2400 Oldal V  « < 2047 2048 2049 2050 2051 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.07. 01. - 21:10:39
Létrehozva: #40961

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 01. - 21:22:23
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 01. - 21:12:05
Létrehozva: #40962

devotee

Lányok.. lefekszem.. elfáradtam ma... majd holnap dumálunk
Jan.. hívlak, ha feladtam a pénzt

Pusza, jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 01. - 21:13:38
Létrehozva: #40963

devotee

edó csak egyet kell visszalapozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin legjobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.07. 01. - 22:12:05) *
Lányok.. lefekszem.. elfáradtam ma... majd holnap dumálunk
Jan.. hívlak, ha feladtam a pénzt

Pusza, jóccakát!

oké edó jó éjt én is megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 01. - 21:27:40
Létrehozva: #40964

devotee

A viszontlátásra!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 01. - 22:10:52
Létrehozva: #40965

devotee

sziasztok tyúkok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edó, szerintem meg Sedi igenis jobban lesz, mert nagyon nagy szeretet veszi körül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a fürdőrucit meg majd meglátjuk, lehet hogy élek majd vele... bár te cicben erősebb vagy szerintem. bár az elasztikus, bazi mindegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán a bogyóügyed alakul már? nehogy nekem valami bajod legyed, drágaság!

na, focis csajok, homályosítsatok már fel, hogy mikor lesz a vb-döntő? csak mert azt azért meg szoktam nézni, az a négyévenkénti fociadagom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

brüühüüü, most játszik Billy a volt fesztiválon, és én nem vagyok ott (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

na, mit hallok ma a munkahelyen? állítólag feltörtem mint a talajvíz, és a hívásaimat mutogatja a főnök a többieknek mint példahívást, meg hogy nekem értékesítői vénám van. XDDD ha tudná... mennyire nincs... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

juhujj, már mindjárt tatabánya!!! jajj de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig még filter holnap, és siófok jövő hétvégén, ajjj, kellene majd a drukk meg a girl power hogy tudjunk ott találkozni az Attilával, meg beszélgetni meg együtt lenni picit esetleg kideríteni hogy mi van már, összejövünk-e vagy sem.

tegnap este meg barátnőmék előszülinapoztak, én is picit, de csak ők rúgtak be, én voltam a dj, nyomtam nekik a retrót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért tűntem el. aztán én aludtam mert ma ugye meló volt, ők meg bulizni voltak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi majd holnap bulizunk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 01. - 23:22:59
Létrehozva: #40966

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 01. - 15:16:45) *
Szakad az eső, dörög, csattog, villámlik. Hogy megyek így haza? Teljesen elázok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Bár egy kis hűvi jól esik....

Usi, inkább átküldöm hozzád ezt az időjárást, te úgy is ezt szereted! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

köszi Trixxi, de sajnos valahol elakadhatott, mert ide nem ért el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) rohadt meleg volt ma :S

amúgy sziasztok!

metro-nómban nem lehetett jegyet venni, de Angie megveszi meg kinyomtajta e-ticketként - csak legyen még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A film (Eclipse = Napfogyatkozás) szerintem jó volt - jobb mint a 2. rész az Újhold. Sokkal több humor is volt benne, meg többet megtudhattunk most már vizuálisan is az eddig kevesebbet szerepelt vámpírokról. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) utána tettünk egy kitérőt a kuponjainkkal kedvezményes jegeskávéért, meg benéztünk Media Marktba, ahol utcsó filléreimből megvettem az Alkonyat és az Újhold dupla lemezes dvdket. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Niki: én az aquaparkos-strandos dolgoknak nem vagyok híve túlzottan. :S de édeset álmodoztál! XD

jantar: a Mart hajáról (Floof) szóló szösszenetet már régebben olvastam - nagyon jókat röhögtem rajta! XD köszi a puli-Martos képeket! XD)

na én is lefáradtam ma, holnap meg bulájjj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de jó lesz - csak ne lenne ilyen szauna... :S

éjszakára szép álmokat:

(IMG:http://according2g.com/wp-content/uploads/2009/08/dave-300x225.jpg)

(IMG:http://www.blikk.hu/data/cikk/2/00/85/74/cikk_2008574/depeche-KO.jpg)

(IMG:http://image.hotdog.hu/_data/members2/182/812182/images/egyeb_fotok/jofejek03.JPG)

(IMG:http://files.indavideo.hu/vimages/274/622/1.jpg)

(IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/A1-I4GHKlZL._SL600_.jpg)

(IMG:http://i.ytimg.com/vi/NPOK4RNeSNU/0.jpg)

(IMG:http://images2.fanpop.com/image/photos/9400000/home-martin-gore-9419087-186-161.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 02. - 05:19:45
Létrehozva: #40967

devotee

Jó reggelt!

Edó, láttam ám a kommentet a blogomon, hogy rájöttél, hogy azt írom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utána meg olyan álmos lettem, hogy ki is kapcsoltam a gépezetet, kitártam az ablakokat és aludtam. Kellemesen lehűlt a szoba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még most is hűtöm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A film nem volt rossz, ahogy írtam, csak szegény Kirsten Stewart egysíkú szájcsücsörítése a végére már nagyon nevetséges volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A többi szereplő felfelé húzta a színvonalat és így nagyon kellemesen szórakoztam. Edward jobban néz ki, mint az Újholdban, nem olyan fakó... Jacob meg tényleg izmos pasi lett, sokszor csak halásznadrág van rajta és úgy rohangál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A monológjai cseppet sem javultak... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "Szeretlek Bella" kb. ebből kiderül a figura teljes mondanivalója... hogy mért nem adnak neki egy kis mélységet azt nem tudom.... ez Bella karakterére is vonatkozik.

Húúú, az a jegeskávé az nagyon fincsi volt, Calte Dor fagyival (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És MM még nyitva volt este 8 után, szóval Usival kollektívan megvettük az Alkonyat filmeket, vagyis én csak az Újholdat, mert az első régen megvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még nézegettünk cd-ket és dvd-ket, utána kószáltunk, és kicsoszogtunk az állomásra, meg a buszhoz.

Jó kis este volt! Ma meg filter (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 02. - 05:45:55
Létrehozva: #40968

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 01. - 23:10:52) *
na, focis csajok, homályosítsatok már fel, hogy mikor lesz a vb-döntő? csak mert azt azért meg szoktam nézni, az a négyévenkénti fociadagom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

brüühüüü, most játszik Billy a volt fesztiválon, és én nem vagyok ott (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

na, mit hallok ma a munkahelyen? állítólag feltörtem mint a talajvíz, és a hívásaimat mutogatja a főnök a többieknek mint példahívást, meg hogy nekem értékesítői vénám van. XDDD ha tudná... mennyire nincs...

Kiscsillag, szia!

VB döntő 11-én este lesz.

Gondoltunk rád tegnap, MM-ben láttunk Billy CD-ket, vagyis Usi szúrta ki és egyből egymásra néztünk, még mondtam is, hogy Lola, hogy oda van érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne búsulj, majd jön még.

Hát ez nagyon tetszik, biztos lelkesen telefonálsz és bejön neki a stílusod!!!! Azért nem sok ember tudja lelkesen csinálni azt, amihez qvára nincsen kedve, így jól átverted őt.... muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 02. - 06:01:26
Létrehozva: #40969

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 01. - 19:30:50) *
Háháháááá!!!Ezt nem hiszem el!!!!Eltaláltad béjbíííí!!!!Te Boszi!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voltam megint tasakér!A shell kútnál integettem én is!!
El is áztam egy kicsit míg felpakoltuk!!!Jólesett,elázni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja,sziasztok!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen pont erre gondoltam én is!!!Szegény Hófehérke!!!ööööö
Akarom mondani Trixxike!!!Elázik!!!Én haza vittelek volna,ha szólsz...... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jó Reggelt!

Süniiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem is vagyok boszi!
Hófehérke? Kötözködünk? Jól van, szeretem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szerencsére nem áztam el, mert sokáig melóztam, és addigra átkültem a zivatart Kecsemétre Vicushoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 01. - 19:36:29) *
Uhhhhh túlóra mi???Nem baj!!!Majd dől a léééé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ja igen, ingyen túlóra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De ez van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 02. - 06:51:31
Létrehozva: #40970

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 01. - 19:09:57) *
http://www.youtube.com/watch?v=eZO-FBplzIE <-- martin az egyszerűség és nagyszerűség egyben imádom, hogy ilyen kedves (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amikor elmosolyodik olyan mint egy földre szállt angyal
http://www.youtube.com/watch?v=nVwsZDlVu_0
http://www.youtube.com/watch?v=MwKzG-tKjrM
az utolsó 2 nem jó ill. az első a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen tényleg egy angyal mikor mosolyog. Olyan közvetlen és kedves. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 01. - 21:00:05) *
Martin olyan emberi és ezért imádom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kedvencem a hétköznapi és a színpadi Mart is (Devot &és a TOTU és 81-90ies Martin. ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Merre vagytok? Usi, ha jól emlékszem mozizik Angivel? Edóm bizti takarít, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , :S, Trixx jöhetnél:D
Foci fanok meccseznek biztos :S (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

http://www.martinleegore.com/floof.htm jó kis áttekintés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bocsi Jantar, de a notim otthom még mindig nem jó, így este már nem voltam.
Á te is ismered??? Szeretem ezt az oldalt. Kölönösen a floof mappát, annyit nevettem rajta. Nagyon jó fej csajszi aki csinálja.
Köszönjük Fait-nek az előző vidiket.
Szeretem én is civil fotóit, midig olyan jó pólókat hord. Nagyon szimpi hogy megmaradt egyszerű embernek és mindig mosolyog.
Bár én ezt is csípem mikor pofákat vág. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 02. - 07:05:01
Létrehozva: #40971

devotee

Sziasztok lányok, és Sünci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát nem fogjátok elhinni, mit csináltam ma reggel. mivel nálam nagy igénybevétel van minden csapnál.. ez wc, meg az üzletben lévő, én szoktam olyat csinálni, h elzárom a hideg vizet, felhúzom hideg víz felé a csap karját, és akkor cillitt-es papírtörlővel körbe tekerem mindenhol a csapot, h lejöjjön a vízkő, meg bedugom a dugóját, és bele is öntök kicsit. és ezt úgy hagyom éjjelre. CSakhogy elfelejtettem, h az üzletben is így állítottam a csapot. Reggel, mikor elmentem pisilni, rögtön megnyitottam a hideg vizet.. mármint a vízóránál... míg pisiltem, megcsináltam a wc-ben lévő csapot.. mert simán oda lóg a kezem... aztán mentem a fürdőbe, mert ott is beáztattam éjjelre a zuhanykabint, meg a csapot is... azt is rendbe tettem, kitakarítottam.. megmostam a fogam, megfésülködtem.... egyebek... mennék be a szobába, és hallom folyik a víz.. mondom magamban.. nem zártam el a wc-ben?
hát nem... baszki... az üzletben ömlött a víz, de úgy, h már az egész szobát ellepte ujjnyi vastagon.... jesszus... rendesen hullámzott, ahogy bementem az üzletbe.. azt a kapkodást... az összes törölközőmet bevetettem... mert nem tudtam felszedni felmosóval... kb fél órát takarítottam.. olyan rettenetes szerencsecsomag vagyok.. annyira figyelmetlen... de most enni lehet a parkettáról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még mindig szárad.. remélem nem lesz semmi baja, mert leszopom magam!
Hát ez volt a reggelem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép kis ébresztő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lolika... mivel én ingadozó súlyú vagyok... tehát a majdnem a pehelytől a vágó súlyig, minden féle bikinim van.. úgyhogy ne aggódj, találok én neked... még Valicsnak is szoktam adni cuccokat.... pedig ő aztán nem egy nagy darab (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenkinek nagyon szép napot!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 02. - 07:16:30
Létrehozva: #40972

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 02. - 07:01:26) *
Jó Reggelt!

Süniiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem is vagyok boszi!
Hófehérke? Kötözködünk? Jól van, szeretem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szerencsére nem áztam el, mert sokáig melóztam, és addigra átkültem a zivatart Kecsemétre Vicushoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De ez van.

Jó reggelt.

Hehe Trixx mire ideért csak mini zivatar lett belőle mert dörrent kettőt és esett 10 csepp eső aztán ennyi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 02. - 07:17:04
Létrehozva: #40973

devotee

Jó reggelt!!
Edó,ez ám a reggel!Legalább tuti,hogy felébredtél!
Valamelyik nap írtad,hogy jó lenne,ha mennénk mi is a bulidra!
Hát jó lenne,de nem hiszem,hogy összejön!Egyedül szívesebben elmennék!!!
Simán!!!Ennyi fürdőruhás nő közé??!!!!!Hajajajjjjj!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lové gyűjtésbe vagyok!!!!Meg a nyár is elég sűrű lesz!!Szülinapok,kertipartik,Forma-1,dM-tábor,stb.stb.Meg lehet,hogy lecserélem az egyik autót!Úgyhogy minden egyes fillérre szükség van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De,ha nyernék a lottón.........
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 02. - 07:17:35
Létrehozva: #40974

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 02. - 08:05:01) *

Hát nem fogjátok elhinni, mit csináltam ma reggel. mivel nálam nagy igénybevétel van minden csapnál.. ez wc, meg az üzletben lévő, én szoktam olyat csinálni, h elzárom a hideg vizet, felhúzom hideg víz felé a csap karját, és akkor cillitt-es papírtörlővel körbe tekerem mindenhol a csapot, h lejöjjön a vízkő, meg bedugom a dugóját, és bele is öntök kicsit. és ezt úgy hagyom éjjelre. CSakhogy elfelejtettem, h az üzletben is így állítottam a csapot. Reggel, mikor elmentem pisilni, rögtön megnyitottam a hideg vizet.. mármint a vízóránál... míg pisiltem, megcsináltam a wc-ben lévő csapot.. mert simán oda lóg a kezem... aztán mentem a fürdőbe, mert ott is beáztattam éjjelre a zuhanykabint, meg a csapot is... azt is rendbe tettem, kitakarítottam.. megmostam a fogam, megfésülködtem.... egyebek... mennék be a szobába, és hallom folyik a víz.. mondom magamban.. nem zártam el a wc-ben?
hát nem... baszki... az üzletben ömlött a víz, de úgy, h már az egész szobát ellepte ujjnyi vastagon.... jesszus... rendesen hullámzott, ahogy bementem az üzletbe.. azt a kapkodást... az összes törölközőmet bevetettem... mert nem tudtam felszedni felmosóval... kb fél órát takarítottam.. olyan rettenetes szerencsecsomag vagyok.. annyira figyelmetlen... de most enni lehet a parkettáról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még mindig szárad.. remélem nem lesz semmi baja, mert leszopom magam!
Hát ez volt a reggelem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép kis ébresztő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lolika... mivel én ingadozó súlyú vagyok... tehát a majdnem a pehelytől a vágó súlyig, minden féle bikinim van.. úgyhogy ne aggódj, találok én neked... még Valicsnak is szoktam adni cuccokat.... pedig ő aztán nem egy nagy darab (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ó te jó ég Edóka hát ez tényle jó kis reggeli ébresztés volt..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 02. - 07:20:29
Létrehozva: #40975

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 01. - 23:10:52) *
sziasztok tyúkok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edó, szerintem meg Sedi igenis jobban lesz, mert nagyon nagy szeretet veszi körül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a fürdőrucit meg majd meglátjuk, lehet hogy élek majd vele... bár te cicben erősebb vagy szerintem. bár az elasztikus, bazi mindegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán a bogyóügyed alakul már? nehogy nekem valami bajod legyed, drágaság!

na, mit hallok ma a munkahelyen? állítólag feltörtem mint a talajvíz, és a hívásaimat mutogatja a főnök a többieknek mint példahívást, meg hogy nekem értékesítői vénám van. XDDD ha tudná... mennyire nincs... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

juhujj, már mindjárt tatabánya!!! jajj de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig még filter holnap, és siófok jövő hétvégén, ajjj, kellene majd a drukk meg a girl power hogy tudjunk ott találkozni az Attilával, meg beszélgetni meg együtt lenni picit esetleg kideríteni hogy mi van már, összejövünk-e vagy sem.

tegnap este meg barátnőmék előszülinapoztak, én is picit, de csak ők rúgtak be, én voltam a dj, nyomtam nekik a retrót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért tűntem el. aztán én aludtam mert ma ugye meló volt, ők meg bulizni voltak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi majd holnap bulizunk.

De jó lesz neked, mentek Siófokra! Niki is megy majd asszem.
Girl Power ezerrel!!!!! Nagyon drukkolok Attilához. Azóta nem beszéltetek?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 02. - 07:25:27
Létrehozva: #40976

devotee

Huhh.. Süni... szép kis nyaratok lesz.. ezt nevezem.. Képzeld.. én a F1-et csak tv-ből szeretem nézni... 4, vagy 5 éve kimentem, de nem jött be annyira.. kiborultam a dugótól, meg a portól mire felértem a pályához... majdnem elájultam, mikor mentünk be a kapun....

DM táborra megvettem már a jegyeket, még a hugimnak is, de szerintem úgy lesz, h ő nem fog ennyi napot kibírni velem... sőt szerintem egy éjszakát sem.. már ami a DM-et illeti ... a lényeg, h szerintem mi szombaton reggel lemegyünk... aztán nem tudom még h lesz... h hánykor dobja majd haza Valics Marcsit.. mert akkor szerintem haza megy Zsó is vele... és akkor én meg vasárnapig maradok... aztán még meglátjuk, képlékeny a dolog. Azon is múlik, hugimnak milyen kedve lesz... én azt csinálom, amit ő akar majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 02. - 07:26:18
Létrehozva: #40977

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 02. - 08:05:01) *

Ú basszus Edó elég kellemeteln reggeled volt! Szegénykém.
Én is jártam már így, amikor egyszerre ezer dolgot csinálok, mindig becsúszik valami bibi.
Remélem a parkettának nem lesz baja.

Idézet (vicuska @ 2010.07. 02. - 08:16:30) *
Jó reggelt.

Hehe Trixx mire ideért csak mini zivatar lett belőle mert dörrent kettőt és esett 10 csepp eső aztán ennyi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen? Na fene. Akkor itt kiadott magából mindent, még jég is volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 02. - 07:34:49
Létrehozva: #40978

devotee

Jó reggelt!

Edó, olyan jót nevettem a sztoridon!!!!! Bocsi, de mókás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 02. - 07:38:35
Létrehozva: #40979

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 02. - 08:25:27) *
Huhh.. Süni... szép kis nyaratok lesz.. ezt nevezem.. Képzeld.. én a F1-et csak tv-ből szeretem nézni... 4, vagy 5 éve kimentem, de nem jött be annyira.. kiborultam a dugótól, meg a portól mire felértem a pályához... majdnem elájultam, mikor mentünk be a kapun....

DM táborra megvettem már a jegyeket, még a hugimnak is, de szerintem úgy lesz, h ő nem fog ennyi napot kibírni velem... sőt szerintem egy éjszakát sem.. már ami a DM-et illeti ... a lényeg, h szerintem mi szombaton reggel lemegyünk... aztán nem tudom még h lesz... h hánykor dobja majd haza Valics Marcsit.. mert akkor szerintem haza megy Zsó is vele... és akkor én meg vasárnapig maradok... aztán még meglátjuk, képlékeny a dolog. Azon is múlik, hugimnak milyen kedve lesz... én azt csinálom, amit ő akar majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én sem voltam még f1-en!Szerintem is jobb a tv-ben,de legalább egyszer meg kell nézni,hallgatni,érezni élőben is!
És most megbeszéltük a haverokkal,hogy felmegyünk és megnézzük!Jóóóóó lesz az,főleg,hogy a csajok vezetnek!!Mi meg iszunk!!!hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A táborra már nekem is meg vannak a jegyeim!Még Tbányán megvettem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 02. - 07:48:19
Létrehozva: #40980

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 02. - 07:01:26) *
Jó Reggelt!

Nem is vagyok boszi!

De ez van.

Mármint a kötözködést vagy a hófehérkét????
Nem mindegy!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Igen Szolnokon és környékén nagyobb eső volt!Én tapasztaltam! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Figyi!!Az,hogy lehet,hogy te mindig eltalálod azt az időpontot,amikor ott vagyok???? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Jó nem mondom,hogy másodpercre pontosan,de plusz-mínusz 10-15 perc eltérésnél nem szokott több lenni!hm? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2047 2048 2049 2050 2051 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
187 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (187 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: