![]() ![]() |
2010.07. 05. - 19:19:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.07. 05. - 19:24:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Vica! Na közben dumcsiztam Edóval, megkerestem a gyógyszerét a gyógyszertörzsben. Elképesztő... ha nem a szakorvosa írja fel, akkor 10178 Ft a térítési díja, mert csak 25%-ot támogat az OEP, ha meg szakorvos írja fel, akkor 1357 Ft-ot kell csak fizetnie, mert a támogatás így 90%... Durva!!! |
|
|
|
2010.07. 05. - 19:37:37
Létrehozva:
|
|
|
Na szép estét mindenkinek!
Angie, köszi szépen az utána járást, még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még nem kukkantottam bele, de majd mindjárt megnézem, meg el is teszem magamnak a linket, jól jön majd még ez nekem ... A kifüggesztéstől egyszerűen leesett az állam.. szobrot ne állítsunk? meg fényképet aranyba kereteztetve ne tegyünk mindenhova viktorról? ez sima diktatúra lesz, főleg, ha még a média törvényt is elfogadtatják... beszarás... nagyon nagy baj, h az emberek hittek.. mindenben kapaszkodtak.. de ez várható volt, ahogy a szélsőjobb erősödése is... ha válság van, mindig ez van.. de ezek el is szoktak tűnni, ugyan olyan gyorsan, mint ahogy ezt már láthattuk. Csak az a kérdés, mekkora kárt keletkezik. Lesz itt még lázongás, meg randalírozás, mert teret adtak ennek annak idején.. és ebben benne van mocskosul a fidesz keze is. Na.. ez kell nekünk! na de váltanék is gyorsan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kérdésem... mindenki eszik mindent? Tudom, h Jantar full vega, de másoknál mehet a fehér husi? Mert én disznót marhát nem eszem, nem is tudok csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Arra gondoltam, h könnyű kajákat kéne csinálni.. mint... krumplis tészta, paprikás krumpli.. anyukával csináltatok egy nagy kondér babgullantót.. az valami isteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg este kéne csinálni szalonna sütést Mit szóltok ehhez? |
|
|
|
2010.07. 05. - 19:46:39
Létrehozva:
|
|
|
Na szép estét mindenkinek! Angie, köszi szépen az utána járást, még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még nem kukkantottam bele, de majd mindjárt megnézem, meg el is teszem magamnak a linket, jól jön majd még ez nekem ... A kifüggesztéstől egyszerűen leesett az állam.. szobrot ne állítsunk? meg fényképet aranyba kereteztetve ne tegyünk mindenhova viktorról? ez sima diktatúra lesz, főleg, ha még a média törvényt is elfogadtatják... beszarás... nagyon nagy baj, h az emberek hittek.. mindenben kapaszkodtak.. de ez várható volt, ahogy a szélsőjobb erősödése is... ha válság van, mindig ez van.. de ezek el is szoktak tűnni, ugyan olyan gyorsan, mint ahogy ezt már láthattuk. Csak az a kérdés, mekkora kárt keletkezik. Lesz itt még lázongás, meg randalírozás, mert teret adtak ennek annak idején.. és ebben benne van mocskosul a fidesz keze is. Na.. ez kell nekünk! na de váltanék is gyorsan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kérdésem... mindenki eszik mindent? Tudom, h Jantar full vega, de másoknál mehet a fehér husi? Mert én disznót marhát nem eszem, nem is tudok csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Arra gondoltam, h könnyű kajákat kéne csinálni.. mint... krumplis tészta, paprikás krumpli.. anyukával csináltatok egy nagy kondér babgullantót.. az valami isteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg este kéne csinálni szalonna sütést Mit szóltok ehhez? Szívesen Edó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sokan sajnos azt sem tudják hol nézhetnének utána a gyógyszereik árának... ahogy láttam havonta változik a közlöny, betojok! Hogy lehet már ezt követni? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Orvos legyen a talpán, aki képben van mindig és mindenből... Orbán Birodalom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tetszik............. WRONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jajj, kaja, na nekem mindegy, csak kacsa ne legyen meg vadhús és nyúl, mert attól rosszul vagyok. Csirke, pulyka, hal, röfi, marha jöhet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 19:48:13
Létrehozva:
|
|
|
edó mindennel egyetértek valós életben nagyon felhúzom magam az ilyeneken, de inkább beszéljünk a dmről és a 07.17ei dolgokról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó én nagyon szeretem a krumplis tésztát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a szalonna sütés is jól hangzik estére legalább elűzzük a környékről a szúnyogokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és a paprikás krumpli is elég fini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem a többieknek is tetszeni fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 19:52:18
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan.. nálam csak csirke pulyka, hal játszik, úgyhogy valszeg nem lesz röfi, meg boci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Viszont piát, meg üdítőt hozzatok.. vagy ne hozzatok, hanem úgyis egyszerre fogtok jönni szerintem vonattal.. úgyhogy utána elugrunk kocsival a tesco-ba... és ott mindenki bevásárol két napra való folyadékot... alkoholt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg ha tudnátok hozni hálózsákot, az még nagyon jó lenne,, mert nincs ennyi ágyneműm.. sajna.. |
|
|
|
2010.07. 05. - 19:55:02
Létrehozva:
|
|
|
Szalonnasütés jó, kb. 5 éve nem sütöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már csak egy srác kellene, aki tud gitározni XD
Jólvan.. nálam csak csirke pulyka, hal játszik, úgyhogy valszeg nem lesz röfi, meg boci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont piát, meg üdítőt hozzatok.. vagy ne hozzatok, hanem úgyis egyszerre fogtok jönni szerintem vonattal.. úgyhogy utána elugrunk kocsival a tesco-ba... és ott mindenki bevásárol két napra való folyadékot... alkoholt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg ha tudnátok hozni hálózsákot, az még nagyon jó lenne,, mert nincs ennyi ágyneműm.. sajna.. Oké, akkor Tesco, majd veszek magamnak bambit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én viszek ágyneműt, mert nincs hálózsákom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pléded azért van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 19:56:50
Létrehozva:
|
|
|
Amit hoznotok kell.. bikini, vagy fürdőruci... alvós cucc, estére valami melegítő, vagy farmer... na meg a pia... de azt mondom ne cipeljétek magatokkal, hanem majd megvesszük itt
Minek a pléd? mire gondolsz? takarózni? vagy kifeküdni a napra? ha napozáshoz gondolod, van egy csomó amit a földre tudunk tenni, de takarózni fogalmam nincs... majd meg kell néznem vagy magad alá.. mert lepedőm az van.. nagyon nagyon sok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 20:01:55
Létrehozva:
|
|
|
én viszek akkor hálózsákot
|
|
|
|
2010.07. 05. - 20:05:51
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan Jan... tudtam, h neked van ilyen batyud (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 20:06:34
Létrehozva:
|
|
|
Amit hoznotok kell.. bikini, vagy fürdőruci... alvós cucc, estére valami melegítő, vagy farmer... na meg a pia... de azt mondom ne cipeljétek magatokkal, hanem majd megvesszük itt Minek a pléd? mire gondolsz? takarózni? vagy kifeküdni a napra? ha napozáshoz gondolod, van egy csomó amit a földre tudunk tenni, de takarózni fogalmam nincs... majd meg kell néznem vagy magad alá.. mert lepedőm az van.. nagyon nagyon sok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És törölköző is kell!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plédet alváshoz gondoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 20:07:11
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa... és hozzatok fényképező gépet... de bikicsunájban tilos lesz ám fotózni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 20:11:04
Létrehozva:
|
|
|
nekem nincs hálózsák (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pokrócot szóljatok ha vigyek magamnak, egyet el tudok cipelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nekem jöhet mindenféle kaja - mindenevő vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a felsoroltak mind jól hangzanak!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, hívjuk meg Angie Martot, hátha eljön gitározni a tábortűzhöz! XDDDD Én csak lesek itt a politikai dolgoktól, amiket beszéltek. Eszméletlen mekkora pofájuk van. Szerintem is lesznek itt még zavargások, ha besokall a nép. Kezd 1984 feelingem lenni.... |
|
|
|
2010.07. 05. - 20:11:19
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa... és hozzatok fényképező gépet... de bikicsunájban tilos lesz ám fotózni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor minek a gép? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az enyém csak nappalra van kalibrálva, sötétben rossz képeket készít... Judy kellene nekünk, az ő Nikonja, na az fényképező XD |
|
|
|
2010.07. 05. - 20:11:33
Létrehozva:
|
|
|
fényképezőgépem sincs (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 20:14:45
Létrehozva:
|
|
|
Akkor ne hozz Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd szólok Évusnak, h hozzon át gépet, neki van nagyon jó kis gépe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja.. mert Usi.. ott lesz Évus is, nagyon úgy fest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. hozz pokrócot... az lesz a legjobb, de a hétvégén összeszámolom, hány ágynemű van kint.. max innen kiviszek még... |
|
|
|
2010.07. 05. - 20:17:29
Létrehozva:
|
|
|
nekem nincs hálózsák (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pokrócot szóljatok ha vigyek magamnak, egyet el tudok cipelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem jöhet mindenféle kaja - mindenevő vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a felsoroltak mind jól hangzanak!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, hívjuk meg Angie Martot, hátha eljön gitározni a tábortűzhöz! XDDDD Én csak lesek itt a politikai dolgoktól, amiket beszéltek. Eszméletlen mekkora pofájuk van. Szerintem is lesznek itt még zavargások, ha besokall a nép. Kezd 1984 feelingem lenni.... OKÉ, megfűztél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jöjjön MARTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Politkia, pföjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.......................... képmutatás és lenyúlás. Orwell valamit nagyon tudott! |
|
|
|
2010.07. 05. - 20:18:29
Létrehozva:
|
|
|
Edó én viszek fényképezőgépet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mp3at és azt a csodszerkezetet is amit fentebb írtam mutifunkciós (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak legyen felrakni hova tölteni, de ezt mondtad múltkor, h. lesz ill. van áram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó törülközöt én viszek azt biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még két hét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 20:21:10
Létrehozva:
|
|
|
Akkor ne hozz Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd szólok Évusnak, h hozzon át gépet, neki van nagyon jó kis gépe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja.. mert Usi.. ott lesz Évus is, nagyon úgy fest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. hozz pokrócot... az lesz a legjobb, de a hétvégén összeszámolom, hány ágynemű van kint.. max innen kiviszek még... Azért elcipelem és majd csinálok lesi fotókat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 20:26:40
Létrehozva:
|
|
|
Azért elcipelem és majd csinálok lesi fotókat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) na én is kis szenya vagyok lesifotos, főleg ha sörözgetek kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ill. bort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó szereted a bort? és ha igen milyet, vagy likört szeretsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó megcsinálom neked itthon a dm anthológia cd1et is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |