2400 Oldal V  « < 2042 2043 2044 2045 2046 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.06. 30. - 20:36:40
Létrehozva: #40861

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 30. - 21:27:22) *
Oksa... Angie.. köszi Te is mindent... na.. te hogy benne vagy ezekben... azt a mindenit! mindig tanul az ember.. még jó, h felhívtad erre a figyelmem.. mert biza még a végén lecsuknak, mint illegális gyógyszerfogyasztót... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na akkor ezt nem csinálom majd!

3 évig dolgoztam vényelszámoláson, ragadt rám valami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Volt főnökasszonyom, a Zsuzsa pedig gyógyszerész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lehet majd őt is megkérdezem, hogy nézze meg a közlönyben mikor változott meg a támogatás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Helyes, ne csináld semmiképpen sem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 20:42:15
Létrehozva: #40862

devotee

Jantar... most nézem a tubuson... én sem láttam még.. miket találsz bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oksa Angie... de ne fektess bele nagy energiát.. változni nem fog semmi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd megbeszélem a patikusokkal, h adjanak gyogyit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem lesz gond.. ha más nem, Tibi apu elintézi.,. őt mindenhol szeretik ... és mindent megtesznek neki.. majd megismeritek milyen apukám van.. imádni fogjátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 30. - 20:42:45
Létrehozva: #40863

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 30. - 20:44:52) *
Jól hangzik, érezzék jól magukat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Görögország most amúgy is nagyon olcsó lett, mert a sznob németek meg franciák és angolok sorra mondják vissza a szoba és apartamann foglalásokat, így az árak meg mennek le. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

hát nem véletlen last minute-os utat vadászott maguknak. valszeg ez is közrejátszott a választásban, amit mondasz amellett, hogy szeretik Görögo.-t.

Geri: jó nyaralást, te kis mázlista! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
én inkább koncertekre meg bulikra meg CD-kre gyűjtök most. aztán lehet majd elkezdek repcsijegyre gyűjteni vmikor, mert egyszer szeretnék kimenni New Yorkba (bár előtte az útlevelemet is érvényesíteni kéne, mert már lejárt pár éve).

Niki: hát igen. nagyon gáz, hogy ilyen drágák a gyógyszerek. főleg ha pl. a létfontosságú szervekre kellenek és életed végéig kell szedni... :S

Edó: ja, el is felejtettem mondani, hogy az Elizabeth-et én is szívesen megnézném. Anitám nagy kedvence, egyszer látta nővérével és totál beleesett a darabba és amiket mesélt róla, az én érdeklődésem is felkeltette. Emlékszem Anim mennyire örült, mikor egyszer régen sikerült megszereznem neki mp3-ban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tavaly amúgy Szegeden is játszották a Szabadtéri Játékokon, csak hát asszem ott borsos árak vannak meg előre elkelnek.

jantar: mintha azt a Nagy Imrés filmet adták volna tavaly vagy idén az évfordulón, nem? valami iszonyat hosszú volt. nem néztem, csak asszem az ment a pubban ahol taliztam a barátaimmal és mikor időnként odanéztünk még mindig ment (kb. 4 órát voltunk ott)

egy kis kedélyjavítás:

(IMG:http://admatch-syndication.mochila.com/pimg/GettyImagesInc/GettyImagesNews/2009/07/25/Depeche_Mode_Performs_At_The_Mol-63636.largeslideshow.jpg)

(IMG:http://admatch-syndication.mochila.com/pimg/WorldEntertainmentNewsNetworkL/WENN/2009/08/04/depeche_mode-27677.largeslideshow.jpg)

(IMG:http://magicjewball.com/wp-content/uploads/2009/05/gore-ramat-gan.jpg)

(IMG:http://www.absolutepictures.com/imgdir/Depeche_Mode_001.jpg)

(IMG:http://lh3.ggpht.com/_py5fj8wfhbI/SvhtnyKvI7I/AAAAAAAAG2A/28-LiULXjuY/s640/depeche_mode_live_pta_271.jpg)

(IMG:http://image.hotdog.hu/_data/members3/983/14983/freeimages/46e319a163eab6e686257e3159c297c9_2.jpg)

(IMG:http://2.bp.blogspot.com/_uB-0D-gV8mY/RmDZ5SOST4I/AAAAAAAACDE/wB6XDo8T46c/s400/DepecheMode80.jpg)

(IMG:http://i.ytimg.com/vi/8AM5gTQXw9I/0.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 30. - 20:44:55
Létrehozva: #40864

devotee

Na, azt mondja... 3/4 10, lövik a pizsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tegnap a legjobb barátom szülinapi bulija volt, nagyon fáradt vagyok (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Jók legyetek! *Puszi* (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezért van szerencsém hogy csak a Live in Barcelonára kell gyűjtenem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 30. - 20:46:32
Létrehozva: #40865

devotee

igen usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb. 3 órás én is csak részeket láttam belőle a nagy imrésből
edóka a biszku filmet meg letiltották biszku gyerekei, mert rossz fényt vetne az apjukra, ha levetítenék a filmet ebből mostanába nagy port kavartak a médiába biztos hallotátok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
köszi a képekt usi martin nagyon szép a totu-n (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 20:48:08
Létrehozva: #40866

devotee

Loli kérdezte, h van Vödör..
Hát Vödi szarul van.. múlt hét péntek óta véreset pisil.. kimarta a kemó a hogyhólyagját.. nem nagyon akar enni, most egy kicist le is passzolt... antibiotikum kórán van, péntektől újra...
A veséje rendben van, a pisijének a ph-ja megfelelő... de ma nagy labort csináltattunk, ahol kiderült, h a hematológiája.. tehát a vörös, és fehér vér sejtek.. rendben vannak... ugye.. neki ez a rákja van,...

De a mája most nem jó... ami lehet a gyügyszerektől.. tehát a kemótól... vagy pedig ott keletkezett egy áttét... a máj nagyon jól regenerálódik,,, úgyhogy várunk jövő szerdáig, és akkor is csinálnak egy újabb nagy labort.. ha megint nem jó, akkor jön az ultra hang. majd még holnap megkérdem a dokit, h emeljem-e a májvédő adagját, mert ma ezt elfelejtettem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Reggel apuka vett le vizeletet tőle.. hát olyan színe volt, mint a mocsárnak... tehát nem sárga, hanem sötét barna.. mikor meglátta a doki, láttam az arcán, h lesápad.... annyira utálom már ezt az egész bizonytalanságot... minden héten valami más van, mi miatt hazafelé bőghetek az úton.. de otthon sem szabad pityizni apuék előtt, mert akkor ők is sírnak.. a doki előtt sem merek, mert látom, h azt látja rajtam, h én erős vagyok, és ezért mindent őszintén elmond... és ezt szeretném megtartni.
De most hívott anyuka, h sedig megevett egy csomó muffin-t... tegnap küldtem neki apukával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 30. - 20:48:24
Létrehozva: #40867

devotee

Edó, majd apukád is kijön mikor bulizunk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Patikusokkal tényleg meg lehet beszélni, lehet hogy adnak (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Jó éjt csajok!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 20:51:48
Létrehozva: #40868

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.06. 30. - 21:46:32) *
igen usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb. 3 órás én is csak részeket láttam belőle a nagy imrésből
edóka a biszku filmet meg letiltották biszku gyerekei, mert rossz fényt vetne az apjukra, ha levetítenék a filmet ebből mostanába nagy port kavartak a médiába biztos hallotátok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
köszi a képekt usi martin nagyon szép a totu-n (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen Jan.. olvastam... de végül az uránia helyett más mozi leadta... és aztán a gyerekek engedélyezték az urániában is a vetítést, és nagyon sokan voltak rá kíváncsiak... egész nap az a film ment, annyian elmentek megnézni.. de asszem csak egy nap volt .... ezt olvastam.. így értelmeztem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 30. - 20:51:50
Létrehozva: #40869

devotee

edó apudék is kint leszenek remélem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vödörnek ölelés tényleg edó milyen ruhát vigyünk este a városba is akarsz minket vinni vagy csak ki a mendencéhez,

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 19:16:51
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 20:53:30
Létrehozva: #40870

devotee

Hát az úgy van Angie, h apukáék nyaralója az enyém mellett van... és a két kertet összenyitottuk... úgyhogy a hátunk mögött lesznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mivel ők ott laknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem zavarnak semmiben.. max oda jön Tibi, és megkérdi, h jól érzitek-e magatokat.. de be vannak rendszabályozva.. sosem zavarognak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 30. - 20:55:29
Létrehozva: #40871

devotee

usi nem jössz velünk trixx-el edóhoz ill. találkozhatnánk majd a keletibe és onnét edóhoz együtt mennénk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.06. 30. - 21:53:30) *
Hát az úgy van Angie, h apukáék nyaralója az enyém mellett van... és a két kertet összenyitottuk... úgyhogy a hátunk mögött lesznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mivel ők ott laknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem zavarnak semmiben.. max oda jön Tibi, és megkérdi, h jól érzitek-e magatokat.. de be vannak rendszabályozva.. sosem zavarognak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

edó ki az a a tibi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 20:56:42
Létrehozva: #40872

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.06. 30. - 21:51:50) *
edó apudék is kint leszenek remélem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vödörnek ölelés tényleg edó milyen ruhát vigyünk este a városba is akarsz minket vinni vagy csak ki a mendencéhez, mert akkor úgy csomagolunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fényképezőt viszek és mp3/mp4 lejátszót is meg töltöt hozzá remélem, ha merül mind lesz áram tölteni őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Városba nem megyünk be... mert nagyon messze van.. úgyhogy tábortüzes lesz a buli... melegítő... fürdőruci... rövidnaci.. nyári ruha... meg amiben alszunk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) áram és minden van.. teljes összkomfort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az a nagy helyzet, h nagyon örülnék, ha süniék is le tudnának jönni, csak az a baj, h nincs nálunk már több hely szállásra... max 8-an férünk el... így is már elég szűkösen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ha mégis lejönnétek.. akár egy napra, én szívesen látlak titeket is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak kaját piát hozzatok.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nem pisilünk a medencébe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 30. - 20:58:55
Létrehozva: #40873

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 19:17:07
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 20:59:31
Létrehozva: #40874

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.06. 30. - 21:55:29) *
usi nem jössz velünk trixx-el edóhoz ill. találkozhatnánk majd a keletibe és onnét edóhoz együtt mennénk

edó ki az a a tibi?

Tibi az édesapám... így hívom... nagyon baráti a viszonyunk... anyut Áginak hívom, de őt inkább anyázom... apa az nekem tibi.. vagy tibi apuka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 30. - 21:00:25
Létrehozva: #40875

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 30. - 21:56:42) *
Városba nem megyünk be... mert nagyon messze van.. úgyhogy tábortüzes lesz a buli... melegítő... fürdőruci... rövidnaci.. nyári ruha... meg amiben alszunk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) áram és minden van.. teljes összkomfort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az a nagy helyzet, h nagyon örülnék, ha süniék is le tudnának jönni, csak az a baj, h nincs nálunk már több hely szállásra... max 8-an férünk el... így is már elég szűkösen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ha mégis lejönnétek.. akár egy napra, én szívesen látlak titeket is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak kaját piát hozzatok.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nem pisilünk a medencébe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

oké én is ilyenre gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ki az a tibi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 21:00:34
Létrehozva: #40876

devotee

Usi... kedély megjavítva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

csak egy kis Bri kéne még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 30. - 21:01:42
Létrehozva: #40877

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 30. - 21:59:31) *
Tibi az édesapám... így hívom... nagyon baráti a viszonyunk... anyut Áginak hívom, de őt inkább anyázom... apa az nekem tibi.. vagy tibi apuka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is vannak ilyen bece neveim apumnak és anyumnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 21:03:23
Létrehozva: #40878

devotee

Feljebb írtam, ki az a Tibi Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) görgess feljebb!

Jóccak Angie.. szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 30. - 21:03:25
Létrehozva: #40879

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 30. - 22:01:43) *
Feljebb írtam, ki az a Tibi Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) görgess feljebb!

láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és írtam is rá azt hiszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 30. - 21:05:20
Létrehozva: #40880

devotee

Nyúlik a szám... nagyon durva volt a mai nap... asszem kilépek.. mindenkinek jóccakát
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2042 2043 2044 2045 2046 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
152 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (152 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: