![]() ![]() |
2010.06. 29. - 21:24:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usigirl, hogy te aztán mindig milyen bőkezűen érkezel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na akkor nyertek jól van, les volt vagy mi?! Jaj, ha öt centire előrébb volt leszarom, a támadó focit kell segíteni, nem a védekezőt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 21:24:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 29. - 21:26:30
Létrehozva:
|
|
|
Belelendültél Usibébi!
|
|
|
|
2010.06. 29. - 21:29:24
Létrehozva:
|
|
|
ja hát tudod, folyamatosan meg van nyitva a gugli Dave és Mart nevével és ahogy haladok a lapozással, úgy halad az ide való képpakolás is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval jól kijövünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) főleg hogy az itthoni net korlátlan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem véletlen vártam, h hazaérjek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
éééés egy kis Recoilt is hallgatok ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apum is kedveli (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://stellanova.files.wordpress.com/2009/08/dave-gahan.jpg) (IMG:http://www.slicingupeyeballs.com/wp-content/uploads/2009/11/martingore_poster.jpg) |
|
|
|
2010.06. 29. - 21:30:12
Létrehozva:
|
|
|
én is szeretem az akkori és a holland show-beni haját http://www.youtube.com/watch?v=uTGzqwn9D18 <- kb. nekem is ilyen, mert mindig kifésülöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak a hossza lehúzza szsüni mi a kislányod neve? Brigitta Leona (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 21:37:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 29. - 21:57:47
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt, holnap én is melózok!
búcsúzóul: (IMG:http://userserve-ak.last.fm/serve/_/8953305/Dave%20Gahan%20F1040015.jpg) (IMG:http://www.citylife.co.uk/img/18406/38592_dave_gahan_of_depeche_mode.jpg) (IMG:http://media3.washingtonpost.com/wp-srv/photo/gallery/090528/GAL-09May28-2097/media/PHO-09May28-163468.jpg) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2784/4422974313_fe8783db95.jpg) |
|
|
|
2010.06. 29. - 21:59:29
Létrehozva:
|
|
|
Szép nevek Süni...
Usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elvagy bébi. Jó éjt!!! Hehe jó munkát! Igazán nem akarlak titeket húzni, de én holnap ööö, mit is? Későn kelek, csavargok, tán strandolok, Zolizok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és lustizok. Majd gondolok rátok! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 22:26:28
Létrehozva:
|
|
|
Usi ... drágám.... de én voltam nálad... két napot... és Te.. az Én autómban ültél, mikor szegeden cirkáltunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként szép estét mindenkinek.. pesten voltunk a lányokkal, musicalt néztünk, az Elisabeth-et... nagyon nagyon jó volt.. most értünk haza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem olvastam vissza, majd talán holnap. most annyira fáradt, és éhes vagyok, h húzok aludni.. mindenkinek szép iccakát, álmokat! |
|
|
|
2010.06. 30. - 05:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Nyertek az én spanyol legényeim. Szerintem ez volt a VB egyik legjobb és legizgibb meccse (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ugye Niki? (mondom ezt úgy, hogy nem láttam a többit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Jó pihit neked! Usi, nektek szerencsétek volt, ebben a winyóban az olvasófej mondott csődöt, szóval nem tudom János mit kezd vele, fogta a fejét mikor mondtam, hogy kb. mindenem rajta volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem gondoltam, hogy álltó helyben tönkre megy, hónapok óta alig volt használva. Nem értem. Edó, az Elizabethet egyszer én is meg szeretném nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mennyi állati klasz kép!!!!!!!!!!!!!!!! óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, sokk a szemgolyóimnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 06:52:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Angie nagyon sajnálom ami a gépeddel történt és,hogy eltüntek a dolgaid. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szép napot mindenkinek. |
|
|
|
2010.06. 30. - 07:34:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó Regglet!
Usi te drága, két olyan képet raktál be, az egyiken sárga gitárral van a drága, a másikon pirossal hogy ááááááááááááááááá. Annyira de annyira szexuális ez a Martin. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én is főleg New York-ban szoktam garázdálkodni az earth-el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ange: olvasófejet nem lehet cserélni a winyóban? Mert ha a lemez nem sérült, akkor az adatok ott vannak.... |
|
|
|
2010.06. 30. - 07:37:51
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! na már 7 óta fenn vagyok, ma megyek 9-re kicsit melózni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edó: tényleg!!!!!!!!! mondom nagyon szét vagyok/voltam esve. olyanok kiesnek, h voltam temetésen meg látod, a kocsis eset! igazad van! dinka vagyok! mondom, ez a vizsgaidőszak nagyon kicsinált. emiatt is álmodtam az általános, a közép sulimmal és az egyetemmel is mindenféle baromságot, de pont ez hozta el életem első álmát Kesslerrel!!!!!!!!!!! XDDDDDDDD nagyon röhögtem magamban! XDDDDDDDD na ezt a részét az álomnak elmesélem. vmiért vissza kellett mennem az általános sulimba de nem akartam és már 2 hete halogattam, aztán eszembe jutott h mint a dedóban, igazolást kell szereznem a hiányzásaimról. és ezért bementem a középsulimba, ami olyan volt mint az egyetemem, de az általános iskolás szám.tech tanárom tartott ott órát, de az óra közepe felé átváltozott Kesslerré és a DM-et vettük mint tananyagot és kérdezte, h ismeri-e őket vki, mondtam hogy én igen és nekitámaszkodott az előttem lévő padnak és kérdezte, hogy mik voltak az okai, hogy a tatabányai DM buli rosszul sikerült én meg szorgosan felelgettem és meg volt elégedve velem a többiek meg csak néztek hogy miket tudok. tökre vigyorogtam! XDDDD Niki: jó pihit!!!!! megérdemled!!!!!!!!!!!! na pár kép, hogy kibírjátok a délelőttöt: a csodás turnékönyvből: (IMG:http://www.civistarget.hu/wp-content/dmred1.jpg) (IMG:http://media3.washingtonpost.com/wp-srv/photo/gallery/091109/GAL-09Nov09-3046/media/PHO-09Nov09-187192.jpg) (IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/gy_illustrations/2008_pics/pic_dave_08_mirror_2.jpg) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2486/4000830323_51512eab1c.jpg) Budapest: (IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/gy_illustrations/2010-pics/pic_martin_budapest_2010_live.jpg) (IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/gy_illustrations/2009-pics/pic_sotustudio2.jpg) (IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/gy_illustrations/pic_starock_martin2.jpg) Trixxi: örülök, hogy olvadtál (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd ha hazaértem, kaptok még képet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 07:41:04
Létrehozva:
|
|
|
Na hát nálunk ilyen nem fordulhatna elő, hehehe. Épp azért ad nekem ilyen dolgokat, mert neki van és több van, mint nekem. Elég szomorú lenne, ha még olyanra fájna a foga, ami nekem van és bizony nincs is ilyen dolog. Ezért mondom, hogy jobban kereső! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó éjt az elmenőknek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, ne úgy értsd már hogy anyumnak az én dolgaimra fáj a foga. És ez egyáltalán nem pénzkérdés, kinek megy jobban. Amúgy is utálom az ilyet. A jószívűség pont nem a pénzről szól, meg hogy ki a jobban kereső. Akit szeretek, annak adok. Legyen az anyum, barátnőm, testvérem stb. és nem nézem jobban keresnek-e. Nálam így működik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 07:45:08
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Angie nagyon sajnálom ami a gépeddel történt és,hogy eltüntek a dolgaid. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szép napot mindenkinek. Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Neked is szép napot! Jó meleg lesz és sok napsütés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 07:47:44
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! na már 7 óta fenn vagyok, ma megyek 9-re kicsit melózni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: tényleg!!!!!!!!! mondom nagyon szét vagyok/voltam esve. olyanok kiesnek, h voltam temetésen meg látod, a kocsis eset! igazad van! dinka vagyok! mondom, ez a vizsgaidőszak nagyon kicsinált. emiatt is álmodtam az általános, a közép sulimmal és az egyetemmel is mindenféle baromságot, de pont ez hozta el életem első álmát Kesslerrel!!!!!!!!!!! XDDDDDDDD nagyon röhögtem magamban! XDDDDDDDD na ezt a részét az álomnak elmesélem. vmiért vissza kellett mennem az általános sulimba de nem akartam és már 2 hete halogattam, aztán eszembe jutott h mint a dedóban, igazolást kell szereznem a hiányzásaimról. és ezért bementem a középsulimba, ami olyan volt mint az egyetemem, de az általános iskolás szám.tech tanárom tartott ott órát, de az óra közepe felé átváltozott Kesslerré és a DM-et vettük mint tananyagot és kérdezte, h ismeri-e őket vki, mondtam hogy én igen és nekitámaszkodott az előttem lévő padnak és kérdezte, hogy mik voltak az okai, hogy a tatabányai DM buli rosszul sikerült én meg szorgosan felelgettem és meg volt elégedve velem a többiek meg csak néztek hogy miket tudok. tökre vigyorogtam! XDDDD Niki: jó pihit!!!!! megérdemled!!!!!!!!!!!! na pár kép, hogy kibírjátok a délelőttöt: a csodás turnékönyvből: Trixxi: örülök, hogy olvadtál (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd ha hazaértem, kaptok még képet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Reggel 7-kor keltél? Én akkor már itt melóztam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Korán felébredtem aztán betekertem a céghez. Sajna rengeteg a munka... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, mindig olvadozok Matintól, egyszerűen nem lehet betelni vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Siess haza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he a számtech tanár átváltoztott Kesslerré???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki szabin van? De jó neki. Ange neked is már csak 3 nap meló!! Juhéééé! Most el is köszönök, megcsinálom a múlt hétről elmaradt anyagot. Pusza! |
|
|
|
2010.06. 30. - 08:12:25
Létrehozva:
|
|
|
Niki, ne úgy értsd már hogy anyumnak az én dolgaimra fáj a foga. És ez egyáltalán nem pénzkérdés, kinek megy jobban. Amúgy is utálom az ilyet. A jószívűség pont nem a pénzről szól, meg hogy ki a jobban kereső. Akit szeretek, annak adok. Legyen az anyum, barátnőm, testvérem stb. és nem nézem jobban keresnek-e. Nálam így működik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez a helyes meglátás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjátok ti ezt rólam nagyon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 08:18:18
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Neked is szép napot! Jó meleg lesz és sok napsütés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi.Észre is vettem a napsütést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az előbb jártuk meg a boltot,hogy ne később menjünk amikor nagyon meleg van. Ez a helyes meglátás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjátok ti ezt rólam nagyon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 08:20:47
Létrehozva:
|
|
|
Usi, micsoda egy álom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tyűűű.... Na éjjel nekem olyan rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy egy balesetben minden barátom és kollégám meghalt, és én jöttem be dolgozni, nem volt itt senki, csomót telefonáltam de senki sem vette fel, aztán pánikba estem, neteztem és ez volt a címlapon minden online újságnál... nagyon szörnyű volt, és ekkor ébredtem fel. Úgy megkönnyebbültem utána, de azért felzaklatott rendesen!
Köszi.Észre is vettem a napsütést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az előbb jártuk meg a boltot,hogy ne később menjünk amikor nagyon meleg van. Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Reggel beugrottam a boltba, szerettem volna jégkérmet venni, de nem volt epres (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így elmaradt a meglepi, pedig az Andi is imádja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No, majd legközelebb... Köszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 08:39:17
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! na már 7 óta fenn vagyok, ma megyek 9-re kicsit melózni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: tényleg!!!!!!!!! mondom nagyon szét vagyok/voltam esve. olyanok kiesnek, h voltam temetésen meg látod, a kocsis eset! igazad van! dinka vagyok! mondom, ez a vizsgaidőszak nagyon kicsinált. emiatt is álmodtam az általános, a közép sulimmal és az egyetemmel is mindenféle baromságot, de pont ez hozta el életem első álmát Kesslerrel!!!!!!!!!!! XDDDDDDDD nagyon röhögtem magamban! XDDDDDDDD na ezt a részét az álomnak elmesélem. vmiért vissza kellett mennem az általános sulimba de nem akartam és már 2 hete halogattam, aztán eszembe jutott h mint a dedóban, igazolást kell szereznem a hiányzásaimról. és ezért bementem a középsulimba, ami olyan volt mint az egyetemem, de az általános iskolás szám.tech tanárom tartott ott órát, de az óra közepe felé átváltozott Kesslerré és a DM-et vettük mint tananyagot és kérdezte, h ismeri-e őket vki, mondtam hogy én igen és nekitámaszkodott az előttem lévő padnak és kérdezte, hogy mik voltak az okai, hogy a tatabányai DM buli rosszul sikerült én meg szorgosan felelgettem és meg volt elégedve velem a többiek meg csak néztek hogy miket tudok. tökre vigyorogtam! XDDDD Niki: jó pihit!!!!! megérdemled!!!!!!!!!!!! Trixxi: örülök, hogy olvadtál (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd ha hazaértem, kaptok még képet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Heheheeee,de jó álom,már megint!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te mindig ilyen jókat álmodsz?!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt! Húúú ilyen sokat már régen aludtam!kilencig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |