2400 Oldal V  « < 2054 2055 2056 2057 2058 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.07. 04. - 20:46:12
Létrehozva: #41101

devotee

Megyek, még nézek valamit aztán szunyálok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pááááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 04. - 20:56:17
Létrehozva: #41102

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=0mC7jbG9yi0...eos=FfXiBQWsP3c kurt -re akart dave is hasonlítani legalábbis így hallottam, ami a halálát illeti :S

jó éjt mkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
trixx remélem jól érezted magad a kiránduláson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 04. - 21:59:22
Létrehozva: #41103

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 04. - 19:06:40) *
Sziasztok!

Na ugye, én megmondtam, h az emlékezz rám az nagyon ütős... nem is mondok róla mást, én nagyon sírtam rajta.. de nagyon nagyon.. és még utána órákra nem tértem észhez, de komolyan... nagyon nagyon alakít benne patiszon!

CSodálom, h csak most nézted meg Angie, pedig már vagy másfél hónapja mondtam, h érdemes lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én délelőtt füvet nyírtam apukáéknál, de csak szolidan a traktorral, aztán délután jöttek a menhelyes lányok, jókat dumáltunk, és pancsiztunk.

És képzeljétek mi derült ki.. ez szinte hihetetlen. VAn köztünk egy srác, a Kornél, egyébként imádja a Mode-ot... szóval ő Bea pasija, és egyébként tapolcai, csak Bea miatt költözött tatabányára, és együtt élnek.. a lényeg, h mondja nekem Kornél, h az ő dédenyja is Galántha... mondom neki, huhhh.. akkor te rokonom vagy, mert biza, aki így írja a nevét, az mind a rokonom
Apunak meg van a laptopján család fa, de csak egy kis része, mert ugye csak az van rajta, aki minket érint, tehát a közeli rokonok... apu kinyomtatta Kornélnak, beszélgettek, egyszer csak ak ezembe nyomja.. két résszel tőlem arrébb, ott van Kornél.. képzeljétek, a rokonom, nem is kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira nevettünk, milyen kicsit a világ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elég közeli rokonom, úgyhogy most már van rokonom tatabányán is... úgy örültem nki.. asszem a harmad-unokatesóm, vagy valami ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na ilyen véletlen rokontalálás nekem 1-2 éve volt, vmi Győr melletti nőci írt, hogy valszeg rokonok vagyunk. és kis nyomozás után kiderült hogy tényleg azok vagyunk apai ágon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: hehehehehe, jók lettek a képek! köszi, hogy beraktad őket! XD

jantar: jajjj a végén elpirulok! XD köszi! XD jajaja, kedvenc nyakláncom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a képen nem látszik annyira de lilás-feketés gyöngyök is vannak rajta.
Kurttől inkább az öngyilkossági módszerét "irigyelte" Dave.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 04. - 22:36:34
Létrehozva: #41104

devotee

aztade húúú
micsoda beteg filmet néztem. notes on a scandal - egy botrány részletei
szuper!
na és most lefekszem, pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 05. - 06:19:07
Létrehozva: #41105

devotee

Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 05. - 06:42:55
Létrehozva: #41106

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 04. - 22:59:22) *
na ilyen véletlen rokontalálás nekem 1-2 éve volt, vmi Győr melletti nőci írt, hogy valszeg rokonok vagyunk. és kis nyomozás után kiderült hogy tényleg azok vagyunk apai ágon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jantar: jajjj a végén elpirulok! XD köszi! XD jajaja, kedvenc nyakláncom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a képen nem látszik annyira de lilás-feketés gyöngyök is vannak rajta.

Jó reggelt!

Még nem találtam véletlenül rokont, pedig nagyapámék 9-en voltak testvérek, szóval majd egyszer előfordulhat, hogy megtalálom őket. Nekem van teljes családfám egészen a múlt századig visszanyúlik, mert nagyapám egyik testvére Amerikában halt meg és hát ott tudjátok van örökösödési bíróság és ők derítették fel a rokonságot és csináltak egy családfát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök klassz!

Szívesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 05. - 07:01:19
Létrehozva: #41107

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 05. - 07:42:55) *
Jó reggelt!

Még nem találtam véletlenül rokont, pedig nagyapámék 9-en voltak testvérek, szóval majd egyszer előfordulhat, hogy megtalálom őket. Nekem van teljes családfám egészen a múlt századig visszanyúlik, mert nagyapám egyik testvére Amerikában halt meg és hát ott tudjátok van örökösödési bíróság és ők derítették fel a rokonságot és csináltak egy családfát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök klassz!

Szívesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie azt tök jó ,hogy a múlt századig tudod a családfádat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 05. - 07:10:34
Létrehozva: #41108

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 05. - 08:01:19) *
Angie azt tök jó ,hogy a múlt századig tudod a családfádat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaja, nagyon érdekes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még fényképek is vannak, nem mindenkiről, de elég sokmindenkiről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 05. - 07:13:56
Létrehozva: #41109

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 05. - 08:10:34) *
Jaja, nagyon érdekes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még fényképek is vannak, nem mindenkiről, de elég sokmindenkiről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaj az pláne jó.Én nagyon szeretem a fényképeket főleg a régieket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így a családfa alapján tudod,hogy ki van a képen.Érdekes lehet nézegetni őket....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 05. - 08:49:51
Létrehozva: #41110

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 05. - 08:13:56) *
jaj az pláne jó.Én nagyon szeretem a fényképeket főleg a régieket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így a családfa alapján tudod,hogy ki van a képen.Érdekes lehet nézegetni őket....

kiskoromban imádtam fényképeket nézegetni, manapság már nem nagyon szoktam, de néha rámjön azért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó dolog.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 05. - 09:40:57
Létrehozva: #41111

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 04. - 22:59:22) *

usi én is pont erre gondolta, de lehet, h. akkor rosszul írtam le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 05. - 09:49:17
Létrehozva: #41112

devotee

sziasztok/csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

akkor ezzel a családfás dologgal nem vagyok egyedüli
vica a régi képeket én is feltúrtam anno nagyszüleimnél és mikor digitális fényképezőgépem lett rögtön lefényképeztem vele őket és kiírtam lemezre ill. feltöltöttem a webalbumomba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a könyvek is jók és szertem is őket, de az e-könyv is nagy találmány és , h. pl. vannak ilyen hordozható mini könyvolvasók ha utazol sok ráfér és tudsz olvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon sok ráfér nekem is van ilyen mivel sokat megyek vonattal sokszor használom unalom űzönek persze a zenével együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 05. - 12:24:20
Létrehozva: #41113

devotee

sziasztok!

jantar: az a hordozható cucc jó lehet! hogy néz ki? mennyibe kerül? tudsz linket adni hozzá?

amúgy kiskoromban én is sokszor néztem a képeket meg próbáltam segíteni anyunak rendszerezni őket, de azóta sincs kész az a pár album, amink van. azóta meg ugye bejöttek a digitális formájú képek, azok már CD-n vannak. de volt, amit anyuék előhívattak anno.

na lassan megyek melózni. jók legyetek ebben a szaharai hőségben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://image.hotdog.hu/_data/members3/971/837971/images/depeche_mode.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 05. - 12:42:14
Létrehozva: #41114

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 05. - 09:49:51) *
kiskoromban imádtam fényképeket nézegetni, manapság már nem nagyon szoktam, de néha rámjön azért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó dolog.

nálam is így van.Néha azért én rám is rám jön és akkor nézegetem az albumokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 05. - 10:49:17) *
sziasztok/csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

akkor ezzel a családfás dologgal nem vagyok egyedüli
vica a régi képeket én is feltúrtam anno nagyszüleimnél és mikor digitális fényképezőgépem lett rögtön lefényképeztem vele őket és kiírtam lemezre ill. feltöltöttem a webalbumomba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a könyvek is jók és szertem is őket, de az e-könyv is nagy találmány és , h. pl. vannak ilyen hordozható mini könyvolvasók ha utazol sok ráfér és tudsz olvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon sok ráfér nekem is van ilyen mivel sokat megyek vonattal sokszor használom unalom űzönek persze a zenével együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jantar a mamám régi képeit én egy szép nagy fotóalbumba rendezgettem el neki mert már nem tudtam elnézni,hogy dobozokban egymás hegyén -hátán tárolta őket.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi szaharai hőség?Nálunk most inkább hűvösebb van..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 05. - 12:41:04
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 05. - 12:53:32
Létrehozva: #41115

devotee

usi nekem az a e-book hordozó egy multifunkciós készülékbe bővíthető memoria kártya is rakható bele. 2008ban vettem több mappája van
anno én ezt a cuccot 15000ért vettem játék is van rajta akkumlátoros és áromból tölthető ha megyek ezt is viszem és lecsekkolod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a
fajtája:
concorde x-913
2.0 inch TFT kijelző, mp1,2,3,, wma, wav hangformátumok támogatása, 2ggb belső memória + mini sd-vel bővíthető, mpeg-4 avi videók támogatása, jpeg képek megjelenítése, e-könyv olvasás (szöveges fájlok megjelenítése=txt. formátumban), fm rádió, fm/hangrögzítés, játék funkció, beépített mikrofon, mini sd támogatás
szerintem már kapni fogsz olcsóbban is..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 05. - 15:25:36
Létrehozva: #41116

devotee

Ez azért enyhén nevetséges: http://velvet.hu/poronty/2010/07/05/fizess...allal_gyereket/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 05. - 15:56:00
Létrehozva: #41117

devotee

ááááááááááááááááááá, ez mekkora már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  pappas1.jpg ( 121.15K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  pappas2.jpg ( 91.07K ) Letöltések száma: 6

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 05. - 16:43:04
Létrehozva: #41118

devotee

Angie: vannak még eltévedt és NAGYON eltévedt emberek!!! (link + autós cucc)
A cikkre inkább nem is mondok semmit. Jó hogy nem már azért is adóznod kell, hogy kimész az utcára vagy levegőt veszel!

na mára befejeztem a melót, holnap megyek megint. huh de leszívta az agyam ez a politikai maszlag...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 05. - 16:52:09
Létrehozva: #41119

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 05. - 17:43:04) *
Angie: vannak még eltévedt és NAGYON eltévedt emberek!!! (link + autós cucc)
A cikkre inkább nem is mondok semmit. Jó hogy nem már azért is adóznod kell, hogy kimész az utcára vagy levegőt veszel!

na mára befejeztem a melót, holnap megyek megint. huh de leszívta az agyam ez a politikai maszlag...

Vagy csak ennyi idióta él ebben az országban... azért döbbenet, nem? Mondjuk én jót röhögtem ezen a levélen, mert nagyon abszurd. XD

A cikken éppenséggel felhúztam magam, de hát ez Orbán Ország... tiszta Állatfarm utóérzet nem?

Jó pihit, megyek fürdeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 05. - 16:56:02
Létrehozva: #41120

devotee

Te jó ég .... hát ez a cikk... nem is értem! Ez olyan lenne, mint egy büntetés... mintha vissza felé haladnánk, nem pedig előre.. komolyan kezdek aggódni... média törvény, most meg ez.. bár ez nincs előterjesztve, ez csak magán gondolat... de majd csak szemet szúr valakinek az okosok közt... mindig is mondtam, h diktatórikusak.

Usi! ez most olyan meló, h be is jársz? vagy otthon nyomod? vagy diktálós?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2054 2055 2056 2057 2058 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
128 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (128 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: