![]() ![]() |
2010.07. 05. - 17:19:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez azért enyhén nevetséges: http://velvet.hu/poronty/2010/07/05/fizess...allal_gyereket/ Én is olvastam.Hát az nevetséges. |
|
|
|
2010.07. 05. - 17:21:13
Létrehozva:
|
|
|
na megjöttem.
ma milyen kómás napom van... -.-" muuhahaha, ma volt egy vicces hívásom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 17:31:57
Létrehozva:
|
|
|
Te jó ég .... hát ez a cikk... nem is értem! Ez olyan lenne, mint egy büntetés... mintha vissza felé haladnánk, nem pedig előre.. komolyan kezdek aggódni... média törvény, most meg ez.. bár ez nincs előterjesztve, ez csak magán gondolat... de majd csak szemet szúr valakinek az okosok közt... mindig is mondtam, h diktatórikusak. Közelít a tejjel-mézzel folyó Orbán királyság eljövetele... ahol vannak az egyenlők meg az egyenlőknél is egyenlőbbek. Ezek a narancsos párt képviselői és hívei. Mindenki más le vagyon szarva, hiszen a 2/3 az 2/3-ad, de én akkor is a maradék 1/3-hoz tartozom... nem kell nekem se Smitt Pali, se Olimpia, se egykulcsos adó (mínusz 9000 pénz a fizetésemből!!) ez meg főleg nem! Büntetnek azért mert nincs gyerekem, most meg majd minden huszonéves felcsináltatja magát, hogy legalább ezt az adót ne kelljen fizetni? Viczes... de akkor ki fog így dolgozni? Én is olvastam.Hát az nevetséges. Bizony az! És felháborító! Everything counts.... |
|
|
|
2010.07. 05. - 17:33:35
Létrehozva:
|
|
|
hát tényleg olyan, mint vmi büntetés! nehogy már azért is adót kelljen már fizetni, amiért nincs gyereked vagy nem akarsz szülni a bizonytalanságba! ha ezzel akarnák megoldani az elnéptelenedési problémát, hát az édeskevés... Talán előbb az anyagi szarból kéne kilapátolni az országot, lehetőleg nem azzal, hogy még a maradék pénzt is szétlopkodják az igencsak üres kasszából... :S komolyan ki tudok borulni ilyen baromságokon, még ha ez csak gondolati szinten is volt csak ez az egész! fel kéne ébredni!!!
Edó: hát most le kell járnom a pár utcányira levő nyaralóba, ahol a főnökömék laknak és a bácsika diktálja nekem a kéziratát, mert más nem tudja elolvasni XD én meg viszem a laptopot és azon nyomom a dolgot. Itthonra meg van gépelni való pluszban. |
|
|
|
2010.07. 05. - 17:36:33
Létrehozva:
|
|
|
Közelít a tejjel-mézzel folyó Orbán királyság eljövetele... ahol vannak az egyenlők meg az egyenlőknél is egyenlőbbek. Ezek a narancsos párt képviselői és hívei. Mindenki más le vagyon szarva, hiszen a 2/3 az 2/3-ad, de én akkor is a maradék 1/3-hoz tartozom... nem kell nekem se Smitt Pali, se Olimpia, se egykulcsos adó (mínusz 9000 pénz a fizetésemből!!) ez meg főleg nem! Büntetnek azért mert nincs gyerekem, most meg majd minden huszonéves felcsináltatja magát, hogy legalább ezt az adót ne kelljen fizetni? Viczes... de akkor ki fog így dolgozni? Bizony az! És felháborító! Everything counts.... Ezen az egykulcsos adón a férjem is kellően kiakadt.Ki is számolta,hogy mennyit vesz majd ki a zsebünkből. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nekem van gyereken de azon a cikken én is felháborodtam.Marhaság az egész. |
|
|
|
2010.07. 05. - 17:51:56
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ikzYX9KBI4A&feature=fvw inkább ezt szúrtam be az előbbi helyett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 05. - 18:29:19 |
|
|
|
2010.07. 05. - 17:59:05
Létrehozva:
|
|
|
na megjöttem. ma milyen kómás napom van... -.-" muuhahaha, ma volt egy vicces hívásom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki volt ez a hangember? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 17:59:09
Létrehozva:
|
|
|
hát és a kifüggesztésről hallottatok-e?
|
|
|
|
2010.07. 05. - 17:59:58
Létrehozva:
|
|
|
edó milyen kifüggesztésről?
|
|
|
|
2010.07. 05. - 18:07:54
Létrehozva:
|
|
|
Az egykulcsos adó f@szság... nálunk is számoltak a béresek, na most mindenki rosszul jár, aki 250.000 Ft alatti bérbesorolásba esik, aki e felett van, az az összeg növekedésével egyenes arányban több pénzt fog keresni, aki meg ez alatt, az is természetesen egyenesen arányosan keres majd kevesebbet... nálam ez jelen pillanatban mínusz 9000 Ft, de van olyan, akinek mínusz 15.000!!! Azt hiszik ott a parlamentben, hogy majd a kisadók eltörlése miatt és az egykulcsos adó miatt majd a munkáltatók felemelik a béreket legalább 250.000-re, de csak megsúgom, hogy nem fogják... hanem majd zsebben kifizetik. Így nőni fog az amúgy sem kicsi szürke illetve fekete gazdaság. Legalábbis józan paraszti ésszel ez a logika, amit követni fognak.
Az adóink meg elfolyik olyan feneketlen kútba, mint a 4-es Metro... erről Usinak már meséltem, csak lesett, amikor ecseteltem a tényeket, a jelenlegi Metro helyzetről. Jajj, a családi adózással meg nem is tudom kik járnak majd jól, ha leírnám, akkor rasszista lennék! hát és a kifüggesztésről hallottatok-e? az a nemzeti összefogásos okirat, ami állítólag a nép akaratát tükrözi és ki kell függeszteni a közintézményekben? mintha ez egy lépés lenne valami diktatúra felé... nekem ne függesszenek ki ilyeneket, nekem nem ez az akaratom! |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:09:17
Létrehozva:
|
|
|
Angie ennyit arról amit a választási kampányban ígérgetett a Fidesz. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 18:15:09
Létrehozva:
|
|
|
Ezen az egykulcsos adón a férjem is kellően kiakadt.Ki is számolta,hogy mennyit vesz majd ki a zsebünkből. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nekem van gyereken de azon a cikken én is felháborodtam.Marhaság az egész. Mennyit fogtok veszteni az egykulcsos adóval? Angie ennyit arról amit a választási kampányban ígérgetett a Fidesz. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) És látod mégis mennyien benyelték... 2/3-ot adtak nekik, így azt csinálnak, amit akarnak... királyságot, diktatúrát.... ahogy nevezzük, tök mind1, de nem demokrácia. Egy demokráciában nem tesznek kötelezővé okirat kifüggesztéseket és hasonlók... kivi leszek még erre a fincsi bank adóra, mert teszek rá egy millát, hogy az összes bank az ügyfelekre fogja terhelni. na én akkor fogom megszüntetni a bankszámlám, így is fizetek már kamatadót az adózott jövedelmemből... vásárolok az adózott jövedelmemből mindenféle terméket amin még 25%-os Áfa van, ami megintcsak adó... Na és akkor hol van már az a nagy arányú adócsökkentés? Áfa csökkentés? Jövedéki adó csökkentés? Cafeteria rendszer ismételt adómentessé tétele? HM? Na ezek hol vannak??? Tönkrevágták a forintot, megint... a devizások már nem is olyan fontosak, felelőtlen kijelentéseket tesznek mindenféle megalapozás nélkül, levegőbe ígérgetnek. Olyan naívok az emberek, hogy ezt bevették. |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:16:37
Létrehozva:
|
|
|
ja igen erről a kifüggesztésről igen :S
|
|
|
|
2010.07. 05. - 18:17:35
Létrehozva:
|
|
|
Angie közben kiderült,hogy összekevertem a dolgokat.Szóval az adójóváírást ha eltörlik azt számolta a férjem,hogy havi 15 ezer míniusz.
Hát én abszolút nem hittem el a Fidesz egyetlen szavát sem. |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:26:26
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=gjidrk2M1SY
A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 05. - 18:28:17 |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:33:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie közben kiderült,hogy összekevertem a dolgokat.Szóval az adójóváírást ha eltörlik azt számolta a férjem,hogy havi 15 ezer míniusz. Hát én abszolút nem hittem el a Fidesz egyetlen szavát sem. Nekem is így jön ki a mínusz 9000 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mert megszűnik az adójóváírás... kapják be!!! Most nézem az M1 híradót, és ezeknek van pofájuk visszavonni az új PTK-t!!!!!!!!!!!!!! Hát beszarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:37:18
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is így jön ki a mínusz 9000 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mert megszűnik az adójóváírás... kapják be!!! Most nézem az M1 híradót, és ezeknek van pofájuk visszavonni az új PTK-t!!!!!!!!!!!!!! Hát beszarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én inkább már nem nézek híradót mert csak felkúrom magam idegileg. |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:39:56
Létrehozva:
|
|
|
én inkább már nem nézek híradót mert csak felkúrom magam idegileg. Muhana, az Alkotmánybíróaságon nem teszik ki ezt a szar nyilatkozatot! Na ez egy nagy fityisz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen most jót röhögtem! |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:41:35
Létrehozva:
|
|
|
Angie mondjuk nem is értem mi a francot akartak azzal a nyilatkozattal.
|
|
|
|
2010.07. 05. - 19:16:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|