![]() ![]() |
2010.07. 01. - 20:47:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos aranyos lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kocsiba biztos nem nyúlnak bele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nincs itt.. kint lakik most a papáéknál... egyem a zuzáját.. tudod milyen számító egy dög? Nyáron le sem pukkantja a fejem.. mert mindenhova a papával megy... mivel kint lakik velük... tesco-tól mindenfelé csavarognak, apa mindig bent hagyja a kocsiban... úgy, h jár a motor, és megy neki a klíma.. de nem kell aggódni, mert ha valaki benyúlna, annak megenné a kezét.. nagyon védi az autót, még én sem tudok benyúlni.. meg apu sem, ha az én autómban van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bolond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval ilyenkor a papa segge vége... télen meg az enyém, mivel télen én járok vele órákra sétára.. meg én labdázok vele.. én viszem a futira, meg kirándulni is... hát nem számító? a mocsok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit néztél el? mit számoltál el? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a 10ei hét esett ki nálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de tényleg jól írtad még két hét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 17 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak azért lehet az az 1 hét lehagyás, mert már veletek lennék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:47:53
Létrehozva:
|
|
|
Jaja.. pontosan.. jó lesz nagyon.. már telik vízzel a medence.. sőt.. szerintem estére meg is telt.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj.. csak legyen jó idő... mindenesetre, készültem alternatív programmal, ha nem lesz fürdős az idő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ez titok! |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:49:45
Létrehozva:
|
|
|
angi már itt is vagy? milyen volt a film ?
Jaja.. pontosan.. jó lesz nagyon.. már telik vízzel a medence.. sőt.. szerintem estére meg is telt.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. csak legyen jó idő... mindenesetre, készültem alternatív programmal, ha nem lesz fürdős az idő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ez titok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 19:19:53 |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:51:20
Létrehozva:
|
|
|
Semmi ajándék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom alternatív program (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie.. szasz.. na milyen volt? Csodálatos még mindig Jacob, és Edward? ne mondj semmit, mert én kedden nézem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak annyit, h jó, vagy nem jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi úton van már? |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:52:40
Létrehozva:
|
|
|
na niki is itt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi újság a fociban ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nikike remélem jól telt a szabid strand és ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most otthon vagy vagy melóba?
a németeket én sem szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) északi népeket abból is angol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi ajándék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom alternatív program (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. szasz.. na milyen volt? Csodálatos még mindig Jacob, és Edward? ne mondj semmit, mert én kedden nézem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak annyit, h jó, vagy nem jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi úton van már? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:53:12
Létrehozva:
|
|
|
Edó sikerült már intézni valamit, elmenni az ügyeletre? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vagy még ráér pár napot? Ha pár napot kimarad, akkor viszont vigyázz, hogy ne cigizz Edó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár amúgy sem szabadna, főleg hogy ilyened van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie milyen volt a film? |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:54:29
Létrehozva:
|
|
|
ja ezt a nyelvet nem neked akartam, hanem nikinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nem edónak, hanem nikinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:54:41
Létrehozva:
|
|
|
Nem nagy szabi ez, pár nap csak.
Rendezem a soraim, takarítás és stb. Ami elmaradt eddig, mert sokat dolgoztam. Majd a hónap végén megyek nagyobb szabira. |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:55:12
Létrehozva:
|
|
|
edó végül mit ettél még? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még lehet én is nézek vmi kaját gyümölcsöt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:55:58
Létrehozva:
|
|
|
Ha tüneteim vannak, nem cigizek lelkem.. nem is kérem olyankor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként meg teljesen mindegy.. ha nem cigizek is befulladok.. ha cigizek, akkor is... allergiás asztmám van, tqavasztól őszig!
Nem.. nem voltam még... ma egész délelőtt dolgoztam, utána meg ugye délután a melósokkal voltam... akkor megyek ügyeletre, ha valóban gondom van.. most még van rohamspray-m, meg még van adagom is, nem veszem be, majd csak reggel, és íagy ki tudom húzni kicsit tovább.. |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:56:42
Létrehozva:
|
|
|
moziba rég voltam még a harry potter-t néztem meg utoljára kb. 1 éve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:57:32
Létrehozva:
|
|
|
Nem ettem semmi Jan.. most is korog a hasam.. nem kicsit nem nagyon van itthon kajám, nem véletlenül.. viszont van a hűtőben sajt.. lehet abból eszek egy kicsit... a többi mind nyers kaja, meg fagyasztott
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:58:10
Létrehozva:
|
|
|
jó étvágyat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:58:28
Létrehozva:
|
|
|
Nem ettem semmi Jan.. most is korog a hasam.. nem kicsit. nem nagyon van itthon kajám, nem véletlenül.. viszont van a hűtőben sajt.. lehet abból eszek egy kicsit... a többi mind nyers kaja, meg fagyasztott
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:59:01
Létrehozva:
|
|
|
Értem, csak szorítok, hogy sikerüljön beszerezned.
Tudom, de a dohány mindenhogyan rossz a tüdőnek, akár allergia akár nem, rontja a működését. |
|
|
|
2010.07. 01. - 20:59:12
Létrehozva:
|
|
|
beduplázta.. a köcsög (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 01. - 20:59:28
Létrehozva:
|
|
|
és mit szóltok a martinos videóhoz, ahol martin aláírogat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 01. - 21:04:13
Létrehozva:
|
|
|
az hol van ?
|
|
|
|
2010.07. 01. - 21:06:26
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eZO-FBplzIE <-- martin az egyszerűség és nagyszerűség egyben imádom, hogy ilyen kedves amikor elmosolyodik olyan mint egy földre szállt angyal
http://www.youtube.com/watch?v=nVwsZDlVu_0 http://www.youtube.com/watch?v=MwKzG-tKjrM az utolsó 2 nem jó ill. az első a kedvencem martin edó az első (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 01. - 21:08:50
Létrehozva:
|
|
|
Már megtaláltam Jan.. köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Már megtaláltam Jan.. köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehe.. hát ezt nem hiszem el.. tuti velem van a hiba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |