![]() ![]() |
2010.06. 27. - 12:47:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na drágáim itt van Mazsola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért lett ez a kocsi neve, mert így mindhármunk nevéből van benne: MArcsiZSOfiLAci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [attachment=2563:mazsola1.jpg] [attachment=2564:mazsola2.jpg] és még egy kép a kocsiról (egyszerre nem fért be ennyi kép egy hsz-be) [attachment=2565:mazsola3.jpg] Illetve az ágyamnál lévő új fal. A falon pedig azért helyeztem el így a képeket, mert ugye Sounds of the Universe a legutóbbi albumuk, azaz az Univerzum hangjai - pont ezért a középső SOTU-s plakát bevonzza az univerzumból a többi kisebb képet XD pihentagyú vagyok, mi? XD [attachment=2566:201006262105.jpg] Szép verda. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 12:50:10
Létrehozva:
|
|
|
Megyek sütit sütni, utána meg irány Pest. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd jelentkezem!
Pááááááááá |
|
|
|
2010.06. 27. - 13:04:36
Létrehozva:
|
|
|
Megyek sütit sütni, utána meg irány Pest. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd jelentkezem! Pááááááááá Jó süti sütést.Pááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 13:10:27
Létrehozva:
|
|
|
köszi csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát én teljes mértékben szerelmes vagyok az új kocsiba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de apu is, mert reggel fél 7-kor már pizsiben hátrament a garázsba és ücsörgött a drágában! XD igen, jó nagy! kb. 45 cm-rel hosszabb, mint a Lada volt és a csomagtartója is tágasabb csomóval, meg 10 cm-rel szélesebb is! annnnyira szeretem már most!!!! és nagyon jó állapotban van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: hát majd megbeszéljük, hogy találkozunk a Nyugatiban vagy előtte az Íjászban aztán megyünk a Filterbe együtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy a Blaháig kell villamossal menni, onnan meg pár utcácska gyalog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó sütögetést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én muffint akartam életemben először sütni ma, de a szomszéd hozott át cukrászdából sütit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) biztonságos utat Pestre, te kis szülinapos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (apumnak a névnapja van ma, úgyhogy poénkodtunk, h arra kapta a kocsit XD) |
|
|
|
2010.06. 27. - 13:40:09
Létrehozva:
|
|
|
Usi boldog névnapot az apukádnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 27. - 14:24:39
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség! - Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norrist, hogy legyen öngyilkos! - Orbán Viktor még nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja! - Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt! - A világon a 3 leggyakori ...tovább »bb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor! - Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk! - Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás! - Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor bármit is tenne. |
|
|
|
2010.06. 27. - 14:30:24
Létrehozva:
|
|
|
köszi csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát én teljes mértékben szerelmes vagyok az új kocsiba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de apu is, mert reggel fél 7-kor már pizsiben hátrament a garázsba és ücsörgött a drágában! XD igen, jó nagy! kb. 45 cm-rel hosszabb, mint a Lada volt és a csomagtartója is tágasabb csomóval, meg 10 cm-rel szélesebb is! annnnyira szeretem már most!!!! és nagyon jó állapotban van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: hát majd megbeszéljük, hogy találkozunk a Nyugatiban vagy előtte az Íjászban aztán megyünk a Filterbe együtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy a Blaháig kell villamossal menni, onnan meg pár utcácska gyalog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó sütögetést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én muffint akartam életemben először sütni ma, de a szomszéd hozott át cukrászdából sütit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) biztonságos utat Pestre, te kis szülinapos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (apumnak a névnapja van ma, úgyhogy poénkodtunk, h arra kapta a kocsit XD) Elhiszem, hogy most még az újdonság varázsa, meg a lila ködök az autó körül XD Rendben, majd akkor még kooperálunk majd hogy hol, mikor és merre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor végül ki jön. Apudnak boldog névnapot én is felköszöntettem már a Lacikat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 14:33:53 |
|
|
|
2010.06. 27. - 14:42:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jajjj ne, most a Chuck Norris mintájára Vikis viccek tömkelege lesz???
Mauka jön meg én eddig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ha hoznál vkit/vkiket, szólj csak nekik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 15:24:01
Létrehozva:
|
|
|
Angie boldog szülinapot! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
futnom kell... amúgy haldoklok alvajáró... |
|
|
|
2010.06. 27. - 15:57:07
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség! - Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norrist, hogy legyen öngyilkos! - Orbán Viktor még nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja! - Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt! - A világon a 3 leggyakori ...tovább »bb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor! - Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk! - Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás! - Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor bármit is tenne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 16:33:49
Létrehozva:
|
|
|
Niki: majd ha magadhoz tértél és lesz pár perced, mesélj az esküvőről! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem, jól éreztétek magatokat! kitartást a melóhoz!!!!!!!!
Jantar: remélem neked is jó volt a tegnapi buli! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 17:10:15
Létrehozva:
|
|
|
Angelus!!!Boldog szülinapot!!! pusszzz-pusszszzzz
|
|
|
|
2010.06. 27. - 17:37:23
Létrehozva:
|
|
|
Jajjjj gyerekek!!!De jó volt a tegnap éjszakám!!!!
Na jó ebben segített az 1liter jéger elfogyasztása is amit ketten,hárman ittunk!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tudjátok említettem,hogy lesz egy helyi rendezvény,ahol a párom is énekel! Na itt a sztárvendég a Bon-Bon volt!Úúúúú,hogy ezek milyen jók??!!Nem is hittem volna!! Olyan hangulatot kerekítettek,hogy csak na!!Legelábbis a mi asztalunknál!!Mi felállva táncoltunk meg tapsoltunk!Nem is tudtam,hogy én ennyi Bon-Bon számot ismerek!Szinte mindet!!!hehe Ennek a Szolnoki Petinek milyen jó hangja van?!!!Alig hatvan kilós a csávó!Nem is értem,hogy jön ki ilyen hang belőle!?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voltak nyolcan a színpadon és lenyomták becsülettel a több,mint 1,5órát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na a lényeg a lényeg,jóóóóó volt!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi!!Szuper a kocsi!És ezek még elég megbízhatóak is,tudomásom szerint! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki te meg szép vagy!!Megy a hajad színe a szemedhez (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 17:47:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie Boldog szülinapot!!!
|
|
|
|
2010.06. 27. - 18:18:31
Létrehozva:
|
|
|
süni: na örülök, hogy jól sikerült a parti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) párod is sikeresen adott elő??
jah, nekem szimpik a Bon Bon-os srácok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szuper, hogy kellemesen csalódtál bennük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bírom Peti hangját! jaja, mindenki azt mondta, hogy a Toyoták nagyon megbízhatóak! (főleg a 2005 előttiek - a miénk 2001-es). úgyhogy itt is nagy az öröm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na épp frissítem meg rendezem az Excel táblázatos DM kollekciómat. anyám mennyi cucc!!!! |
|
|
|
2010.06. 27. - 18:24:10
Létrehozva:
|
|
|
süni: na örülök, hogy jól sikerült a parti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) párod is sikeresen adott elő?? jah, nekem szimpik a Bon Bon-os srácok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szuper, hogy kellemesen csalódtál bennük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bírom Peti hangját! jaja, mindenki azt mondta, hogy a Toyoták nagyon megbízhatóak! (főleg a 2005 előttiek - a miénk 2001-es). úgyhogy itt is nagy az öröm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na épp frissítem meg rendezem az Excel táblázatos DM kollekciómat. anyám mennyi cucc!!!! Igen a páromnak is volt sikere!3számot énekelt(ek)! Én nem mernék kiállni közel ezer ember elé!!hujujujjj (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Majd egyszer kirakom a tubusra,mert felvettem ám! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 18:29:42
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jajjj ne, most a Chuck Norris mintájára Vikis viccek tömkelege lesz??? Mauka jön meg én eddig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ha hoznál vkit/vkiket, szólj csak nekik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom, de ez egyszerűen annyira jó volt.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem bírtam ki és be kellett szúrnom ide is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hú, majd lehet Lola is jönne, majd meginterjúvolom. Ő is szeret filterezni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie boldog szülinapot! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) futnom kell... amúgy haldoklok alvajáró... Köszi Niki! Cupp neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angelus!!!Boldog szülinapot!!! pusszzz-pusszszzzz Köszönöm Süni neked is!! Angie Boldog szülinapot!!! Mode, neked is nagyon köszi! Láttam bejött az MJ klip, amit linkeltem a FB oldaladra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:07:19
Létrehozva:
|
|
|
Na,mi van Niki!??
Nincs ihlet???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy elaludtál a gép előtt??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Sz'asztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hú, ma azt hittem megőrülök, percenként aludtam el, hála Isten kevés volt a meló minden hangnál úgy riadtam fel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jantar: te ne kárörvendj, az angoljaid most csomagolnak haza! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, kocsi jó elhiszem, hogy beleszerettél tök jó a falad, szupcsi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szupcsi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angie utolért korban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis szülinapos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni énekelt a párod? De jó!!! Én is bírom a hangját olyan selymes búgó féle... Jó volt a buli, szép volt nagyon az Adri, csak kicsit szomorkás vagyok, hogy elköltöznek Sopronba. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Végre jött egy kolléganő, akivel egy húron voltunk és erre elmennek... Persze tartjuk majd a kapcsolatot, csak kár... Benyomok ide pár képet ha nem zavar... Hazafelé Mode-ot hallgattunk és telihold volt az autóúton, tök állat volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe Süni hát igen, kb. Reggel megint korán kelek. És most bejelentem, hogy kedden illetve szerdán annyit alszok, mint a csuda!!! Végre!!! |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:14:11
Létrehozva:
|
|
|
Sz'asztok! Hú, ma azt hittem megőrülök, percenként aludtam el, hála Isten kevés volt a meló minden hangnál úgy riadtam fel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jantar: te ne kárörvendj, az angoljaid most csomagolnak haza! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, kocsi jó elhiszem, hogy beleszerettél tök jó a falad, szupcsi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szupcsi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angie utolért korban. kis szülinapos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni énekelt a párod? De jó!!! Én is bírom a hangját olyan selymes búgó féle... Jó volt a buli, szép volt nagyon az Adri, csak kicsit szomorkás vagyok, hogy elköltöznek Sopronba. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Végre jött egy kolléganő, akivel egy húron voltunk és erre elmennek... Persze tartjuk majd a kapcsolatot, csak kár... Benyomok ide pár képet ha nem zavar... Hazafelé Mode-ot hallgattunk és telihold volt az autóúton, tök állat volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe Süni hát igen, kb. Reggel megint korán kelek. És most bejelentem, hogy kedden illetve szerdán annyit alszok, mint a csuda!!! Végre!!! Nyomjad-nyomjad!!! Nem fáj-nem fáj!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen igen!Énekelget! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |