![]() ![]() |
2010.07. 02. - 07:50:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mármint a kötözködést vagy a hófehérkét???? Nem mindegy!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Igen Szolnokon és környékén nagyobb eső volt!Én tapasztaltam! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) A kötözködést!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként meg csak a lábam hófehérke, mert csak azt nem érheti nap. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Figyi!!Az,hogy lehet,hogy te mindig eltalálod azt az időpontot,amikor ott vagyok???? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jó nem mondom,hogy másodpercre pontosan,de plusz-mínusz 10-15 perc eltérésnél nem szokott több lenni!hm? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Nem tudom??? Telepátia? Akkor szoktam integetni, amikor eszeme jutsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó bevallom, nyomkövetőt szereltettem rád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 07:54:40
Létrehozva:
|
|
|
A kötözködést!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként meg csak a lábam hófehérke, mert csak azt nem érheti nap. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem tudom??? Telepátia? Akkor szoktam integetni, amikor eszeme jutsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó bevallom, nyomkövetőt szereltettem rád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe! De szar lehet,majd Edónál hosszú nadrágba fűrcsizni....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyomkövetőt mi??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 07:59:46
Létrehozva:
|
|
|
Hehe! De szar lehet,majd Edónál hosszú nadrágba fűrcsizni....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyomkövetőt mi??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked meg de szar lehet hogy ennyi jó DM baba fürdőrucuban pancsikol, te meg nem lehetsz ott!!!! Fú most genya voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, mikor nem figyeltél a DM bulin, megbíztam az egyik seregcsajszit, hogy rakja rád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most egy picit nem leszek, be kell rögzítenem az átutalásokat.... |
|
|
|
2010.07. 02. - 08:08:56
Létrehozva:
|
|
|
Neked meg de szar lehet hogy ennyi jó DM baba fürdőrucuban pancsikol, te meg nem lehetsz ott!!!! Fú most genya voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, mikor nem figyeltél a DM bulin, megbíztam az egyik seregcsajszit, hogy rakja rád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most egy picit nem leszek, be kell rögzítenem az átutalásokat.... Fúúúú igen az szar lesz!!!Te kis genyaaaaa!!Azééé imádlak ám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja a DM babán felröhögtem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha,akkor ezért voltak mindig ennyien körülöttem! Pedig én azt hittem csak simán népszerű vagyok!Vagy csak egyszerű? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem a Judy lehetett! Egyszer úgy elkapott és megölelgetett meg megpuszilgatott!!!Tuti Ő volt!A kis drága!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja,meg le is....................fényképezett!Azt nem hagyhatta ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké!Rögzíts! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 08:17:44 |
|
|
|
2010.07. 02. - 09:34:57
Létrehozva:
|
|
|
Fúúúú igen az szar lesz!!!Te kis genyaaaaa!!Azééé imádlak ám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja a DM babán felröhögtem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha,akkor ezért voltak mindig ennyien körülöttem! Pedig én azt hittem csak simán népszerű vagyok!Vagy csak egyszerű? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem a Judy lehetett! Egyszer úgy elkapott és megölelgetett meg megpuszilgatott!!!Tuti Ő volt!A kis drága!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja,meg le is....................fényképezett!Azt nem hagyhatta ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Judy Szombathelyen volt nagyon ölelkezős kedvében! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 09:53:48
Létrehozva:
|
|
|
Sehol egy fallikus kép.. na attól beindulnál Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Judy Szombathelyen volt nagyon ölelkezős kedvében! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam azt a bulit homály fedi... huhh.. de eláztam.. jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 10:03:57
Létrehozva:
|
|
|
Sehol egy fallikus kép.. na attól beindulnál Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam azt a bulit homály fedi... huhh.. de eláztam.. jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom Edó, de majd Győrben fogd vissza magad ősszel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 10:12:33
Létrehozva:
|
|
|
Edó: hát adjatok egy olyan képet - hehhehehehehe XD de ennél jobban talán nem kéne beindulnom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ja, kicsit bővebben a DM musicelről: http://www.freestate.hu/news/comments/ns-p...sical/#comments (IMG:http://media3.washingtonpost.com/wp-srv/photo/gallery/090928/GAL-09Sep28-2705/media/PHO-09Sep28-180201.jpg) |
|
|
|
2010.07. 02. - 11:05:26
Létrehozva:
|
|
|
Lehet, hogy újra lesz Sláger Rádió!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.07. 02. - 11:07:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 02. - 11:13:40
Létrehozva:
|
|
|
Lehet, hogy újra lesz Sláger Rádió!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na,igen?Honnan veszed? Egyébként nekem jobb a Neo fm,változatosabb! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Én már hallottam a Walking in my shoes-t is ott! Előtte még sosem seholsenem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 11:33:56 |
|
|
|
2010.07. 02. - 11:18:55
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 02. - 11:19:37
Létrehozva:
|
|
|
Huhhhhh!Milyen sokan lettünk!!!?
Na mi van,nincs dolgotok!!!?????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 11:22:04
Létrehozva:
|
|
|
edó még 1* köszi , köszi kösszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi köszi a martinos képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx már kész van, amit ígértem végig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :DDDDD A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 19:21:30 |
|
|
|
2010.07. 02. - 11:24:22
Létrehozva:
|
|
|
edó még 1* köszi , köszi kösszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi köszi a martinos képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx már kész van, amit ígértem végig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :DDDDD mára ennyi volt megyek a gyepre trixx lehet pár óra múlva feletted leszek , ha olyan az idő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem nem kap el semmi zivatar, vagy vmi szupercella (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este majd benézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig egy kicsit megpörgethetne egy kis pici cellácska..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még,ha nem is hiperszuper! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 11:47:17
Létrehozva:
|
|
|
Na,irány a Szelidi-tó!!hehe
Jó munkát mindenkinek......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Páááá |
|
|
|
2010.07. 02. - 11:58:46
Létrehozva:
|
|
|
Angie, Lola: akkor ma mikor találkozzunk Íjászban? 7-8 körül? (én a 8-ra vagy azutánra szavaznék)
süni, jantar: jó mulatást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |