2400 Oldal V  « < 2053 2054 2055 2056 2057 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.07. 04. - 15:42:34
Létrehozva: #41081

devotee

beraktam egy tepsi sertésszeletet a sütőbe, kis hagymával, fokhagymával, jóóóó borsosan - frissen őrölt bors ám - és azt hiszem, párolt zöldségek lesznek hozzá. vagy majd kitalálom, lemegyek a sparba úgyis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, örülök hogy tetszett a film. mostmár nagyon érdekel, felemás értékeléseket olvastam róla.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 15:49:24
Létrehozva: #41082

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 04. - 16:32:53) *
Angie biztos szép lehette a film ha végig sírtál rajta.Majd elolvasom amit írsz róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja most nézem félreolvastalak csak a film végén sírtál.....bocsi.....

A végén sírtam, mert annyira megdöbbentő volt!!! Bár mikor már az a bizonyos dátum előkerült, akkor nagyjából sejtettem mi lesz a vége... jól sikerült, szép volt, érzékenyen és kifinomultan fejezték be, nem volt nyálas.

Idézet (lolacska @ 2010.07. 04. - 16:33:19) *
na kukucs
itt micsoda punnyadás van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tán mert meleg van, aki teheti a vízparton hűsöl, majd én szerdától (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megszállom a csabai strandot!

Jól hangzik ez a hagymás cucc, de nem súlyos ez ebben a melegben? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most éppen szőlőt és banánt karikáztam össze és azt eszem, finom és hideg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szerintem valahonnan töltsd le ezt a filmet, olyan klassz volt... áááááááááááááááááááááá, megyek is és megpróbálok írni róla, mert most kell.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 04. - 15:50:52
Létrehozva: #41083

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 04. - 16:42:34) *
beraktam egy tepsi sertésszeletet a sütőbe, kis hagymával, fokhagymával, jóóóó borsosan - frissen őrölt bors ám - és azt hiszem, párolt zöldségek lesznek hozzá. vagy majd kitalálom, lemegyek a sparba úgyis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, örülök hogy tetszett a film. mostmár nagyon érdekel, felemás értékeléseket olvastam róla.

nyammi jól hangzik.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.07. 04. - 16:49:24) *
A végén sírtam, mert annyira megdöbbentő volt!!! Bár mikor már az a bizonyos dátum előkerült, akkor nagyjából sejtettem mi lesz a vége... jól sikerült, szép volt, érzékenyen és kifinomultan fejezték be, nem volt nyálas.

Tán mert meleg van, aki teheti a vízparton hűsöl, majd én szerdától (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megszállom a csabai strandot!

Jól hangzik ez a hagymás cucc, de nem súlyos ez ebben a melegben? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most éppen szőlőt és banánt karikáztam össze és azt eszem, finom és hideg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szerintem valahonnan töltsd le ezt a filmet, olyan klassz volt... áááááááááááááááááááááá, megyek is és megpróbálok írni róla, mert most kell.

Bár nem láttam a filmet de azért kivi leszek mit írsz róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én éppen almát ettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 04. - 15:56:25
Létrehozva: #41084

devotee

neeem, nem lesz súlyos, mert krumplisali lesz hozzá, ami hideg. csak megcsinálni kicsit kínos, mert fűt a sütő ezerrel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 15:59:54
Létrehozva: #41085

devotee

Lola, de legalább nem fázol, nem igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fűtsél még kicsit és célozd meg a 40 fokot... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) :devilsmile:

Oké vica, majd bedobom a linket, na tényleg írok!!!!! Nemsoká jövök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 04. - 16:13:00
Létrehozva: #41086

devotee

na most már én is kivi leszek erre a filmre. felírtam a letöltendők közé. szerintem tetszeni fog, mert amúgy is ilyen romantikus-érzékenyke-elmerengős hangulatban vagyok. gépelés közben meghallgattam a New Moon és az Eclipse filmzenéit is. Sok közepes szám, de van köztük pár ami már most elsőre nagyon tetszik. Mára egyelőre befejeztem a melót, megyek megnézem az Alkonyatot meg a New Moon-t nyugiban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ilyen jó minőségben ugye még nem láttam őket. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hát igen, az fontos, hogy legyen agya a srácnak és tudjatok miről beszélgetni. ha ezek hiányoznak, akkor a kapcsolat halálra van ítélve. Mondjuk az se jó, mint ami a legutóbbi barátomnál volt, hogy volt esze, de annyira különböztünk személyiségileg meg érdeklődési körileg (pedig volt azért kapcsolódó pont), hogy éreztem, hogy nem fog összejönni. that's life, ilyen az élet... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, Angie szerintem a disznóhusira mondta, hogy nem nehéz-e most ilyen melegben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja és meghallgattam Gaga első albumát. szerintem van pár jó száma rajta - jó pár szöveg értelmes és mélyebb, meg nekem tetszik a hangzás is nem egy helyen. mondjuk nagy rajongó nem leszek, de fogom hallgatni néhanapján, ha rám jön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 16:22:02
Létrehozva: #41087

devotee

Filmkritika: http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...ekezz_ram_2010/

Usi, most nagyon rákattantál megint a Twilightra, ahogy látom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, nem baj az, majd este vagy most a fürdés után én is folytatom az Eclipse-t, hogy szerdán majd csak a Hajnalhasadást kelljen hazacipelnem Csabára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Remélem fog tetszeni neked is, főleg, hogy a film NY-ban játszódik! Ááááááááááááááá, most megint úgy megnézném, olyan szép volt.

Amit írtál a psaikról az is igaz, kell lenni valami közös érdeklődési körnek, és hát főleg az a lényeg, hogy mindig tudjatok beszélgetni, meglegyen az egyensúly és az odafigyelés meg kölcsönös legyen, amúgy tényleg nem működik.

Megyek pancsolni, nemsoká jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 04. - 16:36:21
Létrehozva: #41088

devotee

jajaja, az odafigyelés meg az udvariasság meg ezek meg is voltak, meg tudtunk beszélgetni is Bencével. (amúgy ki se nézné ezeket belőle az ember, meg Máté barátom mondta, hogy másokkal tud nagyon szókimondó is lenni, de hát én megkülönböztetett figyelmet kaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) jó is volt egy darabig, de egy idő után úgyis ráérez az ember lánya, hogy tovább kell lépni, mert nem ezt kereste. csak tudni kell elengedni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

majd elolvasom a filmkritikádat!
jah, igen, most kicsit megint visszajött a Twilight saga szeretet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj mondjuk most belehallgattam a magyar szinkronba DVD-n - boooorzalmas! Bellát még eltalálták, Jacob is jó, de Edward.... no mindegy, marad a felirat XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 04. - 16:54:17
Létrehozva: #41089

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 04. - 17:22:02) *
Filmkritika: http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...ekezz_ram_2010/

Usi, most nagyon rákattantál megint a Twilightra, ahogy látom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, nem baj az, majd este vagy most a fürdés után én is folytatom az Eclipse-t, hogy szerdán majd csak a Hajnalhasadást kelljen hazacipelnem Csabára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Remélem fog tetszeni neked is, főleg, hogy a film NY-ban játszódik! Ááááááááááááááá, most megint úgy megnézném, olyan szép volt.

Amit írtál a psaikról az is igaz, kell lenni valami közös érdeklődési körnek, és hát főleg az a lényeg, hogy mindig tudjatok beszélgetni, meglegyen az egyensúly és az odafigyelés meg kölcsönös legyen, amúgy tényleg nem működik.

Megyek pancsolni, nemsoká jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie elolvastam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi.Érdelkődésemet felkeltően írtál a filmről.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 17:58:59
Létrehozva: #41090

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 04. - 17:54:17) *
Angie elolvastam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi.Érdelkődésemet felkeltően írtál a filmről.

Örülök, hogy tetszett!

Húú, Vica, mekkora szerencsétek volt tegnap! Kecskemét környékén csomó falut letarolt a vihar, meg Szolnoknál is. És a Szegedtől nem olyan messze lévő Szentesen is ítéletidő volt. Azért látszik, hogy a viharok még mindig inkább az Alföldön pusztítanak. :hgh: Tényleg nem maradt épen egy ház sem, ahogy láttam!

Most meg lesz a Naplóban megint Észak-Korea. Valahogy mindig érdekelt ez a furcsa, elzárt, kommunista ország. Tavaly szereztem egy dokufilmet, a címe a Welcome to North Corea volt, és egy döbbenet! Na most meg egy magyar kórházról lesz szó, amit még mindig csak és kizárólag magyar adományokból tartanak fenn.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 04. - 18:05:29
Létrehozva: #41091

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 04. - 18:58:59) *
Örülök, hogy tetszett!

Húú, Vica, mekkora szerencsétek volt tegnap! Kecskemét környékén csomó falut letarolt a vihar, meg Szolnoknál is. És a Szegedtől nem olyan messze lévő Szentesen is ítéletidő volt. Azért látszik, hogy a viharok még mindig inkább az Alföldön pusztítanak. :hgh: Tényleg nem maradt épen egy ház sem, ahogy láttam!

Most meg lesz a Naplóban megint Észak-Korea. Valahogy mindig érdekelt ez a furcsa, elzárt, kommunista ország. Tavaly szereztem egy dokufilmet, a címe a Welcome to North Corea volt, és egy döbbenet! Na most meg egy magyar kórházról lesz szó, amit még mindig csak és kizárólag magyar adományokból tartanak fenn.

Uh te jó ég (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ....tényleg szerencsénk volt.....

Én is láttam a Napló előzetesét.Ahogy mondod döbbenet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 04. - 18:06:40
Létrehozva: #41092

devotee

Sziasztok!

Na ugye, én megmondtam, h az emlékezz rám az nagyon ütős... nem is mondok róla mást, én nagyon sírtam rajta.. de nagyon nagyon.. és még utána órákra nem tértem észhez, de komolyan... nagyon nagyon alakít benne patiszon!

CSodálom, h csak most nézted meg Angie, pedig már vagy másfél hónapja mondtam, h érdemes lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én délelőtt füvet nyírtam apukáéknál, de csak szolidan a traktorral, aztán délután jöttek a menhelyes lányok, jókat dumáltunk, és pancsiztunk.

És képzeljétek mi derült ki.. ez szinte hihetetlen. VAn köztünk egy srác, a Kornél, egyébként imádja a Mode-ot... szóval ő Bea pasija, és egyébként tapolcai, csak Bea miatt költözött tatabányára, és együtt élnek.. a lényeg, h mondja nekem Kornél, h az ő dédenyja is Galántha... mondom neki, huhhh.. akkor te rokonom vagy, mert biza, aki így írja a nevét, az mind a rokonom
Apunak meg van a laptopján család fa, de csak egy kis része, mert ugye csak az van rajta, aki minket érint, tehát a közeli rokonok... apu kinyomtatta Kornélnak, beszélgettek, egyszer csak ak ezembe nyomja.. két résszel tőlem arrébb, ott van Kornél.. képzeljétek, a rokonom, nem is kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira nevettünk, milyen kicsit a világ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elég közeli rokonom, úgyhogy most már van rokonom tatabányán is... úgy örültem nki.. asszem a harmad-unokatesóm, vagy valami ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 18:45:36
Létrehozva: #41093

devotee

Edó, hát nem jutottam el a moziba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hétvégén mindig volt valami programom, legtöbbször veletek, vagy haza mentem Csabára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így csak most tudtam megnézni, mert még játszották. Szerencsém volt, véletlenül láttam meg, hogy a Westendben még megy... Emlékszem, hogy mondtad mennyire sírtál. Mögöttem egy idősebb hölgy is nagyon zokogott, két sorral előttem meg pár lány fújta nagyon az orrát.

Hááááááááááááááá, de jó ez már! Új rokonokat sem talál mindig az ember (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 04. - 19:20:16
Létrehozva: #41094

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apud kikutatta a családfáját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is folymatba van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak időm nincs rá, h. folytassam pedig kellene míg élnek a rokonok, mert ők mondjuk emlékeznek is rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apum unokatestvére, marika és én nagy történelem fanok vagyunk
edó megkérdezed apudat, h. vmi családfa programot használ vagy mivel hozta létre az a faszerkezetet.
ma megkaptam ajándékba apum egyik haverjától, aki szintén a gyepre jár a másfélmillió lépés Mo.-on összest, és megint másfélmillió lépés összest, és a kerekek és lépéseket is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan régóta szerettem volna megvenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó már 2 hét múlva ilyenkor jövünk tőled haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 04. - 19:21:27
Létrehozva: #41095

devotee

Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 04. - 19:25:38
Létrehozva: #41096

devotee

a s üni gyerek merre van? lehúzta a tóba vmi hínár? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vica jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 20:01:54
Létrehozva: #41097

devotee

Usi, itt vannak a tegnapi Starbuckban készült mobilos fotók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://img810.imageshack.us/img810/5743/20100703001.jpg)

(IMG:http://img692.imageshack.us/img692/8475/20100703.jpg)

(IMG:http://img812.imageshack.us/img812/8981/20100703002.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 04. - 20:19:44
Létrehozva: #41098

devotee

cuki képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 04. - 20:26:58
Létrehozva: #41099

devotee

usi nagyon szép vagy, mikor mosolyogsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szuper a nyakláncod is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 04. - 20:33:30
Létrehozva: #41100

devotee

Hirtelen jött a fotózás ötlete, de nem lettek olyan rossz képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak Usi ne haragudjon érte, amiért ide kiettem őket... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2053 2054 2055 2056 2057 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
129 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (129 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: