2400 Oldal V  « < 2015 2016 2017 2018 2019 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.06. 25. - 09:25:19
Létrehozva: #40321

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 25. - 10:20:17) *
reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

süni: nekem nincs beállítva a rádió (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg úgyis BC-t fogok hallgatni egész nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: hát igen, sajna szar, h mikor itthon vagyok vagy fel kell jönni Szegedről, marhára vonatokhoz vagyok kötve... De nem baj, jövő héten talizunk úgyis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha meg van időd, akkor most Eclipse-t olvass. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

uhhh holnap megyünk a kocsiééééért! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) izgulok!!!

Edó: vödinek én is puszi meg fültő vakarás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt amúgy csak felhős az idő.

Albumot vagy a zenekart???? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 25. - 09:29:15
Létrehozva: #40322

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 25. - 10:12:33) *
Figyelem Figyelem!!!!!Közhírrééé tétetik!!!

Ma,azaz pénteken 14órai kezdettel ÁKOS hétvége
kezdődik a Neo fm-en!!!!!Aki kedveli ezen nevű szenész-énekest,
annak kéretik hallgatni a rádiót!!Én azt fogom tenni!!Asszem!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De király, csak a kolléganőm ki nem állhatja, így én nem hallgathatom :(Te csak hallgasd ezerrel!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 25. - 09:30:29
Létrehozva: #40323

devotee

süni: mivel írtam, hogy tegnap vettem meg a remasterelt Black Celebrationt, gondolotam egyértelmű lesz, hogy mire gondoltam... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 25. - 09:40:30
Létrehozva: #40324

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 25. - 10:20:17) *
reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

süni: nekem nincs beállítva a rádió (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg úgyis BC-t fogok hallgatni egész nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: hát igen, sajna szar, h mikor itthon vagyok vagy fel kell jönni Szegedről, marhára vonatokhoz vagyok kötve... De nem baj, jövő héten talizunk úgyis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha meg van időd, akkor most Eclipse-t olvass. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

uhhh holnap megyünk a kocsiééééért! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) izgulok!!!

Edó: vödinek én is puszi meg fültő vakarás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt amúgy csak felhős az idő.

Na, én is a tömegközlekedéshez vagyok láncolva! Ismerem milyen szar, szóval egy cipőben járunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, jövő héten mozi, Eclipse-t hazaviszem, de hát otthon szülinapi banzáj lesz szombaton, vasárnap meg az én szülinapom lesz + László nap, elég zsúfolt! Azért majd megpróbálok olvasni is valamicskét, most majd a vonaton hazafelé!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 25. - 09:44:38
Létrehozva: #40325

devotee

hajrá Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mint mondottam vala, az Eclipse gyorsabban olvasható/emészthető, mint a New Moon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 25. - 09:59:18
Létrehozva: #40326

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 25. - 10:44:38) *
hajrá Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mint mondottam vala, az Eclipse gyorsabban olvasható/emészthető, mint a New Moon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szerintem is, úgy a 250. oldalnál hagytam abba február tájékán (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Addig tetszett, csak aztán meg besokaltam kicsit, vagy nem tudom... és abbahagytam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 25. - 10:01:46
Létrehozva: #40327

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 25. - 10:30:29) *
süni: mivel írtam, hogy tegnap vettem meg a remasterelt Black Celebrationt, gondolotam egyértelmű lesz, hogy mire gondoltam... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ja tényleg!!De hülye vagyok,látod???!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Nyilván baj van a rövid távú memóriámmal (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Hiába,öregszem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 25. - 10:29:15) *
De király, csak a kolléganőm ki nem állhatja, így én nem hallgathatom :(Te csak hallgasd ezerrel!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mondom hétvége! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 25. - 10:07:21
Létrehozva: #40328

devotee

Valics küldte rám a linket gmailen, egy másik cikk a DM musicalről (hozzá is szóltam az alján):
http://music.hu/news.php?cikk=9187

Angie: én a Breaking dawnnal voltam így, hogy a 3/4-nél abbahagytam pár hónapra mert alább hagyott a lelkesedésem. Azóta befejeztem, nem volt rossz, bár volt benne pár kemény csavar, amire nem számítottam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 25. - 10:18:08
Létrehozva: #40329

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 25. - 11:01:46) *
Mondom hétvége! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Is.

Hétvégén tuti nem tudom hallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 25. - 10:54:47
Létrehozva: #40330

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 25. - 11:07:21) *
Valics küldte rám a linket gmailen, egy másik cikk a DM musicalről (hozzá is szóltam az alján):
http://music.hu/news.php?cikk=9187

Angie: én a Breaking dawnnal voltam így, hogy a 3/4-nél abbahagytam pár hónapra mert alább hagyott a lelkesedésem. Azóta befejeztem, nem volt rossz, bár volt benne pár kemény csavar, amire nem számítottam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szerintem ez ugyan az a Musical, mert a címe PTA (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Emlékszem, mondtad hogy az utolsó kötetét nagyon nehezen olvastad ki és a vége előtt feneklettél meg... nekem is volt már ilyen nem is egy könyvvel, de végül mindet befejeztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 25. - 10:56:09
Létrehozva: #40331

devotee

Angie: azért mondtam, hogy egy másik cikk a musicalről, tudom h ugyanarról van szó! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 25. - 11:13:53
Létrehozva: #40332

devotee

huh huh huh huh huh, vettem blue tack-et (tudjátok azt a ragadós gyurmás izét, amivel posztereket lehet feltenni a falra és ÁLLÍTÓLAG nem szedi le a falat/tapétát, pedig de (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) és átvariálom a szobában a DM plakátjaimat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd csinálok képeket róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 25. - 11:19:07
Létrehozva: #40333

devotee

Mi az, h pedig de?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 25. - 11:22:59
Létrehozva: #40334

devotee

hát pedig de, leszedi a tapétát/falat ha már kiszáradt, hiába vagy óvatos...

nekem a szobában fűrészporos tapéta van és leszedi. úgyhogy ilyen lyukak vannak a falon - még jó hogy halvány barack színű, így nem látszik annyira. de a kövi festésnél erősebb színt akarok és akkor már gáz lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 25. - 11:38:07
Létrehozva: #40335

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 25. - 09:18:28) *
Hát remélem.... két hétig nem kéne esnie, h kiszáradjon a homok a medence helyén.... fakiba.. szerintem ilyen már nem lesz!

Vödörella itt fekszik mellettem... horkol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszil mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aranyos kutyus horkolva alszik.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megy egy fülvakarás neki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 25. - 11:54:08
Létrehozva: #40336

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 25. - 11:56:09) *
Angie: azért mondtam, hogy egy másik cikk a musicalről, tudom h ugyanarról van szó! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Akkor én vagyok már fáradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BOCSI!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 25. - 11:57:10
Létrehozva: #40337

devotee

Szét vakartam Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira édes, mikor felkel,, totál kóma.. és jön bújni... jahhhjjj.. de imádom.. nekem ő olyan, mint neked a gyerek.. kövezzetek meg érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 25. - 12:01:23
Létrehozva: #40338

devotee

Edóka elhiszem,hogy olyan a kutyus mintha a gyereked lenne.Nekem macskáim voltak sokáig és én is így voltam velük.Imádtam a kis pofájukat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megérdemelte a vakargatást a Vödör. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 25. - 12:21:03
Létrehozva: #40339

devotee

BESZARÁS!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=prrv6_CUyF0
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 25. - 12:25:53
Létrehozva: #40340

devotee

jaaajjjj kómás Vödör!!! de cuki lehet!!!!!!!! szétsimizném a lökött fejét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 25. - 13:21:03) *

EZ NAGYON BETEEEEEEEEEEEG! XD de tetszik! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2015 2016 2017 2018 2019 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
172 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (172 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: