2400 Oldal V  « < 2065 2066 2067 2068 2069 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.07. 06. - 21:28:41
Létrehozva: #41321

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 06. - 22:18:00) *
süni: de cukor a kisasszony a vázájával meg a virágjával! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

jantar: még én is meglátom azt a fürdőruhás dolgot, de hát nem ez a lényeg, hanem hogy csobbanunk és jól érezzük magunkat és iszunk és eszünk és partizunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj de várom már! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az meg plusz jó lesz, ha bezsúfolódunk Angie-ék kocsijába és odafelé is Route 66-ezünk! XD

Trixxi: én is világítok, ne aggódj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) főleg, hogy a karjaim a pólókban végzett fűnyírások miatt olyan kamionsofőrösen van lebarnulva, ergo csak kb. a könyökömig, a lábaim meg a combomig XD

Route 66 jeeeee!

Oké, akkor ketten leszünk hófehérkék. He-he nálam is vannak persze más gondok is fürdűruciban, amit most inkább nem részleteznék, de letojom!
Jól érezzük magunkat és kész!
He-he kamionsöfőrös? Van nálunk felvétel? Beprotezsáljalak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 06. - 21:30:22
Létrehozva: #41322

devotee

http://moodturn.com/thunderstorm/ ez az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 21:33:32
Létrehozva: #41323

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 06. - 22:22:32) *
mondjuk én enyhén barna vagyok kb. 1 hete voltam szoliba, még majd jövő héten akarok, mert eléggé kifakultam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már néztem este éppen milyen ruhákat vigyek vízkék hosszú nyári nadrágot inkább nem szalonasütéshez vmi farmet nézek és fari kabátot nem vagyok vmi melegítős

Én meg szeretem a melegítőt. Van vagy... hát jó sok. De a farmert is szeretem. Van egy angol turi, ahol ilyen 300 forintokért szoktam turizni.
Nálam inkább a lapos lábbeli a gond, alig akad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert kis dugó vagyok, 159 cm.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 06. - 21:34:22
Létrehozva: #41324

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 06. - 22:25:14) *
Haladok, már jóval kevesebb, de még csak 3 kezelésen voltam. Kell még 5-6, még az elején vagyok. Hosszadalmas nagyon....
6 alkalmas bérletet vettem 96000Ft-ért. Így olcsóbb 16eFt/alk-ra jön ki, viszont ezt ki kell fizetni egyben. Amúgy 120 lett volna 20eFt/alk.
Szóval nem kevés.... És ez csak a lábszár....

woooowww... de gondolom mondjuk egy hónalj logikusan jóval olcsóbb. merthogy a terület mérete miatt gondolom.
na, majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

utólag is jóéjt Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

u uu uuuu Angie, amúgy klassz a kocsis eksön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vonat se vészes, de ez meg egyenesen hawaii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 06. - 21:35:25
Létrehozva: #41325

devotee

én laposat szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) magasat nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a terranovát szerettem de erre bezárták őket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

jó éjt sgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 21:35:26
Létrehozva: #41326

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 06. - 22:27:04) *

Hú ez jól néz ki!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 06. - 21:36:23
Létrehozva: #41327

devotee

trixx én is próbálgatom, de az esós jön be a legjobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan mint a the doors riders on the storm elején imádom azt a számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 21:39:22
Létrehozva: #41328

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 06. - 22:35:25) *
én laposat szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) magasat nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a terranovát szerettem de erre bezárták őket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

jó éjt sgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

He-he én ma egy 10 centis sarkú fapapucsban bicajoztam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az nagy szívás, ha megszűnik egy hely/márka amit nagyon szerettél. Fel tud bosszantani az ilyen.
Nekem van egy Skechers papucsom, igen lapos, parafa a talpa. Na az annyira kényelmes, mintha járás közben maszíroznák a talpam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 06. - 21:45:53
Létrehozva: #41329

devotee

trixx nem rossz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nem szeretem a magas sarkúakat, de ha kell feveszem napközben sokat megyek és kényelmes a lapos

jó éjt lassan megyek dmes álmokat nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 06. - 21:45:54
Létrehozva: #41330

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 06. - 22:36:23) *
trixx én is próbálgatom, de az esós jön be a legjobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan mint a the doors riders on the storm elején imádom azt a számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jantar! Te direkt ugyan azokat a számokat szereted mint én??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most jó éjt drágák, elálmosodtam, vár az ágyikó!
Pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 06. - 21:50:12
Létrehozva: #41331

devotee

jóéjt csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 06. - 22:07:49
Létrehozva: #41332

devotee

én nagyon nem szeretem a magas sarkúakat, de ha muszáj, akkor felveszem - szökőévben egyszer XD

Trixxi: köszi, nincs jogsim, úgyhogy max. a kamionsofőr mellé ülhetnék be társaságnak + mutogatni a lebarnult karjaimat XDDD

jóccak az alvóknak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 07. - 05:54:51
Létrehozva: #41333

devotee

Brigi, kedves (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Maga itt? Most keltem... este nem csináltam ám meg a házi feladatom, mert éjfél után értem haza, és még le kellett zárnom a hónapot... mert azt elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ma le kell adni a könyvelőnek!!! Szóval a coming home-ról beszélek, de pótolom a hiányosságaim.
Egyébként Usi is azt mondta, h olvastam, vagy legalábbis elkezdtem.. nem tudom, majd kiderül. Nagyon nyomi vagyok, most magamba öntök egy kis kv-t, aztán megyek a kutyáért, viszem a dokihoz.
Mindenkinek szép napot.

Ja... Angie-nek mondom, mert Usinak már írtam, h nem tetszett az eclipse... nagyon el van nyújtva, nagyon szenvedős... nekem ez most nem jött be. De a battle for the sun az elején nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És még mindig nem megy a varázslótanonc.. vagy mi a faki... de megint ment a reklámja a filmelőzetesben, és csak úgy zúgott a pain that i'm used to (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 07. - 06:39:50
Létrehozva: #41334

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 06. - 20:55:15) *
Hehe,jaja!!
Már csak hétfőre kell keresni valakit!!!Áá már meg is van!Asszem beszélek a Vicával!!
Hisz Kecsón vagyok hétfőnként!!Habár ott mindig eljövök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pótoltad?!(4)

Sziasztok.

Oké süni akkor hétfőnként nekem integetsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és én visszaintegetek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 07. - 06:41:14
Létrehozva: #41335

devotee

Jó reggelt!

Látom, mindenki a kocsira szavaz, oké (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lolikám, neked nehéz lesz a feladat, mert 8-ra légy kedves megjelenni a Keleti pályaudvar, Kerepesi út felöli parkolójában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! Úgyogy koránkelés kelletik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, én meg megnéztem az útvonalat, kedden meg végig is megyek rajta a biztonság kedvéért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, nem tetszett a film? Hm... hát mindegy, nekem jobban bejött, mint a New moon. Nekem az nem tetszett annyira... A Potter film majd ősszel jön életem, vagyis az első része, a második meg majd jövő tavasszal... Két részben lesz megnézhető a Varázslótatonc utolsó fejezete a mozivásznon. Amúgy várom, előzetes alapján klassznak ígérkezik.

Pusszantom Vödörellát!!!!!!!!!!! Jobbulást neki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 07. - 06:43:44
Létrehozva: #41336

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 06. - 20:58:19) *
Akkor a hétfő a Vicáé! Mindig azért nem lehet, a jóból is megárt a sok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, pótoltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe felosztjuk a napokat mikor kinek integet süni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 07. - 07:05:36
Létrehozva: #41337

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 06. - 23:07:49) *
én nagyon nem szeretem a magas sarkúakat, de ha muszáj, akkor felveszem - szökőévben egyszer XD

Trixxi: köszi, nincs jogsim, úgyhogy max. a kamionsofőr mellé ülhetnék be társaságnak + mutogatni a lebarnult karjaimat XDDD

jóccak az alvóknak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, tudom Usi, nekem sincs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont van olyan hogy kocsi kisérő. Na? Épp alkalmas lennél, a barna kar már adott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó Regglet!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 07. - 07:12:07
Létrehozva: #41338

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 07. - 07:41:14) *
Jó reggelt!

Látom, mindenki a kocsira szavaz, oké (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lolikám, neked nehéz lesz a feladat, mert 8-ra légy kedves megjelenni a Keleti pályaudvar, Kerepesi út felöli parkolójában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! Úgyogy koránkelés kelletik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, én meg megnéztem az útvonalat, kedden meg végig is megyek rajta a biztonság kedvéért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, nem tetszett a film? Hm... hát mindegy, nekem jobban bejött, mint a New moon. Nekem az nem tetszett annyira... A Potter film majd ősszel jön életem, vagyis az első része, a második meg majd jövő tavasszal... Két részben lesz megnézhető a Varázslótatonc utolsó fejezete a mozivásznon. Amúgy várom, előzetes alapján klassznak ígérkezik.

Pusszantom Vödörellát!!!!!!!!!!! Jobbulást neki.

Látod Ange, milyen kényelmesek vagyunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár én inkább a helyismeret hiánya miatt szavaztam az autóra. Lola honnan jön? Mert én is és Jan is korán kelünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A Pottert én is várom, nagyon megszerettem. A vámpíros moziban viszon nem vagyok otthon.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 07. - 07:17:21
Létrehozva: #41339

devotee

Ange! Nálatok milyen idő van? Tudsz ma strandolni?
Itt elég hűvös van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kicsit be van borulva és fúj a szél mint állat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 07. - 07:42:22
Létrehozva: #41340

devotee

Trixx,

autóval nagyon keveset jártam még benn a városban, de az útvonalakat tudom fejből és lesz GPS, szóval no para (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd nagyon szőke nősen fogok vezetni, meg tuti dudálni is fognak ránk, de pont leszarom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Budapesti mazsola leszek és bevállalom!

Lola majdnem a Petőfi hídnál lakik, neki vilivel el kell jönni a Blaháig és onnan még metróval vagy busszal a Keletihez, ami 5 perc.

Elég fos idő van, ma nem lesz strand... esik az eső néha, és be van borulva meg hideg is van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ellenben elintézek néhány dolgot meg elmegyek a saját számítógépemért, ami a szervízben van.

Idézet (Trixx @ 2010.07. 06. - 22:05:06) *
Ó de szép gyűjtemény!!! Irigykedem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök, hogy tetszik, de ez még csak egy gyűjteményecske (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2065 2066 2067 2068 2069 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
117 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (117 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: