![]() ![]() |
2009.12. 09. - 21:23:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CSajok összefutnak már előtte... én úgy esek be... Caprivel egyeztess!
Angie ettél már? vagy elájultál? akkora a csönd ANgie, te is meetingelsz a lányokkal előtte... ugye? csak találjak majd meg mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:24:55
Létrehozva:
|
|
|
nekem az jutott eszembe amúgy, hogy atyaég,
mit kapnánk a hardcore fan-fiúktól!!! mi az hogy nem szintetiztor-billentyű-hang-transzformációkról értekezünk, és egyáltalán... fú, hogy a Mode-nak is vannak ilyen ostoba picsa rajongói, akik képesek Dave meg Mart meg Alan popsijáról - hajáról - arcéléről áradozni (érdekes, Fletchről egy szó se esett nyehehehehe). annyira gyerekesek vagyunk, nem is értünk semmit a zenéjükből. grrf!!! egyszer de kikapunk, babák! |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:27:34
Létrehozva:
|
|
|
Usinak mikor lesz gépe?
nekem az jutott eszembe amúgy, hogy atyaég, mit kapnánk a hardcore fan-fiúktól!!! mi az hogy nem szintetiztor-billentyű-hang-transzformációkról értekezünk, és egyáltalán... fú, hogy a Mode-nak is vannak ilyen ostoba picsa rajongói, akik képesek Dave meg Mart meg Alan popsijáról - hajáról - arcéléről áradozni (érdekes, Fletchről egy szó se esett nyehehehehe). annyira gyerekesek vagyunk, nem is értünk semmit a zenéjükből. grrf!!! egyszer de kikapunk, babák! Lola.. vannak hardcore-fan fiúkák is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:28:01
Létrehozva:
|
|
|
Usinak mikor lesz gépe? Van gépe. 2 is. Egy asztali az otthonában és egy laptopja, amit visz magával. Netje nincs. Elvileg, a lakótársával beköttették a netet, volt szerződéskötés is, de aztán a lakótárs lelépett.... szóval nem tudom, hol áll a project jelenleg. Szokta fogni a wifit az albiban, de mikor hogy, de most a wifi antennája is bekrepált a laptopon. én is megnézném őket bőrben. csak a bőrükben, nothing else megyek biza 30-án! nagyon pörgős vöröst kell keresni. de jó lenne valami szervezett összefutás is. Már szervezzük XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyere, beleférsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:28:08
Létrehozva:
|
|
|
Már benyomtam lekváros kenyeret, de semmi...
Usinak csak dec. vége felé lesz gépe asszem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:28:28
Létrehozva:
|
|
|
Egyetemistaként én is sokat bagóztam. Ha még az egyetemre megyek rá kell gyújtanom. :DDe itthon és melóhelyen eszembe se jut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:29:24
Létrehozva:
|
|
|
Van gépe. 2 is. Egy asztali az otthonában és egy laptopja, amit visz magával. Netje nincs. Elvileg, a lakótársával beköttették a netet, volt szerződéskötés is, de aztán a lakótárs lelépett.... szóval nem tudom, hol áll a project jelenleg. Szokta fogni a wifit az albiban, de mikor hogy, de most a wifi antennája is bekrepált a laptopon. Már szervezzük XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyere, beleférsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja.. erre gondoltam, hogy valami beszart a wájfájnál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak azt nem tudtam, hogy mikor lesz kész, nem emlékeztem, mit mondott |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:29:59
Létrehozva:
|
|
|
most elő is vettem counterfeit ep-ét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:31:28
Létrehozva:
|
|
|
Lehet valami erősebb cucc kell Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én a múltkor rosszul lettem melóban... el kezdtem szédülni, hányingerem lett... mire rájöttem, hogy túl erősre lett állitva az a falba dugható illatositó.. kihúztam, és jobban is lettem.... azóta óvatosan bánok vele, itt a szobában éjjelre ki is húzom
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:31:30
Létrehozva:
|
|
|
Egyetemistaként én is sokat bagóztam. Ha még az egyetemre megyek rá kell gyújtanom. :DDe itthon és melóhelyen eszembe se jut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) soem bagóztam, engem undorít - elfeledtem a helyes kifejezést XD. Nem is drogoztam soha, eszembe se jutott, érdekes... a gyengém egy jó buliban az alkohol - nem vagyok részeges disznó, de nem mondom azt, h nem kell XD - és a szex. Nem, nem vagyok egyéjszakás se XD A harmadik gyengém meg a patkányok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gigamennyiséget tudnék belőlük tartani és még mindig kéne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:32:19
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy Vanda nevű lányt nem ismertek a fórumról, v. a freestatre? Anno az egyetem nagy DM fan volt. Neki is kellene lennie:)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:33:29
Létrehozva:
|
|
|
Lehet valami erősebb cucc kell Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én a múltkor rosszul lettem melóban... el kezdtem szédülni, hányingerem lett... mire rájöttem, hogy túl erősre lett állitva az a falba dugható illatositó.. kihúztam, és jobban is lettem.... azóta óvatosan bánok vele, itt a szobában éjjelre ki is húzom juj én is kivagyok szagoktól! pl a fenyő alakú illatosítótól a kocsikban... a pipadohány szagától... és nem bírok autóstérképeket menet közben nézni, mert a mozgás és a színei kikészítik a fejem és fájni kezd. Amúgy Vanda nevű lányt nem ismertek a fórumról, v. a freestatre? Anno az egyetem nagy DM fan volt. Neki is kellene lennie:) nem |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:35:08
Létrehozva:
|
|
|
Hát én bagós vagyok.. egyszer leszoktam 2 évre.. aztán elmentem a lányokkal mallorcára üdülni egy hétre... már második nap bagóztam, mint előtte... azóta igy maradtam, szeretek cigizni... meg persze inni is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na nem kőkeményen, de ha buliok, egy pár bacardi belefér... a sex.. hát nem tudok most hozzászólni, ha van pasim, akkor akár éhen is halhatok, az elején (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most meg böjt van... nagy böjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy bölyt:? nem böjt...
Amúgy Vanda nevű lányt nem ismertek a fórumról, v. a freestatre? Anno az egyetem nagy DM fan volt. Neki is kellene lennie:) Én sem |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:35:30
Létrehozva:
|
|
|
Lehet valami erősebb cucc kell Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én a múltkor rosszul lettem melóban... el kezdtem szédülni, hányingerem lett... mire rájöttem, hogy túl erősre lett állitva az a falba dugható illatositó.. kihúztam, és jobban is lettem.... azóta óvatosan bánok vele, itt a szobában éjjelre ki is húzom Ha ennél több cukrosat magamba nyomok, az ki fog jönni rövid időn belül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy én leszek a habos sütike... Jajj, az illatosítóktól felfordul a gyomrom, a kocsiba se bírom a vunderbaumokat, egy időbe apu mindig vett én meg kidobtam, aztán leszokott róla szerencsére. Látom Caprival egyetértünk vunderbaum témában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:35:45
Létrehozva:
|
|
|
Akkor érzem jól magam, ha legalább 1000 m van alattam. Szeretem a fenyő illatot és a gyümölcs illatokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:36:31
Létrehozva:
|
|
|
MEgy a Dr. House... Capri nem nézed? vagy nem te szereted?
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:37:41
Létrehozva:
|
|
|
Mert az ember - ezt egyre inkább hiszem - csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket.
(Márai Sándor: A bűvész) |
|
|
|
2009.12. 09. - 21:37:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:37:54
Létrehozva:
|
|
|
Én a menhelyen érzem magam nagyon jól, ott meg aztán nem illat van.. főleg reggel, de imádom a kis mocskokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 21:38:28
Létrehozva:
|
|
|
Szeretem az ilyen lelkületű embereket nem az abszolút felnőtteket. :S
|