![]() ![]() |
2010.07. 06. - 19:51:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na,kis benga (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nem baj,akkor is kapcsold be és hallgasd!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Benga?? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Béndzsa nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj, olyan lassú ez a gé. Grrrrrr |
|
|
|
2010.07. 06. - 19:55:15
Létrehozva:
|
|
|
He-he milyen széped beosztod magadnak a seregcsajokat! Tudsz élni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 4 Hehe,jaja!! Már csak hétfőre kell keresni valakit!!!Áá már meg is van!Asszem beszélek a Vicával!! Hisz Kecsón vagyok hétfőnként!!Habár ott mindig eljövök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pótoltad?!(4) |
|
|
|
2010.07. 06. - 19:55:36
Létrehozva:
|
|
|
Fincsi képek Usi!
Igen, tényleg milyen ijedt képet vág. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja most lállam a fotóidat. Nagyon jók! Tényleg szép a mosolyod., ahogy Jantar írta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 19:57:27
Létrehozva:
|
|
|
most pucoltam ki a laptopot indítottam újra és még mindig elég lassú pedig szélessávú netem van :S de nekem is lassú, most pl. a youtube :S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
süni tudtál úszni a tóba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 19:58:19
Létrehozva:
|
|
|
Hehe,jaja!! Már csak hétfőre kell keresni valakit!!!Áá már meg is van!Asszem beszélek a Vicával!! Hisz Kecsón vagyok hétfőnként!!Habár ott mindig eljövök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pótoltad?!(4) Akkor a hétfő a Vicáé! Mindig azért nem lehet, a jóból is megárt a sok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, pótoltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 19:59:58
Létrehozva:
|
|
|
kecskemét.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 06. - 20:01:38
Létrehozva:
|
|
|
most pucoltam ki a laptopot indítottam újra és még mindig elég lassú pedig szélessávú netem van :S de nekem is lassú, most pl. a youtube :S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) süni tudtál úszni a tóba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez most Zolim gépe. Kellene bele még egy kis memória hogy erőre kapjon. Közben bontogatom a postát, mert egy fél év alatt tölti be az oldalt. Grrr |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:03:16
Létrehozva:
|
|
|
trixx az elég gáz valószínű majs c formázása kell és win újratelepítés:D
|
|
|
|
2010.07. 06. - 20:05:16
Létrehozva:
|
|
|
kecskemét.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is Kecsózzuk. |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:05:39
Létrehozva:
|
|
|
most pucoltam ki a laptopot indítottam újra és még mindig elég lassú pedig szélessávú netem van :S de nekem is lassú, most pl. a youtube :S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) süni tudtál úszni a tóba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,hogy tudtam!Jó volt a víz! Tiszta piros vagyok!Leégtem,a hátam főleg!A strandon kezdtem,aztán két napig itthon pucérkodtam az udvaron,de csak félig! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezt raktuk össze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 06. - 20:06:59
Létrehozva:
|
|
|
trixx az elég gáz valószínű majs c formázása kell és win újratelepítés:D Majd elbabrál vele Zoli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kell egy kis édesség... Á megvan, mogyorókrém. Nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:08:14
Létrehozva:
|
|
|
szsüni ez a brigoé lenne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 06. - 20:09:35
Létrehozva:
|
|
|
Majd elbabrál vele Zoli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kell egy kis édesség... Á megvan, mogyorókrém. Nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uúúúúú azzal én is tudnék valamit kezdeni!!! De azt a ti fantáziátokra bízom,hogy mit......... Nyami-nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:10:25
Létrehozva:
|
|
|
Persze,hogy tudtam!Jó volt a víz! Tiszta piros vagyok!Leégtem,a hátam főleg!A strandon kezdtem,aztán két napig itthon pucérkodtam az udvaron,de csak félig! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezt raktuk össze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor te voltál Piroska. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hű ez tök szuper! Ügyes vagy. Sokáig tartott? |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:11:17
Létrehozva:
|
|
|
szsüni ez a brigoé lenne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze! Kié lenne?A enyém??! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:12:12
Létrehozva:
|
|
|
Uúúúúú azzal én is tudnék valamit kezdeni!!! De azt a ti fantáziátokra bízom,hogy mit......... Nyami-nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem értem miről beszélsz. Én pirítósra kentem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:13:08
Létrehozva:
|
|
|
Persze! Kié lenne?A enyém??! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) lányodra gondoltam, h. neki mászóka vagy neked mászóka ilyen katonai kiképzést nyomsz otthon? |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:14:21
Létrehozva:
|
|
|
Hallod Brigi! Ezt neked csinálta Süni?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akarsz mászókázni? |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:18:57
Létrehozva:
|
|
|
Akkor te voltál Piroska. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hű ez tök szuper! Ügyes vagy. Sokáig tartott? Azért tartott sokáig,mert kellett hozatnom 6 ifa földet is,mert nincs egy szinten az udvar,még! És azt még el kellett rendezni!Még mindig fáj a tenyerem a sok lapátolástól!De nem baj,megérte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd holnap csinálok képet róla itthon is!Ha valakit érdekel!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem értem miről beszélsz. Én pirítósra kentem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem mi??? Pirítóóóóós!!!Áááá én máshova szoktam..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 06. - 20:19:03
Létrehozva:
|
|
|
Azért tartott sokáig,mert kellett hozatnom 6 ifa földet is,mert nincs egy szinten az udvar,még! És azt még el kellett rendezni!Még mindig fáj a tenyerem a sok lapátolástól!De nem baj,megérte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd holnap csinálok képet róla itthon is!Ha valakit érdekel!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aham. Az jó sok föld. Bőrkeményedés? Jöhet a kép. |
|
|
|
![]() ![]() |