![]() ![]() |
2009.12. 09. - 20:53:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
úúú, arra megyünk! menő esküvő, feketében mindenki. galambok helyett hollókat fognak eregetni, meg ilyenek. Lolacska (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 20:54:20
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Px6zUe3y7c8 nikinek egy metroszexuális férfi rendel imádom az énekest. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 20:55:51
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁlllj!!! 10 perce csak olvaslak titeket, és nem birom már.. nem érek utol senkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mekkorák vagytok, istenem... egy rohadt tubust nem tudtam megnézni, annyira gyorsak voltatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Lolácska, tetszett a bemutatkozód.. majdnem ugyan ilyet tudnék én is irni, csak más elfoglaltságokkal, és szőkén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusszantalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hej, szia! örülök neked, mindenkinek! annnnyira el kell húznom felkészülni egy prezire... fúj. na csak hogy tudjátok, januárban a koncerten Dave kiszúr majd a tömegből, elcsuklik a hangja, kér öt perc szünetet, majd magával visz a turné megmaradt állomásaira, és... bang, februárban Mode-ék esküvőjén csinálunk egy kis OldSchoolDMReuniont, dupla esküvővel. felvesszük az egészet, kiadjuk DVD-n meg BluRay-n, hoz egy fél SOTU-turnényit. |
|
|
|
2009.12. 09. - 20:56:11
Létrehozva:
|
|
|
Elrendelek egy műszaki szünetet, amíg Edóka beér minket olvasásban. Addig egyetek, igyatok, pisiljetek XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én gyertyatartó akarok lenni Martin és Dave egyik ágyjeleneténél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri 2. mondat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 20:56:42
Létrehozva:
|
|
|
niki ? :DDD
|
|
|
|
2009.12. 09. - 20:57:44
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Lola, partyban egye fene, bevállaljuk veled.. én legalábbis, a királyi többesemmel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mert egy ilyenről nem maradok le.. mármint egy éjszaka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 20:58:11
Létrehozva:
|
|
|
Elrendelek egy műszaki szünetet, amíg Edóka beér minket olvasásban. Addig egyetek, igyatok, pisiljetek XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én gyertyatartó akarok lenni Martin és Dave egyik ágyjeleneténél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én ágy, jelenet, lepedő, párna, paplan, latexálarc (just for Martin), kamera, gumi |
|
|
|
2009.12. 09. - 20:58:58
Létrehozva:
|
|
|
vazz... telemorzsáztam a billentyűzetet.... nemrég lett takarítva :S Ügyes vagy Capri XD ... kivertem belőle!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:00:06
Létrehozva:
|
|
|
hej, szia! örülök neked, mindenkinek! annnnyira el kell húznom felkészülni egy prezire... fúj. na csak hogy tudjátok, januárban a koncerten Dave kiszúr majd a tömegből, elcsuklik a hangja, kér öt perc szünetet, majd magával visz a turné megmaradt állomásaira, és... bang, februárban Mode-ék esküvőjén csinálunk egy kis OldSchoolDMReuniont, dupla esküvővel. felvesszük az egészet, kiadjuk DVD-n meg BluRay-n, hoz egy fél SOTU-turnényit. lolacska mi is örülünk neked meg az összes újoncnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupla esküvő...oké ott a helyünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Dave-nek előbb el kell válni.... |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:00:14
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) össze szedem magam, köszi, puszi.. mondjuk egy cigi belefér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy kicsit nehezitett, hogy a dog-om mellém telepedett, és folyton bele nyúlt az ölgépembe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:00:24
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Jantar, de meghagyom neked!
Nem vagyok odáig a metroszex.-okért. Ha megtetszett valaki, az nem azért tetszett meg. A férjem pedig kicsit sem metroszex, de még egy iciri-picit sem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dave-nél lehet azért tetszett, mert szerintem pont, hogy férfiasabbá tette őt a sok szőr. |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:00:56
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=SsXhPCT4eQ8 itt olyan gyönyörű Martin hangja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:01:14
Létrehozva:
|
|
|
Nekem mindig a mellem köze morzsás... egy vekni kenéyr.. hopp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:01:30
Létrehozva:
|
|
|
én ágy, jelenet, lepedő, párna, paplan, latexálarc (just for Martin), kamera, gumi mármint veled? martin? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy hurray for slash? XD nem tudom, h Martin gerjed - e latexre... jaj, de hülye vagyok, egyértelmű, h gerjed rá XD Martinról valami normálisat feltételeztem XD Hiba XD |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:01:31
Létrehozva:
|
|
|
oke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:02:38
Létrehozva:
|
|
|
Ezt a reklámot még bírom. Olyan jó lenne csengőhangnak nekem, ez a csilingelő Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=6YLKRrRlZA0
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:03:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:03:17
Létrehozva:
|
|
|
Megyek aludni! Jó8.
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:03:25
Létrehozva:
|
|
|
MArtin haja önálló életet él.. a göndör- pamacsfejű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:03:58
Létrehozva:
|
|
|
Jól van lányok.További jó dumcsit.Holnap elolvaslak titeket.
Pá és pussz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt Angie. |
|
|
|
![]() ![]() |