2400 Oldal V  « < 2052 2053 2054 2055 2056 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.07. 04. - 06:08:14
Létrehozva: #41061

devotee

Jó reggelt.

Bár ritkán jár erre de azért szabcsinak boldog szülinapot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szép napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 06:48:37
Létrehozva: #41062

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 03. - 23:55:53) *
Edó dupláztál a végén. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , spanyolok nem szeretem a déli népeket, csak a történelmi múltukat.
Edó németek ( 2vh.us tetteik miatt sokan még ma is utálják a németeket, holott maga a német nép nem tehet semmiről ő is csak áldozat volt. bár ez a 20. sz. elég tarka 2 vh. és több forradalom is volt sok az élő áldozat és még frissek a sebek pl. 1956. Nemcsak a német nácizmus volt rossz, hanem az orosz kommunizmus gulág-haláltáborai. Iszonyatosan szomorú dolgok ezek. Nagyszüleink megéltek 2 vh.-t és forradalmakat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nemrég sikerült megnéznem a Biszku Béla filmet. Aki tudja nézze meg.
No.ora visszatérve olyan gyönyörű tájai vannak. A történelme és kultúrája is csodálatos az emberek is kedvesek, de a nyelvük miatt nem a szívem csücskei. II. Bajor Lajos kastélyát láthattam olyan volt, mintha meseországba lettem volna. Neuschwanstein és Hohenschwangau csodálatosak voltak, mintha a lovagi korba lehettem volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja ezek Bajorországban vannak.

Szerintem felesleges mondani, hogy melyik diktatúra volt a rosszabb... mi csak nem szeretjük a németeket. Te, mint turista jártál ott? Mert velük egészen mások, mint a vendémunkásokkal! És én apum révén az utóbbi kasztba tartoztam... szóval mondhatni fél Németo-ot ismerem, leginkább a Bajor részt, és igenis a németek simán éreztetik veled, hogy egy senki vagy. Marha szar érzés ám, amikor bemész a boltba és megszólnak azért, mert műanyag szatyor van nálad és nem fonott kosár... konkrét esetet mondtam, velünk történt. Szóval lehet, hogy a tájaik meg az ország szép, de a mentalitásukat nem ecsetelem.

II. Lajos kastélyában jártam. Szépnek szép, de teljesen őrült volt a pasi. Csomó ember meghalt míg felépült Neuschwanstein.

Északi népek közül az íreket szeretem egyedül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy jó reggelt!!!

Lola, ne lógasd az orrodat... én sem teszem, meg Edó sem, meg szerintem egyikünk sem, akinek nincsen pasija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 04. - 07:07:52
Létrehozva: #41063

devotee

Hehehe... jÓreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Őszintén megmondom.,,, az ember társas lény... de nekem olyan szinten elegem van a férfiakból, h azt el nem lehet mondani... mindegyik egy pöcs, önző dög.. és már tisztelet a kivételnek, de mind a farka után megy... sajna...

Jan.. köszi a linket, amit küldtél, majd este meg is nézem, csak most megyek ki anyuékhoz, mert jönnek hozzánk a menhelyes lányok, és még van kint előtte egy kis dolgom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 07:14:21
Létrehozva: #41064

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 04. - 08:07:52) *
Hehehe... jÓreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Őszintén megmondom.,,, az ember társas lény... de nekem olyan szinten elegem van a férfiakból, h azt el nem lehet mondani... mindegyik egy pöcs, önző dög.. és már tisztelet a kivételnek, de mind a farka után megy... sajna...

Jan.. köszi a linket, amit küldtél, majd este meg is nézem, csak most megyek ki anyuékhoz, mert jönnek hozzánk a menhelyes lányok, és még van kint előtte egy kis dolgom.

Jó reggelt Edó!

Mi történt? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Kül. osztom a véleményt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Indulok a boltba, majdnem minden üdítőt és ásványvizet megittam, így feltöltöm a készleteket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 04. - 07:22:18
Létrehozva: #41065

devotee

hogy-hogy mi történt? Most semmi nem történt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 35 év történt Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó vásárlást, már most kellemes a levegő.. illetve.. még most kellemes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 04. - 08:10:14
Létrehozva: #41066

devotee

Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csak gyorsan beköszönök, mert készülődök, megyünk kirándulni az urammal.
Tegnap akkora vihar volt nálunk, 5 forintos nagyságú jéggel és hatalmas széllelel.
Majd délután vissazolvasok.
Szép napot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 04. - 08:27:56
Létrehozva: #41067

devotee

szia angie abban tökéletesen egyetértek veled, h. a német kedvesség álszent pl. nem olyan mint a lengyel, ha meg tudja, h. magyar vagy , akkor szívből kedves (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) német kedvesség pont olyan, ahogy írtad sajnos ny-eban még inkább lenéznek bennünket, főleg a svájciakról hallottam ezt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és a franciákról.
lola& angie majdcsak egyszer eljön értetek is a szőke herceg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó igazad van a legtöbb faszi olyan, mind csak a saját érdekét hajtja
a gyepen velem lévő legjobb barátnőm és egy gyepre járó fiú több év óta együtt vannak élettársi viszonyba olyan aranyosak voltak együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végül házasság lett a kapcsolatból, de nem kellett volna a srác tamás mindig ölte barbimat, mert az pl. a barátnőjeivel járt ide-oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval egyszerűen kalitkába tarotta barbát és csak tamásnak lehetett mindent csinálnia. barbinak meg semmit sem. :S de végül szerencsére elváltak útjaik, vagy az olyan kapcsolat sem jó, h. a nő azért, h. férfit fogjon véletlenül terhes lesz. <-- bár az utóbbi időben a legtöbb nő ilyen. vagyis én kalitkás nő és az utóbbi sem lennék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert elég gáz mind2
angie lola örüljetek, h. fiatalok vagytok és élhettek/éghettek teljes lángon az pedig megint egy más dolog, h. pl. vkik mutatják, h. milyen boldogok, mert az nagyon ritkán igaz a látszat néha csal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na lépek csövike
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 09:17:46
Létrehozva: #41068

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 04. - 08:22:18) *
hogy-hogy mi történt? Most semmi nem történt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 35 év történt Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó vásárlást, már most kellemes a levegő.. illetve.. még most kellemes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jól van, utána leesett, nem ittam kv-t reggel és hát az agyam nem fogott pengén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sorry!

Idézet (Trixx @ 2010.07. 04. - 09:10:14) *
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csak gyorsan beköszönök, mert készülődök, megyünk kirándulni az urammal.
Tegnap akkora vihar volt nálunk, 5 forintos nagyságú jéggel és hatalmas széllelel.
Majd délután vissazolvasok.
Szép napot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Trixx!

Jó kirándulást!

Láttam a híradóban, hogy micsoda viharok voltak, itt egész nap fátyol felhős volt az ég és csak 5 után sütött ki rendesen a nap, amikor már lemenőben volt. Vica is írta, hogy Kecskeméten is készülődött valami, de nem lett belőle semmi. Máshol dió meg teniszlabda nagyságú jegek estek, nagyon durva. Mondjuk, a legdurvább a múltkori jégverés volt Mezőhegyen, az Csabától olyan 30 km kb. Atyám, mint egy háborús övezet úgy nézett ki a város, és ott mindenki a mezőgazdaságból és a ménesbirtokból élt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 09:23:18
Létrehozva: #41069

devotee

Jantar, az tök igaz, hogy a lengyelek kedvesek, bár életemben csak 4 napot voltam ott, de nagyon megszerettem őket. Lengyel-magyar barátság, nem véletlen! Svájciakról és a franciákról nem tudok nyilatkozni, mert ott még nem jártam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ellenben a spanyolok olyan cukik, kézzel-lábbal hangosan mutogatnak meg segítenek mindenhogy ha nem találsz valamit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Love spanyolok <3

Hát már 27 vagyok, másnak ilyenkor már gyereke van... és férje. Mondjuk sok előnye van annak, ha egyedül vagyok, akkor és oda megyek amikor és ahová akarok! Nem befolyásol semmi, csak a pénztárcám vastagsága kb. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj, a kalitkás nők, szegények.... nem szeretem ha valaki valakit birtokol, egészséges egyensúly kell, ezért kellenek külön programok is, nem csak együtt a másikkal, mert az egy idő után vita forrása lehet. És egyenes úton vezethet egy kapcsolat felbomlásához.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 04. - 09:27:03
Létrehozva: #41070

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 03. - 23:07:03) *
Na hali
Alkonyatot néztem... jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez is!

Usi.. olvastad is az állítsátok meg terézanyut?én elsőre olvastam, utána láttam csak.. nekem a könyv sokkal jobban tetszett, egy csomó minden kimaradt, mint ahogy az szokott lenni... a szövege annyira jó volt, h hangosan röhögtem rajta végig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie.. a németekkel nekem is ugyan ez a bajom.. de pont ma beszélgettem édesanyával erről. Mondtam neki, h mivel ők címkéznek, én is címkézhetem őket nácinak... anyu persze rám szólt, h ne általánosítsak, ettől lennék különb, ha nem tenném, és ráadásul lassan a magyar nagyobb náci, mint bármely német.. és ez sajna így is van.. elgondolkodtató. ostoba emberi faj

reggelt!

én is Alkonyatot néztem, csak audio kommentárral (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jókat röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem, nem olvastam könyvben. neked sincs meg a filmzenéje mi? azt kajtatom már régóta, mert nagyon tetszett, de sehol nem találtam még meg :S

Hannibal films rocks!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

nekem nincs bajom a németekkel különösebben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

bezzeg hozzánk nem tud jönni vmi vihar! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

na igen, egyik jantar által vázold nőtípus se akarok lenni. én nem tudom, miként lehetséges az, hogy vki hagyja magát ennyire elnyomni. mert oké, rózsaszín köd meg szerelem meg minden, de akkor is maradnia kéne némi önérzetnek, nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 04. - 09:47:04
Létrehozva: #41071

devotee

jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nincsen ám semmi gond, meg orrlógás, meg semmi, csak néha-néha, így egy évben 2-3 napra feltör ez bennem. azért elég jó arány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én remekül érzem magam magammal is, unatkozni nem szoktam, boldogtalan nem vagyok. csak nagyon kellene ez a fiú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mint semmi, ez sem biztos, hogy sikerül-e. de sikerülhet, mert girl power (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

búúúhhhááááááááááá de éhes vagyok!!! hol a hűtő? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, én meg mindenféle embereket szeretek, akik emberek. baffok én rá hogy milyen nemzetiségű. amúgy sem voltam csak egyszer külföldön, az olaszoknál, ők jó fejek voltak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) people are people - bárhova mész. ennyi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 04. - 09:48:00
Létrehozva: #41072

devotee

Angi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt hittem olyan 23 éves körüli vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak 1 év van közöttünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi igen a kalitkás tényleg gáz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja igen a jég, árvíz tényleg súlyos károkat okozott. a mgban majd milyen drágaság lesz minden (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 10:09:45
Létrehozva: #41073

devotee

Usi, úgy lehetséges, hogy valaki feladja önmagát, hogy nem akar egyedül lenni. Faramuci helyzet, de legtöbben inkább élnek egy rossz kapcsolatban, semmint egyedül. Társfüggőség...

Lola, az évi 2-3 nap az nagyon jó arány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem ez általában télre korlátozódik, akkor hajlamosabb vagyok önsajnálatra meg akkor nem nagyon szeretek egyedül sem lenni, de hát már nagyon hozzászoktam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most is egyedül megyek majd moziba! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A pasit meg most hagyd, majd keres, ha meg nem, akkor tényleg ne erőltesd. Nem szép, ha egy nő szalad egy pasi után, inkább az szaladjon utánad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És akkor most ez annyira illik ide:

Gonna take my time
I have all the time in the world
To make you mine
It is written in the stars above
The gods decree
You'll be right here by my side
Right next to me
You can run but you cannot hide

Don't say you want me
Don't say you need me
Don't say you love me
It's understood
Don't say you're happy
Out there without me
I know you can't be
'Cause it's no good

I'll be fine
I'll be waiting patiently
Till you see the signs
And come running to my open arms
When will you realize
Do we have to wait 'till our worlds collide
Open up your eyes
You can't turn back the tide

Don't say you want me
Don't say you need me
Don't say you love me
It's understood
Don't say you're happy
Out there without me
I know you can't be
'Cause it's no good

Gonna to take my time
I have all the time in the world
To make you mine
It is written in the stars above

Don't say you want me
Don't say you need me
Don't say you love me
It's understood
Don't say you're happy
Out there without me
I know you can't be
'Cause it's no good

Jantarr, igen, 27 vagyok, szóval már nem vagyok olyan fiatal csirke, de legutóbb olyan jól esett mikor Szegeden megkérdezték tőlem a boltban, hogy elmúltam-e már 18 éves (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 04. - 10:18:57
Létrehozva: #41074

devotee

angie engem is fiatalabbnak néznek kb. olyan 10 évvel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy én elég gyerek vagyok még, de majd meglátjátok.
ahhoz h. vki gyereket szüljön ahhoz meg kell érni és nem az, ki mit vár el, hanem ha te úgy érzed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na lépek a gyepre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 04. - 10:25:05
Létrehozva: #41075

devotee

ááááhháááá
Angie-m, tőlem még sosem kérdezték, vagyok-e már 18 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vénséges egy fejem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pasiügyben meg csak magamat tudom ismételni. csak azért hogy legyen valakim, nem jövök össze akárkivel. se depi, se önsajnálat, csak egy picit szomorú lettem tegnap.

ja, nem is mondtam
barátnőm szülinapjára két mongol ugróegeret kapott tőlünk. így aztán most van kisállat a háznál. egy aranyszínű meg egy ezüstszínű van, az arany Billy (igen Idolról kapta a nevét) a másik meg Gaga (iiigen a Lady XD mert platinaszőke) jajjj, nagyon édesek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dilisek, a kis kupakot amiben a kajájukat kapják, már rommá szétrágták.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 04. - 10:33:49
Létrehozva: #41076

devotee

de husik lehetnek az egérkék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó névválasztások XD ja egyébként leszedtem Lady Gaga albumait, majd becsülettel, odafigyelve végighallgatom ma vagy vmikor, hogy képben legyek.

most a New Moon filmeznéjét hallgatom - jó! rosszabbra emlékeztem.
és közben gépelem a melómat, hogy hasznos is legyek, csak a lapim nem akarta előbb amit akartam. szóval most a nagy gépre megyek mindjárt, aztán ebéd után vissza ide melózni.

Angie: hát nem tudom, elég gáz, hogy ennyire feladja vki önmagát. persze nem szeretek úgy nyilatkozni dolgokról, hogy nem volt részem benne vagy bizonytalan vagyok a témával kapcsolatban, úgyhogy ez most csak egy vélemény. lehet ha olyan helyzetbe kerülnék, akkor én se tudnám mit csináljak, bár reménykedem benne, hogy vagyok annyira határozott és van annyi önbecsülésem, hogy nem adnám fel magam így, illetve az tuti, hogy semmiképp sem akarnék egy pasit gyerekkel megfogni. Sajnálnám szegény gyereket, aki nem tehet semmiről. Gusztustalan egy módszer!

na majd jövök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 04. - 11:04:31
Létrehozva: #41077

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 04. - 10:17:46) *
Jól van, utána leesett, nem ittam kv-t reggel és hát az agyam nem fogott pengén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sorry!

Szia Trixx!

Jó kirándulást!

Láttam a híradóban, hogy micsoda viharok voltak, itt egész nap fátyol felhős volt az ég és csak 5 után sütött ki rendesen a nap, amikor már lemenőben volt. Vica is írta, hogy Kecskeméten is készülődött valami, de nem lett belőle semmi. Máshol dió meg teniszlabda nagyságú jegek estek, nagyon durva. Mondjuk, a legdurvább a múltkori jégverés volt Mezőhegyen, az Csabától olyan 30 km kb. Atyám, mint egy háborús övezet úgy nézett ki a város, és ott mindenki a mezőgazdaságból és a ménesbirtokból élt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Így volt Angie.Már Lajosmizsén néztük,hogy hú de nagy zuhi lesz mert feltámadt a szél és igyekeztünk is Kecskemétre,hogy nehogy valami nagy viharban kelljen autózni de itt csak dörrent párat aztán annyi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx kellemes kirándulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.07. 04. - 10:23:18) *
Jantar, az tök igaz, hogy a lengyelek kedvesek, bár életemben csak 4 napot voltam ott, de nagyon megszerettem őket. Lengyel-magyar barátság, nem véletlen! Svájciakról és a franciákról nem tudok nyilatkozni, mert ott még nem jártam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ellenben a spanyolok olyan cukik, kézzel-lábbal hangosan mutogatnak meg segítenek mindenhogy ha nem találsz valamit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Love spanyolok <3

Hát már 27 vagyok, másnak ilyenkor már gyereke van... és férje. Mondjuk sok előnye van annak, ha egyedül vagyok, akkor és oda megyek amikor és ahová akarok! Nem befolyásol semmi, csak a pénztárcám vastagsága kb. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj, a kalitkás nők, szegények.... nem szeretem ha valaki valakit birtokol, egészséges egyensúly kell, ezért kellenek külön programok is, nem csak együtt a másikkal, mert az egy idő után vita forrása lehet. És egyenes úton vezethet egy kapcsolat felbomlásához.

Hát az tény,hogy egyedülálló vagy akkor könnyebben tudsz elmenni ide-oda.Míg azért családdal másképpen mennek a dolgok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 15:30:44
Létrehozva: #41078

devotee

Csajok, megnéztem az Emlékezz rám című filmet és bevallom nőiesen, hogy kicsit sírtam a végén... nem is emlékszem, hogy mikor váltott ki belőlem ilyen érzelmeket egy film, de az tuti, hogy régen! Ez annyira nagyon jó volt, meg persze pláza mozi ellenére alig voltunk, asszem 7-8 ember lehetett csak az egész teremben. Annyira ahhhhhh, nem tudom elmondani, vagyis majd írok kritikát, de most még dolgozik bennem a történet. Ez a Pattinson gyerek remek színész lesz, ha nem baltázza el a lehetőségeket, és sikerül kitörnie Edward karakteréből. Ez a film tökéletes lehetőséget kínált és élt is vele a srác.... no, kritika meg este, és most már az Ákost is kiírom magamból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, vágom én, hogy nem sajnáltatod magad, de azért az ember néha picit el tud keseredni, ha nincsen senkije sem, és mondjuk nem akar egyedül lenni, de mégis kénytelen. Nekem ezek a napok azért rosszak, mert ha meg társaságban kell lennem, akkor elviselhetetlen vagyok, munkanapokon meg kész... Andi már tud akkor kezelni, ha mufurc vagyok. Na de nem úgy kell ezt elképzelni, hogy napokig tart, csak 1-1 nap az évben általában. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nincs is kiélt fejed, olyan hülye vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tőlem is csak azért kérdezték meg, mert Usi vett sört és egy kosárba pakoltunk bele, de hát ő vásárolt csak, én nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk tőle meg nem kérdezték XD

Ugróegerek édik, Timi barátnőmnek is vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usikám, Lola és mindenki, akkor örömmel tudatom, hogy egy fiúnál nálam is szempont az, hogy szellemileg azonos színvonalon mozogjunk, érdekelje sokminden, ne legyen tahó ha pl. barátnőkkel megyek ide-oda stb. Vagy ez lehet már túl sok? Nem tudom, de biztos, hogy nekem olyan pasi nem kell, aki csak vedeli a sört, nézi a meccset és nem csinál semmit, ezek csak Herék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát társfüggő meg végképp nem akarok lenni, nincs az az isten, hogy feladjam magam azért, hogy ne legyek egyedül.

Jajj, ahogy jöttem haza olyan jó volt, nincs perzselő meleg, olyan tök kellemes az idő, hűvös szél fúj az egész városban, jó sétálni benne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.07. 04. - 12:04:31) *
Így volt Angie.Már Lajosmizsén néztük,hogy hú de nagy zuhi lesz mert feltámadt a szél és igyekeztünk is Kecskemétre,hogy nehogy valami nagy viharban kelljen autózni de itt csak dörrent párat aztán annyi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx kellemes kirándulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát az tény,hogy egyedülálló vagy akkor könnyebben tudsz elmenni ide-oda.Míg azért családdal másképpen mennek a dolgok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na itt sem volt semmi, pedig fújt a szél, kicsit elborult, de ennyi. Kecskeméten általában azért nagy viharok szoktak lenni, meg Csabán is. Akkor most szerencse volt, hogy elkerült benneteket a szélvihar meg a jég.

Persze, családdal és ha már gyerek is van, akkor minden megváltozik, ami természetes, de hát akkor is lehet úgy élni, hogy a felek ne menjenek egymás agyára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 04. - 15:32:53
Létrehozva: #41079

devotee

Angie biztos szép lehette a film ha végig sírtál rajta.Majd elolvasom amit írsz róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igen akadtak már itt nagy viharok....

Igazad van ha az ember lányának van férje lehet vele úgy élni,hogy ne menjünk egymás agyára.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja most nézem félreolvastalak csak a film végén sírtál.....bocsi.....

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 04. - 15:35:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 04. - 15:33:19
Létrehozva: #41080

devotee

na kukucs
itt micsoda punnyadás van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2052 2053 2054 2055 2056 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
144 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (144 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: