![]() ![]() |
2010.06. 25. - 12:29:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szét vakartam Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira édes, mikor felkel,, totál kóma.. és jön bújni... jahhhjjj.. de imádom.. nekem ő olyan, mint neked a gyerek.. kövezzetek meg érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kómás kutya nagyon édi lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kár, hogy még nem találkoztam vele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) EZ NAGYON BETEEEEEEEEEEEG! XD de tetszik! XD Könnyesre röhögtük magunkat itt Andival meg a többiekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állat!!!!!!! Megosztottam a fészbúkon is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 16:16:07
Létrehozva:
|
|
|
nem csodálom Angie XD
közben meg alakul a szobám átposzterezése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint a DM plakátjaimat rendszerezem át (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) apum bejött előbb a szobámba - vagyis megállt az ajtóban - eltátotta a száját és kérdezte, hogy "mi van? vége a Depeche Mode korszaknak?" - nem kicsit röhögtem képen XDDDDDD |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:36:23
Létrehozva:
|
|
|
nem csodálom Angie XD közben meg alakul a szobám átposzterezése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint a DM plakátjaimat rendszerezem át (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) apum bejött előbb a szobámba - vagyis megállt az ajtóban - eltátotta a száját és kérdezte, hogy "mi van? vége a Depeche Mode korszaknak?" - nem kicsit röhögtem képen XDDDDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:38:38
Létrehozva:
|
|
|
Kómás kutya nagyon édi lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kár, hogy még nem találkoztam vele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Könnyesre röhögtük magunkat itt Andival meg a többiekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állat!!!!!!! Megosztottam a fészbúkon is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háháháááááá!! Ez tök jóóóó!!! Én meg az iwiwen osztom meg!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 19:12:48
Létrehozva:
|
|
|
És a munka bevégeztetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie... drága.. majd látod... meglátod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 19:25:57
Létrehozva:
|
|
|
én is befejeztem mára a szobám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a DM-es falam szerintem állat lett és apumnak is tetszik, ami nagy szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd holnap lefényképezem ha több fény lesz, illetve ha hazaértünk még vár rám a DM-es CD/DVD kollekcióm és a filmes polcom átköltöztetése (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hjaj PÖRGÖK!!!!!!!!
kell már egy DM-es buli!!!!!!!!!!!!! (jó, ha minden igaz, jövő pénteken ez meg is fog történni a Filterben - a kérdés/meghívás még mindig áll, ha akar vki jönni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.06. 25. - 22:11:04
Létrehozva:
|
|
|
Usikám, mennék én szívesen, de szombaton dolgozom... nekem a péntekek szinte egyáltalán nem jók, mivel este 8-ig dolgozom, és ált nyáron minden szombaton kell, mert sok a menyasszony... úgyhogy ki kell, h hagyjam. Szerintem pesten én legközelebb a living-ben leszek, szeptemberben, de még ez sem biztos, mivel akkor a hónap közepén megyünk Placira.. na majd meglátjuk még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet ugyanazon a hétvégén felmegyünk a csajokkal.. elvégre névnapom lesz.. vagy mi a szösz :
A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 22:11:56 |
|
|
|
2010.06. 25. - 22:17:42
Létrehozva:
|
|
|
okés, megértem, h elfoglalt vagy! semmi gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na elkezdtem újranézni a Gilmore Girls-t (Szívek szállodája - ehh, hogy az istenben tudnak ennyire más címet kreálni a magyarok?! na mindegy.)
én szeretem ezt a sorozatot is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jókat szoktam kuncogni rajta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) most viszont elvonulok még egy órát olvasni, aztán szunya. reggel már korán indulunk Kecskemétre a csodakocsiért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép estét mindenkinek! |
|
|
|
2010.06. 25. - 22:20:55
Létrehozva:
|
|
|
Usi!
Szedd le a Sade marki -t.. és mindenképp nézd meg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádni fogod! Jóccakát, pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A bulizásra meg majd úgyis kitalálunk valamit... csak időben meg kell dumálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 04:34:39
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhhh de korán van! na még van negyed órám mielőtt apu jönne kelteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edó: már felírtam a filmet, köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hamarosan leszedem! |
|
|
|
2010.06. 26. - 06:49:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 26. - 08:06:01
Létrehozva:
|
|
|
BESZARÁS!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=prrv6_CUyF0 Angie!!!!!!! Hehehe!!!!!!!!!!! Kész!!!! Usi új kocsi tuti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mizújs Seregecske gombocska? Én most jöttem fodrásztól most bongyika vagyok megyünk este lagziba!!! Á, de várom szép emlékek úgy örülök másnak. Utána meg munka, (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) fú de sebaj... Kicsit szomorú is vagyok, mert ez a kolléganőm akivel egyedül elég jól kijöttem és elköltöznek az esküvő után már nem dolgozik nálunk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sünikém! Itt vagy? De jó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe ez nagyon kész, hihihi. Hogy bedugják a vuvuzelát támadásnak, hahaha!!!! |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:15:22
Létrehozva:
|
|
|
Angie!!!!!!! Hehehe!!!!!!!!!!! Kész!!!! Usi új kocsi tuti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mizújs Seregecske gombocska? Én most jöttem fodrásztól most bongyika vagyok megyünk este lagziba!!! Á, de várom szép emlékek úgy örülök másnak. Utána meg munka, (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) fú de sebaj... Kicsit szomorú is vagyok, mert ez a kolléganőm akivel egyedül elég jól kijöttem és elköltöznek az esküvő után már nem dolgozik nálunk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sünikém! Itt vagy? De jó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe ez nagyon kész, hihihi. Hogy bedugják a vuvuzelát támadásnak, hahaha!!!! Hellóóóó Béjbiiiii!!!! Itt vagyok egy kicsit! Lagzi az jóóóó!Mi is megyünk novemberben!A lányom lesz az egyik koszorúslány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropó!Olvastad a pümet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iwiw játék????Nekem annyi 0,6pont!! |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:20:50
Létrehozva:
|
|
|
Hehe szegény Süni, nekem se sok van, nem tudom mennyi pont. Pff...
Ja, mindjárt írok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Koszorúslány, hú az jó szép lesz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vááááá!!!!!!! Figyi, tegnap este voltam kvártélyházban, annyit tesz, hogy színház. Egy kvártélyban, így hívják. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anconai szerelmesek. Aztán mondja a Giovanni-t játszó ürge, hehehe!!: (volt egy perzsa macskája, aki fosott) megvisel, hogy kiestünk mi? Aztán úgy röhögtünk, meg még jó páran, akik értették. Hahaha. Hát ja, én még nem emésztettem meg, szívbéliek nekem az olaszok. Ha már mi nem vagyunk ott, ezért nekem mindig ők voltak a nyerők. |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:21:02
Létrehozva:
|
|
|
Bongyorka!!!Egy fényképet benyomhatnál a frizkódrol!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
2010.06. 26. - 08:27:55
Létrehozva:
|
|
|
Hehe szegény Süni, nekem se sok van, nem tudom mennyi pont. Pff... Ja, mindjárt írok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Koszorúslány, hú az jó szép lesz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vááááá!!!!!!! Figyi, tegnap este voltam kvártélyházban, annyit tesz, hogy színház. Egy kvártélyban, így hívják. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anconai szerelmesek. Aztán mondja a Giovanni-t játszó ürge, hehehe!!: (volt egy perzsa macskája, aki fosott) megvisel, hogy kiestünk mi? Aztán úgy röhögtünk, meg még jó páran, akik értették. Hahaha. Hát ja, én még nem emésztettem meg, szívbéliek nekem az olaszok. Ha már mi nem vagyunk ott, ezért nekem mindig ők voltak a nyerők. Hahahahaaaa engem is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kvartélyház?Az jóóó!hehe Én játszom a párom(Argentína) meg a lányom(Spanyol)iwiwjén is!!!hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott jobban állok!Az egyiknél 29ezer valamennyi,a másiknál 150ezer valamennyi! Nem pont,hanem helyezés! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 26. - 08:32:10 |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:35:01
Létrehozva:
|
|
|
Hú, akkor ott jól állsz.
Basszus, négy éve milyen boldogok voltunk jaj!!! De szép volt, hehe. Mindig mezben jártam a meccs napján és sokan röhögtek és megnéztek. Az elejétől fogva, és látod meg is nyertük de jó volt. Én szeretem az egész olasz fílinget, gyakran nézek olasz adókat is. Na hát nem tagadom, hogy először anno a fiúk kinézete ragadott meg. Hahaha!!!!! Ja azt mondta Apukám, hogy ő osztrák tévén nézte, és negyed óráig csak ezt elemezték, a gólvonalas szitut és megmutatták más szögből és gól volt valóban, mondták is. Igaz, hogy már mindegy... csak mondom. Fotó jó majd csinálok a mai nap folyamán, hehehe. Várd ki sorod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:41:00
Létrehozva:
|
|
|
Hehe itt tudja valaki azt amiről beszélgetünk püben????
Vagy én vagyok az elsőőőőő!!!????? Remélem!!! Legalább lesz egy közös titkunk!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na asszem megyek összeütök valami reggelit a kis családomnak! Lassan ébredeznek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt esik az eső! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd jövök! Pussszszzzzz (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:42:36
Létrehozva:
|
|
|
Hehe itt tudja valaki azt amiről beszélgetünk püben???? Vagy én vagyok az elsőőőőő!!!????? Remélem!!! Legalább lesz egy közös titkunk!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe pedig ez nem is titok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aki tudhatja az azért mert sejtheti, mivel régebb óta írnak ide... De jó hagyjuk, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Beszéljünk másról. Babona. Oké, menj! Hát itt sincs valami fényes időjárás, pedig akarok jó időt az ifjú párocskának! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is megyek, körömlakkozok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:44:05
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa 4éve!!!Akkor jobb volt,mint most aaazzzz tuttttti,ragazzzzi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én az olasz nyelvet is bírom,nagyon! Meg kellene tanulni,csak lusta vagyok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig a nyelvérzékem jóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aszongyák....... Többen is.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 26. - 08:46:53 |
|
|
|
![]() ![]() |