![]() ![]() |
2010.06. 27. - 19:16:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode, neked is nagyon köszi! Láttam bejött az MJ klip, amit linkeltem a FB oldaladra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, nagyon szeretem azt a dalt. A klip sem rossz, bár van egy másik verziója is. Klip-ben nem nagy kedvenc, de dalban igen, a többi 20 között (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:35:59
Létrehozva:
|
|
|
Adri_esk__v___036.jpg ( 131.63K )
Letöltések száma: 12
Adri_esk__v___041.jpg ( 135.93K )
Letöltések száma: 15Hobbi szinten énekel? Vagy? Na mindjárt nem enged többet...
Adri_esk__v___027.jpg ( 139.44K )
Letöltések száma: 10Szépséges Adri.
Adri_esk__v___062.jpg ( 138.79K )
Letöltések száma: 10másik kolléganővel. A gyerekek mondtak a szertartáson a hivatalin idézetet is, de várni kellett mert nem akart megszólalni, azt mondta álmos és aludni akar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aztán rákezdte és nagy taps. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:36:58
Létrehozva:
|
|
|
Niki, akkor most már egykorúak vagyunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jó alvást neked kedden és szerdán!!! És tök jó, hogy jól sikerült a lakodalom meg az esküvő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:37:26
Létrehozva:
|
|
|
Letöltések száma: 10másik kolléganővel. A gyerekek mondtak a szertartáson a hivatalin idézetet is, de várni kellett mert nem akart megszólalni, azt mondta álmos és aludni akar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aztán rákezdte és nagy taps. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de kis cukik a gyerekek és a menyasszony is nagyon szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki te is szép vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:39:33
Létrehozva:
|
|
|
Persze, nagyon szeretem azt a dalt. A klip sem rossz, bár van egy másik verziója is. Klip-ben nem nagy kedvenc, de dalban igen, a többi 20 között (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem klipben is kedvenc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg persze a Thrillert is nagyon szeretem, a kisfilmes, hosszú verziót, meg a Ghostot. |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:40:25
Létrehozva:
|
|
|
Letöltések száma: 10másik kolléganővel. A gyerekek mondtak a szertartáson a hivatalin idézetet is, de várni kellett mert nem akart megszólalni, azt mondta álmos és aludni akar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aztán rákezdte és nagy taps. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,csak hobbi szinten! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Heheheeee a gyerekek!!!Aranyos lehetett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézed a meccset??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:41:39
Létrehozva:
|
|
|
Letöltések száma: 10másik kolléganővel. A gyerekek mondtak a szertartáson a hivatalin idézetet is, de várni kellett mert nem akart megszólalni, azt mondta álmos és aludni akar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aztán rákezdte és nagy taps. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen szép volt a menyasszony (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) És te is szép voltál Niki! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) de kis cukik a gyerekek és a menyasszony is nagyon szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki te is szép vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szinte ugyan ezt írtam én is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:43:13
Létrehozva:
|
|
|
süni: grat a párodnak!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ANgie: okés, majd várom Lola nyilatkozatát is. Niki: nagyon csini volt a menyasszony!!! de husik lehettek a kicsik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előre is jó alvást kívánok én is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:http://www.nndb.com/people/480/000027399/dave-gahan.gif) (IMG:http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/dave-gahan/dave-gahan-20080112-362096.jpg) (IMG:http://images.mirror.co.uk/upl/m4/may2009/7/4/dave-gahan-pic-getty-939933885.jpg) (IMG:http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20090512/300.gahan.dave.051209.jpg) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:48:15
Létrehozva:
|
|
|
Nekem klipben is kedvenc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg persze a Thrillert is nagyon szeretem, a kisfilmes, hosszú verziót, meg a Ghostot. Klipben Thriller, igen azt is imádom, de amiért igazán megőrülök az a Bad. Egyszerűen imádom azt, hogy az egészet végig táncolja, na meg az a szerkó.... uh... Meg a Sranger In Moscow klip..na az igazán művészi. Ő klipben nagy volt...mondjuk minden másban is... Ghost sem rossz, tudtommal magából a Ghosts filmből lett összevágva. |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:48:51
Létrehozva:
|
|
|
Adri_esk__v___067.jpg ( 131.15K )
Letöltések száma: 11Hehehe! Basszus, nem engedi...van egy nagyobb kép, tök jó ülök a sok kaja előtt és mutatom, hogy elég, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó a táncosak meg nem nálam vannak, mi már nem fotóztunk sajáttal... Szép volt jó volt, szokásos hagyományos lagzi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt nosztalgiázni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézem Süni a meccseket... |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:50:53
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt sereg-let. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 27. - 19:52:03
Létrehozva:
|
|
|
Köszike Sereg hát igyekeztem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Igen, a kicsik nagyon cukik voltak. Főleg mikor kiállt a fiú és csak nézett minket. Nem szólalt meg... Aztán kiment az anyukája segített neki, beszélt vele, akkor mondta, hogy ő most álmos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Utána meg rákezdett a versre. Meg amikor szórták a szirmokat, hát az kész megálltak mindig egy pár lépés után, aztán kidobálták őket, hehehe!!!! De mosolyogtam! |
|
|
|
2010.06. 27. - 20:00:05
Létrehozva:
|
|
|
csövike boldog névnapot & születésnapot az ünnepelteknek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi köszi nagyon király volt pont olyan volt, mint régen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) éjfélig lehet zenegépezni na mondanom se kellett benyomta rögtön a wrongot, miles away-t, john the revelator-t és az i feel you-t és a never let me down again-t is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak lestek egy csomóan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bea körül csak úgy döngicsélt mki mint anno (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ugyanolyan kinézetre majdnem mint horváth éva a volt szépségkirálynő csak sokkal szebb )) volt olyan bunkó részeg is, aki majdnem kiégette a bőrdzsekimet ott helybe leordítottam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) esküvő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem szeretem az esküvőt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 20:02:38
Létrehozva:
|
|
|
niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) esküvő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem szeretem az esküvőt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Valahogy sejtettem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szóval? Angoljaid? Hehehe! |
|
|
|
2010.06. 27. - 20:05:55
Létrehozva:
|
|
|
de drágaság ez nem jelenti azt, h. ne hinnék a szerelem első látásrába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ne lennék olyan romantikus, mint pl. martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak még abban az életciklusba tartok, amiről martin ír/ énekel a somebody-ban és a shake the disease-ben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 20:07:46 |
|
|
|
2010.06. 27. - 20:08:59
Létrehozva:
|
|
|
de drágaság ez nem jelenti azt, h. ne hinnék a szerelem első látásrába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ne lennék olyan romantikus, mint pl. martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak még abban az élet ciklusba tartok, amiről martin ír/ énekel a somebody-ban és a shake the disease-ben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van jól van. - Süni na mit szólsz? Német-angol. Hát szerintem mindenhogy jobbak most a németek, hiába a téves ítélet én tudtam hogy azok nyernek. Itt meg a lesgól? Szerintem itt is Argentína jobb amúgy is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 20:14:17
Létrehozva:
|
|
|
niki még jövő hét utáni héten is lesz foci vb? én már nagyon unom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 27. - 20:15:57
Létrehozva:
|
|
|
süni: grat a párodnak!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ANgie: okés, majd várom Lola nyilatkozatát is. Niki: nagyon csini volt a menyasszony!!! de husik lehettek a kicsik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előre is jó alvást kívánok én is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ma az új autóban alszol? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak poén (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Klipben Thriller, igen azt is imádom, de amiért igazán megőrülök az a Bad. Egyszerűen imádom azt, hogy az egészet végig táncolja, na meg az a szerkó.... uh... Meg a Sranger In Moscow klip..na az igazán művészi. Ő klipben nagy volt...mondjuk minden másban is... Ghost sem rossz, tudtommal magából a Ghosts filmből lett összevágva. A Bad is jó, nekem is az a szerkó tetszik, meg a Dirty Diana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És volt még az az Egyiptomos, kiskoromban imádtam, de nem jut eszembe a dal címe. Jaja, a Ghost a Shosts című filmmel van kombinálva, de önálló rövidfilm, azt hiszem 25 perces! |
|
|
|
2010.06. 27. - 20:16:00
Létrehozva:
|
|
|
usi nagyon szép az új autó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a dm falad is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár az ezüst angyalnak csak 2 szólóképét láttam nálad (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 27. - 20:16:23
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt sereg-let. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |