![]() ![]() |
2010.06. 24. - 15:44:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puszi öcsi! Jaj Süni neee!!! Nyerjenek legalább ez legyen meg már, öcsi most az egyszer szurkolj nekünk is, hehehe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez az, lehet levetkőzök, haha mikor felvettem akkor volt a gól. Canniiii!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nyugi, drága, itt mindenképp Forza Italia van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:46:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Gergőőő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó volt a kiruccanás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD majd nézd meg Facebook-on az adatlapom bal oldalát, hogy mim van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) XDDD |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:46:48
Létrehozva:
|
|
|
Nem akarok pesszimista lenni, de nem is fog (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Európai csapat... örülhetünk, ha az első 4-ből egy az lesz. Nagyon gyenge a kontinensünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Franciák sehol, angolok, németek épphogy... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) áúúú (itt az argentinok, vagy a BRAZILOK! nyernek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Portugál???Spanyol??? Vetkőzzzz Niki vetkőzzzz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább nekünk legyen jóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:48:19
Létrehozva:
|
|
|
Szia Gergőőő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt a kiruccanás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD majd nézd meg Facebook-on az adatlapom bal oldalát, hogy mim van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) XDDD Sziaaa!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te is hiányoztál ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó volt, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Okés, lecsekkollak FB-on |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:49:31
Létrehozva:
|
|
|
Én majdnem összefostam magam amikor megláttam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 15:50:02
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe Sünciii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Most fogom magam félidőbe odarepülök és besétálok egy labdával a hálóba mert ez NEM IGAZ. |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:50:32
Létrehozva:
|
|
|
Portugál???Spanyol??? Vetkőzzzz Niki vetkőzzzz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább nekünk legyen jóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A portugálokban nem hiszek valamiért. Nem tudom miért, de nem hiszem hogy elbírnának egy dél-amerikai csapattal. A spanyolok azok inkább, akikben látok valamit, ők odaérhetnek még. Meg a németek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én így látom a focit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De persze itt az is közrejátszik, hogy melyik csapattal szimpatizálok inkább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:50:38
Létrehozva:
|
|
|
Ajjajajjjjjj!!
Mi lesz így??? Remélem a Lippi kitalál valami okosat!!!!! Okosat????!!! Én már eleve a Toni nélkül ki sem mentem volna a vb-re!!! |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:51:05
Létrehozva:
|
|
|
Gerike majd gyere msn-be és kikérdezlek rég beszéltünk...
|
|
|
|
2010.06. 24. - 15:52:07
Létrehozva:
|
|
|
A portugálokban nem hiszek valamiért. Nem tudom miért, de nem hiszem hogy elbírnának egy dél-amerikai csapattal. A spanyolok azok inkább, akikben látok valamit, ők odaérhetnek még. Meg a németek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én így látom a focit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De persze itt az is közrejátszik, hogy melyik csapattal szimpatizálok inkább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja!!Holland??? |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:53:10
Létrehozva:
|
|
|
Háhááá, Mode xD Ez k*rvajóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gerike majd gyere msn-be és kikérdezlek rég beszéltünk... Repülök is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:53:36
Létrehozva:
|
|
|
Ajjajajjjjjj!! Mi lesz így??? Remélem a Lippi kitalál valami okosat!!!!! Okosat????!!! Én már eleve a Toni nélkül ki sem mentem volna a vb-re!!! Hát igen, hiányzik. Totti is beférne még, meg a többi nagy hiányzó, csak lemondták. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát néha fura ez a Lippi én 2006-ba furcsálltam, hogy keveset játszott Inzaghi, bár igaz hogy megnyerték, de alig rakta fel őt is... ő meg már hol van, sehol. Pirlo? Sérült. És mi van Grosso-val pl.? Béna? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ennyit ő is tudna... |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:53:47
Létrehozva:
|
|
|
Ja!!Holland??? Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hollandokat nem szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De el kell ismerni, hogy ők se rosszak |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:55:05
Létrehozva:
|
|
|
Mondtam éééén XDDDDDDDD
Gyerekek..hol van a gépen olyan, hogy msn fiók áttekintése ??? |
|
|
|
2010.06. 24. - 15:55:19
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha nem lesz kinek szurkolni, akkor hajrá német, spanyol, holland Argentínának örülök én mindennek ellenére csípem Maradonát.
|
|
|
|
2010.06. 24. - 16:00:28
Létrehozva:
|
|
|
Mondtam éééén XDDDDDDDD Gyerekek..hol van a gépen olyan, hogy msn fiók áttekintése ??? Talán a gép alatt a fiókban... Pff de béna poén. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 16:01:47
Létrehozva:
|
|
|
Nincs fiók a gép alatt..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 16:04:51
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, hiányzik. Totti is beférne még, meg a többi nagy hiányzó, csak lemondták. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát néha fura ez a Lippi én 2006-ba furcsálltam, hogy keveset játszott Inzaghi, bár igaz hogy megnyerték, de alig rakta fel őt is... ő meg már hol van, sehol. Pirlo? Sérült. És mi van Grosso-val pl.? Béna? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ennyit ő is tudna... Ezzel mindent elmondtál!! Mondjuk Inzaghit én is szeretem! Del Piero??? Robi Baggio!!!!Az én nagy kedvencem!!! Azok voltak ám a szép idők!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 16:05:50
Létrehozva:
|
|
|
Ja ő is már lemondta Sünci, del Piero...
|
|
|
|
2010.06. 24. - 16:07:45
Létrehozva:
|
|
|
Na most már nézem!!
Koncentrálok!!!! Szugerálok!!! Szurkolok!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |