvassál, csupa jó hír volt ma! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

1 éve volt a koncert a Népstadionban!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó volt.... ah.-..................
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 23. - 19:41:06
Létrehozva: #40177

devotee

Na ezt még gyorsan leírom....
Képzeljétek, ma volt életem első görcsmentes Karamcsákja. El sem hiszem.
Eddig annyira de annyira megkínzott, sokszor az ügyeleten kötöttem ki, most meg semmi. Egy ici-picit fáj a derekam, de semmi több. Jipijéjú!!!!
Áááááááááááá de király!!!!!

Idézet (Angelus @ 2010.06. 23. - 20:28:21) *
Jól is fog kinézni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Trixx!

Olvassál, csupa jó hír volt ma! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

1 éve volt a koncert a Népstadionban!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó volt.... ah.-..................

Oké drágám olvasok, de nem csak mai hanem kb 5 napos elmaradásom van, úgy szakaszosan.

1 éve !!! Tényleg. Igen, milyen jó is volt. Koncertet akarok most!!!!! Martiiiiiiiiiiiiiiiiint!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 23. - 19:41:28
Létrehozva: #40178

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 23. - 20:39:36) *
Eddig annyira de annyira megkínzott, sokszor az ügyeleten kötöttem ki, most meg semmi. Egy ici-picit fáj a derekam, de semmi több. Jipijéjú!!!!

Na, nőt sem láttam még így örülni annak, hogy megjött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont az jó, hogy nem görcsöl! Hehe, akkor ez neked is sikerélményben gazdag nap volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 23. - 19:43:45
Létrehozva: #40179

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 23. - 20:41:06) *

Oké drágám olvasok, de nem csak mai hanem kb 5 napos elmaradásom van, úgy szakaszosan.

1 éve !!! Tényleg. Igen, milyen jó is volt. Koncertet akarok most!!!!! Martiiiiiiiiiiiiiiiiint!!!!!

Az jó Trixx,hogy a vénasszony nem kínzott meg nagyon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 23. - 19:44:00
Létrehozva: #40180

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 23. - 19:20:44) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2007 2008 2009 2010 2011 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
172 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (172 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: