2400 Oldal V  « < 2043 2044 2045 2046 2047 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.06. 30. - 21:06:33
Létrehozva: #40881

devotee

(IMG:http://www.domain.com/picture.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 30. - 21:12:46
Létrehozva: #40882

devotee

Ja, mármint úgy értem, hogy fél négy után. Fél nyolctól fél négyig - 8 órát ledolgozzák és elmennek haza.
Ha baj van, telefonon hívni kell.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 30. - 21:23:22
Létrehozva: #40883

devotee

Jantar: majd még megbeszéljük hogyan menjünk le Edóékhoz. szerintem Lola és Angie is társul, majd összedugjuk a fejünket - szerintem buli lenne együtt lemenni így veled meg Trixxi cicával! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: jaj sajnálom nagyon Shadow-t!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
na csak neked pár Brian - gondolom a többiek sem bánják ennyi Mart és Dave után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nagyon bírom az ilyen szerkót egy pasin! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://www.rockjamradio.sk/page/downloads/u7/BrianMolko351.jpg)

(IMG:http://www.contactmusic.com/pics/lc/rar_placebo_050609/brian_molko_2445601.jpg)

(IMG:http://f.freeblog.hu/a/n/g/angel/files/my_sweet_prince_brian_molko.jpg)

(IMG:http://www.music4m.com/Photos%20Logos%20MP3/brian_molko_H.jpg)

(IMG:http://fc05.deviantart.net/fs45/f/2009/161/c/a/Brian_Molko_15_by_Chamolko.jpg)

(IMG:http://userserve-ak.last.fm/serve/500/29415011/Brian%20Molko%2098797.jpg)

na ezt a képet raktam ki most a szekrényemre (előtte egy darabig az ágyamnál volt). egyik kedvencem! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://i199.photobucket.com/albums/aa55/BonnyBee1976/brian_molko--6.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 30. - 21:26:44
Létrehozva: #40884

devotee

És ez mindennap így van.

Múltkor nem is sokon múlott, egy beteg nagyon fulladt, egyedül volt a kolléganőm, és rohant be a szobába, lerendezte addig, de tényleg nagyon fulladt, nem "csak úgy" hanem úgy, hogy mindjárt kámpó neki.
Aztán szegény kolléganőm dönthetett, hogy mégis mit csinál, gyorsan kifut telefonál, de nem, azt nem lehet, mert ha ott előtted fuldoklik valaki, az ember eleve nem hagyja ott ösztönből sem, és addig próbált valamit csinálni, tágította a stomáját, kanüljét kivette stb., de aztán utána már tényleg kellett orvosnak szólni.
De érted, ez egy vicc.
Az ember addig meg húsz évet öregszik, meg nyolcszázzal ver a szíve a rád nehezedő nyomástól, így se úgyse leszek hosszúéletű, az aztán tuti.

Aztán akkor jöhet az orvos, nem is mindegyik a városban lakik, míg odaér, meg hát amiket írtam ugye, hogy gyorsan jön és stb.

De ha ketten vagyunk, még akkor is kevés a kéz.

Nem tudom, ha levezeti az ember az egészet, én akkor is oda jutok el, hogy több orvos kell és több nővér, de ennyi fizetéssel és ilyen "meg"becsüléssel nem lesz.
Az a megoldás, tudom, látom!!!
Mindenre!

Idézet (Alisha @ 2010.06. 30. - 21:48:08) *
Loli kérdezte, h van Vödör..
Hát Vödi szarul van.. múlt hét péntek óta véreset pisil.. kimarta a kemó a hogyhólyagját.. nem nagyon akar enni, most egy kicist le is passzolt... antibiotikum kórán van, péntektől újra...
A veséje rendben van, a pisijének a ph-ja megfelelő... de ma nagy labort csináltattunk, ahol kiderült, h a hematológiája.. tehát a vörös, és fehér vér sejtek.. rendben vannak... ugye.. neki ez a rákja van,...

De a mája most nem jó... ami lehet a gyügyszerektől.. tehát a kemótól... vagy pedig ott keletkezett egy áttét... a máj nagyon jól regenerálódik,,, úgyhogy várunk jövő szerdáig, és akkor is csinálnak egy újabb nagy labort.. ha megint nem jó, akkor jön az ultra hang. majd még holnap megkérdem a dokit, h emeljem-e a májvédő adagját, mert ma ezt elfelejtettem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Reggel apuka vett le vizeletet tőle.. hát olyan színe volt, mint a mocsárnak... tehát nem sárga, hanem sötét barna.. mikor meglátta a doki, láttam az arcán, h lesápad.... annyira utálom már ezt az egész bizonytalanságot... minden héten valami más van, mi miatt hazafelé bőghetek az úton.. de otthon sem szabad pityizni apuék előtt, mert akkor ők is sírnak.. a doki előtt sem merek, mert látom, h azt látja rajtam, h én erős vagyok, és ezért mindent őszintén elmond... és ezt szeretném megtartni.
De most hívott anyuka, h sedig megevett egy csomó muffin-t... tegnap küldtem neki apukával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szegény kutyuli. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 30. - 23:15:09
Létrehozva: #40885

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 19:17:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 01. - 05:28:27
Létrehozva: #40886

devotee

Jó reggelt!

Vödörnek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagy Sereg Power (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szegényke (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jól hangzik ez a tábortüzes dolog, majd össze is szedem jövő héten a cuccaim, mert melegítőm az nincsen itt, csak melegítő gatyám, de a felső részét fel kell hoznom. Meg a fürdőruhám, mindenképpen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kik jönnek akkor konkrétan? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, Lola, Trixx, Te, Jantar, Valics, Marcsi... ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi, ha már volt összegzés, akkor átsiklottam felette.

Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Hugi, kinyírtál a Brian képekkel így korán reggel. Basszus, de jól néz ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 01. - 06:03:44
Létrehozva: #40887

devotee

Uhhhh.... jóreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kicsi Brian.. k.öszi Zsó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát Angie... akiket írtál, plusz Kesik, meg Helgus csatlakoznak olaszból hazafelé jövet...

Lola!

Fürdő ruhád ha nicns, majd én adok neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem nagyon sok van, úgyhogy majd felveszed azt... vagy elküldeted édesanyáddal... hmmm?

Nagyon nagyot aludtam.. .. párna arcom lett.... köszi a drukkot csajok, majd mondom, ha tudok valami újat... most még sajnos jó hírekkel nem tudok szolgálni... és valahogy úgy érzem, ez már változni nem fog... köcsög rák!

Jajjj... ez a Brian csodaszép kis ... kis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Délután szétverik az előszobám álmenyezetét... már most félek tőle... Tudod Usi, most van az, amit mondtam, h ott mennek a csövek, és lekapnak mindent... de azt mondták, h helyre állítják! CSak olyan sokan lesznek itt.... és egyfolytában ugrálnom kell majd nekik! huhhh.. de tartok tőle! és megint az a brigád jön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem most nem esik be másik szerelő csapat.. nem lesz balhé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 01. - 07:22:34
Létrehozva: #40888

devotee

Jó reggelt.

Edóka szegény kutyus...jobbulást neki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 01. - 07:25:56
Létrehozva: #40889

devotee

reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szívesen a Brian képeket is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ma kell majd délután drukkolni hogy sikerüljön a koncijegy-vétel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és MOZIIIIIIIIIIIII! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edókám, sajnos van egy olyan érzésem nekem is, hogy Shadi már nem lesz jobban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
jah, képzeld álmomban meséltem apuméknak (mentünk vhova kocsival) a gyógyszeres mizériádról! de aztán felébredtem mielőtt reagálhattak volna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pesti:
(IMG:http://kep.index.hu/1/0/127/1275/12752/1275211_3e73acf880c3b86406e4702fbb539dd6_wm.jpg)

de husi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://d.yimg.com/gg/u/09a017283ca5134d75db7b13f242f04e8f1fd47d.png)

(IMG:http://www.nikinphaser.com/wp-content/uploads/2009/11/dave_gahan.JPG)

ja és Edó: örülök, hogy helyre is állítják a szétbarmolást! helyes!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 01. - 07:27:25
Létrehozva: #40890

devotee

ja elfelejtettem mondani:Edóka olvastam a gyógyszerrel kapcsolatos problémad.Sajnálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 01. - 08:09:29
Létrehozva: #40891

devotee

Réka barátnőm munkája az Andy háttér versenyre:

(IMG:http://img576.imageshack.us/img576/4926/andrewfletcher.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 01. - 08:28:46
Létrehozva: #40892

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 01. - 09:09:29) *
Réka barátnőm munkája az Andy háttér versenyre:

(IMG:http://img576.imageshack.us/img576/4926/andrewfletcher.jpg)

Tetszik, aranyos Andy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 01. - 11:24:31
Létrehozva: #40893

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 01. - 09:28:46) *
Tetszik, aranyos Andy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egyet értek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 01. - 11:30:55
Létrehozva: #40894

devotee

Sziasztok!
Á annyi a meló, lehet itt alszok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De azért egy kis fórumra van időm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 30. - 19:10:12) *

Köszi Mode!!! Kicsit megkésve, de itt vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak rám vár? Ó igen...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 01. - 12:00:14
Létrehozva: #40895

devotee

Trixx, én meg unatkozom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 01. - 12:01:51
Létrehozva: #40896

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 01. - 13:00:14) *
Trixx, én meg unatkozom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Cseréljünk drága! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Közben visszaolvasok..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 01. - 12:15:55
Létrehozva: #40897

devotee

Usi: na ugye hogy mégis kaka dolog a fűnyírás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom hogy így összecsipkedtek.
Köszi a sok Martint, lementettem párat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó bakker ez már tényleg több a soknál. Most akkor dögöljön meg aki beteg??? Már bocs.. Az egészségügy monnyon le! Aki kitalálta ezt a rendszert, na annak kíváom…. Inkább le sem írom. Nagyon sajnálom, hogy így jártál, remélem, nem leszel nagyon rosszul.
Ange, te meg aztán fantörpikus vagy, mennyire vágod ezt a témát.
Nekem még ami problémám az egészségüggyel, az a dolgozók hozzáállása. Tisztelet a kivételnek, de nagyfokú nemtörődömséget tapasztalok. Gondolom ez a rossz munkakörülményekkel és a kevés fizetéssel függ össze, de ez akkor is felháborító. Sajnos nem egyszer tapasztaltam közönyt, és akkor még finoman fogalmaztam. Na meg amit ti írtatok, hogy nektek kell szólni a dokinak, hogy ezt meg azt nem kéne e? Hát ez meg abszúrd.
Bocsi, tudom hogy lejárt téma, de úgy felháborodtam Edó sztoriján.

Usi én is elkezdek gyűjteni egy New Yrok-i útra. Kaptam egy perselyt a Kati kolléganőmtől, amin persze a nagy alma van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , majd oda pakolom a lovettát.

Edó nagyon sajnálom a kutyulid… meg téged is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Utálom a rákot. A k.va anyját. Bocsi, de mamám abban halt meg és nagyon utálom.

Idézet (Angelus @ 2010.07. 01. - 06:28:27) *
Kik jönnek akkor konkrétan? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, Lola, Trixx, Te, Jantar, Valics, Marcsi... ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi, ha már volt összegzés, akkor átsiklottam felette.

Én mennék, és ahogy Jantar írta, a Keletiben taliznánk.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 01. - 12:18:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 01. - 12:47:14
Létrehozva: #40898

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 01. - 07:03:44) *
Nagyon nagyot aludtam.. .. párna arcom lett.... köszi a drukkot csajok, majd mondom, ha tudok valami újat... most még sajnos jó hírekkel nem tudok szolgálni... és valahogy úgy érzem, ez már változni nem fog... köcsög rák!

Szegény kutya, annyira sajnálom megszakad a szívem.

Igen, a rák sajnos ilyen.
Legtöbb esetben, az embernél is, csak akkor sikerül kivédeni, ha időben, tényleg az elején el van kapva.
Utána csak időszakos jobban létekkel elvan az ember, vagy a te kutyusod, meg remény meg stb.
De hát nekem is az a tapasztalatom, hogy sajnos csak rosszabb lesz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixi, nem tudom...engem már tényleg nem érdekel az emberek véleménye, a segítő szakmákat mind lehordják, nézd meg a Zolimat vagy engem, ezt kapjuk!
Mindenhol ezt hallani, 0 megbecsülés. Az nem érdekes, hogy az ember éjjel-nappal kidolgozza a belét.
Az nem érdekes, hogy rátámadnak, hogy golyóálló mellényben dolgozik, mert egyesek fegyverrel fenyegetik őket, míg én izgulhatok, hogy vajon mi lesz.
Az sem érdekes, hogy EGYEDÜL vagyok a betegekkel, tök jó dolog ám.
Meg az sem, hogy a doki száguldozik az utakon, hogy beérjen és nehogy meghaljon a beteg.
Ilyet mikor hallani bárkitől is, soha.
Én kaptam már ugyanilyen szidalmat, bár nem sokat, lehet a hátam mögött még párat, egy-két kolléganőm van, akinek néha olyan a hangneme, hogy az nem helyes (de elmondom, neki van igaza, de abban nincs, hogy nem beszélhet így, csak ők nem olyanok mint én, hogy csöndbe marad).
Szóval én amióta ott dolgozok (most csak rólunk tudok nyilatkozni) mindig, mindig, mindig mindent megtettünk, de sokaknak ez mégsem elég.
Ez mondjuk minden szakmában így van, hogy az ember szidja, hogy miért így miért úgy, de ha ott dolgozna, vagy értené mi miért van, átlátná, akkor mást mondana.
Na jó hagyjuk is, nekem se erre kéne most gondolnom, örülhetek hogy most épp nem dolgozok.
Még annyi, hogy úgysem tudom megváltani a dolgokat, nem is akarom, de konkrét példákat szoktam kérni emberektől. Ez nem elég, hogy közöny. Miben, mondja el a példát. És akkor elmondok dolgokat mi miért, mindjárt megértik...

Na, szóval. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én most nagytakarítok, buzi függönyöket raktam fel, majdnem leszédültem onnan, hehehe!
Közben megy a januári koncert!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg kajcicsinálás, mire Zotya megjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó kis csirkepöri.
Holnap lehet lemegyünk a Balcsira, úgyhogy királyság. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És holnap nagy meccsek is lesznek, juhú!

Eldöntöttem, hogy kiszurkolom a győzelmet a németeknek, Argentína ellen!
Hehh!!! Hogy én mire vállalkoztam! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 01. - 13:00:45
Létrehozva: #40899

devotee

Sziasztok!

Trixi... tudom, h te jössz.. majd megdumáljátok a csajokkal..., h hol, mikor taliztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki!

Akkor én meg az argentínoknak fogok szurkolni... h egymás ellen legyünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oksa? nekem egyébként 8.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de a németeket nem szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) í

A lakás romokban
nem csak az előszobát bontották ki.. mármint az álmenyezetet, hanem az üzletben is szétszedték
És mindenhol gusztustalan sár van.. demindenhol.. ugye, ami a fűtés csövekből kifogyott
Éppen azon gondolkodom, h mivel fogom felszedni... mert minden szemetes... gipszkarton maradványok.... és sár.. mi a fakival szedjem fel? huhhh.. most inkább bent kuksolok a szobában, mert szelepet kéne eresztenem a fejemen!

Na... lányok!
Váltsatok témát, mert itt nekem még a végén Niki magára veszi a dolgokat... bár nem olyannak ismerem.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kutyusra meg visszatérve.. amíg nem szenved, el is vagyok.. de ha szenved... féj neki.. vagy csak vegtál, véget vetek ennek a csúnya játéknak.... sajnálom, de így lesz.. csak édesapát, és édesanyát sajnálom még.. mert nagyon ki vannak borulva.. nekik Shadmayer unoka pótlék.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.07. 01. - 13:08:41
Létrehozva: #40900

devotee

Lányok és fiúk! Aki megy márc. 19-én közületek, néhányan röpítsétek már a telószámotokat nekem priviben, hogy ha megyek Pestre, és tesóm hoz, tudjalak benneteket utolérni, tudjam megmondani bátyámnak h hova vigyen hogy talizzak veletek!

Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy megyek márc. 19-én!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2043 2044 2045 2046 2047 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
182 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (182 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: