2400 Oldal V  « < 2030 2031 2032 2033 2034 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.06. 29. - 19:37:37
Létrehozva: #40621

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 29. - 20:03:34) *

Strandolás de jó lenne......

Én ma bevásároltam a Rossmannban: körömlakk, pirosító, szempillaspirál, arckrém, testápoló, fogkefe és vitaminok. Háháhá egy kis kényeztetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Utána vacsi és fürcsi, most meg itt vagyok Zolim gépéről, mert a notimon nincs net. De rossz más gépét használni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ne a saját beállításaim.
Kézeljétek itt az Opera a böngésző és az be sem hoza a fórumot. A béndzsa. Bár Zolim szereti.

Igen Nikol, mi is a spanyoloknak drukkolunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 29. - 19:38:35
Létrehozva: #40622

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 29. - 20:36:28) *
Jó éjt vica!

Usi, kösz ezt a sok szuper képet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Képzeljétek, tönkrement az otthoni gépem winchestere (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Baxa meg, és mindenem a partíción volt... ami persze pont azon a winchesteren volt... majdnem mindenem le volt mentve róla, de azért volt néhány film és sorozat évad, aminek örültem volna, ha megmarad, főleg hogy a House 6. évadot nem is láttam még csak az első 5 részt asszem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szomorú vagyok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Én ugyan nem értek a winchesterhez meg a partícióhoz de nagyon sajnálom...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 29. - 19:39:03
Létrehozva: #40623

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 29. - 20:36:00) *

Köszi drága, és jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 29. - 19:39:39
Létrehozva: #40624

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 29. - 20:37:37) *
Strandolás de jó lenne......

Én ma bevásároltam a Rossmannban: körömlakk, pirosító, szempillaspirál, arckrém, testápoló, fogkefe és vitaminok. Háháhá egy kis kényeztetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Utána vacsi és fürcsi, most meg itt vagyok Zolim gépéről, mert a notimon nincs net. De rossz más gépét használni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ne a saját beállításaim.
Kézeljétek itt az Opera a böngésző és az be sem hoza a fórumot. A béndzsa. Bár Zolim szereti.

Igen Nikol, mi is a spanyoloknak drukkolunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhh hát a Rossmannos körút igazi élvezet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 29. - 19:41:14
Létrehozva: #40625

devotee

Én csütörtökön megyek strandra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt neked is Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 29. - 19:42:14
Létrehozva: #40626

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 29. - 20:36:28) *
Jó éjt vica!

Usi, kösz ezt a sok szuper képet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Képzeljétek, tönkrement az otthoni gépem winchestere (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Baxa meg, és mindenem a partíción volt... ami persze pont azon a winchesteren volt... majdnem mindenem le volt mentve róla, de azért volt néhány film és sorozat évad, aminek örültem volna, ha megmarad, főleg hogy a House 6. évadot nem is láttam még csak az első 5 részt asszem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szomorú vagyok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Á bakker ez mekkora szívás. Nagyon együtt érzek veled, egyszer már nekem is volt ilyen adatvesztésem, illetve Zoli gépén amikor még nem volt notim.
Egy csomó pótolhatatlan fénykép stb.
Küldök neked egy nagy ölelést, hogy ne szomorkodj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A filmeket azért újra be tudod szerzni pl letöltöd?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 29. - 19:42:50
Létrehozva: #40627

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 29. - 20:38:35) *
Én ugyan nem értek a winchesterhez meg a partícióhoz de nagyon sajnálom...

Köszi Niki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pár DM-es kép is elveszett így... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És a videoklipjeim! Fizikailag két winyó volt a gépemből, ezekből a nagyobbik volt még virtuálisan két részre osztva, ezért a gép 3 darab winchestert mutatott, ezekből pont az a fizikailag egy darab purcant ki, ami virtuálisan ketté volt osztva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) János - az otthoni informatikusunk - ma hívott fel, hogy már egy napja próbálja helyre tenni, de úgy tűnik menthetetlen, viszont még pár adatot megpróbál róla leszedni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 29. - 19:44:09
Létrehozva: #40628

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 29. - 20:41:14) *
Én csütörtökön megyek strandra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt neked is Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj bocsi Mode, a köszi neked szólt, a jó éjt meg Vicusnak. Én még nem alszom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kicsit meg vagyok zavarodva, meg szar az uram billentyűzete.

Hogy telik a szünet béjbi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 29. - 19:45:04
Létrehozva: #40629

devotee

Megjött Sünci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Olvastátok odakinn a musical-t? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 29. - 19:49:55
Létrehozva: #40630

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 29. - 20:39:39) *
Huhh hát a Rossmannos körút igazi élvezet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jaja, fincsi kókuszos illatom van, mert hogy egyből felavattam a testápoloót.
Amúgy vígasztalós vásárlás volt, rossz kedvem volt, így felvidítottam magam egy kicsit, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 29. - 20:42:50) *
Köszi Niki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pár DM-es kép is elveszett így... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És a videoklipjeim! Fizikailag két winyó volt a gépemből, ezekből a nagyobbik volt még virtuálisan két részre osztva, ezért a gép 3 darab winchestert mutatott, ezekből pont az a fizikailag egy darab purcant ki, ami virtuálisan ketté volt osztva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) János - az otthoni informatikusunk - ma hívott fel, hogy már egy napja próbálja helyre tenni, de úgy tűnik menthetetlen, viszont még pár adatot megpróbál róla leszedni.

Jaj de szar ez!!!!
Az én notimom meg a számítástechnikus elbatta a partíciókat, rittig nem úgy csinálta ahogy kértem. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
De nem vittem vissza, úgy hagytam. Persze már megbántam.....

Idézet (Niki @ 2010.06. 29. - 20:45:04) *

Épp most kezdtem.
De már az elejét nem értem... Akkor most ez nem is az együttesről fog szólni? Vagy olassam tovább mi?

Szeva Süncibünci!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 29. - 19:50:56
Létrehozva: #40631

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=O-h7sDs-1mI...feature=related

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 29. - 19:52:16
Létrehozva: #40632

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 29. - 20:45:04) *

Meg meg!!!
De pszt csitt!!!
Meccset nézek!!!
Sziasztok!

Láttam,de csak akkor alkotok vélemény,ha már láttam a művet!
Ha láthatom egyáltalán!

Csináltam egy új napszemcsis smilet!Érdekel valakit???hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 29. - 19:55:24
Létrehozva: #40633

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 29. - 20:52:16) *
Meg meg!!!
De pszt csitt!!!
Meccset nézek!!!
Sziasztok!

Láttam,de csak akkor alkotok vélemény,ha már láttam a művet!
Ha láthatom egyáltalán!

Csináltam egy új napszemcsis smilet!Érdekel valakit???hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem lesz pszt csitt, belefújom a füledbe a vuvuzelát, hehehe!
Érdekelne a smileee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A japcsik kihagyták a tizenegyest, így ment Paraguay.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 29. - 19:58:37
Létrehozva: #40634

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 29. - 20:42:14) *
Á bakker ez mekkora szívás. Nagyon együtt érzek veled, egyszer már nekem is volt ilyen adatvesztésem, illetve Zoli gépén amikor még nem volt notim.
Egy csomó pótolhatatlan fénykép stb.
Küldök neked egy nagy ölelést, hogy ne szomorkodj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A filmeket azért újra be tudod szerzni pl letöltöd?

Köszi az ölelést Trixx! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sajnos volt olyan japán film, amit már anno évekkel ezelőtt is vagy 3 hétig töltöttem, így esélytelen, mert itt Pesten mobilinternetem van, amivel nem tudok letölteni, otthon meg nagyon keveset vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.06. 29. - 20:49:55) *
Jaj de szar ez!!!!
Az én notimom meg a számítástechnikus elbatta a partíciókat, rittig nem úgy csinálta ahogy kértem. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
De nem vittem vissza, úgy hagytam. Persze már megbántam.....

Hát igen, nagyon szar, de most a notim legalább úgy van megcsinálva, ahogy akartam, mert csodakezű Péter úgy varázsolta rá a dolgokat, ahogy kértem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Neked mit baltázott el a partíciózással? Rossz méretekkel csinálta meg?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 29. - 19:58:44
Létrehozva: #40635

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 29. - 20:54:22) *

Hehe!Na itt van!

Mingyá letörlöm ám!
Nem futtatom itt magam!
Ááááá nem!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 29. - 20:00:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 29. - 20:00:07
Létrehozva: #40636

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 29. - 20:55:24) *

A japcsik kihagyták a tizenegyest, így ment Paraguay.

Ez a spanyol-portugál meccs elég izgis (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hajrá Spanyolország!!!
Lord of the Vuvuzela (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 29. - 20:03:04
Létrehozva: #40637

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
niki nem tetszik, amit küldtél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angi kár, hogy elszáll mindened nekem is volt már párszor ilyen, és azóta mindent kimentek lemezre ill. a gmail fiókomba is elrkaom. nekem a fotóim a picasába vannak
trixxi én mindenből a google cuccait használom google chrome, gmail, picasa, earth, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az opera nem jó sokkal jobb a g chrome és próbáld ki ha tudod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem szeretem a déli népeket csak a történelmi múltjukat és a kultúrájukat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az északi népek /tájak sokkal szebbek és izgalmasabbak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalábbis nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 29. - 20:05:27
Létrehozva: #40638

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 29. - 20:58:37) *
Köszi az ölelést Trixx! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sajnos volt olyan japán film, amit már anno évekkel ezelőtt is vagy 3 hétig töltöttem, így esélytelen, mert itt Pesten mobilinternetem van, amivel nem tudok letölteni, otthon meg nagyon keveset vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát igen, nagyon szar, de most a notim legalább úgy van megcsinálva, ahogy akartam, mert csodakezű Péter úgy varázsolta rá a dolgokat, ahogy kértem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Neked mit baltázott el a partíciózással? Rossz méretekkel csinálta meg?

Jaj nekem van ilyen filmem, ami csak nagyon lassan jön le. Bosszankodom is.
Hát akkor ezt tényleg nehéz lesz beszezni újra.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Á igen, a csodakezű Péter (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pontosan, rossz méretekkel. A rendszer partíció túl nagy lett, a másik ahol meg tárolnáma dolgaim túl kicsi. De ez van.
Nincs kedvem babrálni vele, lementegetni és újra csinálni. Na meg a külső vinyóm is tele van filmekkel, így nincs is hová menteni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 29. - 20:05:37
Létrehozva: #40639

devotee

niki http://www.youtube.com/watch?v=ma2OuSftM00 ez jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 29. - 20:05:48
Létrehozva: #40640

devotee

Na nyomjátok meg jó sokszor azt a gombot,egymás után!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nesztek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.myinstants.com/instant/vuvuzela/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2030 2031 2032 2033 2034 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
164 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (164 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: