![]() ![]() |
2010.07. 01. - 17:45:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
csak nehogy torokgyulladást kapj..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát ide ért a dörgés amit küldtél.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de már el is ment Ari vagy hogy így aggódsz, egyébként torokfájós vagyok. Ezért mindig lassan eszem a fagyit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 01. - 17:53:01 |
|
|
|
2010.07. 01. - 18:00:58
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 19:18:31 |
|
|
|
2010.07. 01. - 18:02:39
Létrehozva:
|
|
|
csövike na épp mikor beléptem most megint el kezdett pofázni az ég (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , így le kell jönnöm a netről edó sok sikert a takarításhoz gondolom, milyen faxa lehet ha még a szőnyegbe belemegy az a sáros cucc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx a keletibe lesz a találka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de majd megdumáljuk úgyis, h. merre meddig na megyek, mert szétcsap mindent a villám mint anno angienél (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , :S ha eltűnt a zivi majd belesek Oksa, pusza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 18:08:34
Létrehozva:
|
|
|
Szeva Süni!
Na jókor integettem? |
|
|
|
2010.07. 01. - 18:09:57
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eZO-FBplzIE <-- martin az egyszerűség és nagyszerűség egyben imádom, hogy ilyen kedves (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amikor elmosolyodik olyan mint egy földre szállt angyal
http://www.youtube.com/watch?v=nVwsZDlVu_0 http://www.youtube.com/watch?v=MwKzG-tKjrM az utolsó 2 nem jó ill. az első a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 18:13:10
Létrehozva:
|
|
|
Majd otthon megnézem Jantar (ha jó lesz a gépem).
Most megyek, még egy elszámolást megcsinálok, aztán tekerek haza. Pá! |
|
|
|
2010.07. 01. - 18:30:50
Létrehozva:
|
|
|
Na még egy fociértő csajszi a seregben! Nikivel kellene összejönnöd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Süni! Integetek!!!! Na most is eltaláltam? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Háháháááá!!!Ezt nem hiszem el!!!!Eltaláltad béjbíííí!!!!Te Boszi!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voltam megint tasakér!A shell kútnál integettem én is!! El is áztam egy kicsit míg felpakoltuk!!!Jólesett,elázni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,sziasztok!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szakad az eső, dörög, csattog, villámlik. Hogy megyek így haza? Teljesen elázok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bár egy kis hűvi jól esik.... Usi, inkább átküldöm hozzád ezt az időjárást, te úgy is ezt szereted! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen pont erre gondoltam én is!!!Szegény Hófehérke!!!ööööö Akarom mondani Trixxike!!!Elázik!!!Én haza vittelek volna,ha szólsz...... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 18:36:29
Létrehozva:
|
|
|
Majd otthon megnézem Jantar (ha jó lesz a gépem). Most megyek, még egy elszámolást megcsinálok, aztán tekerek haza. Pá! Uhhhhh túlóra mi???Nem baj!!!Majd dől a léééé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 18:55:14
Létrehozva:
|
|
|
Ari vagy hogy így aggódsz, egyébként torokfájós vagyok. Ezért mindig lassan eszem a fagyit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helyes edd is lassan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is torokfájós vagyok.....sajna |
|
|
|
2010.07. 01. - 19:46:45
Létrehozva:
|
|
|
Szeretem az édeset, sósat, hideget és meleget is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár mostanában inkább a sósat; pogácsa, etc.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 19:19:01 |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:00:05
Létrehozva:
|
|
|
Martin olyan emberi és ezért imádom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kedvencem a hétköznapi és a színpadi Mart is (Devot &és a TOTU és 81-90ies Martin. ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Merre vagytok? Usi, ha jól emlékszem mozizik Angivel? Edóm bizti takarít, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , :S, Trixx jöhetnél:D Foci fanok meccseznek biztos :S (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.martinleegore.com/floof.htm jó kis áttekintés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:14:23
Létrehozva:
|
|
|
képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:22:05
Létrehozva:
|
|
|
képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na ezek lemaradtak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:32:25
Létrehozva:
|
|
|
Szasz JAn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan rohad éhes vagyok.. rettenet de már 2 órája azt hittem, h majd elmúlik.. ettem egy kis befőttet.. meg ittam már levest is... de nem múlik Brühhühühüüüüüü..... le kéne feküdni, h ne zabáljak be! Na kíváncsi vagyok, milyen ez az új patiszon sorozat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hány órás film? mondjuk azt sem tudom, hány órás előadásra mentek.. szerintem a hat órásira.... na majd megcsörgetem Usit! |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:36:47
Létrehozva:
|
|
|
szia edó egyél csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyáron nem eszem sokat inkább folyadékot iszom, tea tea télen nyáron kvét nem szeressem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy nap 3-4 l -t is iszom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angie-vel ment usi? ja a martin fanok-nak és másoknak is régről ismerem ezt az oldalt, de ti biztos nem www.martinleegore.com (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó sikerült eltakarítani a romokat ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:37:12
Létrehozva:
|
|
|
Aham.. együtt vannak.. és holnap is, mert mennek bulájozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó nekik.... én majd csak veletek bulizok két hét múlva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:37:31
Létrehozva:
|
|
|
vödör ha ott van öleled meg a nevemben is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:39:03
Létrehozva:
|
|
|
Aham.. szerintem kb 5x mostam fel.. még most este is egyszer tiszta vízzel végig nyaltam mindent... mert az a finom por még mindig látszott
szerintem még holnap is egyet porszívózok, meg felmosok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de legalább hétvégén most így nem kell.. mindent letörölgettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:40:03
Létrehozva:
|
|
|
elszámoltam magam jövő hétre gondoltam egy héttel elnéztem :S
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:43:04
Létrehozva:
|
|
|
Nincs itt.. kint lakik most a papáéknál... egyem a zuzáját.. tudod milyen számító egy dög? Nyáron le sem pukkantja a fejem.. mert mindenhova a papával megy... mivel kint lakik velük... tesco-tól mindenfelé csavarognak, apa mindig bent hagyja a kocsiban... úgy, h jár a motor, és megy neki a klíma.. de nem kell aggódni, mert ha valaki benyúlna, annak megenné a kezét.. nagyon védi az autót, még én sem tudok benyúlni.. meg apu sem, ha az én autómban van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bolond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval ilyenkor a papa segge vége... télen meg az enyém, mivel télen én járok vele órákra sétára.. meg én labdázok vele.. én viszem a futira, meg kirándulni is... hát nem számító? a mocsok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elszámoltam magam jövő hétre gondoltam egy héttel elnéztem :S Mit néztél el? mit számoltál el? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |