![]() ![]() |
2010.06. 26. - 11:07:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.06. 26. - 11:12:52
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 26. - 15:08:26
Létrehozva:
|
|
|
Nikike!!!!Lépek!! Jó lagzit nektek!Vonatozás legyen ám!!hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kész lettem. Ja itt nem látszik a ruha, mindegy... Amúgy is a bongyit akartad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
balaton_166.jpg ( 139.05K )
Letöltések száma: 16(nem Balaton na mindegy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.06. 26. - 16:17:50
Létrehozva:
|
|
|
Kész lettem. Ja itt nem látszik a ruha, mindegy... Amúgy is a bongyit akartad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Letöltések száma: 16(nem Balaton na mindegy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Sziasztok. Niki szép vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 17:25:05
Létrehozva:
|
|
|
Kész lettem. Ja itt nem látszik a ruha, mindegy... Amúgy is a bongyit akartad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Letöltések száma: 16(nem Balaton na mindegy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Jaaajjjj de csinos vagy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 19:20:55
Létrehozva:
|
|
|
csövike aktuális a kép, amit csatolok.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
niki látta a hírekben, h. az olaszok a reptérren voltak, mert utaztak hazafelé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó a képed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de vmi egész alakosat kérünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk nem a kedvencem a pta-as korszak, mert martin akkor elég csúf volt az ital miatt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 19:44:02
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
NA MEGVAN A KOCSI!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már benn van a garázsban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) NAGYON ÁLLAT volt hazajönni vele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és már Kecskeméten bömbölt benne a DM!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (vica, gondoltam rád mikor leszálltunk a vonatról! XD) csodálatosan szépséges a kocsi!!!! már csináltam képeket is róla, meg a DM-es falamról is, majd később beszúrom őket. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) teljesen beleszerelmesedtem ebbe az autóba!!!! ANNYIRA GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Angie: lakásavatódon már az új DM live dvd-t is megnézhetjük, nem?!?!?!?!?!?!??! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: naaaadddon csini vagy!!!! jó bulizást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 19:58:22
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi majd küld a képet a kocsiról és a dm falról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemsokára megyünk bulizni a volt nappalis egyetemista évfolyamtársaimmal lányokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) épp bea barátnőmtől írok még várjuk zsófit, aki közben anyuka (3/4 éves a gyerek) lett és most éppen egy kicsit eljön velünk kiszelőztetni a fejét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a régi egyetemi klubba megyünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bőrkabátba megyek és csőfariba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg fekete csukába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tiszta modos hangulatba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bea meg úgy néz ki mint egy maláj lány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon jó buli lesz jó éjt nektek
|
|
|
|
2010.06. 26. - 21:35:05
Létrehozva:
|
|
|
Szép Estét!
Jajj, olyan jól sikerült a szülinapi buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Életemben elsőnek ettem avokádó krémet piritos kenyérrel, de valami mennyei volt!!!!!!!!!!!!!! Ah... meg még volt tatárbifsztek, de azt nagyon nem szeretem, így marattam az avokádós cuccnál... az utóbbi egy évben nem ettem ennyi kenyeret, mint ma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Huh, aztán a ráadás volt a madártej, meg volt még pacalpörkölt is => ezt sem szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jól elment a délután, meg a kora este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy könyvet kaptam a szülinapomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis vásárlási utalványt, de hamar levásároltam, megvettem a Minden idők 500 legjobb albuma című könyvet, hú, nagyon király, viszem magammal Pestre és majd olvasgatom. Usi, gratula az új autóhoz, biztos piszok jó lehetett vele elsőnek menni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képet nagyon várom!!!!! Niki, klassz lett a hajad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 26. - 23:13:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 27. - 06:40:25
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Angie BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cupp-cupp..... sziasztok! NA MEGVAN A KOCSI!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már benn van a garázsban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) NAGYON ÁLLAT volt hazajönni vele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és már Kecskeméten bömbölt benne a DM!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (vica, gondoltam rád mikor leszálltunk a vonatról! XD) csodálatosan szépséges a kocsi!!!! már csináltam képeket is róla, meg a DM-es falamról is, majd később beszúrom őket. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) teljesen beleszerelmesedtem ebbe az autóba!!!! ANNYIRA GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Angie: lakásavatódon már az új DM live dvd-t is megnézhetjük, nem?!?!?!?!?!?!??! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: naaaadddon csini vagy!!!! jó bulizást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi én is gondoltam rád,hogy vajon mikor jöhettetek és vittétek a kocsit. Na kivi leszek a képekre. |
|
|
|
2010.06. 27. - 06:45:49
Létrehozva:
|
|
|
A fene nem tudtam smile-t beilleszteni mert azt írja ki túl sok.Usi képzeld oda a mondatom végére a mosolygós smile-t.
|
|
|
|
2010.06. 27. - 08:22:30
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, hajnali negyed 3-kor írt sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 09:39:32
Létrehozva:
|
|
|
szisztok!
BOLDOG SZÜLINAPOT A NŐVÉRKÉMNEK!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ja és tegnap kicsit szét voltam csúszva, szóval örülnék, ha pénteken te is jönnél velünk Filterbe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 10:12:46
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Köszönöm a köszöntéseket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, hajnali negyed 3-kor írt sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie hát ha akkor jutott Macsus eszébe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 10:43:24
Létrehozva:
|
|
|
Na drágáim itt van Mazsola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért lett ez a kocsi neve, mert így mindhármunk nevéből van benne: MArcsiZSOfiLAci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mazsola1.jpg ( 146.11K )
Letöltések száma: 12
mazsola2.jpg ( 235.52K )
Letöltések száma: 12és még egy kép a kocsiról (egyszerre nem fért be ennyi kép egy hsz-be)
mazsola3.jpg ( 142.1K )
Letöltések száma: 9Illetve az ágyamnál lévő új fal. A falon pedig azért helyeztem el így a képeket, mert ugye Sounds of the Universe a legutóbbi albumuk, azaz az Univerzum hangjai - pont ezért a középső SOTU-s plakát bevonzza az univerzumból a többi kisebb képet XD pihentagyú vagyok, mi? XD
201006262105.jpg ( 210.33K )
Letöltések száma: 12 |
|
|
|
2010.06. 27. - 10:49:52
Létrehozva:
|
|
|
ja, és egy Violator rózsa is ott van a képen valahol. látjátok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 27. - 12:44:43
Létrehozva:
|
|
|
szisztok! BOLDOG SZÜLINAPOT A NŐVÉRKÉMNEK!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ja és tegnap kicsit szét voltam csúszva, szóval örülnék, ha pénteken te is jönnél velünk Filterbe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké, remélem el tudok majd menni, mert Filterben még sosem voltam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie hát ha akkor jutott Macsus eszébe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 12:46:29
Létrehozva:
|
|
|
ja, és egy Violator rózsa is ott van a képen valahol. látjátok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vuhúúúú jó lett a falon a képelrendezés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és látom a rózsát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 12:46:53
Létrehozva:
|
|
|
Na drágáim itt van Mazsola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért lett ez a kocsi neve, mert így mindhármunk nevéből van benne: MArcsiZSOfiLAci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mazsola1.jpg ( 146.11K )
Letöltések száma: 12
mazsola2.jpg ( 235.52K )
Letöltések száma: 12és még egy kép a kocsiról (egyszerre nem fért be ennyi kép egy hsz-be)
mazsola3.jpg ( 142.1K )
Letöltések száma: 9Illetve az ágyamnál lévő új fal. A falon pedig azért helyeztem el így a képeket, mert ugye Sounds of the Universe a legutóbbi albumuk, azaz az Univerzum hangjai - pont ezért a középső SOTU-s plakát bevonzza az univerzumból a többi kisebb képet XD pihentagyú vagyok, mi? XD
201006262105.jpg ( 210.33K )
Letöltések száma: 12Szép autó, nagyon klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tetszik!!!! És ahogy látom jó nagy, lehet bele pakolni... wow, használjátok sokáig! Látom a rózsát is, ott figyel az egyik kép tetején elfektetve (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Klassz lett a falad. |
|
|
|
![]() ![]() |