![]() ![]() |
2010.06. 29. - 20:21:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De szép kislányod van Sünci!!!!
Nekem is kell olyan rózsaszín köntös (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:23:50
Létrehozva:
|
|
|
De csak neked! Figyi!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Itt van helyettem egy sokkal szebb!!! IMÁDOOOOM!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De szép kislányod van Sünci!!!! Nekem is kell olyan rózsaszín köntös (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni vesz neked! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:24:00
Létrehozva:
|
|
|
Haha! Hát elfelejtettem szólni. Hirtelen felindulásból cselekedtem. Na jó, akkor elnézem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:24:01
Létrehozva:
|
|
|
Oké, megvolt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj de baba napszemcsis smile. Amúgy meg tényleg mindig azt használod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még nem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen most már igen,csak ezt!Volt másik is munkára csak az tönkrement! Ezt meg már úgy megszoktam!Meg szeretem is! |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:24:02
Létrehozva:
|
|
|
ma voltam könyvtárba digitális fényképezőgéppel fényképeztem ki mindent kétféle folyóiratból mind2nek 1994-2010ig + könyvekből jó móka volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 20:25:25
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ezt ő is tudja? Még nem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen most már igen,csak ezt!Volt másik is munkára csak az tönkrement! Ezt meg már úgy megszoktam!Meg szeretem is! :Đ |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:25:53
Létrehozva:
|
|
|
Én se láttam Sünibaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert hajat mostam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyűrűk urás, hihi. Épp most néztem meg megint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak szemtelenségből küldtem Jantar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért nem néztétek meg a Coccolino macis videjót? Hehehe Én is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:26:13
Létrehozva:
|
|
|
tesco gazdaságos napszemüveg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 20:26:59
Létrehozva:
|
|
|
Hehe de vagány! Hol van a szádból a vuvu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lenyeltem...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:28:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 29. - 20:29:20
Létrehozva:
|
|
|
angi most éppen ezeket a kifotózott képeket mentem a picasa-ba, mert agyhúgykövet is kapnék ha úgy járnál mint te (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
|
2010.06. 29. - 20:30:25
Létrehozva:
|
|
|
De szép kislányod van Sünci!!!! Nekem is kell olyan rózsaszín köntös (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd kapsz a Zolidtól,ha jó,nem is,inkább ha rossz kislány leszel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:30:29
Létrehozva:
|
|
|
ma voltam könyvtárba digitális fényképezőgéppel fényképeztem ki mindent kétféle folyóiratból mind2nek 1994-2010ig + könyvekből jó móka volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El is hiszem hogy jó szórakoztál. Nekem ez eszembe sem jutna. De tök jó. Milyen folyóírtok/könyvek voltak? Jó képek lettek? Mert én egyszer egy fényképet fotóztam digivel, nem lett valai jó.... Képzeljétek, én meg színházbérletet veszek, vére találam magamnak párt. Csak az a gáz, hogy nálunk csak "kihalásos" alapon lehet bérlethez jutni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyapámnak sikerült a múlt évben, meghalt egy idős néni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény. Hátha nekünk is szerencsénk lesz és lemondja valaki vagy ilyesmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:30:42
Létrehozva:
|
|
|
3 helyen vannak a cuccam lemezen , és weben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szakdogámhoz kell és le is mennék hídba ha elszállna minden (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
|
2010.06. 29. - 20:31:54
Létrehozva:
|
|
|
De csak neked! Figyi!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Itt van helyettem egy sokkal szebb!!! IMÁDOOOOM!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Apa szeme fénye (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aranyos!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd kapsz a Zolidtól,ha jó,nem is,inkább ha rossz kislány leszel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Méhecske kontra bibe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:32:35
Létrehozva:
|
|
|
tirxxi szakdogámhoz kell tokaj-hegyalja borászatából írom ill. a borturizmus és annak megközelítése a borutak ill. emberi tőke beviteléről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 borászatos folyóirat volt borbarát és bor & piac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 20:32:38
Létrehozva:
|
|
|
tesco gazdaságos napszemüveg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Armani!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:34:41
Létrehozva:
|
|
|
angi most éppen ezeket a kifotózott képeket mentem a picasa-ba, mert agyhúgykövet is kapnék ha úgy járnál mint te (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Én is gondolkodom, mert van egy jó nagy természetkép gyűjteményem kategorizálva nemzeti parkokként, és én is azt kapnék ha elvesznének. Majd utána járok hogy megy az ilyesmi. Addig is vennem is kellene pár DVD-t hogy kiírjam. Majd kapsz a Zolidtól,ha jó,nem is,inkább ha rossz kislány leszel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zoli rendes csávó, megkapnám ha jó ha rossz vagyok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:34:44
Létrehozva:
|
|
|
Armani!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem is volt anno kb. 10 éve márkás de a gyepen összetört volt amit el is hagytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így nem invesztálok ilyenekbe sokat |
|
|
|
2010.06. 29. - 20:35:46
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Méhecske kontra bibe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |