![]() ![]() |
2010.06. 24. - 10:14:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj de jó volt, fél 11-ig aludtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huh apuék szerintem már ott vannak az autókereskedésben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és közben lehet tudok beszerválni lakótársat jövőre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó reggelt! Már kezdtelek hiányolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ezek szerint csak durmoltál! Jó neked (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Húúú, akkor autó már tuti a tiétek? KIRÁLY!!!! Ki lesz a lakótárs jelölt? |
|
|
|
2010.06. 24. - 11:12:10
Létrehozva:
|
|
|
MIÉNK A KOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
apu nem rég hívta anyut!!!!!!!!!!!! lehet már szombaton lemegyek érte apuval, ha kész lesznek a papírok és hazafelé üvölteni fog a MODE BENNE!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD JAJJJJJJJ DE BOLDOGOK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a jelölt az egyik középsulis volt oszt.társnőm. most fog Vizuális kultúrára jelentkezni Szegedre. Ha felveszik, megfontolják. de ez most annyira nem érdekel, mert MIÉNK A KOCSI!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 11:27:08
Létrehozva:
|
|
|
MIÉNK A KOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) apu nem rég hívta anyut!!!!!!!!!!!! lehet már szombaton lemegyek érte apuval, ha kész lesznek a papírok és hazafelé üvölteni fog a MODE BENNE!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD JAJJJJJJJ DE BOLDOGOK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a jelölt az egyik középsulis volt oszt.társnőm. most fog Vizuális kultúrára jelentkezni Szegedre. Ha felveszik, megfontolják. de ez most annyira nem érdekel, mert MIÉNK A KOCSI!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 11:36:14
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 11:50:08
Létrehozva:
|
|
|
MIÉNK A KOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) apu nem rég hívta anyut!!!!!!!!!!!! lehet már szombaton lemegyek érte apuval, ha kész lesznek a papírok és hazafelé üvölteni fog a MODE BENNE!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD JAJJJJJJJ DE BOLDOGOK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a jelölt az egyik középsulis volt oszt.társnőm. most fog Vizuális kultúrára jelentkezni Szegedre. Ha felveszik, megfontolják. de ez most annyira nem érdekel, mert MIÉNK A KOCSI!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gratula Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:58:29
Létrehozva:
|
|
|
köcccc vica!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 13:03:43
Létrehozva:
|
|
|
Usi majd ha viszitek a kocsit haza utána meséld el milyen volt az új verdában kocsikázni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 13:06:51
Létrehozva:
|
|
|
Az tuti, hogy jó lesz benne ülni, főleg elsőnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 13:11:32
Létrehozva:
|
|
|
ja én is emlékszem milyen jó volt mikor a Suzukit hoztuk haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök más volt a Tavria után.....
|
|
|
|
2010.06. 24. - 13:29:02
Létrehozva:
|
|
|
Én is gratulálok amikhez kell. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Süni majd ha jön: jahahaj, izgulsz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=4Q44W1CcNUg Nesze ne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a csapat kéne most is... Szegény Canni milyen béna volt, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kedvencem!!! Úgy vettem észre, hogy az Egri Viki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szurkol az olaszoknak, nem? Mennyit röhögtem azt mondja: ilyen nincs, ez hihetetlen. Mikor az ellenfél rúgott gólt. Hahaha, ez egy állat. Bírom amúgy is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csajszikáim mi meg ráadásul jól bevagyunk programozva, ugye nem tudtam hogy mindennap munka lesz, holnap este színház is, jaj ááá na mindegy... Utána meg szombat lagzi onnan kell mennem dolgozni reggel, fújjj!!! a foci egy mámor légy te is bátor... Na mennem kell. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 13:52:47
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi gratula a kocsihoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd biztos te is vezetni fogod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 14:26:49
Létrehozva:
|
|
|
köszi csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apum üzeni nektek, hogy köszöni az összetartást és a drukkot!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vica: persze, hogy elmesélem milyen volt. és mivel Angie kért már képeket róla, fogok fotózni is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jantar: na hát én majd csak a távoli jövőben fogom valszeg fizetni, mert nem tudok vezetni. nem volt még pénz a jogsira - mikor tervbe volt véve, akkor jött egy esküvő a családban és elvitte a jogsimra félretett pénzt. :S meg most el is vagyok tömegközlekedéssel, mint Martin és Andy - bár őket sofőrök fuvarozzák vagy taxiznak. XDDDD |
|
|
|
2010.06. 24. - 14:34:45
Létrehozva:
|
|
|
na lépek lassan a vonathoz, talizni Angie-vel (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 15:25:26
Létrehozva:
|
|
|
Süni most értem haza.
Nem igaz, hogy nem tudnak nyerni má' a *aszomat má'!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Beöltöztem az olasz mezembe hátha az segít, eddig úgyis mindig elmaradt. És nem láttam a himnuszt fenébe a kedvencem az olasz. (magyar mellett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) *azmeg ezt nem hiszem el Süni. |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:34:46
Létrehozva:
|
|
|
Süni most értem haza. Nem igaz, hogy nem tudnak nyerni má' a *aszomat má'!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Beöltöztem az olasz mezembe hátha az segít, eddig úgyis mindig elmaradt. És nem láttam a himnuszt fenébe a kedvencem az olasz. (magyar mellett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) *azmeg ezt nem hiszem el Süni. Én már nem öltözöm be!!!Eddig se hozott szerencsét!! Csak így pőrén....... Áááááááááá szétestek teljesen!!!! Nekem az olasz himnusz a csengőhangom......-.-. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Kannaváró-Kannaváró ajajjjjjjj |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:37:21
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megy a meccsnézés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nővérem hiányoztál (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mi van az olaszokkal? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:39:07
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megy a meccsnézés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nővérem hiányoztál (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mi van az olaszokkal? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Hali!! Nem nagyon megy nekik........................... .........még! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:42:12
Létrehozva:
|
|
|
Puszi öcsi!
Jaj Süni neee!!! Nyerjenek legalább ez legyen meg már, öcsi most az egyszer szurkolj nekünk is, hehehe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez az, lehet levetkőzök, haha mikor felvettem akkor volt a gól. Canniiii!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:43:55
Létrehozva:
|
|
|
Hali!! Nem nagyon megy nekik........................... .........még! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nem akarok pesszimista lenni, de nem is fog (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Európai csapat... örülhetünk, ha az első 4-ből egy az lesz. Nagyon gyenge a kontinensünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Franciák sehol, angolok, németek épphogy... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) áúúú (itt az argentinok, vagy a BRAZILOK! nyernek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:44:34
Létrehozva:
|
|
|
Süni nem hiszem el komolyan, ilyen béna new zéland meg tököm szlovák kik ezek? Bénák és mégsem nyerünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |