2400 Oldal V  « < 2024 2025 2026 2027 2028 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.06. 28. - 13:35:50
Létrehozva: #40501

devotee

HEhehehhee.... na az van, h én még mindig nem jutottam el a bankba... de holnap szakítok rá időt, és elmegyek... mert ÉVusnak, és Jantarnak fel kell adnom a jegyek árát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

JAjjjj.... de szép MArtinka .)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 28. - 13:37:37
Létrehozva: #40502

devotee

hát én megkérdeztem múlt héten a Metro-nómban, ott jelenleg nincs C2, de azt mondta a pasi, hogy 2-3 héten belül lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor bevásárolunk Mauka barátnőmmel - ő is jön és hasonló célból veszi a lemezt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

kitartást Trixxikém!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kapsz még képet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

huh, tetszik ez a fanart, csak kár hogy kék rajta Mart szeme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://fc02.deviantart.com/fs44/i/2009/145/e/c/Martin_L__Gore_by_alexaaaaa.png)

ez a kép ki van nyomtatva nekem és fenn van a falamon (gondolom láttátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

(IMG:http://www.voxonline.com/alternative/martin_gore/martinb.jpg)

(IMG:http://www.tobychandler.net/photos/gramartintoby.jpg)

ha már Counterfreit 2.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (jah, az előbb néztem egy Szívek szállodája részt is és mikor Dean elviszi Roryt megmutatni hogy milyen kocsit épít neki, az Oh my love eredetije ment halkan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt eszembe jutott a Martinos verzió! XD)

(IMG:http://i15.photobucket.com/albums/a360/rayarayaraya/Depeche%20Mode/martin.jpg)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 28. - 13:39:48
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 28. - 13:44:35
Létrehozva: #40503

devotee

Trixx, te is nagyon be vagy pörögve úgy látom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.06. 28. - 14:35:50) *
HEhehehhee.... na az van, h én még mindig nem jutottam el a bankba... de holnap szakítok rá időt, és elmegyek... mert ÉVusnak, és Jantarnak fel kell adnom a jegyek árát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

JAjjjj.... de szép MArtinka .)

Netbankod miért nincs még? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mennyi Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állat Counterfreit 2 képek, imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 28. - 13:47:16
Létrehozva: #40504

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 28. - 14:44:35) *
Trixx, te is nagyon be vagy pörögve úgy látom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Netbankod miért nincs még? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mennyi Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állat Counterfreit 2 képek, imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

NA majd egyszer elmesélem neked, h én h utalok... mindent.. mindenem úgy megy...nem járok postára, meg bankba sem, csak miattatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd személyesen Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 28. - 13:58:51
Létrehozva: #40505

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 28. - 14:37:37) *
hát én megkérdeztem múlt héten a Metro-nómban, ott jelenleg nincs C2, de azt mondta a pasi, hogy 2-3 héten belül lesz akkor bevásárolunk Mauka barátnőmmel - ő is jön és hasonló célból veszi a lemezt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

kitartást Trixxikém!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kapsz még képet!
huh, tetszik ez a fanart, csak kár hogy kék rajta Mart szeme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://fc02.deviantart.com/fs44/i/2009/145/e/c/Martin_L__Gore_by_alexaaaaa.png)

ez a kép ki van nyomtatva nekem és fenn van a falamon (gondolom láttátok )

(IMG:http://www.voxonline.com/alternative/martin_gore/martinb.jpg)

(IMG:http://www.tobychandler.net/photos/gramartintoby.jpg)

ha már Counterfreit 2.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (jah, az előbb néztem egy Szívek szállodája részt is és mikor Dean elviszi Roryt megmutatni hogy milyen kocsit épít neki, az Oh my love eredetije ment halkan mindjárt eszembe jutott a Martinos verzió! XD)

(IMG:http://i15.photobucket.com/albums/a360/rayarayaraya/Depeche%20Mode/martin.jpg)

Köszi Usi! Drága vagy hogy így bombázol a képekkel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó nagyon ez a fanart, bár az orra....

Az nagyon jó rész. Nekem meg van az egész GG filmzene és nagyon jó. Igen amikor Mart énekli az Oh my love-ot ahhhhhhhh
Én pont a hétvégén végeztem ki az 5. évadot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mennyi Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állat Counterfreit 2 képek, imádom

Igen, be vagyok!!!!
Csodálkozol??? Mikor megjött a postás hogy hozott nekem valamit. Ááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, majd én is megnézem hogy Szolnokon lehet-e kapni C2-t, bár nem sok esély van rá...
Lehet hogy akkor majd megkérek egy Pesten jártas ismerősömet, hogy ugorjon be a Metronómba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MARTIIIIIIIIIIIIIIIIN

He-he, Martinból sohasenem elég!!!! Nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 28. - 13:55:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 28. - 14:14:42
Létrehozva: #40506

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 28. - 14:47:16) *
NA majd egyszer elmesélem neked, h én h utalok... mindent.. mindenem úgy megy...nem járok postára, meg bankba sem, csak miattatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd személyesen Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor tán csoportos beszedési megbízással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Praktikus, ám pénzbe kerül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oké (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogy elnézem 17-én jó idő lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.06. 28. - 14:58:51) *
Igen, be vagyok!!!!
Csodálkozol??? Mikor megjött a postás hogy hozott nekem valamit. Ááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, majd én is megnézem hogy Szolnokon lehet-e kapni C2-t, bár nem sok esély van rá...
Lehet hogy akkor majd megkérek egy Pesten jártas ismerősömet, hogy ugorjon be a Metronómba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor mutattad a postásnak is, hogy mi van a borítékban? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vagy esetlen szólhatnál nekem és akkor nézek neked eBayen pár dollárért.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit szólsz?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 28. - 14:27:34
Létrehozva: #40507

devotee

Juhééééééj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó idő lesz.. legyen is.. és ne essen, h épüljön a medence!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 28. - 14:32:21
Létrehozva: #40508

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 28. - 15:14:42) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor mutattad a postásnak is, hogy mi van a borítékban? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vagy esetlen szólhatnál nekem és akkor nézek neked eBayen pár dollárért.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit szólsz?

Igen mutattam neki, teljesen oda volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mondtan is neki, hogy ó a legjobb postás a világon, amiért ilyeneket hoz nekem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örül nagyon, el is pirult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ó Ange, néznél nekem????? Köszönöm te drága, te TÜNDÉR!!!!! Jó lenne, és akkor úgy rendeznénk mint a múltkor, vagy odaadom 17-én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 28. - 14:39:57
Létrehozva: #40509

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 28. - 15:27:34) *
Juhééééééj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó idő lesz.. legyen is.. és ne essen, h épüljön a medence!

Hajrá medence!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 28. - 14:41:40
Létrehozva: #40510

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 28. - 15:27:34) *

Egyetértek, majd benyújtjuk a kérvényt Mindenható Viktornak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) OK? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretnék már lubickolni, idén még nem is voltam strandon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 28. - 14:43:10
Létrehozva: #40511

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 28. - 15:41:40) *
Egyetértek, majd benyújtjuk a kérvényt Mindenható Viktornak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) OK? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretnék már lubickolni, idén még nem is voltam strandon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Majd mész a jövő héten drága, a szabidon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó lesz neked....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 28. - 14:43:23
Létrehozva: #40512

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 28. - 15:32:21) *
Igen mutattam neki, teljesen oda volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mondtan is neki, hogy ó a legjobb postás a világon, amiért ilyeneket hoz nekem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örül nagyon, el is pirult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ó Ange, néznél nekem????? Köszönöm te drága, te TÜNDÉR!!!!! Jó lenne, és akkor úgy rendeznénk mint a múltkor, vagy odaadom 17-én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cuki pofa, mond meg neki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Persze nézek neked, de még várjuk, mert az árfolyam pocsék, de remélem úgy egy hónapon belül helyre fog rázódni, és akkor lehet megint rendelgetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem amúgy tökéletesen megfelel az átutalás, és majd megint neked postáztatom, így nincs dupla postaköltség sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 28. - 14:46:28
Létrehozva: #40513

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 28. - 15:43:23) *
Cuki pofa, mond meg neki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Persze nézek neked, de még várjuk, mert az árfolyam pocsék, de remélem úgy egy hónapon belül helyre fog rázódni, és akkor lehet megint rendelgetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem amúgy tökéletesen megfelel az átutalás, és majd megint neked postáztatom, így nincs dupla postaköltség sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megmondom a postásnak, szeritnem megint el fog pirulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké, rendben.
Ja az árfolyam az tényleg pocsék....... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Érzem is a törlesztőn....... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 28. - 15:03:04
Létrehozva: #40514

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 28. - 15:46:28) *
Megmondom a postásnak, szeritnem megint el fog pirulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké, rendben.
Ja az árfolyam az tényleg pocsék....... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Érzem is a törlesztőn....... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hagy piruljon, ha már ilyen pironkodós fajta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Sajna igen szar lett a forint... Orbiték odatettek neki és nem nagyon igyekeznek helyre tenni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 28. - 15:07:12
Létrehozva: #40515

devotee

Sziasztok lányok!!Hehe régen volt egy ilyen együttes is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekünk is megjöttek a Martinos jegyek!!!! jeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak az a baj,hogy a Martintól nem ismerek semmit!
De ez olyan dolog,ami pótolhatóóóóó!
Kinek van anyaga???Trixx???? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 28. - 15:10:25
Létrehozva: #40516

devotee

Trixxi: szívesen a képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most benne vagyok a bombázásban XD
jah hát Angie ócccsóbban tud szerezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én meg általában hűséges vagyok a Metro-nómhoz, ha már nincs olyan messze meg úgyis megyek oda mostanában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehe, cuki postás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem mondhatom, h a Sereg csajos felének nevében küldünk egy puszit neki! XD

Edó: gondoltam rátok ma - mármint hogy jó idő van és szárad a föld és haladhattok majd a medencével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na már a befejeztem a kupitlanítást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végre rendezve meg szortírozva van jó pár dolgom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://images.nymag.com/nymetro/nightlife/barbuzz/barbuzz051114_martin_175.jpg)

olvadokkkkk.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00784/DEPECHE_280x390_784184a.jpg)

(IMG:http://kultura.hu/img/upload/200906/depechemode_martingore_DKOKO20090623011.jpg)

(IMG:http://i.realone.com/assets/rn/img/7/3/1/6/28136137-28136142-slarge.jpg)

(IMG:http://www2.pictures.fp.zimbio.com/Depeche%20Mode%20Signing%20Autographs%20Berlin%20_kKrmAnAeEPl.jpg)

(IMG:http://www1.pictures.fp.zimbio.com/Depeche%20Mode%20Leaving%20Their%20Hotel%20Berlin%204ymFSKb9-Fgl.jpg)

(IMG:http://files.overyourhead.co.uk/images/misc/depechemodesecretmember.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 28. - 15:23:20
Létrehozva: #40517

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 28. - 16:07:12) *
Sziasztok lányok!!Hehe régen volt egy ilyen együttes is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekünk is megjöttek a Martinos jegyek!!!! jeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak az a baj,hogy a Martintól nem ismerek semmit!
De ez olyan dolog,ami pótolhatóóóóó!
Kinek van anyaga???Trixx???? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Hang anyagra gondoltam ám! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Nem félreérteni!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 28. - 15:29:23
Létrehozva: #40518

devotee

Nekem van Süni.. ha adsz egy e-mai címet, átküldöm este.. de szerintem mindenkinek van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 28. - 15:34:50
Létrehozva: #40519

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 28. - 16:29:23) *
Nekem van Süni.. ha adsz egy e-mai címet, átküldöm este.. de szerintem mindenkinek van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajjjj Edó,de drága vagy!!!De neked már megint e-mail cím kell???
szuhaisuni@gmail.com

Látod,a többiek nem valami lelkesek!?
Biztos utálnak engem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 28. - 15:58:13
Létrehozva: #40520

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 27. - 22:04:36) *
Látom lecsekkoltál?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

szsüni te még június elején engem:D
amúgy csövike mkinek
trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gratula a jegyhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a többieknek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó köszi, h. intézed és akkor odaadom a pénzt majd 07.17-én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tök jó jövő hét hvége már nemsoká itt van olyan lesz, mint a mesébe olyanokkal együtt lenni, akik azt szeretik, amiket én dm, martin
szsüni hogy hogy nem ismered martinka cuccát én egy időben csak őt hallgattam és most is martin mániás lettem
edó babe még 1* köszi deák bill gyula tök vmelyik este éppen a kopaszkutya című filmet néztem (ezt meséltem is neked edó) ott is deák bill gyula volt és hobo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon jó film és a hangulata is fenomenális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó nagy ölelés shadnek és neked is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

usika köszi a martinos képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2024 2025 2026 2027 2028 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
82 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (82 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: