2400 Oldal V  « < 2049 2050 2051 2052 2053 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.07. 02. - 12:46:26
Létrehozva: #41001

devotee

Mire ide érek, mindenki eltűnik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

unka munka munkaaaaaaaaaaaaaaaa
Apuka az előbb hívott. ... és máris fürödhető állapotú a medence vizeeeeeeeeeeeeeee
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... holnap ugrok is egy bombát... na.. nem ám.. mert azért ez a medi nem arra való, meg szerintem kapnék visszakézből egy pofont, apám szeme kigúvadna, h tönkre teszem az egészet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni.... csobbanj helyettem is... vigyázz a hínárral..
Jan! jó szárnyalást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ügyes legyél... szuper cella... le--- ve---- leeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mindjárt hétvégeeeeeeeeeeeeeeeeee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 02. - 13:59:04
Létrehozva: #41002

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 02. - 12:07:55) *
Tényleg?

Igen, 14-én lesz majd a másodfokú bírósági ítélethirdetés a frekvencia ügyben.

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 02. - 12:13:40) *
Na,igen?Honnan veszed?
Egyébként nekem jobb a Neo fm,változatosabb! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Én már hallottam a Walking in my shoes-t is ott!
Előtte még sosem seholsenem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bemondták az online Slágeren (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Walking tök sokszor ment ott (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én azóta nem hallgatok rádiót, max a Juventust!

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 02. - 12:58:46) *
Angie, Lola: akkor ma mikor találkozzunk Íjászban? 7-8 körül? (én a 8-ra vagy azutánra szavaznék)

süni, jantar: jó mulatást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Este 9 jó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Beszéltem Lolával... neki is inkább a 9 után jó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 02. - 14:07:38
Létrehozva: #41003

devotee

nekem remek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor én 21:16 körül érek be a Nyugatiba és átslattyogok az Íjászba hozzátok. úgy jó? foglaljatok helyet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 02. - 14:10:54
Létrehozva: #41004

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 02. - 15:07:38) *
nekem remek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor én 21:16 körül érek be a Nyugatiba és átslattyogok az Íjászba hozzátok. úgy jó? foglaljatok helyet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szerintem akkor még csak én leszek ott, de majd foglalok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 02. - 14:24:46
Létrehozva: #41005

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 02. - 13:46:26) *
Mire ide érek, mindenki eltűnik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

unka munka munkaaaaaaaaaaaaaaaa
Apuka az előbb hívott. ... és máris fürödhető állapotú a medence vizeeeeeeeeeeeeeee
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... holnap ugrok is egy bombát... na.. nem ám.. mert azért ez a medi nem arra való, meg szerintem kapnék visszakézből egy pofont, apám szeme kigúvadna, h tönkre teszem az egészet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni.... csobbanj helyettem is... vigyázz a hínárral..
Jan! jó szárnyalást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ügyes legyél... szuper cella... le--- ve---- leeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mindjárt hétvégeeeeeeeeeeeeeeeeee

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De jó!!!!!!!!!!!!!! Akkor lehet majd pancsolni!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 02. - 14:30:15
Létrehozva: #41006

devotee

Angie: okey-dokey! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) talán addigra nem lesz már olyan rohadt meleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: jesssz! pancsizunk egy jót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

fogadjunk Dave is jól érezné magát... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i.ytimg.com/vi/8TxupFzpRVY/hqdefault.jpg)

(IMG:http://keressmeg.freeblog.hu/files/0000503937-30118L.jpg)

(IMG:http://img.youtube.com/vi/msx5h5_yt_8/0.jpg)

(IMG:http://photography.marisol.se/wp-content/uploads/2009/07/arvika_dm-8.jpg)

és Martnak sem lenne ellenére... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://img145.imageshack.us/img145/3103/47987346.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 02. - 15:17:14
Létrehozva: #41007

devotee

hehehhee.... annyira imádom ezeket a webvidiket... este meg is nézem őket.. beszarok a röhögéstől!
Dave a partinkon.. istenem de jó lenn.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pfff... belelóg a kakiba a kezünk... jól leitatnánk, és idehívnánk a cimboráit is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Braziiiil--- braziiiiil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 02. - 15:19:07
Létrehozva: #41008

devotee

kukucs
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
woow, Edó... nem gyenge reggeled volt, aztaaaaa, de megoldottad ügyesen, a parketta meg ennyit csak kibír.
mi egyszer egy évig laktunk társasházban, akkor áztattuk el egyszer az alsó szomszédot. XDDD vicces volt.

woow, Süni, sűrű nyár. nekem is ilyen lesz, a dm-táborig minden hétvégémen be vagyok foglalva. nájsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, nem beszéltünk azóta a cicafiúval sajna. de majd azért írok neki hogy lenn leszünk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

wááá, de kómás lettem így a hét végére, banyek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 02. - 15:29:24
Létrehozva: #41009

devotee

ammm, mi szerintem majd csak később mennénk ha nem gond, a 9 az még mindig korai, de majd csatlakozunk, hívlak majd titeket. és jön Vicám is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mármint hogy a filterbe... na XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 02. - 15:33:41
Létrehozva: #41010

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 02. - 16:29:24) *
ammm, mi szerintem majd csak később mennénk ha nem gond, a 9 az még mindig korai, de majd csatlakozunk, hívlak majd titeket. és jön Vicám is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mármint hogy a filterbe... na XD

Oké-zsoké!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 02. - 16:01:21
Létrehozva: #41011

devotee

Edó: huh huh huh huh, jah, elszórakoztatnánk Dave-éket, az tutttttiii.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) HUH HUH HUH HUH HUH *ördögi vigyor*

Lola: oké, majd hívjatok - ti jöttök az Íjászba is?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 02. - 17:20:45
Létrehozva: #41012

devotee

Brazilok begorombultak.. és ki is kaptak... na ez is elment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig nagyon drukkoltam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 02. - 17:33:15
Létrehozva: #41013

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 02. - 18:20:45) *
Brazilok begorombultak.. és ki is kaptak... na ez is elment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig nagyon drukkoltam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

aham... és akkor kik vannak itt még esélyes pozícióban? aaannyira nem vagyok képben XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 02. - 17:57:47
Létrehozva: #41014

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hazaértem. Megnézem mi volt eddig...

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 02. - 09:08:56) *
Fúúúú igen az szar lesz!!!Te kis genyaaaaa!!Azééé imádlak ám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ja a DM babán felröhögtem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aha,akkor ezért voltak mindig ennyien körülöttem!
Pedig én azt hittem csak simán népszerű vagyok!Vagy csak egyszerű? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szerintem a Judy lehetett!
Egyszer úgy elkapott és megölelgetett meg megpuszilgatott!!!Tuti Ő volt!A kis drága!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ja,meg le is....................fényképezett!Azt nem hagyhatta ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké!Rögzíts! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A DM baba Neo szövege, tőle koppintottam.

Na akkor Judy lebukott. Két puszi között rádrakta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sebaj, de a nyomkövetőt nem találtad meg?!

Ja, elkezdtem rögzíteni, aztán annyi melóm lett, hogy már nem tudtam visszajönni fórumozni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 02. - 18:04:53
Létrehozva: #41015

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 02. - 12:22:04) *
edó még 1* köszi , köszi kösszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi köszi a martinos képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
trixx már kész van, amit ígértem végig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :DDDDD
mára ennyi volt megyek a gyepre trixx lehet pár óra múlva feletted leszek , ha olyan az idő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem nem kap el semmi zivatar, vagy vmi szupercella (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

este majd benézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi Jantar!! Mivel hálálhatom meg neked?
Igáig elrepülsz? DE jó! Akkor integetek neked is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most elköszönök, mert kezdődött egy dok film New Orleans-ről.
Ja még annyi hogy örülök Usi hogy lett Placi jegyed!
Pá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 02. - 18:42:57
Létrehozva: #41016

devotee

basszus de utálom, h nekem mindig sokkal hamarabb kell elindulnom buliba :S
dől rólam a víz és még nem vagyok teljesen kész :S
pááá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 02. - 18:56:09
Létrehozva: #41017

devotee

Estéket!

Meglepett, hogy kiestek a brazilok... ez egy nagyon érdekes VB, se olaszok, se angolok, se franciák... de az én spanyol fiaim még ott vannak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hollandok amúgy nagyon jók, ma este szerintem ők fognak nyerni. Döntőnek spanyol-holland meccset tippelek!

Jajj, belőlem kijött a fáradtság... nagyon aludnák... közben felfrissültem egy jó kis fürdőtől és kimostam a világos ruháim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, akkor olyan negyed 10-re érsz majd a Nyugatiba? Bemegyek akkor az állomásra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 02. - 19:05:26
Létrehozva: #41018

devotee

Jó bulizást csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 02. - 19:08:39
Létrehozva: #41019

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 02. - 20:05:26) *
Jó bulizást csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem jó lesz!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 02. - 19:10:12
Létrehozva: #41020

devotee

Angie biztosan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2049 2050 2051 2052 2053 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
184 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (184 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: