![]() ![]() |
2010.06. 23. - 19:48:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixxi: juhúúúú!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: IGEEEEEEN EGY ÉVE VOLT!!!!!! (de rohadt gyorsan telik az idő!!!! az én fejemben olyan mintha még csak kb. fél év telt volna el!) ÉN IS KONCIT AKAROK!!!! CICAFIÚT A SZÍNPADRA a Szöszke angyallal meg Mr. Banana-val!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szeretem őket, na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:53:08
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: juhúúúú!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: IGEEEEEEN EGY ÉVE VOLT!!!!!! (de rohadt gyorsan telik az idő!!!! az én fejemben olyan mintha még csak kb. fél év telt volna el!) ÉN IS KONCIT AKAROK!!!! CICAFIÚT A SZÍNPADRA a Szöszke angyallal meg Mr. Banana-val!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szeretem őket, na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó igen, és a Cicafiú incselkedjen a Szöszivel!!!!!!! |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:55:44
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 23. - 19:55:46
Létrehozva:
|
|
|
Na jó énekelhetnek is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 23. - 19:58:19
Létrehozva:
|
|
|
úgy legyen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vica: jó éjt! na! ha már a 2010. oldalon vagyunk, akkor boldog januári DM koncertet!!!!!!!! XDDDD és innentől már a jövőben fogunk járni oldalszámozás szempontjából XDDDDD |
|
|
|
2010.06. 23. - 20:04:39
Létrehozva:
|
|
|
úgy legyen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: jó éjt! na! ha már a 2010. oldalon vagyunk, akkor boldog januári DM koncertet!!!!!!!! XDDDD és innentől már a jövőben fogunk járni oldalszámozás szempontjából XDDDDD Ó igen, boldog januárit!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he akkor innentől mi írjuk a DM-es történéseket, a fiúknak is ehhez kell igazodniuk!!!! |
|
|
|
2010.06. 23. - 20:07:14
Létrehozva:
|
|
|
Hehehee.. tavaly kb ilyenkor estem be a puskásban a piszoárba... mert ugye mi elkéstünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jejjjejjejeee.. jujj.. dejó volt... és milyen nagyot buliztunk utána.. reggelig.. úgy rúgtak ki hatkor a retro-ból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudtam járni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És Zsóék FF-jeit már javában faltam, csak még nem ismertem őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen az élet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 20:11:25
Létrehozva:
|
|
|
Nálam áramszünet van, és vagy 2 hónapja nem vettem elő a notim akkuját hát most előkaptam és majdnem fullosan van töltöttséggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Juppi, még másfél órát tudok netezni, kb akkor merül le, ha nem hallgatok zenét. Fura ez a csönd!!!
Ja, koncert nekem is jöhetne megint, pedig idén 3-on is voltam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (szar ez az egykezes gépelés, mert a másikkal a zseblámpát tartom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Hehehee.. tavaly kb ilyenkor estem be a puskásban a piszoárba... mert ugye mi elkéstünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jejjjejjejeee.. jujj.. dejó volt... és milyen nagyot buliztunk utána.. reggelig.. úgy rúgtak ki hatkor a retro-ból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudtam járni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És Zsóék FF-jeit már javában faltam, csak még nem ismertem őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen az élet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ez a koltyóba beesős sztori ez nagyon nagy Edó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, már kb a wrong szólt ilyenkor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.06. 23. - 20:24:58
Létrehozva:
|
|
|
Tök sötét van sz összes panelben, bezzeg a Pacsirtamező utca világít, akár egy karácsonyfa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szar lehetett a középkorban, ezért kijelentem, hogy az áram egy akkora találmány... nem is tudom megfogalmazni. Szerencsére karácsonyról maradt három illatos mécsesem és azokkal csináltam hangulatfényt, a notimhoz meg előástam az USB lámpát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mért nincs pasim? Most simán ellennénk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú, hogy dühönghetnek azok akik néznék a vb-t, mert most így nem látják a meccset (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 20:41:05
Létrehozva:
|
|
|
Látom senki nem ír semmit..................., itt kuksolok a némaságban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jó éjt csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom egyedül maradtam, akkor asszem megyek is aludni, de előtte még a romlandó kaját bepakolom a fagyasztóba, mert ki fog engedni a hűtőm............... pááááááááááááá |
|
|
|
2010.06. 23. - 20:51:21
Létrehozva:
|
|
|
Látom senki nem ír semmit..................., itt kuksolok a némaságban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom egyedül maradtam, akkor asszem megyek is aludni, de előtte még a romlandó kaját bepakolom a fagyasztóba, mert ki fog engedni a hűtőm............... pááááááááááááá Bocsi drága, csak visszaolvastam. Szegénykém kuksolsz egyedül a sütétben? És még csak nem is válaszolunk? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Most olvastam hogy Angyalkádnak meglett a félév!! Hurrá!!! De édi, az udvaron indítgatja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó éjt, megyek lefekszem. Süni, holnap integetünk!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 20:53:58
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi drága, csak visszaolvastam. Szegénykém kuksolsz egyedül a sütétben? És még csak nem is válaszolunk? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Most olvastam hogy Angyalkádnak meglett a félév!! Hurrá!!! De édi, az udvaron indítgatja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó éjt, megyek lefekszem. Süni, holnap integetünk!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Semmi baj, visszajött az áram XDDDDDDDDDDDDDDDD De nem volt vagy egy óráig, a pasik lekésték a meccset, nekem meg vennem kell gyertyákat holnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk szar volt itt kukán a hót sötétben ülni, jajj, még közvilág se sincsen, és a másik háztömb még tök sötét. Nem tudom mi történt, se vihar, se eső... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na mindegy, már itt van fény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óóóóóóóóóóó, olyan kis cukorborsó pasi az én Angyalom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Órákig tud beszélni az imádott autójáról, házáról, cdiről... én meg imádom hallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No, majd a Martinin találkoztok! |
|
|
|
2010.06. 23. - 21:00:21
Létrehozva:
|
|
|
Tök sötét van sz összes panelben, bezzeg a Pacsirtamező utca világít, akár egy karácsonyfa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szar lehetett a középkorban, ezért kijelentem, hogy az áram egy akkora találmány... nem is tudom megfogalmazni. Szerencsére karácsonyról maradt három illatos mécsesem és azokkal csináltam hangulatfényt, a notimhoz meg előástam az USB lámpát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mért nincs pasim? Most simán ellennénk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú, hogy dühönghetnek azok akik néznék a vb-t, mert most így nem látják a meccset (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Huúuúuúúúúúúúú tényleg így bele gondolva nagyon szar lehetett a középkorban!!!! Lámpa nélkül nem is értem,hogy,hogy tudtak fórumolni!!!?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem vagyok ám!Meccset nézek! Meg olvasgatlak titeket egy kicsit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsi drága, csak visszaolvastam. Szegénykém kuksolsz egyedül a sütétben? És még csak nem is válaszolunk? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Most olvastam hogy Angyalkádnak meglett a félév!! Hurrá!!! De édi, az udvaron indítgatja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó éjt, megyek lefekszem. Süni, holnap integetünk!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap korábban leszek!Kb.2 körül! Sietek haza meccset nézni!! Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 21:05:02
Létrehozva:
|
|
|
Na mi van itt?
Nemigen pörögtek a lapszámok... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Süni félek holnap... nem is tudom, átaludjam-e a dolgot, vagy... De nem, nem érek rá aludni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 21:07:04
Létrehozva:
|
|
|
Huúuúuúúúúúúúú tényleg így bele gondolva nagyon szar lehetett a középkorban!!!! Lámpa nélkül nem is értem,hogy,hogy tudtak fórumolni!!!?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem vagyok ám!Meccset nézek! Meg olvasgatlak titeket egy kicsit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De dilis vagy!!!!!!!!!!!!! Mondjuk minden gyorsabban lezajlott volna már akkor is, ha lett volna áram meg fórum XD Hát most ezen röhögök! Jó meccs nézést, én szunya ezerrel... Goodnight lovers! Na mi van itt? Nemigen pörögtek a lapszámok... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Süni félek holnap... nem is tudom, átaludjam-e a dolgot, vagy... De nem, nem érek rá aludni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sok a szünet, de azért ma dumcsiztunk, csak nem olyan intenzitással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért valamicskét csak kell pihenned! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 21:09:29
Létrehozva:
|
|
|
Jóccak Angie!
|
|
|
|
2010.06. 23. - 21:15:59
Létrehozva:
|
|
|
Na mi van itt? Nemigen pörögtek a lapszámok... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Süni félek holnap... nem is tudom, átaludjam-e a dolgot, vagy... De nem, nem érek rá aludni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Holnap nem szabad pihenni!!! Minden szurkolóra szükség van!!! Na jól van te álModeban is szurkolhatsz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én is lépek! Jó éjt Sereg!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 21:17:35
Létrehozva:
|
|
|
Nyugi szurkolok!
Angie pihizek, de 4-re azért fel kell kelnem, már előbb is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a meccs 4-kor lesz. a foci egy mámor légy te is bátor rúgd el a labdát bármilyen távol már ez neked is jár hisz te vagy a sztár ez neked is jár hisz te vagy a sztár... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 21:18:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|