2400 Oldal V  « < 2061 2062 2063 2064 2065 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.07. 06. - 18:09:59
Létrehozva: #41241

devotee

akkor dumáljuk meg azt, hogy 8 óra, Keleti!

Usi, te feljöhetnél pénteken, és akkor szombaton együtt indulunk el a csajokért, na mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És igen, van benne zene, de légkondi nincsen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ha lehúzod az ablakot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 06. - 19:06:26) *
angie átküldtem az elérhetőségeimet, h. ott is tudjuk beszélni, ha kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (tel ill. email ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

köszi, akkor én is küldöm az enyémeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 06. - 18:11:05
Létrehozva: #41242

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 06. - 19:09:59) *

Usi, te feljöhetnél pénteken, és akkor szombaton együtt indulunk el a csajokért, na mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És igen, van benne zene, de légkondi nincsen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ha lehúzod az ablakot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

köszi az tényleg király lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 18:17:25
Létrehozva: #41243

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 06. - 18:21:02) *
Persze, beszéljetek össze, de most gondolkodom, hogy talán a Kerepesi út felől be tudok menni a Keletihez, de kifelé csak a Rákóczi úton lehetne menni, ami elég rizikós, még hétvégén is (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Vagy max. elmegyünk a Balháig és ott elkanyarodunk a Nyugati felé, aztán kis svéd csavarral visszamegyünk Budára az Árpád hídon, ami nem olyan forgalmas, aztán Pacsirtamező, Margit híd, Moszkva tér, Déli, Osztyapenkó... és már kinn is vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No, majd még meglátom, meg azt is, hogy hol van útfelújítás... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ergo dugó góc... ezért utálok egyedül benn vezetni a városban, mert szörnyűségesen be tud dugulni.

Rendben, majd én leszek a telefonos segítség ha nem tudok értetek bemenni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jól navigálok, nem kell félni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igen, mert ha mindet elkértem volna, akkor csak 57 ezer maradt volna, ami semmire sem elég (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Valljuk be, hogy kb. éhenhaláshoz azért sok, de megélni belőle kevés, meg ugye dokihoz is járkál szegénykém, minden bánatát elmondta, meg én is, mert volt egy kis kiabálás az irodában és hát rajtam csattant megint valami, amiről nem is tehetek... no mindegy, ez úgy betett a hangulatomnak, majdnem sírtam, aztán mondta, hogy ne lógassam az orrom és pont szarjam le az egészet... meg a szokásos téma is volt, az ő cseszegetése. Tyű, valaki bemószerolta a termelési igazgatónál, aki meg teljesen rászállt... figyelteti... mintha valahol az ötvenes években élnénk. Nagyon készen volt e miatt is... ezért tették őt erre a belvárosi munkára, hogy szem előtt legyen. Hihetetlen!!!

Sajnálom hogy zűr volt az irodában. Olyan igazságtalan, mikor nem is tehetsz róla, mégis rajtad verik el a port. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De azért milyen jó hogy megvígasztalt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na csak jól sejtettem, bemószerolták....

Este leszek, most pusza, megyek haza.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 06. - 18:26:17
Létrehozva: #41244

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 06. - 19:11:05) *
köszi az tényleg király lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 06. - 19:16:15
Létrehozva: #41245

devotee

Jó estét,jó szurkolást!!!

Usi,ma neked integettem!Voltam Vácon! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 19:21:09
Létrehozva: #41246

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 06. - 18:37:18) *
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angie köszi én is élek vele és majd szét dobjuk a pénzt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a keletibe mindenképpen össze kell futni trixxel, mert én nem vagyok ismerős egyáltalán pesten de ha bejönnél értünk az még jobb lenne és amit a városból kikocsizol benzit én inkább kifizetem neked szerintem trixx is de ezt majd megbeszéljük

He-he akkor nem sokra mennénkegymással, mert én Pestre kb. évente járok. Amikor Mode konci van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval nekem lövésem sincs, miket írt Ange, hogy erre meg arra, de majd megoldjuk. Ahogy neki, nektek jobb.

És persze, jó nekem a korai vonat simán. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 06. - 19:23:05
Létrehozva: #41247

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 06. - 20:21:09) *
He-he akkor nem sokra mennénkegymással, mert én Pestre kb. évente járok. Amikor Mode konci van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval nekem lövésem sincs, miket írt Ange, hogy erre meg arra, de majd megoldjuk. Ahogy neki, nektek jobb.

És persze, jó nekem a korai vonat simán. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Évente Mode konci???? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Nem bánnám!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 19:24:37
Létrehozva: #41248

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 06. - 20:16:15) *
Jó estét,jó szurkolást!!!

Usi,ma neked integettem!Voltam Vácon! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Szia!
Jó szurkolást!
Ma este (is) egyedül vagyok, mert Zolim meccsezik. Ki is játszik ma?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 06. - 19:26:07
Létrehozva: #41249

devotee

Angie: szegény angyalkád, meg szegény te a jogtalan lebafarintás miatt!!! puszika nektek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
jaja, én is gondoltam, hogy nem lenne hülyeség már pénteken felmennem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

süni: hehe, köszi az integetést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de mivel nem tudtam, h jössz, nem tudtam, h mikor integessek vissza, úgyhogy most utólag integetek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) *integet*
jajajajaja, évente egy DM konci jól esne nekem is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 06. - 19:27:14
Létrehozva: #41250

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 06. - 20:24:37) *
Szia!
Jó szurkolást!
Ma este (is) egyedül vagyok, mert Zolim meccsezik. Ki is játszik ma?

Kapcsold be a tévét édes,és megtudod!Uruguay-Hollandia! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 19:28:44
Létrehozva: #41251

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 06. - 19:09:59) *

Na akkor má le is fixáltátok, hogy óra. Oké. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De várom már!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 06. - 19:29:58
Létrehozva: #41252

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 06. - 20:26:07) *
Angie: szegény angyalkád, meg szegény te a jogtalan lebafarintás miatt!!! puszika nektek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
jaja, én is gondoltam, hogy nem lenne hülyeség már pénteken felmennem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

süni: hehe, köszi az integetést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de mivel nem tudtam, h jössz, nem tudtam, h mikor integessek vissza, úgyhogy most utólag integetek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) *integet*
jajajajaja, évente egy DM konci jól esne nekem is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó,majd legközelebb neked is szólok!De a keddi nap lesz a tiéd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Régebben jártam Zebegénybe is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 19:31:30
Létrehozva: #41253

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 06. - 20:23:05) *
Évente Mode konci???? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Nem bánnám!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hová tűnt a négyes??? Az a rohadt insert billentyű!
De béna vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De nekem is jól esne! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sünikém tv csak a másik két szobában van, itt nincs. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Na akkor hajrá Hollandok!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 06. - 19:34:14
Létrehozva: #41254

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 06. - 20:31:30) *
Hová tűnt a négyes??? Az a rohadt insert billentyű!
De béna vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De nekem is jól esne! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sünikém tv csak a másik két szobában van, itt nincs. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Na akkor hajrá Hollandok!!!!

Na,kis benga (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Nem baj,akkor is kapcsold be és hallgasd!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 06. - 19:37:29
Létrehozva: #41255

devotee

szsüni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
trixx akkor megbeszéltük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 06. - 19:39:53
Létrehozva: #41256

devotee

süni: oké, akkor kedd! XD

hjajjjj de jóóóóó, felhők + eső -> lehűlés = újra életképes vagyok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://www.leromandie.ch/images/1255640166depeche_mode_cool_wallpaper.jpg)

(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu210/Pinchelechero/Depeche-Mode-depeche-mode-52626_102.jpg)

(IMG:http://www.blacksign.de/gallery/data/media/22/Depeche_Mode_-_Precious_Video_Version_Wallpaper.jpg)

(IMG:http://i74.photobucket.com/albums/i263/myspaceye/bandwallpapers/depeche-mode/devotional_depeche_mode.jpg)

Mart milyen meglepett fejet vág! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Depeche-Mode-depeche-mode-52624_1024_768.jpg)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 06. - 19:40:06
Létrehozva: #41257

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 06. - 20:37:29) *
szsüni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
trixx akkor megbeszéltük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na,mi van jantimanti!!Kötözködöl?????He??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 06. - 19:47:21
Létrehozva: #41258

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 06. - 20:40:06) *
Na,mi van jantimanti!!Kötözködöl?????He??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hova kötözök? ja, h. edóhoz átcuccolunk 1 hvére ?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 19:50:43
Létrehozva: #41259

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 06. - 20:29:58) *
Jó,majd legközelebb neked is szólok!De a keddi nap lesz a tiéd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Régebben jártam Zebegénybe is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

He-he milyen széped beosztod magadnak a seregcsajokat! Tudsz élni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
4
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 06. - 19:51:12
Létrehozva: #41260

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 06. - 20:47:21) *
hova kötözök? ja, h. edóhoz átcuccolunk 1 hvére ?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Rövid ö te! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2061 2062 2063 2064 2065 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
157 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (157 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: