![]() ![]() |
2010.07. 02. - 12:46:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mire ide érek, mindenki eltűnik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
unka munka munkaaaaaaaaaaaaaaaa Apuka az előbb hívott. ... és máris fürödhető állapotú a medence vizeeeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... holnap ugrok is egy bombát... na.. nem ám.. mert azért ez a medi nem arra való, meg szerintem kapnék visszakézből egy pofont, apám szeme kigúvadna, h tönkre teszem az egészet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni.... csobbanj helyettem is... vigyázz a hínárral.. Jan! jó szárnyalást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ügyes legyél... szuper cella... le--- ve---- leeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt hétvégeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
2010.07. 02. - 13:59:04
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg? Igen, 14-én lesz majd a másodfokú bírósági ítélethirdetés a frekvencia ügyben. Na,igen?Honnan veszed? Egyébként nekem jobb a Neo fm,változatosabb! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Én már hallottam a Walking in my shoes-t is ott! Előtte még sosem seholsenem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bemondták az online Slágeren (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walking tök sokszor ment ott (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én azóta nem hallgatok rádiót, max a Juventust! Angie, Lola: akkor ma mikor találkozzunk Íjászban? 7-8 körül? (én a 8-ra vagy azutánra szavaznék) süni, jantar: jó mulatást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este 9 jó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Beszéltem Lolával... neki is inkább a 9 után jó. |
|
|
|
2010.07. 02. - 14:07:38
Létrehozva:
|
|
|
nekem remek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor én 21:16 körül érek be a Nyugatiba és átslattyogok az Íjászba hozzátok. úgy jó? foglaljatok helyet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.07. 02. - 14:10:54
Létrehozva:
|
|
|
nekem remek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor én 21:16 körül érek be a Nyugatiba és átslattyogok az Íjászba hozzátok. úgy jó? foglaljatok helyet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerintem akkor még csak én leszek ott, de majd foglalok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 14:24:46
Létrehozva:
|
|
|
Mire ide érek, mindenki eltűnik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) unka munka munkaaaaaaaaaaaaaaaa Apuka az előbb hívott. ... és máris fürödhető állapotú a medence vizeeeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... holnap ugrok is egy bombát... na.. nem ám.. mert azért ez a medi nem arra való, meg szerintem kapnék visszakézből egy pofont, apám szeme kigúvadna, h tönkre teszem az egészet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni.... csobbanj helyettem is... vigyázz a hínárral.. Jan! jó szárnyalást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ügyes legyél... szuper cella... le--- ve---- leeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt hétvégeeeeeeeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó!!!!!!!!!!!!!! Akkor lehet majd pancsolni!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 14:30:15
Létrehozva:
|
|
|
Angie: okey-dokey! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) talán addigra nem lesz már olyan rohadt meleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edó: jesssz! pancsizunk egy jót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fogadjunk Dave is jól érezné magát... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i.ytimg.com/vi/8TxupFzpRVY/hqdefault.jpg) (IMG:http://keressmeg.freeblog.hu/files/0000503937-30118L.jpg) (IMG:http://img.youtube.com/vi/msx5h5_yt_8/0.jpg) (IMG:http://photography.marisol.se/wp-content/uploads/2009/07/arvika_dm-8.jpg) és Martnak sem lenne ellenére... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img145.imageshack.us/img145/3103/47987346.jpg) |
|
|
|
2010.07. 02. - 15:17:14
Létrehozva:
|
|
|
hehehhee.... annyira imádom ezeket a webvidiket... este meg is nézem őket.. beszarok a röhögéstől!
Dave a partinkon.. istenem de jó lenn.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pfff... belelóg a kakiba a kezünk... jól leitatnánk, és idehívnánk a cimboráit is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Braziiiil--- braziiiiil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 15:19:07
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) woow, Edó... nem gyenge reggeled volt, aztaaaaa, de megoldottad ügyesen, a parketta meg ennyit csak kibír. mi egyszer egy évig laktunk társasházban, akkor áztattuk el egyszer az alsó szomszédot. XDDD vicces volt. woow, Süni, sűrű nyár. nekem is ilyen lesz, a dm-táborig minden hétvégémen be vagyok foglalva. nájsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, nem beszéltünk azóta a cicafiúval sajna. de majd azért írok neki hogy lenn leszünk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) wááá, de kómás lettem így a hét végére, banyek... |
|
|
|
2010.07. 02. - 15:29:24
Létrehozva:
|
|
|
ammm, mi szerintem majd csak később mennénk ha nem gond, a 9 az még mindig korai, de majd csatlakozunk, hívlak majd titeket. és jön Vicám is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mármint hogy a filterbe... na XD |
|
|
|
2010.07. 02. - 15:33:41
Létrehozva:
|
|
|
ammm, mi szerintem majd csak később mennénk ha nem gond, a 9 az még mindig korai, de majd csatlakozunk, hívlak majd titeket. és jön Vicám is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint hogy a filterbe... na XD Oké-zsoké! |
|
|
|
2010.07. 02. - 16:01:21
Létrehozva:
|
|
|
Edó: huh huh huh huh, jah, elszórakoztatnánk Dave-éket, az tutttttiii.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) HUH HUH HUH HUH HUH *ördögi vigyor*
Lola: oké, majd hívjatok - ti jöttök az Íjászba is? |
|
|
|
2010.07. 02. - 17:20:45
Létrehozva:
|
|
|
Brazilok begorombultak.. és ki is kaptak... na ez is elment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig nagyon drukkoltam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 02. - 17:33:15
Létrehozva:
|
|
|
Brazilok begorombultak.. és ki is kaptak... na ez is elment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig nagyon drukkoltam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aham... és akkor kik vannak itt még esélyes pozícióban? aaannyira nem vagyok képben XD |
|
|
|
2010.07. 02. - 17:57:47
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hazaértem. Megnézem mi volt eddig... Fúúúú igen az szar lesz!!!Te kis genyaaaaa!!Azééé imádlak ám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja a DM babán felröhögtem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha,akkor ezért voltak mindig ennyien körülöttem! Pedig én azt hittem csak simán népszerű vagyok!Vagy csak egyszerű? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem a Judy lehetett! Egyszer úgy elkapott és megölelgetett meg megpuszilgatott!!!Tuti Ő volt!A kis drága!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja,meg le is....................fényképezett!Azt nem hagyhatta ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké!Rögzíts! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A DM baba Neo szövege, tőle koppintottam. Na akkor Judy lebukott. Két puszi között rádrakta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sebaj, de a nyomkövetőt nem találtad meg?! Ja, elkezdtem rögzíteni, aztán annyi melóm lett, hogy már nem tudtam visszajönni fórumozni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 18:04:53
Létrehozva:
|
|
|
edó még 1* köszi , köszi kösszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi köszi a martinos képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx már kész van, amit ígértem végig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :DDDDD mára ennyi volt megyek a gyepre trixx lehet pár óra múlva feletted leszek , ha olyan az idő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem nem kap el semmi zivatar, vagy vmi szupercella (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este majd benézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Jantar!! Mivel hálálhatom meg neked? Igáig elrepülsz? DE jó! Akkor integetek neked is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most elköszönök, mert kezdődött egy dok film New Orleans-ről. Ja még annyi hogy örülök Usi hogy lett Placi jegyed! Pá! |
|
|
|
2010.07. 02. - 18:42:57
Létrehozva:
|
|
|
basszus de utálom, h nekem mindig sokkal hamarabb kell elindulnom buliba :S
dől rólam a víz és még nem vagyok teljesen kész :S pááá! |
|
|
|
2010.07. 02. - 18:56:09
Létrehozva:
|
|
|
Estéket!
Meglepett, hogy kiestek a brazilok... ez egy nagyon érdekes VB, se olaszok, se angolok, se franciák... de az én spanyol fiaim még ott vannak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hollandok amúgy nagyon jók, ma este szerintem ők fognak nyerni. Döntőnek spanyol-holland meccset tippelek! Jajj, belőlem kijött a fáradtság... nagyon aludnák... közben felfrissültem egy jó kis fürdőtől és kimostam a világos ruháim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, akkor olyan negyed 10-re érsz majd a Nyugatiba? Bemegyek akkor az állomásra. |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:05:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó bulizást csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 02. - 19:08:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó bulizást csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem jó lesz!!! |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:10:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie biztosan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |