2400 Oldal V  « < 2036 2037 2038 2039 2040 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.06. 30. - 11:09:29
Létrehozva: #40741

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 30. - 09:20:47) *
Usi, micsoda egy álom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tyűűű.... Na éjjel nekem olyan rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy egy balesetben minden barátom és kollégám meghalt, és én jöttem be dolgozni, nem volt itt senki, csomót telefonáltam de senki sem vette fel, aztán pánikba estem, neteztem és ez volt a címlapon minden online újságnál... nagyon szörnyű volt, és ekkor ébredtem fel. Úgy megkönnyebbültem utána, de azért felzaklatott rendesen!

Reggel beugrottam a boltba, szerettem volna jégkérmet venni, de nem volt epres (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így elmaradt a meglepi, pedig az Andi is imádja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No, majd legközelebb...

Köszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Angie uh micsoda álom.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Csak az epres jégkrémet szereted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 30. - 11:11:07
Létrehozva: #40742

devotee

Hát itt nincs valami nagy forgnyalom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ilyen nagy munkában van mindenki??!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Én meg lepermeteztem hátul a kertben a gizgazat!!
A parasztgyerek!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Húúúúú,de meleg van!!!
Itt a nyár!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 30. - 11:34:34
Létrehozva: #40743

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 30. - 12:11:07) *
Hát itt nincs valami nagy forgnyalom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ilyen nagy munkában van mindenki??!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Én meg lepermeteztem hátul a kertben a gizgazat!!
A parasztgyerek!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Húúúúú,de meleg van!!!
Itt a nyár!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Ideje volt már,hogy végre jó idő legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 30. - 11:50:25
Létrehozva: #40744

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 30. - 08:47:44) *
Reggel 7-kor keltél? Én akkor már itt melóztam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Korán felébredtem aztán betekertem a céghez. Sajna rengeteg a munka... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Igen, mindig olvadozok Matintól, egyszerűen nem lehet betelni vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Siess haza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
He-he a számtech tanár átváltoztott Kesslerré???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki szabin van? De jó neki.
Ange neked is már csak 3 nap meló!! Juhéééé!

Most el is köszönök, megcsinálom a múlt hétről elmaradt anyagot.
Pusza!

de Trixxi baba, nekem nyári szünet van, nekem a reggel hét korán van ilyenkor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jajajaja, Kesslerré vált az ex-szám.tech tanárom XD és úgy hirtelen történelem óra feelingje volt az órának XD hehe Depeche-történelem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: még jó hogy csak álom volt a tied!!!! mondjuk nekem se volt a Kessys előtt kellemes, mert a volt sulimban majdnem lezuhantam 2-3 emelet magasból... :S

süni: nem mindig emlékszem az álmaimra, de ha igen, azok általában ilyen komplikált-zavaros-egybefolyós-viccesek XD

ehhh... én elviselném, ha kicsit kevésbé lenne meleg - mehetek mindjárt apunak segíteni a fűnyírásban a hegyen... munkából munkába.... faxaaaa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
de legalább holnap megveszem a Placi jegyet meg mozizunk egy jót Angie-vel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://www.blikk.hu/data/cikk/2/00/84/9/cikk_2008409/depes.jpg)

(IMG:http://www.blikk.hu/data/cikk/2/00/84/98/cikk_2008498/dep.jpg)

(IMG:http://www.bizbash.com/content/editorial/StoryPhoto/big/e15268image2.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 30. - 12:03:11
Létrehozva: #40745

devotee

Usi jó fűnyírást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 30. - 12:45:13
Létrehozva: #40746

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 30. - 08:41:04) *
Niki, ne úgy értsd már hogy anyumnak az én dolgaimra fáj a foga.
És ez egyáltalán nem pénzkérdés, kinek megy jobban. Amúgy is utálom az ilyet.
A jószívűség pont nem a pénzről szól, meg hogy ki a jobban kereső.
Akit szeretek, annak adok. Legyen az anyum, barátnőm, testvérem stb. és nem nézem jobban keresnek-e. Nálam így működik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Látom fogalmad sincs miről beszélek, úgyhogy erre már nem válaszolok.

Csak annyit, hogy egy korábbinál írtam: adni én is adok, és ami kell, az a szeretet adása.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 12:56:14
Létrehozva: #40747

devotee

Sziasztok!

CSuda szép nyári nap..
Niki.. milyen a szabi? Pihi?
Usi!

Jó munkát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vetkőzzé le bikinyire... h legyen egy kis színed, mire ide érsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem ám lekap majd a nap a vízben

Angie.. még mindig nem olvastam vissza... gondolom elszállt a géped (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na majd amint tudom, elolvasom

Niki.. neked mondom csak.... kiakadtam ma az egészségügyön.. gondolom sokat hallod... aahhh... nem is mondom, nem akarom felkúrni az agyad.. mert gondolom sokan mondják, holott te sem tehetsz semmiről.. meg az én szépségemnek is árt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni.. Te a gazt permetezed? hehhehheheee

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.06. 30. - 12:59:58
Létrehozva: #40748

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 30. - 13:56:14) *
Sziasztok!

CSuda szép nyári nap..
Usi!

Jó munkát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vetkőzzé le bikinyire... h legyen egy kis színed, mire ide érsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem ám lekap majd a nap a vízben

Angie.. még mindig nem olvastam vissza... gondolom elszállt a géped (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na majd amint tudom, elolvasom

Niki.. neked mondom csak.... kiakadtam ma az egészségügyön.. gondolom sokat hallod... aahhh... nem is mondom, nem akarom felkúrni az agyad.. mert gondolom sokan mondják, holott te sem tehetsz semmiről.. meg az én szépségemnek is árt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gyomírtó bébiii,gyomírtó!!!
Sőt!!Totális gyomírtó szer!
Adok én nekik!!!Hülye gazak!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 30. - 13:28:46
Létrehozva: #40749

devotee

Sziasztok!

CSuda szép nyári nap..
Usi!

Írjad le, aztán majd visszaolvasom, most csavargyár...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 30. - 14:15:57
Létrehozva: #40750

devotee

Sziasztok!

CSuda szép nyári nap..
Usi!

Szia!

Itt is qva meleg van, végre! Ma felvettem az új ruhácskámat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És azt hiszem jövő héten is tűzforró napok várnak ránk és majd süttetem magam a strandon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jeeeeeeeeeee!!!!

Sajnos kipurcant a gépem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 14:30:58
Létrehozva: #40751

devotee

Majd este megírom, mert most dolgozom, mindig csak elolvaslak titeket két vendég közt..

Én s szoknyában dolgozom ma már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem bírtam a hosszú nadrágot.... most megy a titkok kertje második része a tv-ben.. ezt még nem is láttam, csak az elsőt... vagy asszem azt is csak olvastam .. vagy láttam is... vagy nem tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 30. - 14:35:25
Létrehozva: #40752

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 30. - 09:12:25) *
Ez a helyes meglátás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjátok ti ezt rólam nagyon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Örülök hogy egye értünk. Ebben is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 30. - 14:37:16
Létrehozva: #40753

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 30. - 15:35:25) *
Örülök hogy egyet értünk. Ebben is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 30. - 14:37:42
Létrehozva: #40754

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 30. - 09:20:47) *
Usi, micsoda egy álom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tyűűű.... Na éjjel nekem olyan rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy egy balesetben minden barátom és kollégám meghalt, és én jöttem be dolgozni, nem volt itt senki, csomót telefonáltam de senki sem vette fel, aztán pánikba estem, neteztem és ez volt a címlapon minden online újságnál... nagyon szörnyű volt, és ekkor ébredtem fel. Úgy megkönnyebbültem utána, de azért felzaklatott rendesen!

Reggel beugrottam a boltba, szerettem volna jégkérmet venni, de nem volt epres (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így elmaradt a meglepi, pedig az Andi is imádja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No, majd legközelebb...

Köszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hát a Kessleres álom jobban tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegénykém, el is hiszem hogy felzaklatott. De rossz ilyet álmodni.
Érdekes én is tök sokszor álmodok olyat hogy valami baj történik, de nem tudom használni a mobilom... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 30. - 14:37:51
Létrehozva: #40755

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 30. - 15:30:58) *
Majd este megírom, mert most dolgozom, mindig csak elolvaslak titeket két vendég közt..

Én s szoknyában dolgozom ma már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem bírtam a hosszú nadrágot.... most megy a titkok kertje második része a tv-ben.. ezt még nem is láttam, csak az elsőt... vagy asszem azt is csak olvastam .. vagy láttam is... vagy nem tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó munkát!
Titkok kertje 2???? Hogy mik vannak (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 30. - 14:43:11
Létrehozva: #40756

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 30. - 15:30:58) *

Jó melót, én dolgozok ezerrel, csak most gyorsan visszaolvastam a mai termést.

Szoknya ige, az kellene nekem is. Bakker én jól elcseszetem, hosszú farmert vettem fel.
Ezer fok van, rásülök majd a bringára. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 30. - 14:45:34
Létrehozva: #40757

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 30. - 15:37:42) *
Hát a Kessleres álom jobban tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegénykém, el is hiszem hogy felzaklatott. De rossz ilyet álmodni.
Érdekes én is tök sokszor álmodok olyat hogy valami baj történik, de nem tudom használni a mobilom... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Nagyon borzasztó volt... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Fáradt is vagyok, mert utána nem tudtam normálisan aludni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 30. - 14:46:42
Létrehozva: #40758

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 30. - 13:03:11) *
Usi jó fűnyírást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó fűnyírást igen! Bár lehet azt szeretni??? Én biztosan utálnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.06. 30. - 15:45:34) *
Nagyon borzasztó volt... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Fáradt is vagyok, mert utána nem tudtam normálisan aludni.

Ismerős.
Ígyál még egy kávét, hátha segít. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár az igazi ilyenko egy kiadós alvás lenne.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 30. - 14:50:35
Létrehozva: #40759

devotee

http://hvg.hu/velemeny/20100630_tuzijatek_arvizkarosultak

Idézet (Trixx @ 2010.06. 30. - 15:46:42) *
Jó fűnyírást igen! Bár lehet azt szeretni??? Én biztosan utálnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ismerős.
Ígyál még egy kávét, hátha segít. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár az igazi ilyenko egy kiadós alvás lenne.

Imádok füvet nyírni, meg füvet locsolni és autót mosni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnyugtat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha hazamegyek, akkor elindítok egy mosást és alszok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 30. - 14:52:17
Létrehozva: #40760

devotee

Érdekel a téma Ange, de most lépek tornázni, majd otthon megnézem.
Pusza.

Idézet (Angelus @ 2010.06. 30. - 15:50:35) *
http://hvg.hu/velemeny/20100630_tuzijatek_arvizkarosultak

Imádok füvet nyírni, meg füvet locsolni és autót mosni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnyugtat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha hazamegyek, akkor elindítok egy mosást és alszok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Füvet locsolni én is szeretek, de csak nagy melegben, mert olyankor lehet pancsolni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mosásra alszol??? De ari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na pá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2036 2037 2038 2039 2040 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
136 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (136 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: