![]() ![]() |
2010.06. 26. - 08:45:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nekem nagyon hiányoznak Süni!!!
Tizenakárhány éve megszoktam őket, és Canni elmegy, Maldini is rossz volt, hogy már kiöregedett. Hiányozni fognak!!!! |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:45:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Lehet, hogy megyek pénteken majd a Filterbe, mert hétvégére nem tervezek hazajövetelt, mivel hétfőn-kedden még dolgom van Pesten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak legyen már kicsit jobb idő, mert ilyenben nem akaródzik még az orrom sem kidugni otthonról. Mi meg hétfőn megyünk majd aláírni a lakás adás-vételi szerződését, jujj, de jó lesz!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, tudtam hogy neked fog tetszeni ez a vuvuzelás paródia, mi behaltunk rajta tegnap. Az Andi úgy röhögött, hogy majdnem lecsúszott a székből az asztal alá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:47:13
Létrehozva:
|
|
|
Épp most beszélem a barátnőmmel Süni, ő is azt mondja, már nem is nézi, mert nem tud kihez kötődni, és olyan rossz ez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie, én még most is röhögök és nézem, hehe!!! |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:48:48
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nekem nagyon hiányoznak Süni!!! Tizenakárhány éve megszoktam őket, és Canni elmegy, Maldini is rossz volt, hogy már kiöregedett. Hiányozni fognak!!!! 2018oldal vége!!Láttad!!????? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:49:14
Létrehozva:
|
|
|
Nyelvérzék jaja.
Akkor irány és lefetyelj olaszul. Ciao amore mio Tutto bella |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:51:55
Létrehozva:
|
|
|
Nyelvérzék jaja. Akkor irány és lefetyelj olaszul. Ciao amore mio Tutto bella (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Heheheee Fogadjunk,hogy neked is csak ennyi?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:54:43
Létrehozva:
|
|
|
Épp most beszélem a barátnőmmel Süni, ő is azt mondja, már nem is nézi, mert nem tud kihez kötődni, és olyan rossz ez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, én még most is röhögök és nézem, hehe!!! Na jó, én is röhögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hová mentek nyaralni Niki? Jajj és az esküvő az tuti jó, engem egyik volt évfolyamtársam sem hívott meg a saját esküvőjére, nem voltunk egy összetartó banda, nagyon nem is beszélek senkivel sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És ez olyan rossz... viszont helyettük kaptam egy egész Seregnyi DM-es barátot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ez meg tök jó!!!!! Bocsi, picit elérzékenyültem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És persze ha egyszer nekem lesz esküvőm, akkor mindenki meg lesz hívva!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye tudsz majd jönni ősszel hozzám a lakásavató bulira? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Süni, ez neked is szól ám!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 08:58:14
Létrehozva:
|
|
|
Jól van igen, ennyit tudok Süni.
Meg a nevemet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Esküvő igen jó, még Sünit kell rávenni, hogy nősüljön, de ő nem akar azt mondta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj ám Süni, tudom anélkül is boldogság-szerelem. De az ünnep maga szép és jó. Tényleg a legszebb napom volt életemben. Hát igen, ha előbb diskurálunk egymással, meghívtalak volna titeket!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 09:02:03
Létrehozva:
|
|
|
Jól van igen, ennyit tudok Süni. Meg a nevemet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Esküvő igen jó, még Sünit kell rávenni, hogy nősüljön, de ő nem akar azt mondta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj ám Süni, tudom anélkül is boldogság-szerelem. De az ünnep maga szép és jó. Tényleg a legszebb napom volt életemben. Hát igen, ha előbb diskurálunk egymással, meghívtalak volna titeket!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmit sem kell erőltetni, anélkül is lehet valaki boldog... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egyik kollégám mondta, hogy az egész esküvőben az ingyen kaja a legjobb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A kis élelmes! El tudom képzelni milyen klassz lehetett, főleg hogy még Violator tortát is kaptál!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak mi kimaradtunk belőle, de sebaj, annyian vagyunk még itt szinglik, hogy idővel majd meg nem győzünk esküvőkre menni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 09:07:53
Létrehozva:
|
|
|
Ja persze, nem kell erőltetni.
Volt idő, mikor mi sem ragaszkodtunk hozzá, csak megtetszett másoktól. Haha. Maga az ünnep, az alkalom, meg az emlékezetesség a szép benne. Azt is szoktam mondani erre, hogy egy pár aki szereti egymást sok éve azok megérdemlik, hogy megünnepeljék egy szép esküvővel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És volt segítség, viszonylag jól kijöttünk anyagilag is nem vittük túlzásba. Ja Angie, hogyne megyünk mindenhova... Jájj és most be is teszem a videónkat az esküvőset, basszus de régen láttam. Hangolódok az estére. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy szabad este Angie mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még egy holnap nappal és egy hétfő éjjel és pár nap szabi. Nyaralni majd következő hónapban Horváto.-ba megyünk. |
|
|
|
2010.06. 26. - 09:10:56
Létrehozva:
|
|
|
Ja persze, nem kell erőltetni. Volt idő, mikor mi sem ragaszkodtunk hozzá, csak megtetszett másoktól. Haha. Maga az ünnep, az alkalom, meg az emlékezetesség a szép benne. Azt is szoktam mondani erre, hogy egy pár aki szereti egymást sok éve azok megérdemlik, hogy megünnepeljék egy szép esküvővel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És volt segítség, viszonylag jól kijöttünk anyagilag is nem vittük túlzásba. Ja Angie, hogyne megyünk mindenhova... Gondolom ez olyan érzés szintjén jött, hogy milyen klassz lenne az egész. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fotókat azért már akkor megosztottad velünk, emlékszem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Meg hát megrendeltük neked a jó időt, akkor nagyon esős szeptember volt és izgultál, hogy ne legyen rossz idő, bejött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kár, hogy a mostani nyárról nem mondhat el ez... :S Ok, akkor hozzám is jöttök lakásavatóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milan DVD-t fogunk nézni meg majd főzök valami fincsit!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jájj és most be is teszem a videónkat az esküvőset, basszus de régen láttam. Hangolódok az estére. Egy szabad este Angie mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még egy holnap nappal és egy hétfő éjjel és pár nap szabi. Nyaralni majd következő hónapban Horváto.-ba megyünk. Jó hangolódást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szabad este király, aztán meg majd fél lábbal is kibírod, utána szabi meg nyaralás Horvátországban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bejött az élet! Sajna nekem Spanyolország kimarad, nagyon drága lenne, és az autó most fontosabb nekem. Így nem is lesz nyaralásom, sebaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 09:24:05
Létrehozva:
|
|
|
Ja, jó idő volt, jobb mint a mai nap.
Már nézem is a napunkat, ááá de jó. Imádtam. Egyébként annyira tudok örülni másoknak is, én nagyon. Mintha velem történne. Nem csak a mai napra értem, úgy mindenben. Azt mondták, hogy a vulkán miatt van ilyen rossz idő. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Hát igen, a nap melege, az izgalom, a jókedv mintha itt lenne velem frissen él bennem, és végigcsinálnám bármikor újra, olyan jó volt!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És a rendelésetek is. Ja, hát majd legközelebb Angie mindig nem lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Autó azt' kész. Igen, mi ugyanoda megyünk, közel van 3 és fél óra max 4. Olcsó hely, ismerősök által. Hát most jövő héten pár nap szabi, utána még jó két hét kemény munka megint szabadnapok nélkül. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) 19-ig így megyek, utána akkor pihi-nyaralás. Hahaha amúgy a menyasszonyka nem kapta el a csokromat, mert a gonosz uncsitesóm kigáncsolta onnan, hehe!!!!! Aztán épp most írja uncsitesóm, hogy férjhez megy? Pedig nem is ő kapta el! Hehehehe!!!!! |
|
|
|
2010.06. 26. - 09:28:30
Létrehozva:
|
|
|
Niki, másoknak én is nagyon tudok örülni, de hiszen tudod te ezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon fontos, hogy a körülöttem levőknek is legyen jó kedvük meg legyenek vidámak. Aki meg bajban van, annak megpróbálok segíteni és ez tökre jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hallottam, hogy a vulkán miatt van, de azért máskor is volt már vulkánkitörés pl. olaszban és mégsem volt ilyen fos idő tőle. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sőt, szeptemberre meg már olyan hideget ígérnek, mintha november lenne. Nesze neked fűtés számla... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Igen, autó, autó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hahaha amúgy a menyasszonyka nem kapta el a csokromat, mert a gonosz uncsitesóm kigáncsolta onnan, hehe!!!!! Aztán épp most írja uncsitesóm, hogy férjhez megy? Pedig nem is ő kapta el! Hehehehe!!!!! Van valami ebben a csokorelkapós dologban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 09:55:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 26. - 10:00:49
Létrehozva:
|
|
|
pááááááááááááááá |
|
|
|
2010.06. 26. - 10:13:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 26. - 10:21:03
Létrehozva:
|
|
|
Reméljük a legjobbakat..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 10:26:17
Létrehozva:
|
|
|
A francia és az olasz csapat ellátogat egy fokvárosi árvaházba az árva gyerekekhez.
-Nagyon rossz volt látni a szomorú, reményvesztett tekinteteket a szemekben. - Nyilatkozta a 6 éves Damiyah. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez megvolt az iwiwen????? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 10:51:16
Létrehozva:
|
|
|
Megvolt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na szóval még azt akartam írni, hogy igen...nekem a sport legalább akkora szenvedély, mint a mi DM-ünk. |
|
|
|
2010.06. 26. - 10:53:00
Létrehozva:
|
|
|
Na,lassan én is lépek!
Mi is készülődünk!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megvolt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na szóval még azt akartam írni, hogy igen...nekem a sport legalább akkora szenvedély, mint a mi DM-ünk. Igen nekem is!! Most is megy a Milan dvd!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meccs híjján..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 26. - 11:00:07 |
|
|
|
![]() ![]() |