![]() ![]() |
2010.07. 03. - 16:47:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
igen, a magyar Kaméleon. nem volt rossz, bár többet vártam tőle személy szerint. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de jó lehetett ennyit pancsizni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na én meg a szobában hűsölök és most kezdtem el az Angyalok és Démonokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 03. - 17:01:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 03. - 17:10:47
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok,
jajj, a lábam lejártam ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miután kávéztunk és Usi elsuhant a vonattal még visszamentem a Westenbde és hát kicsit boltoztam... bementem a Mango-ba, ami alapjáraton egy bazi drága hely, de ha 70%-os leárazás van, akkor nagyon baráti! Vettem egy fekete, csini, egyberészes ruhácskát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyim szülinapi pénzéből ugyanis még egy forintot sem költöttem, így most megajándékoztam magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utána átmentem az IKEA-ba, hát nagyon meglepődtem, hogy azok a klassz szekrények, amiket kinéztem már nincsenek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Brühühü... viszont az árak mintha lefelé mentek volna úgy láttam... és végre vagy egy év után újra kajoltam ott (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ettem svéd húsgolyókat sültkrumplival (mivel mással? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), barna mártással és ribizli öntettel! Még mindig nagyon finom!!!!!!!!!!!! Utána másztam végig az áruházat. Negyed 5-re értem haza, aztán beájultam és aludtam, most keltem fel, gyorsan lefürödtem, friss vagyok és üde! Hú, de jól néz ki ez az almaszeletelő (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd beszerzek egyet, kösz az ötletet Süni! Edó, vigyázz a nappal, nagyon durván éget. Ez a pancsolás nagyon ari lehetett, már alig várom a közös, csajos hétvégét!!! Usi, sajnálom, hogy nem tetszett a Kaméleon, nekem nagyon bejött, imádom, de a top 1 még mindig a Kontroll, megunhatatlan mozi, a 2000-es évek legeslegje. Most kitalálom, hogy holnap mit csináljak, mert takarítani továbbra sincsen kedvem, mármint port törölni... szóval asszem majd ebédre összedobok valamit és utána elmegyek mozizni az Eurocenterbe. A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 03. - 17:15:38 |
|
|
|
2010.07. 03. - 17:49:29
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
hűsölünk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez erős túlzás, mert bazi hőség van de már jobb ma rosszkedvem lett, és kitartóan punnyadunk idehaza, mehetnékünk van, de pénzünk sincs, és meleg is van, és szomor is. de jövő hétvégén balcsizunk, legalább ennyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kaméleon nem rossz, moziban láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vidítsatok fel |
|
|
|
2010.07. 03. - 18:18:26
Létrehozva:
|
|
|
Angie... szerencsére elég jó bőröm van, megpirulok, de utána be is barnulok... nekem, meg apámnak ilyen a bőrünk, anyukának, Lacinak, és Zsófinak pedig fehér, érzékeny bőr jutott... úgyhogy most is csak egy nagyon picit vagyok piros, ez holnapra már barna.
Lola.. mi a baj? Egyébként meg h vidítsunk fel, ha mindig írsz, aztán meg eltűnsz? Mucika? panelban vagytok? az én lakásom tégla, tök jó hűvös van.... Akartam aludni én is kicsit, mikor hazajöttem anyuéktól, de sajna nem hagytak.. állandóan csörög a mobilom.. mindkettő... ahhh... kibasztam volna mindet legszívesebben... Kontroll-t imádom... de nekem a legeslegnagyobb magyar film, a csapd le csacsi.. imádom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látta valaki? de imádom a te rongyos életet is a régiek közül. Meg az égig érő fű-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mostaniak közül a csak sex, és más semmi... |
|
|
|
2010.07. 03. - 18:37:56
Létrehozva:
|
|
|
itt vagyok, csak amikor írtam, senkit sem mutatott a fórum rajtam kívül senkit. de így tök jó hogy itt vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát, kicsikét rossz kedvem lett, mert valahogy az az érzésem, hogy ez az Attila dolog bazira nem fog összejönni. ez maga még nem egy nagy dolog. csak az az elkeserítő, hogy valahogy úgy kerül a szerelem, mint valami leprás beteget szokás elkerülni. én egy boldog, szerencsés ember vagyok, de ez az egy dolog alamiért egyszerűen távol tartja magát tőlem |
|
|
|
2010.07. 03. - 19:02:16
Létrehozva:
|
|
|
Edó, Andinak is ilyen a bőre. Múltkor voltak lenn Hódmezővásárhelyen meg Gyöngyösön és hát elmentek vasárnap a gyöngyösi strandra... hétfőn úgy nézett ki a kolléganőm, mint egy főtt rák, a bőre olyan meleg volt, hogy tojást lehetett volna rajta sütni és totál vörös volt, de másnapra bebarnult és le sem hámlott, semmi sem látszott az előző napi vörösségből. Olyan szerencsések vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az én bőröm nem bírja, nagyon hamar megég, és úgy, hogy ha nem vigyázok, akkor felhólyagosodik és minden bajom lesz, meg még sok rajtam a mindenféle sötét folt, amikkel vigyáznom kell, anyajegyek... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg hát amúgy sem bírom a napot, elájulok tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csapd le csacsit még nem láttam! De ha már jó és magyar film, akkor Indul a bakterház (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "Ott a kísértet a ganénál" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Micsoda piszok szerencse, magának bezzeg Szarvasbogár jutott... Adja már nekem bakter úr." Loli, asszem akkor egy cipőben járunk, valahogy a nagy LOVE elkerül bennünket, vagyis mindig kapufát és bakot lövünk... de hát ne keseregjünk, majd lesz valahogy! Már sokszor azt hittem meg vagyok átkozva, rossz a természetem (ami igaz), sokszor nehéz hosszasan elviselni engem, meg hát szökő évben egyszer tetszik meg nekem valaki és hát utána mindig kiderül, hogy vagy ő nem érez semmit, vagy érez, de aztán meggondolja magát és mégsem... mindkét esetemet ismeritek. De mi kis sz@rkupacok tartsunk össze a gödör alján is!! Például nemsokára majd nézem a helyes spanyol fiaim, ahogy beharcolják magukat a VB negyeddöntőbe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viva Espana! Hajrá Spanyolország!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:http://gallery.site.hu/d/5241186-1/steag_Spania.jpg) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 03. - 19:28:48 |
|
|
|
2010.07. 03. - 19:03:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na akkor kicsaviztad magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helyes! nem azt mondtam, h nem tetszett a Kaméleon. Jó volt, csak kicsit többet vártam tőle.
Edó: ha magyar film (az újabbak közül - mert amúgy sajna kevés magyar filmhez jutok) nekem a Kontroll a top kedvenc, meg ami még tetszett nagyon az az Állítsátok meg Teréz anyut!, a Noé bárkája és a Szex és más semmi. Az utóbbit megpróbálom beszerezni - meg a Teréz anyut is. Ja és már szedegetem le a Poligamyt is. Most néztem meg az Angyalok és Démonokat. Jó kis film volt, nagyon jó volt a látvány is. Meglehetősen emészthetőbb volt, mint anno a könyv, amit szintén olvastam. Na megnézem az extrákat is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 03. - 19:24:33
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na akkor kicsaviztad magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helyes! nem azt mondtam, h nem tetszett a Kaméleon. Jó volt, csak kicsit többet vártam tőle. Edó: ha magyar film (az újabbak közül - mert amúgy sajna kevés magyar filmhez jutok) nekem a Kontroll a top kedvenc, meg ami még tetszett nagyon az az Állítsátok meg Teréz anyut!, a Noé bárkája és a Szex és más semmi. Az utóbbit megpróbálom beszerezni - meg a Teréz anyut is. Ja és már szedegetem le a Poligamyt is. Most néztem meg az Angyalok és Démonokat. Jó kis film volt, nagyon jó volt a látvány is. Meglehetősen emészthetőbb volt, mint anno a könyv, amit szintén olvastam. Na megnézem az extrákat is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Yes, szana-szét másztam a talpaim, fájnak is rendesen a csülköcskék (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oké, értem, hogy tetszett, csak többet vártál tőle... na én meg nem vártam tőle semmit, és lehet, hogy ezért tetszett annyira nagyon-nagyon. Meg hát végre nem egy idióta romantikus vígjáték és happy end lett a vége! Ez külön tetszett. Angyalok és Démonok nagyon szuper film lett, Tom Hanks a régi önmagát hozta végre, és Ewan McGregort meg nagyon szeretem már régóta. Szinte sosem okoz csalódást. |
|
|
|
2010.07. 03. - 19:28:10
Létrehozva:
|
|
|
jajajajaja! Ewan nekem is kedvenc! szuper színész szerintem!
mondjuk én Tom Hankstől annyira nem voltam elájulva ebben - a Da Vinci Code-ban jobban tetszett az alakítása. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 03. - 19:30:23
Létrehozva:
|
|
|
jajajajaja! Ewan nekem is kedvenc! szuper színész szerintem! mondjuk én Tom Hankstől annyira nem voltam elájulva ebben - a Da Vinci Code-ban jobban tetszett az alakítása. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem lepődtem meg! Hanks fénykora azért mégiscsak az Apolló 13 és a Forrest Gump voltak, meg még talán a Philadelphia. De még most is játszik jó filmekben. |
|
|
|
2010.07. 03. - 20:04:02
Létrehozva:
|
|
|
Az élet nem arról szól, hogy a vihar elmúlását várjuk.. sokkal inkább arról, hogy megtanuljunk táncolni az esőben
|
|
|
|
2010.07. 03. - 20:15:46
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) argentinok nagyon gyengék voltak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , még a himnuszt sem énekelték el... német, angol mindig büszkén énekli a saját nemzeti himnuszát..
angie jó az idézeted, de a leírom a kedvencemet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert az ember - ezt egyre jobban hiszem - csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket. A végleges felnőtteket, akik nem hisznek már semmiféle csodában, gyanakvással szemlélem, s ez a gyanakvás és idegenkedés erősödik a tapasztalatokkal és az évekkel. (Márai Sándor A bűvész) Kosztolány 50 évesen jött rá a nagy titokra. Az életet nem abszolút felnőttként kell élni, hanem gyermekként. A világ egyszerű dolgaiból csodaszép dolgokat lehet látni egy gyermeki fantázián keresztül. Sajnos a mai világban egyre több az abszolút felnőtt. Félelem és fulladás fog el, ha egy abszolút felnőttel kell találkoznom vagy beszélnem. - vélemény Kosztolányi Dezső Hajnali részegség című verséről. A nagy művészek, mind ezt írják műveikben Karinthy, Kosztolányi, Márai, Antoine de Saint-Exupéry. Sokan pl. Latinovitsot is bolodnak hitték közben pedig csak gyerek volt és nem abszolút felnőtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sok zenészre igaz ez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem a spanyolok nem jutnak tovább. Na láttom nem vagyunk sokan. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lépek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó hvét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 03. - 20:20:30
Létrehozva:
|
|
|
Hát a spanyoloknak nem megy ma a játék, de attól még nekik szurkolok! A német hadsereg meg zúgjon csak ki majd a negyeddöntőben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hiába, hosszú évek alatt sosem tudtam őket megszeretni, talán mert mindig másodrangúnak tekintenek mindenkit, aki nem német...
Jantarr, ezt az idézetet a Facebookon találtam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj, hát teljesen felnőtt én sem akarok lenni, az uncsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pááááááá |
|
|
|
2010.07. 03. - 21:22:14
Létrehozva:
|
|
|
NYERTEK A SPANYOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 03. - 22:07:03
Létrehozva:
|
|
|
Na hali
Alkonyatot néztem... jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez is! Usi.. olvastad is az állítsátok meg terézanyut?én elsőre olvastam, utána láttam csak.. nekem a könyv sokkal jobban tetszett, egy csomó minden kimaradt, mint ahogy az szokott lenni... a szövege annyira jó volt, h hangosan röhögtem rajta végig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. a németekkel nekem is ugyan ez a bajom.. de pont ma beszélgettem édesanyával erről. Mondtam neki, h mivel ők címkéznek, én is címkézhetem őket nácinak... anyu persze rám szólt, h ne általánosítsak, ettől lennék különb, ha nem tenném, és ráadásul lassan a magyar nagyobb náci, mint bármely német.. és ez sajna így is van.. elgondolkodtató. ostoba emberi faj |
|
|
|
2010.07. 03. - 22:17:33
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj... Lolika.. ezen ne rágd magad! De tudod mit mondtam ezekről a dolgokról... verd gyorsan ki a fejedből, és nézz körül másik csődör után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig ő jár majd a fejedben, míg nem látsz másik pasit, aki a kedvedre való... Hidd el, tudom milyen, de én már megtanultam a saját káromon, h ha nem lép, akkor az idők végezetéig is várhatsz rá... ráadásul, az ember.. illetve lehet csak én, hajlamos vagyok beképzelni dolgokat, és kombinálni.. illetve hajlamos voltam! ma már nem vagyok ilyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Figyu! mi van azzal a másik sráccal, aki állandóan üzenget neked? hát nem próbálkoznál inkább vele? vagy nem jön be egyáltalán? ismered már egy kicsikét?
Fel a fejjel, majd jön az.. aztán letarol, mint egy gyorsvonat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem is mindig akkor jött, amikor nem is számítottam rá.. szinte véletlenszerűen.. pedig azok nincsenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjj... Lolika.. ezen ne rágd magad! De tudod mit mondtam ezekről a dolgokról... verd gyorsan ki a fejedből, és nézz körül másik csődör után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig ő jár majd a fejedben, míg nem látsz másik pasit, aki a kedvedre való... Hidd el, tudom milyen, de én már megtanultam a saját káromon, h ha nem lép, akkor az idők végezetéig is várhatsz rá... ráadásul, az ember.. illetve lehet csak én, hajlamos vagyok beképzelni dolgokat, és kombinálni.. illetve hajlamos voltam! ma már nem vagyok ilyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Figyu! mi van azzal a másik sráccal, aki állandóan üzenget neked? hát nem próbálkoznál inkább vele? vagy nem jön be egyáltalán? ismered már egy kicsikét? Fel a fejjel, majd jön az.. aztán letarol, mint egy gyorsvonat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem is mindig akkor jött, amikor nem is számítottam rá.. szinte véletlenszerűen.. pedig azok nincsenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 03. - 22:55:53
Létrehozva:
|
|
|
Edó dupláztál a végén. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , spanyolok nem szeretem a déli népeket, csak a történelmi múltukat.
Edó németek ( 2vh.us tetteik miatt sokan még ma is utálják a németeket, holott maga a német nép nem tehet semmiről ő is csak áldozat volt. bár ez a 20. sz. elég tarka 2 vh. és több forradalom is volt sok az élő áldozat és még frissek a sebek pl. 1956. Nemcsak a német nácizmus volt rossz, hanem az orosz kommunizmus gulág-haláltáborai. Iszonyatosan szomorú dolgok ezek. Nagyszüleink megéltek 2 vh.-t és forradalmakat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nemrég sikerült megnéznem a Biszku Béla filmet. Aki tudja nézze meg. No.ora visszatérve olyan gyönyörű tájai vannak. A történelme és kultúrája is csodálatos az emberek is kedvesek, de a nyelvük miatt nem a szívem csücskei. II. Bajor Lajos kastélyát láthattam olyan volt, mintha meseországba lettem volna. Neuschwanstein és Hohenschwangau csodálatosak voltak, mintha a lovagi korba lehettem volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja ezek Bajorországban vannak. (IMG:http://pacejmiller.files.wordpress.com/2009/04/neuschwanstein_castle.jpg) (IMG:http://www.neuschwanstein.net/hotel-ruebezahl/pictures/castles/2castles522.jpg) |
|
|
|
2010.07. 03. - 23:01:59
Létrehozva:
|
|
|
lola látom itt vagy.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most így a biszku film után nem igen tudok feküdni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hallgatok vmit vidámat, martin na jó éjt léptem.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja és lola egy fiú sem ér annyit, h. ennyit parázzál rajta légy nyitott más felé élj meg minden percet az életben és inkább a saját lelkedet építgessed és ott vannak a barátaid is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iszonyat volt a biszku filmnek a vége, amikor mansfeld péterről beszéltek (15 évesen akasztották fel és az anyjától sem búcsúzhatott el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
|
2010.07. 03. - 23:18:51
Létrehozva:
|
|
|
nem rágódom ám, csak... valahogy fura. ennyi idősen már mindenki túl van néhány kisebb kapcsolaton, esetleg egy nagyobbon is. én meg semmi ilyet nem tapasztaltam még. ez nem normális dolog.
mondjuk ez az én hibám is. bizonyos elvárásaimról nem tudok lemondani. vagyis egyetlenegyről: hogy szellemileg egy szinten legyünk. és ilyenből bizony ezt az egyetlen egyet ismerem. a kis rajongóm... ááá, ugyanmár. nagyonnem nem szenvedek, mert hiszen, ha akar valamit, arról tudni fogok, ha nem, akkor meg a lelkem kifordíthatom elé, akkor sem fog akarni. csak szomorú vagyok, amiért megint így alakult ez a dolog. bár lehet hogy csak elkiabálom. nem történt semmi rossz. csak egy megérzés. hogy nem fog. de jövő héten kiderül, ha összefutunk Siófokon. vagy nem. mindegy. én meg csak épülök meg épülök... de kinek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na tudom én: magamnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi is filmeztünk ám: Vörös sárkány - szerelmem Ralph Fiennes-szal és Edward Nortonnal ésésésés a zseniális Hopkins-szal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |