![]() ![]() |
2010.07. 06. - 10:30:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem kell a fény égeted te magad a beteges gondolataiddal. Persze hogy élvezem........bűnhödnöd kell asszony (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jut eszembe....tegnap néztem meg az I love you Phillip Morris-t. Elötte meg The day the Earht stoped-ot........ Elég rendesen rámutat az is a sok elvakult elöítéletre amitöl nem látják sokan a lényeget.
A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 06. - 10:42:32 |
|
|
|
2010.07. 06. - 10:36:05
Létrehozva:
|
|
|
fujjj, összeszégyellem magam...
bűn és bűnhődés....... kár, hogy nekünk nem kellett elolvasni ezt a kötelező olvasmányt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na ez a két film engem is érdekel! már felírtam magamnak, nehogy véletlen megmenekülhessek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 10:46:41
Létrehozva:
|
|
|
szép napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép a mai nap? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kellemes.. meleg.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) itt olyan rohadt meleg van... ebbe bele kell dögleni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 06. - 10:49:05
Létrehozva:
|
|
|
fujjj, összeszégyellem magam... bűn és bűnhődés....... kár, hogy nekünk nem kellett elolvasni ezt a kötelező olvasmányt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na ez a két film engem is érdekel! már felírtam magamnak, nehogy véletlen megmenekülhessek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) TE NEM OLVASTAD???????? PEDIG AZ PONT IDEVÁG!!!!!!! ROSSZ CICA ROSSZ CICA ROSSZ CICA!!!!!!!!!!! Legalább a filmet nézd meg te kis csökevény........ Az lehet könnyebben emészthető neked. Felhivnám a figyelmed pl a kurválkodó csaj apjának gondolatmenetét....... |
|
|
|
2010.07. 06. - 10:51:33
Létrehozva:
|
|
|
nézzétek csak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na de fiúk kioldott nadrágszíj....mire készültetek? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) NEm készültek... éppen túl vannak rajta.. nézd meg milyen kisimult a fejük.. nyugodt az ábrázat... angyali mosoly mindkettőn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 10:53:52
Létrehozva:
|
|
|
szép napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép a mai nap? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kellemes.. meleg.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) itt olyan rohadt meleg van... ebbe bele kell dögleni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már te is melegezel??? Ne sértegesd a beteges kis köreimet...... Amugy tudod hogy itt forróság van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 10:55:56
Létrehozva:
|
|
|
NEm készültek... éppen túl vannak rajta.. nézd meg milyen kisimult a fejük.. nyugodt az ábrázat... angyali mosoly mindkettőn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pooooontosan! de vigyázz, jön az erkölcsrendészet és elvisz!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Brig: hát, le vagyok sújtva, én a kis csökevény.... mentségemre szóljon, h helyette nekem az Anna Kareninát kellett elolvasni. na majd megnézem a filmet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hátha szerzek pár jó pontot és nem náspángolsz el annnnyira a pálcáddal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 10:56:31
Létrehozva:
|
|
|
NEm készültek... éppen túl vannak rajta.. nézd meg milyen kisimult a fejük.. nyugodt az ábrázat... angyali mosoly mindkettőn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én inkább nem is szólok semmit......nem kell mindent tudnotok. A tudatlanság áldás!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.07. 06. - 10:58:57
Létrehozva:
|
|
|
Már te is melegezel??? Ne sértegesd a beteges kis köreimet...... Amugy tudod hogy itt forróság van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát ha egyszer meleg van.. Baing (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mér veszed magadra.... rááll a füled.. mi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként meg imádjuk a melegeket...legalábbis én... nekem semmi bajom nincs velük, ember-ember.. a tettei alapján ítélem meg ezt a fajt. Kérdés... van-e jogom ítélkezni... hmmmm |
|
|
|
2010.07. 06. - 11:00:33
Létrehozva:
|
|
|
Hát tudod, hogy mennyire vagyok gonosz........csak kicsi kapsz, hogy ne élvezd.......
|
|
|
|
2010.07. 06. - 11:04:06
Létrehozva:
|
|
|
Na.. elmegyek vásárolni.. mindenkinek további szép napot... csókok!
|
|
|
|
2010.07. 06. - 11:04:34
Létrehozva:
|
|
|
Hát tudod, hogy mennyire vagyok gonosz........csak kicsi kapsz, hogy ne élvezd....... oh de kegyetlen vagy! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vigyázz, kiveszlek a fülemből (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és akkor nem hallhatod a sikítozásaimat XD Edó: pontosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó vásárlást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 11:08:27
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha egyszer meleg van.. Baing (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mér veszed magadra.... rááll a füled.. mi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként meg imádjuk a melegeket...legalábbis én... nekem semmi bajom nincs velük, ember-ember.. a tettei alapján ítélem meg ezt a fajt. Kérdés... van-e jogom ítélkezni... hmmmm Imádom, hogy ilyen kis polite vagy!!!!! Az én jomodorom sajnos elfogy ha csak úgy simán lehülyéznek utána pedig visszakoznak. Az egyenes dolgokat szeretem. Ha nem inge ne vegye magára, de látatlanba ne is mondjon itéletet. |
|
|
|
2010.07. 06. - 11:14:18
Létrehozva:
|
|
|
Usi bocsánat ha ez megint beszólásnak minösül, de még a korcsoknak is van önérzetük. Én is védekezhetek ilyen kicsinyesen célozgatva.
|
|
|
|
2010.07. 06. - 11:20:10
Létrehozva:
|
|
|
Usi bocsánat ha ez megint beszólásnak minösül, de még a korcsoknak is van önérzetük. Én is védekezhetek ilyen kicsinyesen célozgatva. Hát igen... (IMG:http://hotelpulitzerparis.files.wordpress.com/2010/01/depeche-mode.jpg) |
|
|
|
2010.07. 06. - 11:29:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen... (IMG:http://hotelpulitzerparis.files.wordpress.com/2010/01/depeche-mode.jpg) Igen ha valakinek valami gondja van miért nem jelzi nyiltan, eddig minden kérdésben öszintén válaszoltam mindenkinek. És te sem érdemled, hogy nyíltan-célozgatva utalgassanak egyesek. Akkor hamár minden megvilágosodott........lökj valami mocskos képet amin csámcsoghatunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 11:38:55
Létrehozva:
|
|
|
jól van, keresek valamit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://inquisidor71.files.wordpress.com/2009/02/depeche_mode_256724g.jpg) (IMG:http://www.hollywoodtoday.net/wp-content/uploads/2009/04/depechemodew01.jpg) (IMG:http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/music/depechemode/depeche_mode_1.jpg) |
|
|
|
2010.07. 06. - 11:42:31
Létrehozva:
|
|
|
HUH HUH HUH
A szakállas nekem van ugye?????? Köszi!!!!! |
|